Startlap fórum:: Alkalmazotti bérek - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 7 Oldal +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Alkalmazotti bérek

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. április 24. - 08:40:21

Na mi van már,írtam egy tök hosszú hozzászólást és erre nem jelenik meg!
0

Elküldve: 2007. április 23. - 18:47:07

Sziasztok! Én 1 éve dolgozom egy Pesthez igen közel eső városban. 500 forintos órabérrel vettek fel, azóta ez nem emelkedett, hallani sem akarnak róla. Jutalékot nem kapunk, hiába hajtunk nagyobb napokon. Se túlóra pénz, sem hétvégi plusz nincsen. Másik állás után kajtatok, ahol legalább kicsit többet adnak. 10 év gyakorlat és az üzlet vezetése után talán kicsit többet is érdemelnék. Már én is gondolkodtam hogy más állást is vállalnék, ami kevésbé hajtós. Kicsit nekem is elegem van a szakmából, bár nagyon szeretem.
0

Elküldve: 2007. április 23. - 12:46:17

Szió Onix!De szép neved van:)!Komolyra fordítva a szót,ez egy jó téma,engem is érdekelne,másoknak mi a véleménye erről a szakmáról,illetve az anyagi oldaláról.Én 5éve kötögetek,ahol most vagyok,ott 3éve vagyok.500ftos orabérrel.Ez nálunk a maximum.Gáz,mert 11órás nyitvatartással nem keresek túl sokat,havonta kb18 20 nap,ésígy alig 100E.Persze úgy jó,hogy szülőknél lakom,meg magamra költhetem,de félre rakni,csak úgy lehet,ha sehová nem megyek,semmit nem csinálok.25évesen nem erre vágyok.Gondolkodtam is,hogy abbahagyom.Így se gyerek ,se lakás,semmi nem lesz.Persze minden ünnepnap dolgozunk,ami dupla órabér,de nekem többet ér(ne)ha ilyenkor nem kéne bemenni.Kiábrándultam a szakmából,mert ennyi pénzért egy butikban is ülhetnék,és sokkal kényelmesebb lenne.Ami jó,hogy karácsonyra a főnököm adott plusz egy havi fizetést.Külföldön jobban megfizetnének,mert ott a virágkötő egy szolgáltató,kár hogy ez itthon nem így van,majd ha nem lesznek normális alkalmazottak,akkor rájönnek a főnökök,hogy érdemesebb lenne kicsit többet adni annak,aki már jolbevált,nem pedig hagyni elmenni.Ja én pesti vagyok IV.ker.ből.Az én virágos osztálytársaim legtöbbje már rég nem a szakmájában van,ami érthető.Írjatok lécci!!!Naon kíváncsi vok máshol mi a helyzet!
0

Elküldve: 2007. április 23. - 06:47:32

Sziasztok!Látom nem túl sűrűn látogatott a fórum,azért én megpróbálkoznék egy új témával.Érdekelne más virágkötők!!!-nem munkáltatók!-hozzászólása,hogy milyen bérért lehet ma elhelyezkedni Budapesten vagy bárhol az országban.Én jelenleg dolgozom,sőt az ismerőseim közt is vannak virágkötők,de kíváncsian várom mások hozzászólását.
0

Topik megosztása:

• 7 Oldal +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó