Startlap fórum:: Az asztmatikus betegségek természetes gyógymódjai - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Az asztmatikus betegségek természetes gyógymódjai

#1 laci21

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. november 04. - 10:44:17

a gyulladásról keresgéltem jó leírásokat és végre találtam, olvassátok, nagyon hasznosak!! /smile.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

gyulladás
gyulladás tünetei
gyulladás kezelése
a gyulladás
gyulladáscsökkentő
gyulladás
0

#2

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. április 12. - 13:20:17

Nem a betegséget, hanem az embert kell gyógyítani. Ha már megunta hogy nem találnak megoldást a problémájára látogasson el a Medic Poliklinikára. A Voll-módszerrel kideríthető, hogy hol az igazi gond! www.medicpoliklinika.hu!!!
0

#3

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 14. - 12:37:48

Tiszta levegő az otthonában!

- Egyedülálló antibakteriális és antivírusos hatású szűrők
- Eltávolítja a levegőből az allergiát okozó szennyező részecskéket
- Innovatív ózonmentes eljárás

A légtisztító berendezés eltávolítja a levegőben található szennyező anyagokat, és olyan fejlett szűrési technológiát alkalmaz, mely elnyeli és lebontja a molekulákat és mikroorganizmusokat, kémiai vagy fényenergia használata nélkül.

A Légtisztító berendezés rendelkezik egy egyedülálló antibakteriális és antivírus hatású tulajdonsággal. A fejlett, professzionális minőségű légszűrés részét az antibakteriális előszűrő képezi, ami "csapdába ejti" a nagyobb részecskéket, így megelőzi a végső szűrő eltömődését. A termék továbbá rendelkezik egy hatásos vírus elleni szűrővel, ami a mikroszkopikus szennyeződések begyűjtésére és megsemmisítésére van tervezve.

Ez a légszűrés a legmagasabb minőségi szintet képviseli – a HEPA szűrő megegyezik a laboratóriumokban és a kórházi műtőkben használt szűrőkkel.

A Légtisztító nem pusztán megszűri a levegőt, de negatív ionokkal is dúsítja azt, egy innovatív ózonmentes eljárással, melynek neve Tiszta ion generálás. Az ionok töltéssel rendelkező atomok vagy molekulák, a negatív ionok töltésüknél fogva hozzátapadnak a levegő részecskéihez, ezáltal eltávolítják őket a levegőből. Ezek az ionok megtalálhatók bizonyos természeti körülmények között, mint például erőkben és vízesések mellett.

A terméknek egy másik kulcsfontosságú haszna, hogy eltávolítja a levegőből az allergiát okozó szennyező részecskéket. Megkapta az Allergia Kutatóközpont Európai Központjának és a Brit Allergia Alapítványnak a jóváhagyó minősítését.
Megelőzni a betegséget olcsóbb, mint kezelni.
Jótékony hatása van : asztma,krupp stb..
Bővebb infó:www.fedezdfel.mindenkilapja.hu
0

#4

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 12. - 20:24:19

Bármely légúti megbetegedésre kiváló a macskakarom kapszula, természetes, és elérhető áron van.

Itt tudod megnézni.
Miért kell méregteleníteni gomb.


http://www.kgoff.shp.hu
0

#5

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 07. - 15:25:45

Szeretnék Önöknek bemutatkozni.
Óvodapedagógusként dolgozom, így tapasztalom, hogy sok gyermek küszködik asztmával és más betegségekkel. A szülők ugyancsak a népbetegségek sokaságával kínlódnak.
„Az életet nem röviden kapjuk, Mi tesszük azzá!” (Seneca)
Ha megfontoljuk, rájövünk az embernek a léte kiszámítható, de hogy a halál mikor és milyen körülmények között következik be az nem mindegy. Ezért tudunk tenni egészségünkért, tudnánk, ha odafigyelnénk! Egyáltalán nem gondolkodunk megelőzésben. Azt gondoljuk, hogy amíg meg nem kapunk valamilyen betegséget, addig nincs mit megelőzni. Azok a változások, amire nem figyelünk oda korán, mert azt hisszük, hogy később nem jönnek, de jönnek.
Két éve találkoztam a GéSZ termékekkel és a két év tapasztalatai alapján ajánlanám Önökön keresztül azoknak, akik saját maguknak, szűkebb és tágabb környezetüknek akarnak egészséget és jó közérzetet biztosítani.
Jól ismert növényeinkből, fekete bogyós gyümölcseinkből, olyan magyar terméket sikerült előállítani, (12 fős orvos csapattal együtt) ami lekvár állagával egyedülálló. Gyermekek számára is élvezhető, kellemes ízű. A nem kívánatos tüneteket csökkenthetjük fogyasztásával és a betegségeket megelőzhetjük.
Akinek felkeltettem az érdeklődését, írjon Nekem.
Üdvözlettel, Pozsonyi Zsuzsanna email: noki001@citromail.hu
0

#6

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. december 29. - 10:35:00

Szeretném megosztani önökkel a történetem.

Van egy betéti társaságom, oktatásszervezéssel foglalkoztunk. Feleségem oktatott, Ő már sajnos nincs közöttünk. Korábban megkért, hogy szeretne Csehországban egy néhány napot tölteni. Úgy szerveztük, hogy amikor az ország dunántúli részén tartottunk előadásokat, pár napot szabaddá tettünk egy kirándulásra. Csehországba én más ok miatt gyakran utaztam, és nagyszülői ágról Morvának mondhatom magam. Egy napot Prágában töltöttünk, majd Luhaèovicébe mentünk. A feleségem olvasott egy útikönyvben erről a városkáról, és itteni Vincentka gyógyforrásokról.

Az édesapja már hosszú évek óta asztmával küzdött. Légzése nagyon nehéz, a belégzés és a kilégzés egyaránt gondot okozott neki, gyakran voltak köhögési rohamai. Az idő hűvösebbre fordulásával, a meleg szobát sem tudta elhagyni, mert erősen fulladt. Többször kezelték só barlangban és különböző szanatóriumokban. A gyógypipát gyakran tartotta kezében, mert szüksége volt rá. Vittünk neki Vincentka Gyógyvizet, és lándzsás útifűből, kakukkfűből, és Vincentka koncentrátumból álló szirupot. Reggel, délben és este fogyasztotta, és engem is meglepett mennyire jó hatással volt rá, könnyen átvészelte a telet.

Híre ment a javulásának, többen kérték hozzak nagyobb mennyiséget. Egy-egy alkalommal tele volt a csomagtartó a Vincentka termékekkel. Egyik gyógyszertárban sem volt elég nagy a készlet, úgy kellett több helyről összevásárolnom. Ekkor döntöttem el, hogy felkeresem a gyárat. Az ajtón belépve a tulajdonossal találkoztam, és nyelvi nehézségekkel küzdve próbáltam elmagyarázni miért vagyok itt. Elmondtam neki, hogy milyen nehezen tudom beszerezni a szükséges mennyiséget és megkértem, hogy közvetlenül a palackozó üzemből vásárolhassak, amihez ő hozzájárult. Ez többször megismétlődött. Én is fogyasztottam belőle, és a reflux, amivel addig küzdöttem, számomra a múlté lett.

Sokadik alkalommal, már ismerősként fogadtak, megkérdeztem, hogy miért nem hozzák a termékeiket Magyarországra, hogy ne legyen szükség „zsebimportra”. Széttárta a kezét, és jelezte, hogy részükről ennek nincs akadálya. Néhány hetes gondolkozás után eldöntöttem, ha lehetőséget kapok rá, belevágok. Elmondtam nekik a helyzetem, hogy a cégem kicsi ugyan, de szeretnék belevágni, mert én meggyőződtem termékeik gyógyító hatásáról. Rövid gondolkodás után igent mondtak. Így kezdődött. Mára már minden engedéllyel rendelkezünk, és bízom benne, hogy egyre ismertebbé válik a Vincentka név, és hozzájuthat bárki, akinek szüksége van rá. A lényeg a gyógyvíz összetételében van, hatásáról a www.vincentka.hu oldalon olvashatnak részletesebben. Bízom benne, hogy ezek a források sokunk életét teszik könnyebbé.

Valach Endre
0

#7

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. november 18. - 21:57:38

Kedves Topiklakók :O)

Én is szeretnék-- Önnek-Neked-Szerettei(d)nek segíteni az egészséghiányos állapotban, a kívánt gyógyulásban. Tájékoztatást adok a topikban is leírt szimptómákkal kapcsolatosan, a (gyorsfagyasztott) BÚZAFŰ-LÉ alkalmazásának tapasztalatairól, módjáról és beszerzési lehetőségeiről, valamint pl.a rák, autoimmun,cisztás,bélrendszeri,cukor, reuma,bulémia,asztma,TBC, hajhullás,alkohol,drogfüggés stb,stb betegségekből meggyógyultak, tünetmentessé válók beszámolóiról. A kapcsolatfelvételünk KÍVÁLÓ lehetőség is felebarátaink = embertársaink megsegítésére, ha a kinyújtott segítőkezünket elfogadják!
Kérdezd meg Önmagadtól: Tudsz-e, akarsz-e, magadon és Másokon önzetlenül segíteni?
(És mellette mennyei kincsekkel gyarapodni?)
Szeretettel:
László, Bp.
a Természeti ill. Spirituális gyógymódok elkötelezett híve .......és ajánlója......

Kérlek, ha akarod, add meg vonalas telefon-elérhetőségedet, hogy visszahívhassalak.
Köszönöm hogy elolvastál :O)

06-703104772
skype: galgolaci

BÚZAFŰ FRISS leve laboratóriumi gyorsfagyasztott módszerrel eltartható és kényelmesen használható

A csodálatos gyógyító és fiatalító ÉLŐ étel
A búzafűlé lassan a világ egyik legnépszerűbb új egészséges táplálkozás-kiegészítőjévé válik. Valójában nem újdonság ennek a fiatal búzából préselt édeskés, zöld lének az alkalmazása az egészség védelmére. Ismert volt Sumerben, Egyiptomban, a yogikus Óind – kultúrában és az Esszénus közösségekben. A modern időkben az Egyesült Államokban, több mint harminc éve Ann Wigmore használta, a már világhírű Hippokrates Health Institute megalapítója. Azóta közel félmillió pohár búzafűlevet fogyasztottak el csupán ebben az intézetben!
Ann Wigmore három évtizeden át mindennap használta. Hetvenöt évesen a makkegészség és az elevenség tökéletes példája. Állandóan munkálkodik, előadásokat tart, utazik és ír – gyakorta éppen a búzafűléről. A friss búzafűlé eszményi táplálék mindenkinek, aki szeretné elejét venni a betegsé­geknek, és fejleszteni, erősíteni az egészségét.

A fiatal búza friss leve a különféle természetes vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, a klorofill és az éltető erő tárháza. Népszerűsége egyre terjed, ugyanakkor az egészséges életvitelben betöltött valódi szerepének kevesen vannak tudatában.

Nem számít, ha krónikus kimerültségben, valamilyen gyulladásban vagy fekélyben szenved, vagy akár olyan komolyabb betegségben, mint a rák, a hétnapos búzahajtásból kivont klorofill ott is tud segíteni, ahol más gyógymódok csődöt mondtak. Természetesen önmagunk csúcsformában tartásához semmi sem pótolhatja az egészséges étrendet, a tornagyakorlatokat, valamint a helyes hozzáállást. De, bármilyen hátránnyal is induljunk, a búzafű segítségével több erőnk lesz ahhoz, hogy kellő irányítást szerezzünk egészségünk fölött. A klorofillt, a füvek zöld levét nagy becsben tartják a bibliai idők óta. Az első világháború alatt sebesült katonákat gyógyítottak vele az európai hadikórházakban szép sikerrel.

Mai betegségeink és degenerálódásunk nagy részének az ételeinkből hiányzó életerő az oka. A nyugati világ által fogyasztott étel döntő része túl van főzve és félig halott. (Az enzimeket például teljesen tönkreteszi a főzés.) Italainkat elárasztja a cukor, az alkohol, vagy az élénkítőszerek, amelyek ugyan erővel töltenek föl, de az a nap előrehaladtával elenyészik. Ezzel szemben a búzafűben és más nyers élelmekben, a növényi zöld hajtásokban, a friss zöldségekben, gyümölcsökben, a csonthéjasokban és a magvakban lévő tápanyagokat nem rombolja le a főzés vagy az ipari feldolgozás. Ezek az élő ételek vissza tudják állítani az életerőt egy beteg, fáradt testben.

A bostoni Hippokrátész Egészségvédő Intézet jelentése szerint az évek során elcsigázottan, nyúzottan érkező vendégek hazatérésükkor duzzadó erővel és alkotó elevenséggel tértek
0

Oldal 1 / 1
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó