Fogyókúrás társkereső
Elküldve: 2010. március 09. - 23:52:28
link
Elküldve: 2010. február 28. - 23:50:29
Alul nyitott.
Alul 5 pici csiszolt kő díszíti, középen egy pici szív függ.
Címkés, új!
Adatok:
Megnevezés: Női alsó
Rendeltetése: Alsóruházat
Anyaga: 80 % Pamut, 10 % Polyamid, 10 % Elasztán
Mosási útmutató: kézzel, kézmeleg vízben, klóros fehérítés tilos!
Minőség: 1. osztály
Méret: S-L -ig állítható ( így biztos, hogy pont jó lesz )
Tatabányán személyesen átvehető, de postázom is.
Rózsaszín, fekete, fehér színekben kapható.
Ha több db-ot kérsz, engedek az árból.
e-mail: orombugyi@gmail.com
Írj most és küldök képeket!
Ennek a meglepinek a partnered biztosan örülne :)
Elküldve: 2009. november 23. - 14:37:06
Jucika vagyok.
Nekem sikerült lefogynom.
Felajánlom segítségemet azoknak, akik fogyni szeretnének!
Keress meg skype-on: fogyisiker
Ha nincs skype-od, itt le tudod tölteni: www.skype.hu
Elküldve: 2009. november 10. - 14:20:46
Reni vagyok. Van egy 2 éves lányom. Szülés után nem fogytam egy dekát se. Sok mindent próbáltm hiába.
Rátaláltam egy új termékre aminek segítségével 4 hónap alatt 10 kilót fogytam. A legjobb benne az, hogy nem kell nyúlkajákat ennem és mozogni se. Most már lassan vékonyabb vagyok mint terhesség előtt. A vérnyomásom és koleszterinszintem is helyreállt. Én csak jót tudok róla mondani.
Szívesen megosztom a titkom veletek.
Ha küldesz egy mailt elküldök minden infót.
Ezen elértek: e7vt3w@tvn.hu
Sok szerencsét mindenkinek, sziasztok!!!
Elküldve: 2009. november 08. - 11:47:38
túrák
hajókirándulás
egyéni randik
táncestek
vacsora est
rapid-randi
kulcsos randi
külföldi utazások
exzotikus utazás
belföldi utak
kulturális programok
bortúra
bowling
wellness hétvégén
főző tanfolyamon
lovaglás
koktélozás
További információk:
link
Elküldve: 2009. október 29. - 22:32:15
ERIKA COSMETICS
Hajhosszabbítás,Sminktetoválás,Műszempilla,Tetoválás eltávolítás,Végleges szőrtelenítés,Mezoterápia
Szolgáltatásainkat magas színvonalon, kiváló anyagokkal, és a legmodernebb készülékekkel
végezzük. Nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink megszépülve, kipihenve és elégedetten távozzanak.
A kozmetikai szalonunkat felkereső hölgyek és urak igény szerint elkülönített helységben tudnak szépülni,
pihenni. Az elsődleges fontos szempont a helységek kialakításnál az volt, hogy a vendégek intimitását minél
jobban biztosítani tudjuk. Kizárólag egyszer használatos eszközöket használunk.
link
Elküldve: 2009. október 29. - 12:15:27
Szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani egy állásportált, ahol mindenki talál a neki megfelelő munkát.Én itt találtam magamnak egy nagyon jó munkát, és még külföldre is közvetítenek ki embereket, abszolút megbízható a cég én nem csalódtam bennük,nagyon segítőkészek .
Sok szerencsét mindenkinek. link
Elküldve: 2009. október 27. - 12:48:15
Én nem árulok zsákbamacskát, nyíltan leírom Nektek, hogy a
Herbalife termékeknek
köszönhetem, hogy öt évvel ezelőtt
lefogytam és azóta sem híztam vissza.
Azóta tanácsadóként is tevékenykedem, ennek köszönhetően én olcsóbban jutok a termékekhez. Ez mindenki számára szintén elérhető. Mivel én olcsóbban tudom beszerezni a termékeket, Neked is tudok ezáltal segíteni, hogy kedvezményesebben juthass a Herbalife termékekhez.
Törzsvásárlói kedvezmény,
minden megrendeléshez ajándék
és sok -sok segítség a fogyáshoz- ez vár Rád is, ha írsz nekem : tiszaju@gmail.com e-mail címre.
Várom jelentkezésed!
Judit
Elküldve: 2009. szeptember 30. - 11:33:34
A világon elsőként koplalás, edzésprogram nélkül lehet karcsú! Nincs jojo effektus!
Csak egy tapaszt kell felragasztania naponta. Testsúly beállítás, fogyasztás, anyagcsere beállítás, zsírpárnák eltüntetése, vitalizálás, koncentráció javítás, teljesítmény fokozás.
Tisztán természetes, ayurvédás anyagok, melyek a bőrön át közvetlenül a véráramba kerülve fejti ki jótékony hatásukat a szervezetre!
Zsírégetés, feszesebb bőr, kiegyensúlyozottság! Megoldás bőrproblémákra, erős gombaölő hatás!
Wellness és üzleti lehetőség egyben!!!
Bevezető áron:
1990 Ft (3 db tapasz)
4190 Ft (7 db tapasz)
8490 Ft (15 db tapasz)
14990 Ft (30 db tapasz - 1 csomag)
link
Hívjon bátran!
Nagy Zoltán Zorán - területi értékesítő, viszonteladó
+3620/8225050
NexEurope
Elküldve: 2009. május 30. - 15:26:27
LEFOGYTAM! :)))
A bőröm nem nyúlt meg, az egészségem kitűnő és nem koplaltam, zsírból fogytam!!!
Segítek Nektek is, írjatok!
meaditti@gmail.com
üdv, Ditti
Elküldve: 2009. május 30. - 15:26:19
A bőröm nem nyúlt meg, az egészségem kitűnő és nem koplaltam, zsírból fogytam!!!
meaditti@gmail.com
üdv, Ditti
Elküldve: 2009. május 23. - 08:25:24
Keresgéltem oldalak között és találtam egy olyan jó oldalt ahol lehet venni Feromon Parfümöt, és mikor megvettem, rájöttem hogy tényleg hat, kíváncsi voltam és bejött ,azóta is meg van a 4 üvegecske amit vettem olyan sokat raknak bele, és még akciós is volt...
Ez a szer egy olyan amitől a lányok hihetetlen módon tényleg belezúgnak abba a pasiba akin ezt érzik, ők nem tudják, de azt érzik hogy szerelemesek, mint akármikor, akármilyen korosztályba...
És tényleg bevált, nem drágán, és sokat érek vele azóta is, ráadásul, ahol ezt a Feromon Parfümöt találtam, vettem ott még kitűnő tanácsokat is adnak, a csajozásra, és az is ment, még parfüm nélkül is...
De ez nem csak a pasiknak van, hanem a csajoknak is, kivéve a parfümöt, nekik még nem fejlesztettek ki a tudósok ilyen szereket, de viszont ugyan olyan jó "pasizási" tanácsokat lehet olvasni, amilyenről még csak nem is gondoltak volna a csajok...
Akár 5-6 perc alatt meglehet szerezni egy pasit, akármi is a cél!
Nekem bevált (a csajozás, a másikat nem próbáltam, mivel férfi vagyok xD) és szerintem neked is beválik, nem veszthetsz rajta semmit, de tényleg nem, legfeljebb egy kis időt, de nem lesz ilyen ha elolvasol és megfogatsz minden tanácsot!
A Férfiaknak, pasiknak a következő oldalt fejlesztettem ki:
link
A Nőknek, csajoknak, pedig a következő oldalt:
link
Elküldve: 2009. május 11. - 22:49:39
meaditti@gmail.com
üdv, Ditti
Elküldve: 2009. április 16. - 13:08:34
HOGY SEGIT MI A VÉLEMÉNYETEK ROLA JÓ DRÁGA GYÓGYSZER?

Súgó