Startlap fórum:: Pánikbetegség - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
 • 5 Oldal +
 • « Első
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Pánikbetegség

#61

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. január 24. - 21:23:48

Szia eraanya!Én is segítséget keresek hasonló tünetekkel. Már 14 éve próbálok kilábalni a pánik betegségemből.Eddig sikertelenül.A frontint és az anksziront szedem.Utazni én se merek egyedül a tömegről meg ne is beszéljünk.Egy nagyon jó orvos kéne.
0

#62

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. január 24. - 13:55:55

Sziasztok! Eraanya vagyok kezdő vagyok most regisztráltam . 8 éve vagyok pánik beteg remélem tudtok nekem is segiteni . Nem birom a buszozást rosszul leszek hányok ájulási rohamaim vannak. A tömegben ugyan ez . Xanax a gyogyszerem .SoS van ott valaki?
0

#63

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. január 06. - 09:03:12

Sziasztok!
Először is Boldog Újévet mindenkinek! Olvasgattam, hogy antidepresszánsokkal próbálkoznak a dokik! Ez egy bazi nagy tévhit, ne szedjetek ilyen szarokat! Megint leírom,hogy a pánikbetegség nem említhető egy lapon a depresszióval. Ez egy vegetatív-idegrendszeri probléma, ami az agy azon felén alakul ki, ahol az epilepszia is. NEUROLÓGUSHOZ kell fordulni, nem máshová! A gyógyszerek amiket szedtem, pontosan az agy azon részét hivatottak rendbehozni, ahol a probléma van. Nincs mellékhatása, nem leszel tőle kóválygó élőhalott, csak éppen elmúlnak a tünetek. És, ha szép lassan csökkented őket, győztesen jössz ki a rémálomból. Tapasztalatból írok, már 10 éve nincsenek tüneteim, ezeket a gyószereket is csak kb 2 hónapig szedtem. Olvassátok el az előző beírásaimat is, ne szedjetek össze-vissza gyógyszereket, mert az tényleg veszélyes. Üdv.
0

#64

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. december 26. - 06:33:40

Tökéletesen igaza van ivory-nak. Semmi esetre nem szabad a győgyszerekhez vissza térni!!! Elfedi az igazi érzelmeket, reakciókat. Egy ideig. Majd hirtelen össze roppan az ember újra és újra.
Én végigjártam ezt. Kérdezem ém: MILYEN GYóGYSZER AZ, AMI ÖNGYILKOSSÁG ESZKÖZE IS EGYBEN???-
Nélküle a PROBLÉMÁK -: FELADATOKKÁ lesznek, és ez óriási külömbség.
0

#65

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. december 26. - 06:21:31

Sziasztok! Van kiút. 2002 óte szedtem gyógyszert. Xanaxot és rexetint. Maga a borzalom volt, teljes leépülés vár arra, aki szedi és nem hagyja abba. Nekem sikerült meg állni, saját magamtól. A doki a kórházban fölém tornyosult, és szemrehányóan kérdezte:...asssszonyom...miért nem hajlandó szedniiiagyóóógyszert???!!!-nos,ez volt az a pont, amikor meg értettem mindent. Ezek a gyógyszerek rettenetes nagy hasznot jelentenek a gyógyszeriparnak..így szinte tenyészállománnyá teszik a betegeket, kísérletezgetnek. Az anti-depresszánsok egyik mellékhatása az öngyilkosságra való fokozott hajlam...többek között! Hát ez jjhhóóó..:)...neeem? Az orvosokról meg annyit, kisegér nem mondja meg, most örömében vagy bánatában futkározik körbe-körbe. Ugye érthető amit ez jelent...
Mindenkit puszilok.
0

#66

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. november 25. - 08:19:04

Eszembe jutottak a gyógyszerek nevei is. Rivotrilt kaptam nappalra 3x1-et, és Melipramint (1db) éjszakára. Kb. két hónapig szedtem őket, úgy,hogy folyamatosan csökkentettem az adagokat, majd végül abbahagytam. Én mindenesetre azt tanácsolnám, hogy elsősorban neurológushoz forduljatok, a pciszhológusok, phichiáterek nem igazán tudnak ezzel mit kezdeni. Nemsokára előkeresek egy kis irományt is, amit egy orvosi szakkönyvben találtam.Amint időm engedi, bepötyögöm ide. Remélem, ez sokaknak segítség lesz, de ahhoz,hogy ebből vki kilábaljon, a gyógyszerek mellett szükség van a pozitív hozzáállához is.
0

#67

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. november 24. - 19:27:19

Sziasztok, véletlenül találtam rá erre a fórumra, és eszembe jutott az az egy év pokol, amit én is átéltem. De szerencsére sikerült kilábalni. Először-emlékszem- eszembe sem jutott, hogy psichés eredetű a bajom,(nehézlégzés, halálfélelem, szívdobogás,stb) Úgyhogy elmentem az összes vizsgálatra, ami csak létezik. Tüdőszűrés, vérvétel, gégevizsgálat, agyi CT ésatöbbiésatöbbi. Minden negatív volt. Nem tudtam elképzelni, hogy akkor mi a JÓISTENTŐL nem kapok levegőt? Egy ismerősöm ajánlott egy dokit, aki elém tett egy listát, hogy magamra ismerek-e. A betegség neve egyébként neurózis, és a vegetatív idegrendszerben történik vmi. elváltozás, emiatt alakul ki. Az neurológus neve Dr. Komoly Sámuel, akkor még a Dél-Pesti Kórházban dolgozott, most nem tudom, hol praktizál, de vmelyik nap láttam a TV-ben, úgyhogy megvan még. Nagyon rendes tag, nagyon megnyugtató, és nem utolsósorban jó orvos. Mindenkinek szívből ajánlom, és kitartást kívánok, mert ki lehet ebből mászni. (Segített az is, hogy letettem erre az időre a cigit.)Ha van kérdésetek, nyugodtan írjatok! szép estét!
0

#68

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. november 23. - 14:02:40

Szia!
A gyermekem december 1-jén lesz másfél éves. Igen, elvileg tervezünk másodikat is, de csak ha legalább 3 éves lesz a fiam, akkor.
Örülök, ha segiteni tudok, kérdezz bármit, szivesen válaszolok!
0

#69

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. november 22. - 17:22:08

KEDVES IVORY!
Neked most mennyi idős a gyerköcöd,ha úgy alakul terveztek -e még?
0

#70

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. november 22. - 17:19:26

Kedves Ivory!
Köszi a bíztató szavakat, igazán jól esik és jó tudni,hogy van olyan aki ugyanabban a cipőben járt mint én, és sikeresen kilábalt belőle,és nekem is van kiút.
0

#71

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. november 14. - 13:40:26

Szióka Pinkgirl!
Örülök, hogy irtál, mert amióta túljutottam a nehéz időszakomon a pánikbetegség miatt, azóta próbálok segiteni a hozzám hasonló bajokkal küszködőknek.
Nagyon ügyes vagy, hogy leálltál a gyógyszerrről, és ilyen sokáig birod nélküle! Ne hagyd abba az alternativákat sem. Én is jártam kineziológushoz, és sokmindenre ráébresztett. Azért kerestem fel, mert -nem tudom nálad hogy alakult ki- az orvosom első kérdése az volt, amikor először jelentkeztek a tüneteim, hogy történt-e valami a családban, vagy másfajta trauma ért-e esetleg engem. Erre nem tudtam mit mondani, mert semmi ilyesmi nem volt akkoriban, de amikor a kineziológushoz jártam, régebbi, elnyomott dolgok kerültek felszinre.
Nos, a terhességem abszolút problémamentes volt, igazán jól ment minden.Még a legelején, amikor pozitiv lett a teszt, sok volt a stressz a munkahelyemen, mégsem estem kétségbe, és kitartottam, hogy mostmár nincs visszaút. Ahogy a múltkor is irtam, a teszt után kb.2-3 héttel azt vettem észre, hogy nem aggaszt a tömeg, nem kezdek hirtelen szédülni és fulladozni, miközben a szivem majd’kiugrik a helyéről. Olyan megszokott dolognak tűnt minden, ami körülöttem zajlott, a félelmeim megszűntek. És ez 9 hónapon keresztül igy ment, sőt, félidő után, amikor az émelygős korszakon túlvoltam, rengeteget kezdtem nevetni, kissé eufórikus állapotba kerültem.Egész idő alatt egyszer sem jutott eszembe, hogy mi lesz, ha megint rosszul leszek.....
Ráadásul a szülészorvosom is rengeteg erőt adott, mert már az elején megnyugtatott, hogy nem lesz semmi gáz. Azért választottam őt, mert ismeri a pánikbetegséget, volt ilyen hozzám hasonló betege.Ha kell szivesen megadom a számát, persze nem tudom, pesti vagy-e vagy sem?
Most „röviden” ennyi, irj ha van időd, és KITARTÁS!!!!!
0

#72

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. november 12. - 13:08:16

Szia Ivory!
Köszi válaszod,hát ha jól megy ezen azúton haladok amit mondtál.Abba hagytam a gyógyszerszedést május óta nem szedem,de igy előjöttek a régi tüneteim,már rohamom is volt,úgy érzem kezdem elveszjteni a régen kiharcolt területeimet(itt az igen erős agora fóbiára gondolok).Félek én is hogy végig tudom csinálni!
Be jelentkeztem most a dokimhoz pszihoterápiára,meg járok kineziologushoz is .Ilyen alternativ megoldásokra gondoltál te is?Neked milyen volt a terhességed?
Mesélj róla ha van időd!
Köszi előre is.
0

#73

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. október 30. - 16:09:51

Szia!
ÉN pánikbeteg voltam 5 évig, mielőtt babát vállaltam volna. Nehéz döntés volt, hogy sikerül-e végigcsinálnom, de bátran mondhatom, ma már semmi bajom. A legfontosabb azt tudni, hogy a terhesség alatt teljesen megváltozik a szervezet, és olyan, hogy terhesség alatti pánikbetegség, szinte alig fordul elő/ csak nagyon komoly eseteknél/. De azt mindenképpen figyelembe kell venni, hogy mivel gyógyszerre van szükség a tünetek kezelésére a mindennapi életben, a terhesség előtt ajánlatos ezekről leállni, legalább 2-3 hónappal korábban, hogy teljesen ki tudjon ürülni a szervezetből. Ez a legnehezebb rész, mert előfordul, hogy valaki nem birja ki ezt az átmeneti időszakot. Ilyenkor meg kell próbálni helyettesiteni a gyógyszert alternativ gyógymódokkal, és kivárni, amig megtörténik a teherbeesés. Utána átáll a szervezet, és nagy százalékban el is lehet felejteni a pánikbetegséget.
0

#74

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. október 25. - 14:46:51

Sziasztok!
SegÍtséget szeretnék kérni,van e valakinek tapasztalata
a terhesség alatti pánikbetegségről?
Én már 5 éve szenvedek vele gyógyszerrel szinte teljesen tünetmentes voltam visszakaptam régi életem,de férjemmel kisbabát szeretnénk és nem szeretnék gyógyszert szednia terhesség alatt,habár már olyat is hallotam hogy van olyan gyógyszer melyel nem károsodik a magzat,és az anyuka szorongása rohama többet árthat.Én attól félek leginkább hogy gyógyszer nélkül nem tudom ellátni a családom és a mindennapi dolgainkat,jó lenne ha valaki aki hasonlóan válalt terheséget írna ,vagy hallotatok erről Írjatok.
Köszönöm előre is
0

#75

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. október 18. - 15:53:54

Figyelmedbe ajánlom az akupunktúrát, a kineziológiát, na és egy olyan közeli barátot vagy családtagot, aki biztonságérzetet ad neked, bárhová is kelljen menned. Én sikeresen leszoktam a gyógyszerekről immár 2 éve „ tiszta” vagyok, nincsenek tüneteim. Főleg az akupunktúra és az anyukám támogatása segitett, hogy kigyógyuljak. Ha segitség kell, nyugodtan kérdezz! Van megoldás!
0

#76

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. október 04. - 15:09:52

SZIASZTOK ÉN EGY 33 ÉVES 3 GYEREKES ANYA VAGYOK ÉS 10 ÉVE PÁNIK BETEG, DEPRESSZIÓ, LELKI BETEG ÉS AGROFÓBIÁM VAN,ÉS EZ MÉG MIND NEM ELÉG, UGYANIS KÉT ÉVE MŰTÖTTEK MÉHNYAKRÁKKAL KÉTSZER ANNYIT MONDTAK HOGY A BETEGSÉGEM SAJNOS MÁR EDDIG FAJUL MERT MÁR ÍGY TÁMADJA A SZERVEZETEM,REMERON-T ÉS -XANAXO-T SZEDEK DE A REMERON MÁR ANNYIRA FELHÍZLALT HOGY AZ VALAMI ESZMÉLETLEN 56 KG VOLTAM ÉS MOST 82 VAGYOK,EZ BORZASZTÓ ÉS RÁADÁSÚL OLYAN NAGY LETT A HASAM MINT AKI 9 HÓNAPOS TERHES MINDENKI AZT KÉRDEZI TŐLEM, HOGY BABÁT VÁROK? HÁT NEM!ÉN SEGÍTSÉGET VÁROK VALAHONNAN VAGY VALAKITŐL ORVOSOKTÓL LEGALÁBB A SZÖRNYŰ NAGY HASAMTÓL SZABADÍTANA MEG VALAKI MERT MÁR NEM KAPOK TŐLLE LEVEGŐT SEM, A GYÓGYSZERTŐL MEG NEM TUDOK MEGSZABADÚLNI.AZT MONDTÁK SOHA AZ ÉLETBE NEM GYÓGYULOK KI EBBŐL HOGY MIÉRT AZÉRT MERT A ÁLLÍTÓLAG A SULYOSSABBIK FAJTÁJÁBA TARTOZOM.AKI TUDJA MI AZ A PÁNIKROHAM ANNAK NEM KELL ELMAGYARÁZNOM HOGY MI AZ, DE HA VALAKI KÍVÁNCSI RÁ AKKOR CSAK ÍRJON NEKEM VAGY VEGYEN FEL MSN RE ÉN MÁR ÁTJÁRTAM MINDEN BUGYRÁT FÉLELMÉT KÍNJÁT ENNEK ÉS ELEGEM VAN NEM HISZEM HOGY NINCSEN SEGÍTSÉG!
0

#77

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. október 04. - 14:10:47

ÜDVÖZLETEM
MÓNIKA VAGYOK 33 ÉVES 3 GYEREKEM VAN ÉS 10 ÉVE PÁNIKBETEG , LELKI BETEG, ÉS AGROFÓBIÁM VAN.
REMERONT ÉS XANAXOT SZEDEK DE AMIT MŰVELT VELEM EZ A REMERON AZ NEM MINDEN NAPI ÉS NEM TUDOK TŐLLE MEGSZABADULNI SEHOGYAN MERT FÉLEK NAGYON FÉLEK SAJNOS ÉN NEM BÍROM ÖNT FELHÍVNI ÉS EZÉRT ÍRTAM ÖNNEK DE HA ÖN ENGEM FELTUDNA HÍVNI AZ JÓ LENNE DE HA NEM AKKOR IROGATUNK TOVÁBB, IDE ÍROM A SZÁMOM 30-301-9579
TISZTELETTEL
MÓNIKA
0

#78

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. szeptember 01. - 11:01:12

Pánikbetegségre ajánlom a kineziológiát, magzatkori stresszoldást és a Bach-virágterápiát. Ezekről bővebben tudsz olvasni a www.elet-terapia.hu oldalon.
0

#79

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. augusztus 22. - 18:54:49

Sziasztok,
Betegtájékoztató érthetőségi tesztekhez keresünk önkénteseket 25-75 éves korosztály között. Természetesen díjazás ellenében. 5000 Ft-os Dm-es vagy Libri-s utalványt adunk, ezt Ti választhatjátok meg a teszt után (ez max. egy óra). Lényege az, hogy a gyógyszerekhez csatolt betegtájékoztatót még érthetőbbé tegyük, ezzel segítve biztonságos használatukat. Jelenleg pánikbetegségben vagy depresszióban szenvedő embereket keresünk, de ez mindig aktuálisan változik, így bárki jelentkezhet. Kérem, ha valakit érdekelne a dolog, hívjon a következő telefonszámon: 06-20-982-05-61.
Előre is köszönöm a segítséget
Tóthné
0

#80

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. július 17. - 22:42:51

Szia,engem nagyon érdekelne neked hogyan sikerült kimászni ebből a pokolból. Én 31 éves és kb.5 éve küzdök,már három fajta gyógyszert szedtem a xanaxal együtt.Decemberben sikerült abbahagyni a gyógyszer szedést,de kb. 1hónapja újból vannak kisebb nagyobb rohamaim. Most csak xanaxot szedem,mert nem szeretnék újból gyógyszert szedni.Magamtól szeretnék örökre megszabadulni ettől az őrülettől!!!!! Nagyon kiváncsi vagyok neked ,hogy sikerült és mennyi időbe került? Várom válaszod.
0

 • 5 Oldal +
 • « Első
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó