Nos, akkor egy kicsit bővebben is Dénes-Sanyáról.
Nagyvonalakan elmondható, hogy érződött rajta, hogy nem igazán játszotta még ezt a szerepet, kicsit kilógott a sorból, az elején én is inkább háttértáborlakónak éreztem őt, mint főtáborlakónak. Kicsit nehezen rázódott bele a macsó férfi szerepbe, eleinte próbálta Lacisan hátradobni a haját többször is, de gondolom ráébredt, hogy neki nincsenek hosszú göndör fürtjei, így egy idő után áttért arra, hogy a frufruját igazgatta oldalra.
A dalai teljesen rendben voltak, nagyon szépen szól a hangja Bettivel is. Az egyik dalnál volt egy kisebb tévesztése (már nem emlékszem, melyiknél), ahol együtt kellett volna Bettivel énekelnie, kicsit furcsa volt, mert sor közben kapcsolódott be. (Gondolom nem a hangosítok vették le a hangját, mert előtte ő énekelt egy versszakot.) Ja, ha már bakik: a Bye-bye kedvesemnél sikerült valahogy Betti fejéről ledolgoznia a mikrofont, így Betti homlokára tapasztott kézzel énekelt tovább, de ezt nagyon jól megoldotta, mert olyan kifejezéssel az arcán csinálta, mintha éppen elájulna a fiútól.

Aztán a közös nagy táncok közben kétszer (!) is összeütközött Adler Jucival, DE szerintem egyik esetben sem Dénes volt a hibás, mégha nem is tudta pontosan a koreográfiát, viszont mindkét alkalommal hátrafelé lépegetett, míg Juci előre, szerintem neki kellett volna kitérnie az útjából. Még a közös táncoknál ami feltűnt, hogy a 220 felett repríznél leosont a színpadról, pedig belekezdett a táncba, csak úgy a 2. lépésnél belekavarodott, és mivel eleve a szélén állt, szerintem ezt tartotta jobb megoldásnak.
Na, ez most egy elég idétlen összefoglalásnak sikerült, mintha direkt a hibákat akarnám összeszedni, pedig szó sincs erről, tetszett, de ahhoz, hogy igazán belejöjjön, többet kéne játszania. Ráadásul a végére nagyon elfáradt (talán már a mai utolsó Rudolf járt a fejében), és kicsit egykedvűen állt a tapsrendnél. (Ehhez képest emlékszem Balázs első beugrására Péterként, hogy mennyire csillogott a szeme a tapsrend alatt. Hú, azt nagy öröm volt látni!)
Egy szó mint száz, nekem tetszett, elindult a kémia Bettivel, ésmindenpénztmegadnék egy régi "stúdiós" szereposztásért.