Startlap fórum:: Menyasszonyi csokor - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Menyasszonyi csokor

#1 Felhasználó nem aktív   pamlag 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 13

Elküldve: 2011. március 14. - 21:02:41

Az égi jelre vársz?
Nekünk ők voltak azok: WeddingPhoto
Felejthetetlenül jó élmény volt :)

0

#2 Felhasználó nem aktív   abo07 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 2

Elküldve: 2011. február 28. - 09:37:04

Ennél tartósabbat nemigen tudok, és akár lila is lehet... :)
1

#3 Felhasználó nem aktív   abo07 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 2

Elküldve: 2011. február 28. - 09:36:18

Sziasztok!

Nekem idén tavasszal lesz az esküvőm. Csokor kérdésben nem volt nagy választék, mikor az angol oldalakon rábukkantam a bross csokrokra, rögtön tudtam, hogy nekem ilyen KELL... Már el is készítettem. Ha valakit érdekel szívesen küldök képet.
Szép napot mindenkinek!
1

#4 Felhasználó nem aktív   edik 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 82

Elküldve: 2010. február 23. - 18:53:54

link
Wedding,esküvő,esküvői smink,esküvői zene,esküvői cipő, táska,esernyő, diadém, kiegészítők,esküvői frizura-haj,dekoráció. Esküvői autó, esküvő etikett, torta,menyasszonyi ruha,gyűrű,esküvői csokor,esküvő videó,esküvői fotó,esküvői előkészületek,esküvői kamera felvételek.,3D felvétel,dekoráció,esküvői fehérnemű,indiai,arab,japán ,és téli esküvő.2009-2010-es menyasszonyi ruha
link
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 10. - 23:01:26

Menyasszonyi csokor: link
0

Elküldve: 2009. szeptember 24. - 12:09:51

"link" target="_blank">link
Esküvői előkészület,menyasszonyi ruha,menyasszonyi csokor,esküvői fotó,esküvői kamerafelvétel,esküvői terem,helyszín dekoráció,esküvői autó dekoráció,esküvői frizura,haj, esküvői smink, polgári esküvő, templomi esküvő,esküvői gyűrű, esküvői fátyol,esernyő,cipő, esküvői kiegészítők.
Indiai esküvő és smink tippek,arab esküvő,japán esküvő. 2009-es menyasszonyi ruhák.Wedding
0

Elküldve: 2009. április 23. - 14:18:47

Talan meg nem keso en a mult heten csinaltam egy lila csokrot a kovetkezo viragokkal: tulipan, golgotavirag, kala, rozsa, hortenzia, wax virag. itt talalsz rola kepet is. Itt: link a purples menupont alatt.
0

Elküldve: 2009. március 28. - 08:59:32

Szia Lilavirág!

Nekünk májusban lesz az esküvőnk, és én is lila színű virágokból szeretnék menyasszonyi csokrot. Ha nem is túl részletesen, de itt találtam néhány jó ötletet, hogy kihez milyen virágcsokor illik, meg hogy milyen virágfajtákból lehet szép csokrot csináltatni. De az előttem szólónak igaza van, egy jó virágos kapásból mond vagy féltucat lila virág ötletet(tulipán, rózsa, stb.)

Itt nézd meg: link
0

Elküldve: 2008. május 01. - 17:29:03

Hello lilavirág !
Menj be egy olyan virágüzletbe ahol jó virágkötő van az fog neked ajánlani több verziót is ha nem tud kapásbol akkor az nem a te virágosod. Egy jó virágkötő több lehetőséget fel fog neked ajánlani.
0

Elküldve: 2008. április 30. - 22:26:30

Sziasztok!
Azután érdeklődnék, hogy milyen lila színű virágot tudnátok ajánlani menyasszonyi csokorba, ill. dekorációba?
Fontos lenne nagyon, mert mindjárt itt van a NAGY nap és semmi elképzelésem sincs!A lényeg, hogy lila legyen és lehetőleg tartós is.
Köszönöm előre is a segítséget!
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó