Startlap fórum:: a depresszio leküzdése - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
 • 3 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

a depresszio leküzdése

#41

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. szeptember 24. - 14:06:59

:DDDDDDDDDd
0

#42

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. szeptember 24. - 12:58:43

Hello, üdv mindenkinek!

Böngészgetve a neten találtam ezt a fórumot és találtam itt több olyan leírást ami rám illik pontosan.
Nem nagyon beszéltem még a gondjaimról senkinek, szinte azt hittem hogy én vagyok egyedül de úgy látszik nagyon sokan mások vannak hasonló helyzetben mint én.
Rá kellett jönnöm hogy depressziós vagyok ami tudom hogy esetemben még nem a legsúlyosabb eset, de sajnos már nagyon régóta tart, több mint egy éve és egyedül nem tudok kilábalni belőle.

Ez ráadásul azzal is párosul hogy internet-chat-függővé váltam és ez is nagyon megváltoztatta a személyiségemet, elhanyagolom a mindennapi kötelezettségeimet, ismerőseimet, rokonaimat semmi nem érdekel, csak akkor érzem jól magam miközben a gép előtt ülök mert így kicsit talán elfelejtem a mindennapjaim ürességét és hogy a másnap is teljesen reménytelen. De ez sem igaz hogy jól érzem magam a gép előtt ülve mert tudom hogy nem vezet sehova. Egyre gyakrabban érzem úgy hogy semmire sem vagyok jó ezen a világon, amikor látom a korombelieket (24 éves vagyok) hogy milyen életvidámak, életerősek én pedig folyton folyvást sajnálom magam és tehetetlen, képtelen vagyok tenni bármit is hogy jobb legyen.
Gyakran érzem azt hogy valamilyen úton-módon mindenki megtalálja a helyét az életben csak én vagyok egyedül aki képtelen bármire is, ezért mostanában az is egyre sűrűbben fordul elő ami korábban soha hogy azon gondolkodom miért élek ezen a földön, semmi értelme...
Ha valaki úgy gondolja hogy írna pár sort akkor azt szívesen venném. Emailcímem: ron21 @ freemail.hu
0

#43

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. március 28. - 18:54:56

Az anyadat azt!
0

#44

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. március 28. - 16:14:27

Sziasztok
Nekem agyetlen orvossagom 1 gyonyoru tengerpert jo levegovel es palmafakkal es persze rengeteg programmal ami elveszi a figyelmem az othoni problemaktol.
Nekem Eilat volt az egyetlen hely ami segitett!
Mindenkinek csak ajanlani tudom.
0

#45

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. január 05. - 14:52:06

Sziasztok!
Én 23 éves vagyok,8 éve depressziós,hol fent hol lent.Az utóbbi 1-2 évben súlyosbodott és augusztus óta szinte nem volt egy teljes nap,amikor jól éreztem magam.Már-már kezdtem azt hinni,hogy nem vagyok normális,de nemrég vettem egy könyvet a depresszióról és rájöttem,hogy nem én vagyok az egyedüli.Elhatároztam,hogy orvoshoz fordulok,bár bevallom kicsit tartok az egésztől,csakhogy az életem már most romokban hever,ezért minél hamarabb össze kéne szedni magam.Minden tanácsot szívesen fogadok.
Köszi,sziasztok
0

#46

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. május 30. - 15:35:04

Én csak egy csaj miatt vagyok Depis amugy nem volna olyan szar kedvem mint mindig amugy azota lettem csak igazán hangulat ember.
0

#47

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. április 27. - 19:52:11

Sziasztok!Ha baj van-van megoldás is!A gyógyulásról te döntesz,senki más.Ha eldöntötted,hogy teszel ezért,írj és segítek!
Szeretettel várom a kérdéseiteket.
el-remiel@chello.hu
0

#48

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. április 21. - 16:38:24

Szervusztok!
Én meg csak(?) a 36-ikban vagyok.
Sok tünetet produkálok, s a válás szélén tengődök.
Mások szerint (is) ingerült és rendkívül energiahiányos vagyok.
Tud valaki valamilyen alternatív módszert? Gondolok itt egy megbízható (!!!) pszi-sebészre, kineziológusra, mittudom én kire.
Nem szeretnék pirulákon élni.

Köszi,
szervusztok.
0

#49

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. április 02. - 16:20:03

Szia Nagyi 57 Én is nagyi vagyok,csak 3 évvel idősebb mint Te három unokával.Ha szeretnél velem levelezni válaszolj,biztos lenne közös témánk,én most kezdek siros lenni aminek a jele a depressió. üdvözöllek: Zsuzsa
0

#50

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. március 08. - 18:26:32

szia! én most találtam szintén meg ezt a lapot, nagyon örülök neki, mert én is a depresszióval küzdöttem, küzdök talán még ma is. Nagyon sokszor volt olyan, hogy egyáltalán nem akartam kimenni a házból, sőt a kapuig sem mentem el. De kb. olyan négy éve szedem a gyógyszereket, és nagyon kedves, kiegyensúlyozott lettem. Meg lehet belőle gyógyulni, én biztos vagyok benne. Főleg, ha valaki fiatal, - bár ez nagyon szomorú, hogy már most kell neki ezzel küzdeni, - az mégis talán hamarabb kigyógyul. Azt hiszem a beszélgetések nagyon jó hatással vannak az emberre, biztosan ezért is jött létre ez az oldal. Hát beszélgessünk, ne csüggedjünk!!
0

#51

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. március 05. - 16:03:08

Szerintem amiről te írsz, az egy mezei függőség.
A Kata vagy a Feri mellé odarakhatod az alkoholt, a drogokat, a játékgépeket stb.

Nekem pl. az változtatná meg az életem, ha hirtelen lenne annyi pénzem, hogy kifizessem az adósságaimat (1,5 milla), és megvalósíthassak a sok ötletem közül néhányat, ez utóbbihoz nem kell pénz, csak annak a néhány hónapnak a túlélésére, amíg beindul a bolt.

HA találnék itt Pestközelben egy kis kétszobás, vegyestüzeléses házikót, ahová adsl-t lehet bevinni, és mindezt 3,5 millióért (ennyire vagyunk hitelképesek), akkor máris sínen lennék. Ehelyett most itt kínlódok egy panelban a nagy rezsivel, egy éven át koplaltam, de ettől persze nem jutottam előbbre. Most harmadik hete a kórházban zabálok, mint az állat, meg tömik belém a sok szart, a homlokomon meg ott a billog: önveszélyes bipoláris.
Hát nem egy nagy élmény.
0

#52

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. január 23. - 13:01:18

Predátornak üzenném,légyszi olvass el egy könyvet,aminek a címe:A.J.Christian:Mit keresett Isten a hálószobámban?Nem vallásos,csak egyszerűen az emberi kapcsolatokról szól és próbál rávilágítani dolgokra.Nem írok többet,mindenki máshogy éli meg a mondanivalóját.
Remélem egy kicsit segíthettem.
Üdv.
0

#53

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. január 09. - 00:12:48

Nem lehet ellene tenni, mert visszatér. Nálam már tíz éve tart. Az oka: egy nő. Szóval azt hiszem, ez a komoly ok. Más - állástalanság, küllem, kinek mi - megváltozhat. De ha AZ a nő, akiért a szíved dobog, elérhetetlen, akkor az megoldhatatlan. Minden nap rágondolni, ébredni és feküdni a hiányával: ez felőrli az embert. Vele szép lenne minden pillanat, így meg csak elpocsékolása az egyetlen életünknek. Értelmetlenül állni a mindennapok mókuskerekét, megfelelni rokonoknak és idegeneknek, önmagunkat is becsapni.

Tehát szerintem majd mindegyik depressziós ember tudat alatt szerelmes egy konkrét valakibe, aki már másé. Nézz csak magadba! Ugye, hogy megváltozna az egész lényed, ha azzal a Csillával, Katával stb. (lányok ide fiúnevet gondoljanak) élhetnél?
0

#54

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. január 02. - 01:31:00

A többiek nevében is köszi a biztatást!Én gyógyulófélben lévő depis vagyok,és hiszem,hogy az élet szép!Szerető párom van,és végre megbízhaó.empatikus orvosom.Megfogok gyógyulni!!!!!!
0

 • 3 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó