Startlap fórum:: a depresszio leküzdése - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
 • 3 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

a depresszio leküzdése

#21

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. július 05. - 16:36:05

Sziasztok!
8 éve pánikbeteg és depressziós vagyok. Jelenleg a Rivotrilt és a Cipralexet szedem és szeretném kikérni véleményeteket a kínai gyógymóddal kapcsolatban pl akupunktúra, hogy segít e ez a gyógyulásban és gyógyszer leszokásban és hogy hány kezeléssel érhetek el eredményt?!
Ezeket a gyógyszereket homeopátiás gyógyszerekkel lehet e pótolni?
0

#22

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 26. - 12:14:15

Szia görög tihi!
A depressziónál lényeges tudni,hogy tanult állapot. Vagyis, az agy bizonyos helyzetekben - látszólag (de csak látszólag) ok nélkül is - stresszhormont termeltessen.
Ennek számtalan oka lehet, de lényeges, hogy a prioritást élvező ok a tudatalattiban rejtőzködik.
A szerencsés helyzet, hogy kineziológia, akupunktura, súlyos esetben még pszichiáter együttes segítségével viszonylag hamar (nem évek) helyreállítható a folyamat, és az agy megtanulja újra a helyes programokat. Természetesen sokkal hamarabb, és eredményesebb a gyógyulás, ha megváltoztatjuk a környezetünket. Ha nem szükséges vagy nem lehetséges a költözés, akkor is ajánlott a lakás, élettér teljes ártrendezése, hogy minél kevesebb stresszorral találjuk szembe magunkat. Ezért, ha eltűnik környezetünkből a stresszor, ami a stressz állapotát előidézi, az agy újra képes az egészséges életet megtanulni.
A kineziológia segítségével feltárható és megszüntethető az az ok, ami a stresszblokkot előidézi és bizonyos esetekben aktíválja. Az akupunktura pedig meggyorsítja a felépülést.
Ezután már csak azt a célt kell megtalálni, ami kellő motívációként, sikerélményként hat ránk.
0

#23

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 25. - 06:40:30

Tibeti hangmasszázs-terápia Tőke Zoltán
Mire jó a hangmasszázs-terápia? Elkísér a születéstől... ...Egy magzat életét mentette meg, akinek 8 hónaposan nagyon gyengék voltak az életfunkciói. Belső szervi anomáliák. Salaktalanítás, Méregtelenítés. Derékfájdalom. Izületi bántalmak, és porckorong gyengeség, elváltozás. Izomgörcsök. A vérsejtek tisztítása. Kimerültség. Stressz. Pánikbetegség. Tanulási nehézségek, viselkedési zavarok. Tovább >>
http://gportal.hu/gi...335&nid=3989307
0

#24

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 21. - 21:50:51

Hat arra en nagyon kivancsi vagyok, hogy merre is vannak azok a "kulonlenges falatokra" lecsapo angol ferfiak. Lassan 6 eve vagyok ebben az orszagban, de meg egy se csapott le ram. Pedig nem vagyok se santa, se pupos, sot nem is nezek ki rosszul. Viszont depresszios az lettem. Holnaptol Fluoxetine-n (Prozac) vagyok. Ugy nez ki, hogy egy csomo mellekhatasa van. Van valakinek konkret tapasztalata?
0

#25

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 19. - 20:09:43

nme kell mindent csak ami épp bánt és megosztható
0

#26

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 19. - 20:09:10

mesélj valamit, miről van szó, mi nem sikerült, mi alakult máshogyan
néha az is segít ha kifejezed, elmondod

ez jó kezdet, ne égy depis, fordulj kifelé és add ki mi bánt így segíteni tudnak, és segítesz magadon megelőzöd a teljes depresszió folyamatát ami magába ránthat

jól gondolod, ha magadba fordulsz csak rosszabb lesz
0

#27

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 19. - 20:00:03

nekem sem minden jött eddig össze amire vágytam volna,
vagy amire vágyok majdan, nme biztos hogy meglesz,
de ez még nem ok a feladásra

arra egyszer mindenki rájön előbb vagy utóbb, hogy nehéz az életet élni,
de az életet nem szabad komolyan venni

ha most nme is megy minden úgy ahogy elgondoltad, majd megy később. Néha vannak holtpontok mindenkinél, ezzel nem vagy egyedül.
...viszont nagyon fontos a pozitív hozzáállás, a pozitív gondolkodás, ne légy lemondó!
és a kitűzőtt célok újból meg kell lépni ha van értelme meglépni és nme valami megvalósíthatatlant tűztél ki ...
0

#28

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 18. - 21:23:34

pontositanék nem minden jött össze ami nekem fontos lett volna
0

#29

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 18. - 21:03:15

amiért általában a depisek nem igazán jött össze nekem ez az élet nevű játék
0

#30

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 17. - 00:12:35

és miért érzed magad depisnek?
0

#31

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 16. - 22:15:54

sziasztok új tag vagyok a nevem tihamér 39 éves és szakács
0

#32

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 08. - 22:43:42

szerintem aki már megszületett annak már rég késő a magzatterápia nem?
0

#33

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 08. - 22:43:02

az az eset amit leírtál a szakáccsal az nme lenne egyedüli eset a világtörténelemben, ha belegondolsz még magyar magyarnál is vannak alkalmi kapcsolatok ugyanigy, mért pont idegen országban ne lenne ilyen...

aztán azóta mi történt veletek?
0

#34

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. november 28. - 23:58:19

ha valódi és tartós megoldást kerestek, szívesen segítek, nekem visszaadta az élni akarást, reményt....erőt....
janita1980@freemail.hu
0

#35

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. szeptember 01. - 11:00:42

Depresszióra ajánlom a kineziológiát, magzatkori stresszoldást és a Bach-virágterápiát. Ezekről bővebben tudsz olvasni a www.elet-terapia.hu oldalon.
0

#36

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. augusztus 22. - 23:26:42

Sziasztok! Ismét új vagyok itt a fórumon, de pont a téma az (depresszió), ami újra megindítja bennem az írás szükségét. Barátnőm, akit szintén e fórumon ismertem meg - majd 6 éve - elhagyott, egy "idegen" ország miatt. Ezért mindenkinek azt ajánlom fiúk, hogy ne vigyétek a párotokat magatokkal külföldre dolgozni, mert angol felmérések szerint, mindig a nők miatt maradnak ott a külföldiek. Pl. ha egy pár kimegy, akkor a férfi maradna max. 1 esetleg 2 évet - én 1-et bírtam ki - de a nők megtántorodnak, az ún. jobb élettől (keresettől), s így választás elé kényszerítik párjukat. Vagy ők, vagy az ország... és nem kell sok képzelő erő hozzá, hogy - aki élt ott tudja - az angol férfiak rögtön lecsapnak az ilyen lányokra, asszonyokra, s azok - tisztelet a kivételnek (még egyenlőre az én barátnőm? is e körbe tartozik, remélem)- belezuhannak a "gazdag" angol fiúk, férfiak "szeretetébe". A valóságban nem tekintik őket többnek különleges falatnál. Erre volt jó példa a saját munkahelyemen is, ahol a feleség mellett a főszakács helyettese - a feleség messze él, pici 2 gyerekkel a férj nélkül - néhány hetet-hónapot az éppen kapható csajjal fut. Az én "barátnőm" most visszament oda, ahová én már nem akartam, mert a honvágyam erősebb volt. Most mit is mondhatnék. Marhára szarul érzem magam, főleg azok után, hogy bár látszik rajta, hogy szeret (legalábbis én úgy látom) mégis, azt mondta, hogy "mindketten mást akarunk az élettől, mások az elképzeléseink, ezért ideje váltani". Mindez 6 év együttélés után.
0

#37

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. december 07. - 14:14:31

Szia!
Velem is sok probléma volt mostanában több okból is depresszióhoz közeli állapotba kerültem.
Régebben volt ilyen hasonló érzésem amikor már ott tartottam, hogy majd lesz valahogy, élem az életem aztán ha vége kell hogy legyen vége lesz-"mert úgy sem jön össze semmi", hiába van meg minden amit akartam, nem lehet úgy ahogy én gondolom vagy szeretném, és iszonyatosan boldogltalan voltam.

A régi esethez képest már kicsit máshogyan látom a dolgokat a mostaniban.
Nem engedtem magamnak, hogy olyan sokáig egyedül rágódjak magamon, mert segítségért, lelki tósztért folyamodtam emberekhez akiknek úgy éreztem elmondhatom legalább egy részét a problémáimnak, vagy legalább annyit, hogy rosszul érzem magam, és gondjaim vannak. De nem tudok magamhoz térni, sem magamba zárkózni nem akarok.

Gyakran nem árt ha valaki külső szemmel figyeli és látja a veled történő dolgokat, és egy objektív véleménnyel nagyot tud rántani rajtad, és segít neked.
Kell valaki, aki kijózanít és ha nem is rögtön de apránként segít azzal, hogy Rádfigyel, És egyszer csak észreveszed, hogy kirántott a mélabúból, és a rossz érzésnek és hangulatnak nyoma sincsen már, mintha sosem lett volna.

Kedves balfácán, a helyedben újrakezdeném a pert.
Már csak a gondolata is felszabadultá tenne téged, és lehet jobban jönnél ki, ha be is fejeznéd a válást.
Ilyen ember mellett, aki nem tud boldoggá tenni, és nem is igyelkszik érted, olyanért nem biztos, hogy tovább kéne sanyargatnod magad.
szeretettel: Zeba
0

#38

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. november 09. - 12:27:08

Sziasztok!

Pszihológust keresek a XVIII. kerület környékén ha valaki tud kérem irjon, köszike.
maresz70@freemail.hu
0

#39

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. október 01. - 19:53:41

Sziasztok, depistársak!

Kínlódom évek óta a túlsúlyommal, hogy akármit csinálok, a torna kivételével, nem moccanok lefelé egy grammot sem. Aztán szép lassan megvilágosodtam, hogy a kövérségemnek abszolút mértékben lelki okai vannak. Ezért nem hat rám egyetlen csodaszer sem, amikről a többiek ódákat zengenek. Maradok változatlanul ronda kövér, ráadásul az arcom sem egy matyó-hímzés...

A dolog lényege talán az, hogy utálom magam. Ezt valószínűleg a "családom" beszélte belém, ugyanis ki nem állhatnak. 2 éve megpróbáltam kitörni, beadtam a válópert, ment is a dolog szépen a maga útján, mire is a "drága" férjem hirtelen fellángolt irántam, valami csodásan furcsa egybeeséssel az anyagi követelésem hivatalos kézhezvételével egyidőben. Megijedtem tőle, magamtól, vagy egyszerűen hinni akartam, hogy talán mégis szeret, hát visszamentem gyerekestül, bútorostul, mindenestül. Ahelyzet azóta változatlan, ribi ribi hátán, én tulképpen a háztartási igényeit elégítem ki, amivel, persze, sosem elégedett, mindig több és több kellene, és már nagyon magam alatt vagyok, nem tudok megfelelni, bármit is csinálok. Csak a gyerek miatt maradok az élők sorában, a vonat innen fél perc se, csak elhatározás kérdése... A Seduxen ideig-óráig segít, de meddig???? Egyetlen örömforrás az evés, bár már az sem dob fel. Lehet, hogy pszichiáterre lenne szükségem?

Ha van vkinek ötlete, szívesen meghallgatnám, esetleg e-mailben: nemkellek@citromail.hu
0

#40

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. szeptember 24. - 14:09:51

keress magadnak valami célt, és valósítsd meg.
Találj élő hobbit is a gép mellé. Először magadban tegyél rendet és keresd a külvilággal a kapcsolatot.
Mondd el azoknak akiket szeretsz, amit ide leírtál, és mit érzel.
Nyílj meg, beszélgess, hidd el senki nem fog leszólni érte.
...aztán megtalálod amit keresel.
0

 • 3 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó