Startlap fórum:: Kocsis Dénes - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 20 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Kocsis Dénes

#41 Felhasználó nem aktív   ominégy 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 1.360

Elküldve: 2012. május 17. - 07:06:03

Götz Attila és Dénes együtt! :-) Ez már bejött egyszer.
Mi biztos hogy ott leszünk!
0

#42 Felhasználó nem aktív   barátfüle 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.579

Elküldve: 2012. május 16. - 18:41:47

Üzenet megtekintéseIdézés: Ditty91 - Dátum: 2012. május 16. - 18:32:31

Nekem is, ráadásul nekem óriási szerencsém van, mert én nagyon közel lakok :) Nagyon meg szeretném nézni, remélem ráérek majd :) Meg ott lesz még a másik darab is, A tenkes kapitánya (bár abban nem játszik Dénes) de azon már voltam, úgyhogy a kettő közül ezt prefarálom.

Lehet, hogy mi is elkirándulunk nyáron Siklósra. ;)
0

#43 Felhasználó nem aktív   Ditty91 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 78

Elküldve: 2012. május 16. - 18:32:31

Üzenet megtekintéseIdézés: tendi - Dátum: 2012. május 16. - 16:47:25

Igen, nekem is igencsak szimpatikus...

Nekem is, ráadásul nekem óriási szerencsém van, mert én nagyon közel lakok :) Nagyon meg szeretném nézni, remélem ráérek majd :) Meg ott lesz még a másik darab is, A tenkes kapitánya (bár abban nem játszik Dénes) de azon már voltam, úgyhogy a kettő közül ezt prefarálom.
0

#44 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 4.040

Elküldve: 2012. május 16. - 16:47:25

Üzenet megtekintéseIdézés: barátfüle - Dátum: 2012. május 16. - 16:46:33

Ez érdekes lesz. Stubendek Katalin, Götz Attila, Dénes...:)

Igen, nekem is igencsak szimpatikus...
0

#45 Felhasználó nem aktív   barátfüle 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 16. - 16:46:33

Üzenet megtekintéseIdézés: Ditty91 - Dátum: 2012. május 16. - 13:27:45

A kőszívű ember fiai a Siklósi Várszínházban lesz. Itt vannak az időpontok és a teljes szereposztás:
link

Ez érdekes lesz. Stubendek Katalin, Götz Attila, Dénes...:)
0

#46 Felhasználó nem aktív   Ditty91 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 16. - 13:27:45

A kőszívű ember fiai a Siklósi Várszínházban lesz. Itt vannak az időpontok és a teljes szereposztás:
link
1

#47 Felhasználó nem aktív   ...Gabi... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 5.027

Elküldve: 2012. május 16. - 08:38:11

Link
2

#48 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 13. - 08:01:08

Bettit már máskor is láttam sírni a Rómeó végén. Érzékeny... Tudnám értékelni, ha máskor is összeraknák őket, szeretném én is látni. :P

Annak örülök, hogy Sándor Peti fejlődött, mikor legutóbb vele láttam, nagyon sokat bakizott.

Makláry pénteken is 21.50-es tempót diktált, biztos változott a menetrend. :P
0

#49 Felhasználó nem aktív   keva11 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 474

Elküldve: 2012. május 13. - 06:44:53

örülök, hogy tegnap meg tudtam nézni egy Dénes-Betti felállást (ami valljuk be nagyon ritka vagy talán nem is volt még)

mindketten gyönyörűen énekeltek , pedig Betti a második műszakot nyomta le, a végén a tapsrendnél igazából sírt, törölgette a könnyeit és szipogott fogalmam sincs miért?

most Sándor Pétert is erősebbnek láttam/hallottam mint az általam látott eddigi előadásaiban főleg a gyilkolászós jelenetben

Füredi Niki és Baranyai Annamária olyan Gyűlölet duettet vágtak le, hogy szinte székbe szegezett, na és Földes "Mit ér a hit"-e katartikus volt :)

és igen Brasch Bence is sokat fejlődött hangban és mozgásban is, biztos inspirálta, hogy ott volt Lola is :P

ami viszont továbbra is nagyon idegesít Kiskero idióta arckifejezései a "Hogy mondjam el" alatt, az énekléssel nincs baj, csak ne lássam, így inkább becsukom a szemem és úgy hallgatom

és most Makláry sem rohant annyira 21.50-kor lett vége a szokásos 21.40 helyett!
0

#50 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 12. - 20:00:04

Én csak annyira emlékszem az eredeti szo-ból, hogy tutira Dávid volt kiírva, mert a barátnőm saját bevallásilag körberohanta háromszor a szobát, mikor megtudta, hogy ő lesz. :D (Majd tegnap délután letört, mint a bili füle, mikor megtudta, hogy mégsem tud elmenni... :( )
0

#51 Felhasználó nem aktív   ancsalekvar 

• Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 31

Elküldve: 2012. május 12. - 19:04:50

Üzenet megtekintéseIdézés: ktiszti30 - Dátum: 2012. május 12. - 18:59:00

szombaton Dénes -BETTI VOLT ki írva ez volt az eredeti miután kijött a májusi szeposztás CSAK 1 NAPIG VOLT Attila ki írva aztán lecserélték neki tegnap koncertje volt

Igen, azt láttam, hogy Bettit cserélték, Attiláról lemaradtam. Még Janza Kata volt meglepetés tegnap, úgy emlékeztem, hogy Niki lesz.
0

#52 Felhasználó nem aktív   ktiszti30 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 390

Elküldve: 2012. május 12. - 18:59:00

Üzenet megtekintéseIdézés: dokics - Dátum: 2012. május 12. - 18:48:25

mikor én utoljára megnéztem, még Attila-Betti volt... szerintem még szombaton úgy állt... ha akkor ilyen szereposztást látok a honlapon, biztos veszek rá jegyet! :P

szombaton Dénes -BETTI VOLT ki írva ez volt az eredeti miután kijött a májusi szeposztás CSAK 1 NAPIG VOLT Attila ki írva aztán lecserélték neki tegnap koncertje volt
0

#53 Felhasználó nem aktív   dokics 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 309
  • HelységBudapest

Elküldve: 2012. május 12. - 18:48:25

Üzenet megtekintéseIdézés: ancsalekvar - Dátum: 2012. május 12. - 18:17:03

Így volt kiírva eredetileg is, örültem is, hogy ilyen kevert szereposztást láthatok végre. :)

mikor én utoljára megnéztem, még Attila-Betti volt... szerintem még szombaton úgy állt... ha akkor ilyen szereposztást látok a honlapon, biztos veszek rá jegyet! :P
0

#54 Felhasználó nem aktív   ancsalekvar 

• Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 31

Elküldve: 2012. május 12. - 18:17:03

Üzenet megtekintéseIdézés: tendi - Dátum: 2012. május 12. - 15:48:02

Nem tudom, hogy én bambultam-e el, és eleve úgy volt kiírva a tegnapi előadás, hogy Dénes-Dávid-Árpi-Szil, vagy volt valami csere az utolsó pillanatban,

Így volt kiírva eredetileg is, örültem is, hogy ilyen kevert szereposztást láthatok végre. :)
0

#55 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 12. - 16:32:00

Üzenet megtekintéseIdézés: barátfüle - Dátum: 2012. május 12. - 16:14:35

Köszi ezt a néhány szòt! ;-) Ezek szerint a fiúk még nem èrtek össze. Egyébként szoktàk keverni a szo-kat?

Hát, eddig még nem. Egyszer volt olyan, hogy Attila beugrott Dénes helyére, illetve Árpi többször is volt a kiscsikókkal, de ennyire vegyes még nem volt...
0

#56 Felhasználó nem aktív   barátfüle 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 12. - 16:14:35

Üzenet megtekintéseIdézés: tendi - Dátum: 2012. május 12. - 15:48:02

Néhány szó a tegnapi Rómeóról:

Köszi ezt a néhány szòt! ;-) Ezek szerint a fiúk még nem èrtek össze. Egyébként szoktàk keverni a szo-kat?
0

#57 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 12. - 15:48:02

Néhány szó a tegnapi Rómeóról:

Nem tudom, hogy én bambultam-e el, és eleve úgy volt kiírva a tegnapi előadás, hogy Dénes-Dávid-Árpi-Szil, vagy volt valami csere az utolsó pillanatban, mindenesetre, ahogy megláttam tegnap reggel, motoszkált az érzés, hogy meg kéne néznem Dénest a kicsit nagyokkal meg a nagyon nagyokkal is. Bár be kell hogy valljam, elsőkörben a ma esti előadás - Dénes-Betti - jobban felkeltette az érdeklődésemet, de mivel eleve ki volt lőve, hogy el tudjak menni, utolsó pillanatban mégis a tegnapi "hármas" szereposztás mellett döntöttem.
Azt kell, hogy mondjam, ez a kombináció nagyon előnyösen hatott Dénesre, soha még így nem hallottam, hogy kieresztené a hangját. A Miért fájt kicsit lihegősen kezdte, de pillanatok alatt összeszedte magát, és komolyan úgy énekelt, amit még nem hallottam tőle. Igaz, ismerősök azt mondják, hogy a Rudolfban is kiereszti a hangját, hát talán a Tavaszébredésben is megtehetné, akkor nem akarnék Moritz-cal együtt öngyilkos lenni az első felvonás után. :P (Na jó, ez azért valószínűleg nem Dénes hibája, csak én unalmasnak találom a karaktert.)

Viszont egy kis kritika: valahogy jobban ki kéne gyakorolni az összekapcsolódást Júliával a végén. Ahogy lefekszik mellé, és mi nézők csak azt látjuk, hogy ide-oda jár a jobb keze... na, rögtön az jutott eszembe, hogy mindenféle illetlenséget fog művelni a "halott" Júliával. Jópárszor láttam már Attilával, de nem emlékszem, hogy ő is ennyire mozgatná a kezét. Mondjuk tény, ha nem megy másképp, a partnernő biztonsága mindenképpen fontosabb, minthogy a néző mit hisz, de talán egy kis gyakorlással kevesebb mozdulattal is menne.

Ja, akartam írni az interakciókról is:
Dzsoni: Szomor Gyurival ellentétben inkább tűnik egy kedves, megértő barátnak. Tetszik Lőrinc barát karaktere így is, és valahogy neki jobban el tudom fogadni a kavart, amit okoz, míg Szomor a ridegségével egyben túl okosnak tűnik egy ilyen "hibához".
Árpi: Vele láttam már korábban is, de akkor Bence meg Sándor Peti játszottak, így hozzájuk képest amolyan sokszor bukott iskolásgyereknek tűnt. Most ebben a vegyesfelvágott szo-ban, sokkal jobban illett Rómeó barátjának. Igaz, Rómeó tapasztalt barátjának. :)
Dávid: Furcsa mód semmi kémiát nem éreztem a Mercutiója és Rómeó között. Nem tudom, hogy azért-e, mert ebben az évadban alig játszotta (talán éppen tegnap először?), vagy mert Dénessel ennyire nehezen csiszolódnak össze... Igaz ugyan, hogy a halálát sajnálni tudtam, de azt nem, hogy Rómeó elveszített egy barátot, mert nem tűnt barátnak. Inkább olyasmi volt, hogy ő Benvolio haverja, aki meg Rómeóé, és ezért vannak csak együtt...
Szilveszter: Annak ellenére, hogy újfent bebizonyosodott, hogy Szilveszter=Tybalt, itt sem éreztem kémiát. Bár talán itt nem is kellett... csak, ha nincs, akkor miért is lesz rá Rómeó olyan dühös, hogy megölje? ...
Laci: Idegesítő volt. Mármint szerepileg. Amolyan kis gazdag, nyikhaj gyerek, akiről el tudom képzelni, hogy Rómeó agyára megy seperc alatt. Ez így tetszett. Érdekes, mert Szabi Parisánál meg azt érzem, hogy lehet, hogy valaha jóban volt Rómeóval, aztán mondjuk nyertek a lottón, vagy az apja hirtelen az MVM vezérigazgatója lett, és a hirtelen jött gazdagság tette őt olyan sznobbá, hogy ne akarjon Rómeó barátja lenni többé. Na, ez Lacinál nincs, ők sosem voltak haverok.

Esetleg, aki megy ma este, írhatna majd Bettiről is. :)
0

#58 Felhasználó nem aktív   netty81 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 15

Elküldve: 2012. május 09. - 16:42:57

ELADÓ!

A május 12-i esti Rómeóra a 2.sorba 1 db jegy. (nem a szélére szól)
Ára alkuképes!

70/406-8374 vagy anett.koszegi81@gmail.com
0

#59 Felhasználó nem aktív   pocok 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 122

Elküldve: 2012. május 09. - 06:28:02

ELADÓ ill. CSERÉLNÉM:

MÁJUS 12. esti Rómeó 1. SOR 5,6,7 JEGYEKET

VENNÉK erre:
MÁJUS 11. -i RÓMEÓ csak 1. SORBA 3db JEGYET!!!!!!

pocokheki@gmail.com
0

#60 Felhasználó nem aktív   Ditty91 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 03. - 21:58:09

Üzenet megtekintéseIdézés: Kriszta7 - Dátum: 2012. május 03. - 20:49:27

Köszi :) És az egyik kedvenc számomat énekli a Rudolfból B)
0

Topik megosztása:

• 20 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.