Kocsis Dénes
Elküldve: 2010. április 28. - 13:41:57
Elküldve: 2010. március 31. - 10:27:44
Időpont: 2010. május 2. 14:00
Helyszín: MM's Music Pub (Bp. Ó utca 23)
Elküldve: 2010. január 30. - 23:10:39
nagyon jó volt:D érdemes megnézni ;)
Elküldve: 2010. január 30. - 22:24:17
Gratlálok Dininek a tegnapi Tavaszhoz, mert zseniális benne!!! Ha eddig nem láttátok nézzétek meg!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Elküldve: 2009. december 31. - 16:59:38
Elküldve: 2009. december 24. - 19:07:10
Mindenkinek Békés,Boldog Karácsonyt kívánok!!!! :))
Elküldve: 2009. december 17. - 14:02:50
Tegnap voltam a Szilveszteri mulatós esten az Operettbe és Dini volt az 1ik pincér és nagyonn cuki volt!!!! :)))
Na meg A Szépség és a Szörnyeteg Önnek jár c. számban mint tányér volt jelen, amiben most láttam először és nagyon aranyos volt!!!:))
Elküldve: 2009. december 07. - 09:17:46
Elküldve: 2009. december 06. - 21:39:07
Elküldve: 2009. december 06. - 21:31:42
Remélem, h nincs harag!!
Pusszi
Elküldve: 2009. december 06. - 21:04:20
Most írok először itt a fórumon, és csak azért írok, mert már regisztráltam vagy két éve, csak sosem léptem be, mert mindig elfelejtettem...
Szóval, Dance_Girl hozzászólását helyesbíteném egy kicsit.
Tekintve, hogy nem is tudja, miről szól a Kísérlet című film, kísértetiesnek találom, hogy a Balázsnak írt Facebook üzenetem van itt szószerint bemásolva a bejegyzésben, saját véleményként feltüntetve... ez nem lenne baj, ha nem utólag tudom meg. Így most 3 óra hétvégi össz alvás után kicsit ingerlékeny vagyok, és nehezen tolerálok bármit is... Szóval azt hiszem kicsit érzékenyen érint a dolog, hogy az én véleményem, és észrevételem került fel ide, a tudtom, vagy a megkérdezésem nélkül...
Így ki is derült, hogy én vagyok a személy, a barátnő, aki először látta a darabot. Kicsit úgy jön le a bejegyzésből, mintha gyengeelméjű lennék, hogy milyen jó, hogy megértem a darab mondanivalóját, holott nem olvastam, és nem láttam a Nyugati Teátrum beli előadást... Hát Sorry, én prózai előadáson láttam a darabot először, és nahát, valahogy ott is megértettem. Szóval most ez elég rosszul esik, hogy így lettem feltüntetve...
Igen, kétszer láttuk a darabot. Igen kisírtam a szemem mindkét előadáson. NEM NEM lettem depis!! Totál fel voltam pörögve a darab után, annyira a hatása alá kerültem. De nem voltam depis...
Enikő és Balázs játéka lehengerlő volt, valóban. Pont emiatt került szóba a már fentebb említett film. Ajánlom mindenkinek, aki elmúlt 16. A fiatalabbaknak nagyon nem ajánlom, mert a film sokkoló, és ezt most nem csak a hatás kedvéért írom.
A temetés és a rúdhoz bilincselés ennél már nem is lehetett volna érthetőbb... Szóval szerintem teljesen érthető a darab, nagyon hatásos megoldásokkal tarkítva, szóval senkinek nem kell azon aggódni, hogy nem ért valamit.
Ultrahangos kép... XD Most ez is úgy jön le, mintha hülye lennék, holott mi személy szerint nem kaptunk papírt. Az első előadáson csak messziről láttuk, így a feketefehér fénymásolt papír valóban ultrahangképre hasonlított, ami a " Nővéredhez újra ellátogatott a gólya" szöveg mellett tök logikus volt. Második előadás szünetében vettünk fel a földről egy papírt, amin látszott a női arc, és a Miért? felirat... Szóval ezt inkább nem kommentálnám tovább...
Nekem Ilse eléggé érthetően átjött... Abszolút érthető volt, hogy mit mikor miért, és nekem nem hiányzott a véres ruha látványa, mert a szavak, és Réder Nóri arca ezerszer többet mondott, mint egy ruha. Ráadásul érthető volt az is mit és kit jelképez.
Nme gondolom, hogy a közönséget kellene értékelni. Persze a gimnazista fiúk nevetgélése a délutáni előadáson teljesen érthető. Nekik még ez poén. Ők még gyerekek... NEm kell ezen sem kiakadni, és a szellemileg érettebb esti közönség összetételén sem. ÉS őszintén megvallom, hogy én annyira a darab hatsa alatt voltam, hogy kizártam a körülöttem ülőket, és csak a fiatalokat láttam magam előtt, és felejthetetlen játékukat.
Azt gondolom, hogy le a kalappal minden egyes szereplő előtt, akik tegnap felléptek. Puszi mindegyiküknek!
ÉS köszi, hogy utat kaptam a szabad véleménnyilvánításnak. Remélem senkit nem bántottam meg... :)
Elküldve: 2009. december 06. - 18:03:36
Tegnap végre láttam a Tavaszébredést, amitől kezdetben féltem, mert erről a változatról vegyes kritikákat hallottam!!
Most voltam először a Raktárszínházban és tényleg kicsi és családias légkört teremt..
Kocsis Dénes: Áááá imádom!!!! Valami eszméletlenül játszott és elhittem neki mindent!!!Nagyon meggyőzött és bizonyított,és csak jókat tudok róla mondani!!! Meg hogy felmászott,pontosabban ugrott arra a rúdra...
És az Úgyanúgy is ooolyan szépen szólt
Fekete-Kovács Vera: Sztem rá nagyon illett Wendla szerepe és nekem nagyon tetszett a játéka!
Angler Balázs: húúúúúú ez a szerep Melchiorhoz képest elég más... Az elején nekem olyan Szilveszteres volt és komolyan mondom, h Balázsnnyira m eggyőzött, h milyen gonosz, h elkezdtem félni tőle! Na igen..ez a színészet! Meg azok a gonosz mosolyok...
Mihálka Gyuri: Huh eleinte féltem, h milyen lesz, de ő is meggyőzött és még sírt is..Na mikor megbukik meg mikor meghal nem is kellett több, mert bnőmmel el is kezdtünk sírni... Meg azok a sátáni kacajok milyenek már!!
Pirgel Dávid: Tök furcsa volt, h van a Tavaszban, de nem mint Moritz, hanem mint Henschen! Na nekem itt is tetszett és tök jó volt a jelmeze is!(ami a mögöttem ülő fiúknak is elnyerte a tetszését)Du. vele, este pedig Giulyás Balázzsal láttam 2szorra és nekemn Pirgi jobban tetszett, több színészi játékot vitt a dologba...
AKI MÉG NEM LÁTTA A DARABOT, AZ NE OLVASSA EL A KÖVETKEZŐKET!!! :
Minden félelmem ellenére nekem nagyon tetszett a darab ebben az új megvilágításban, mert valahogy jobban az arcodba vágták a dolgokat és közelről nézhetted az eseményeket!Engem a Kísérlet című német filmre emlékeztetett... Dini szerint nem véletlenül..., hanem teljesen tudatosan mentetek el abba az irányba.
Mikor Wendlát megverik itt huhh olyan sokkolóan hatott, h mindenki csapkodott a vesszővel,Vera pedig jajveszékelt, h úgy éreztem, h mondom, h hagyák abba...
Mivel bnőmmel 2szer láttuk a tegnapi nap folyamán a darabot rengeteget sírtunk és kissé depisek lettünk..
Mikor Gyuri(Moritz) megbukik és az apjának az a legfontosabb, h a templomban és a bankban mit szólnak az olyan szomorú, h ennyire nem törődik a saját fiával és sajnos manapság is vannak ilyenek! Meg mikor öngyilkos lesz és Gyuri tényleg sír annál kész voltam...
Enikő és Balázs..le a kalappal!! Akik a légynek se tudnak ártani rendkívül gonosz és önző szerepet játszottak és komnolyan mondom, h féltem tőlük.Nem csoda, h a Baszott világnál is Őket hibáztatják mindenért...
Mikor Balázs ütötte Dénest legszívesebben odamentem volna, h hadja abba!! Sztem azt is jól megcsinálták és én könnyen rájöttem, h akit a rúdhoz bilincselnek az meghalt és ez nekem tetszett, bár elsőre furcsa megoldás volt, de nagyon jól megoldották!!!Barátnőm 1szer sem látta a darabot és nem olvasta, de ő megértette úgyh biztos meg lehet...
Meg mikor bekötözik a szemüket Déneséknek és Dini becsukott szemmel sétál és megy le a lépcsőről úgy féltettem, nehogy leessen v megüsse magát és tényleg nem lát semmit ezt ő mondta....
Ja meg tetszetrt, h az Anyám az áldott c. számnál Vera papírokat osztogatott, amin a Miért? felirat van,ami szintén tetszett,bnőm meg először azt hitte, h ultrahangos kép, ami szintén lehetett vna.. Na meg ugyanennél a számnál tetszett, h belevittek egy kis rap-et :)
Viszont amni nem annyira jött át ennél a változatnál az Ilse karaktere! A régebbinél letaglózott a látványa itt meg csak volt az 1. felvonásba...
A Tudod jól c. számot is végig sírtam és azok a pisztoly lerakások a nézők elé...ijesztőek...
Na és jött a Bíbor nyár..Először nem jöttem rá, h a szám alatt a szereplők láthatók kiskorukban, amit Dini mondott, úgyh az esti ea-on jobban figyeltem és tök ötletesnek tartottam,meg a dalok közbe azokat a szövegi kivetítéseket is, h pl. manapság a gyerekek közül hányan esnek áldozatul pedofiloknak és a szívem elszorult... Nagyon drámaibb lett ez a feldolgozás, még most is ezen gondolkodok!!
Nekem is jobban tetszett az esti közönség,mert mintha oldottabbak lettek volna és vmin nevetett is egy idősebb nő, szóvalé ő is vette a poénokat..
Grtatulálok minden Stúdiósnak, mert nagyon megérdemlik!!!!! :))))
Elküldve: 2009. december 06. - 11:26:37
2009. december 6. vasárnap 19:30 - Budapesti Operettszínház
TAVASZÉBREDÉS- rock musical
1000 Ft/ jegy
már csak 3 db!
INFO:06-30-448-63-48
Elküldve: 2009. december 05. - 22:19:03
Elküldve: 2009. november 29. - 22:41:03
Természetesen Dini mint mindig biztos vagyok benne, h nagyszerű lesz!!
Elküldve: 2009. november 29. - 17:33:54

Súgó