Egy új terméket szeretnék ajánlani a pszoriázisos beteg számára.
A Psorioderm® termékek gondosan válogatott természetes összetevőkből állnak, és segítenek a bőrt egészségesebbé tenni. Egyedülállóan kifejlesztett termékekről van szó, melyek a legkiválóbb alapanyagokból készültek: bőrtápláló anyagokban gazdag holt-tengeri sóból, gondosan válogatott természetes növényi olajokból, vitaminokból, ásványi anyagokból. Nem tartalmaznak ként, kátrányt, szteroidokat. A termékek megnyugtatják az irritált bőrfelületet, csillapítják a viszketést, csökkentik a bőr hámlását. Magas nedvességtartalmuk miatt regenerálják a száraz, felrepedezett bőrt. Kedvező hatásúak a gyulladt bőrfelület általános állapotára. Az aktív összetevők előnyösen hatnak a hámlás folyamatára és megszüntetik az irritációt, a viszketést.
A termékcsalád minden tagja megvásárolható a patikákban, illetve a www.eventuspharma.hu weboldalon.
Várom a kérdéseket és a visszajelzéseket a termékkel kapcsolatban.
Eredményes gyógyulást Mindenkinek!
Oldal 1 / 1
pikkelysömör
Elküldve: 2010. február 19. - 14:30:44
Én 38 éves vagyok,és ps beteg vagyok,már egy 1 éve,és nagyon zavar nem akarok kimenni az utcára sem.A fejem tele van,és egyre jobban terjed nem tudok mit próbáljak ki.már voltam több orvosnál de nem nagyon segített semmi.most a Szegedi bőrgyógyászati klinikára akarok menni.volt ott már valaki?vagy valami hatásos gyógymódot ha tűtök,írjatok nekem ,mert el vagyok keseredve.a címem dorina0408@freemail.hu .előre is köszönöm a segítséget. sziasztok
Elküldve: 2008. május 09. - 09:22:36
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek a szakdolgozatom elkészítéséhez. Készítettem egy kérdőívet a Psioriasisos megbetegedésben szenvedők életminőségi változásairól. Kérésem lenne, hogy segítsetek nekem a kérdőív kitöltésével. A kitöltés időtartama kb. 10 perc. Aki tud, segítsen, légyszi! A címem rozim72@freemail.hu.
Köszönöm előre is!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek a szakdolgozatom elkészítéséhez. Készítettem egy kérdőívet a Psioriasisos megbetegedésben szenvedők életminőségi változásairól. Kérésem lenne, hogy segítsetek nekem a kérdőív kitöltésével. A kitöltés időtartama kb. 10 perc. Aki tud, segítsen, légyszi! A címem rozim72@freemail.hu.
Köszönöm előre is!
Elküldve: 2008. április 11. - 16:48:30
link Egy kedves barátom az oly rettegett pikkelysömör nevű betegségben szenved, találtunk számára egy olyan készítményt, amely elősegíti a gyógyulását.
Ezt a történetet szeretném megosztani azokkal, akik hasonló cipőben járnak.
„ 37 éves férfi vagyok, aki jelenleg egy psoriasis nevű betegségben „szenvedek”. A betegségem kb. 5 éve tart, s rengeteg gyógymódot próbáltam már, szinte mindent egészen a steroidos készítményekig is. Nem találtam olyan szert ami enyhítette volna a tüneteket hosszabb időre. Újra és újra kiújult a betegségem. Sok szert kipróbáltam s ennyi év után végre úgy tűnik megtaláltam a gyógymódot, arra miként legyek újra egészséges! Ez a szer nem más, mint a tengeri mikro alga. Természetes gyógymód, aminek rendszeres használatát követően a gyulladások a testemen, mely a psoriasis miatt keletkezett elhalványodtak, valamint a megszáradt pikkelyes bőrdarabok eltűntek a testemről, illetve visszahúzódtak. Én sok mindent kipróbáltam már, és nem vártam hirtelen csodát de, látható a javulás a testemen.
A készítmény mellékhatása , hogy azóta, nyugodtabban alszom, a munkámból adódó stresszt nem érzem annyira, nem vagyok annyira feszült, mint amilyen voltam korábban, egyszóval nyugodtabb napjaim vannak az alga jótékony hatásának köszönhetően.”
Ádám Anikó 06-20-3351-543
Ezt a történetet szeretném megosztani azokkal, akik hasonló cipőben járnak.
„ 37 éves férfi vagyok, aki jelenleg egy psoriasis nevű betegségben „szenvedek”. A betegségem kb. 5 éve tart, s rengeteg gyógymódot próbáltam már, szinte mindent egészen a steroidos készítményekig is. Nem találtam olyan szert ami enyhítette volna a tüneteket hosszabb időre. Újra és újra kiújult a betegségem. Sok szert kipróbáltam s ennyi év után végre úgy tűnik megtaláltam a gyógymódot, arra miként legyek újra egészséges! Ez a szer nem más, mint a tengeri mikro alga. Természetes gyógymód, aminek rendszeres használatát követően a gyulladások a testemen, mely a psoriasis miatt keletkezett elhalványodtak, valamint a megszáradt pikkelyes bőrdarabok eltűntek a testemről, illetve visszahúzódtak. Én sok mindent kipróbáltam már, és nem vártam hirtelen csodát de, látható a javulás a testemen.
A készítmény mellékhatása , hogy azóta, nyugodtabban alszom, a munkámból adódó stresszt nem érzem annyira, nem vagyok annyira feszült, mint amilyen voltam korábban, egyszóval nyugodtabb napjaim vannak az alga jótékony hatásának köszönhetően.”
Ádám Anikó 06-20-3351-543
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó