Startlap fórum:: Segítség az allergiás fulladásra ! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Segítség az allergiás fulladásra !

#1

  • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. szeptember 09. - 23:57:35

Kedves Hansol,

Ez nekem büdös üzleti ügynek tűnik :) Pénzt akarsz kérni az infóért, hogy segíts egy allergiáson? Ha nem, akkor miért nem írtad ide le? Engem pl. érdekelt volna.

Bár nekem van egy saját receptem, s ezt meg is osztom másokkal:
Aki allergiás, annak örökké el van dugulva az orra, ugyanis a nyálkahártyákat övező erek megduzzadnak, mégpedig azért mert a szervezet csak így tud védekezni a külvilágból érkező levegőben
esetleg káros anyagokkal szemben. Tehát két lehetséges megoldás
van.

1. Megtaláljuk és eltávolítjuk az allergiát kiváltó tényezőt.
2. Ha az 1. pont nem lehetséges, akkor valahogy arra késztetjük szervezetünket, hogy engedjen mégis az erek szorításából. Erre jó egy kis nikotin bevitel (bár vigyázni kell vele, túlzott mértékben egyenértékű lehet a kábítószerrel). Valamint ami szintén hatásos és egészséges is a torna. Fogd be az orrod ne vegyél levegőt és végezz annyi gugolást amennyit csak tudsz. Meglásd előbb utóbb ott belül a fejedben elkezdenek az erek pattogni, s úgy fogod érezni muszáj lesz nyelned, hogy végre a füledben is megszünjön a pattogás (olyan lesz mintha repcsin lennél). Ha vége a tornának, fellélegezhetsz. De vigyázz!!! Csak
10 perced lesz nem több és sajnos az orr eldugulása kezdődik előlről. De a 10 perc is ajándék és kellemesen elaludhatsz. Utána a levegővétel automatikusan a szádon keresztül fog történni. Reggelre ki fog teljesen száradni a szád, de legalább kialudtad magad.

Rövidtávon ez megoldás, de hosszabb távon tényleg ki kellene valahogy írtanod az allergiád kiváltó tényezőt, ugyanis minden éjjel nyított szájjal aludni, további aszmatikus betegségekhez vezethet.
0

#2

  • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. július 21. - 14:22:33

Éjszakáidat ne tudod végig aludni? Az allergiától éjszakánként estleg nap közben is befulladsz?
Könnyű és olcsó segítséget tudok! Én kipróbáltam, MŰKÖDIK! Több éve kínlódtam a rohamokkal. Ezzel az egyszerű megoldással tünetmetes lettem.
Ha bővebb információ érdekel, keress meg az aryend@gmail.com címen és a többit akár személyesen megbeszéljük.
"Hansol"
0

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó