Fiúk-lányok!
Kicsit off topik...
Egy kis segítséget kérnék olyan személytől aki vásárolgat interneten és beszél németűl, vagy maga jár ki németbe...
Egy ill. kettő apróságot kéne beszerezni számomra -összesen nincs 50EUR az értéke... Természetesen honorálom a segítséget, és előre kifizetem...
Kérem, írjon aki tud segíteni!
skyview2ci@freemail.hu
Köszönöm!
Apró
Elküldve: 2005. január 05. - 15:44:02
Nekem van egy 9-hónapos fender rumble 100-as kombóm ha érdekel 95000 tel 06308525447
Elküldve: 2005. január 03. - 15:25:11
Sziasztok!
Sklarevski slap bass oktato videot keresek, de egyrészt csak VHS-t találtam a neten, másrészt Magyarországon egyáltalán nem találtam ilyet, max rendelhetek az USAból... ha valaki tud valamit, informáljon plz!...
üdv.!
Sklarevski slap bass oktato videot keresek, de egyrészt csak VHS-t találtam a neten, másrészt Magyarországon egyáltalán nem találtam ilyet, max rendelhetek az USAból... ha valaki tud valamit, informáljon plz!...
üdv.!
Elküldve: 2005. január 03. - 11:29:06
Pl. a Warwick honlapján fent vannak a bőgőik kapcsolási rajzai, de a MusicMannél is megtalálod ezt a menüpontot.
Elküldve: 2005. január 03. - 10:40:47
júnapot kívánok! boldog új évet!+ hasonlókat!!
nos én azt szeretném megkérdezni, hogy valaki tudja-e hogy a neten hol lehetne hozzájutni aktív-elektronikai kapcsolási rajzhoz basszusgitár részére??
na ha tud valaki valamit nagyon megköszönném!!
nos én azt szeretném megkérdezni, hogy valaki tudja-e hogy a neten hol lehetne hozzájutni aktív-elektronikai kapcsolási rajzhoz basszusgitár részére??
na ha tud valaki valamit nagyon megköszönném!!

Súgó