Startlap fórum:: Fogyókúrás társkereső - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 116 Oldal +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Fogyókúrás társkereső

• Csoport: Guests

Elküldve: 2005. január 03. - 21:52:17

Nem akartalak én kukkolással vádolni, csak egyszerüen kíváncsi voltam. Ez nálam genetikailag kódolt. Csak zárójelben, az én elsö szerelmemet is Janinak hívták. :)

Ha a jövöben fogyókúrás társaságra vágytok, szeretettel látunk a pároddal együtt. Itt elöfordul mindenféle módszer és örültség, a tapasztalatainkat pedig megosztjuk, így elég sok kellemetlenséget megspórolhatunk magunknak. Kati
0

Elküldve: 2005. január 03. - 21:31:02

Most olvastuk el a feleségemmel a topik nevét! :))

A fogyókúra is ránkférne.

Jani
0

Elküldve: 2005. január 03. - 21:27:05

Először is, UTÓLAG BUÉK!!!!

Köszönöm szépen a válaszodat és a fáradozást!

Nem vagyok csendes szemlélő. A keresőbe írtam be a CHOU-CHOU nevet és kiadott egy csomó lapot. Meg is találtam a leírást, de az csak az volt amit hozzá is adtak. Így aztán gondoltam valami fórumon szó esett a meredt szemmel alvó babáról. Találtalak titeket. Nem KUKKOLOK!!!!

Sziasztok és minden jót!

Ja az én feleségem is KATI!!! :-)

Szia,

Jani
0

Elküldve: 2005. január 03. - 20:20:22

Szia Erika!

Örülök, hogy ti így rászántátok magatokat a fogyira, a fiaddal együtt biztos könnyebb is lesz, mint egyedül, bár neked egyedül sincs gond, úgy is sikerült már. Igazából mi is így szoktuk csinálni a lányommal, először is bevásárolunk, aztán egy darabig megy a dolog, aztán egyszercsak elcsábulunk, mert már beleununk a sok összevásárolt cuccba, és szépen a nyakunkon marad. Norbit nagyon szeretem, csak az nem megy nekem, hogy 3 óra után már nem lehet normális kaját enni, amit lehet, azt én nem szeretem, így aztán mindig éhes maradnék. Tudom, ez csak kifogás, de éppen ezért kellene ötvöznöm a Norbit valami más módszerrel. Meg ez a teljes kiörlésű liszt, hát nálunk ez probléma. A Mama azt nem eszi meg, és úgy kell főzni, hogy mindenki megegye, mert ahhoz biztos nem lenne türelmem, hogy minden főzeléket variáljak.

Én is felteszem a kérdést: Baba? a kisöreg nagyon jól érzi magát a pocakban!

Kati, sajnálom, hogy így sikerült a szilveszter, Apukádnak jobbulást kívánok. Anyukádnak biztos jól esett, hogy ott vagytok, amior Apukáddal baj történt.

Ahogy írtad Zsókának a testkonrolt eszembe jutott, hogy én is csináltam, még évekkel ezelőtt. Fogytam is tőle, de egy héten kétszer mentem a piacra, állandóan pepecseltem valamit, pitát sütöttem, búzát csíráztattam, akkor az egész család ezt ette, még a férjem is, pedig ő nem volt kövér. Két hónapig csináltam, tök jó buli volt, minden este nagyokat röhögtünk a főztömön, mindig pontosan azt csináltam, ami a könyvben le volt írva. Régi szép idők, a mostani felállásban nem tehetném meg. A Mama mindig azzal kezdi, ha változtatok valamit a kaján, hogy teljesen felesleges, mert úgy sem fogunk lefogyni. Valahogy mindig igaza lesz, mint mindenben. Nincs is kedvem már tovább írni, ne haragudjatok. Pussz Mindenkinek Margó
0

Elküldve: 2005. január 03. - 20:02:14

Sziasztok!

Új év, új fogyókúra. Igazából én még nem gondolkodtam, hogy mit is kellene, vagy hogy is kellene, mert ha valamit elhatározok, akkor van mit megszegnem. Most úgy gondoltam, hogy semmi kötött fogyókúra, egy kicsit mindenhonnan átveszek, de azért az alapszabályhoz próbálom magam tartani, mármint hogy ne egyek sokat.

Olvasom ezt az Edita Sipeky könyvet, még mindig nem értem a végére, de idáig azt vontam le magamnak belőle, hogy ő arra apellál, hogy az agyunkat állítsuk át, és utána menni fog a fogyás. Ehhez képest én ma állandóan éhes voltam, és ha nem eszek, akkor meg roppant ideges leszek. Augusztus óta kb. 6 kg-t híztam, pedig nem tartottam hízókúrát, csak éppen nem fogyóztam. Ahhoz, hogy ne hízzak, állandóan koplalnom kellene, vagy olyan dolgokat enni, amit alig tudok lenyomni a torkomon, reménytelen eset vagyok. Annyira finnyás vagyok sok étellel szemben, vagy legalábbis csak ritkán bírom megenni a fehérjés kajákat, hús túró tojás. A zöldséget nagyon szeretem, de nem minden nap, csak módjával, néha egy kis gyümölcs. Amitől soha semmi bajom nincs, az a szénhidrát minden mennyiségben, azt sose unnám meg, szerintem én gyárilag rosszul vagyok programozva.

0

Elküldve: 2005. január 03. - 19:51:47

Sziasztok Lányok !

Pillanatokon belűl eszemet vesztem az izgalomtól, Noikának délelőtt óta 30 és 20 perces fájásai vannak, volt egy kis szünet és 6 órától kezdődött újra. Tehág ugrásra készen. Délelőtt jött a Klinikára magzati szívhang vizsgálatra, utána bejött hozzám, mert Én ott dolgozom 3 percre, jött anyukanézőbe, mert már szenteste óta nem láttam, csak telefonon beszéltünk naponta többször is. Na ott nálam elkezdődtek a fájások, nem akart hazamenni, mert egyedül lett volna otthon, így ott izgultak érte a kollegáim is. Most állítólag erősebbek a fájások, ha egyértelműen rendszeressé válik, akkor hát indulni kell. Azt mondja a Kedvesem, hogy jó lesz ha hamarosan megszületik Bence /most ennél a névnél tartunk/ mert rajtam kezd az elmeháborodottság eluralkodni.

Olyan jó, hogy újra feléledt a fórum.

Kati ! Nagyon sajnálom Apukádat, remélem nincs túl nagy baj ?

Örülök, hogy együtt fogyózunk, még ha más elveket is követve, de nem is ez a lényeg. Én ma nagyon jó lány voltam, abszolút Norbi elveit követve, én bizony ráálltam a mérlegre, hát nem kellett volna, azóta is sokkos állapotban vagyok.

Torna ügyben nagyon meg kellene erőszakolni magam.

Zsóka ! Ne egyél éjszaka kenyeret, ill. kenyérfélét, még ha praktikusnak is tűnik. A Hamlet egyedül az 1-es kódú, azt edd és sajtot, zöldségeket, esetleg csomagolt virslit, sonkát hozzá, az nem romlik meg. Amikor szabadnapos vagy, készíts pár napra előre valami rakott zöldséget, husiféléket, tudom, hogy milyen amikor fáradt az ember nincs kedve ilyenekkel foglalkozni, azt is bánja, hogy megszületett, Norbit elküldi gondolatban a fenébe, szóval ezerszer volt ilyen érzésem az elmúlt hetek alatt, na a mérleg ma meg is mutatta az eredményét ennek a gondolatmenetnek. Szóval meg kell oldani, ügyes lány vagy Te. Ja az a doktornő kolleganő, aki a 90 napossal baromian lefogyott, na neki pont ez jött be, hogy könnyen volt szállítható a kaja és nem kellett nagy előkészület. Esetleg ezen is elgondolkodhatsz.

Lányok ! Most befejezem, jelentkezem amint tudok.

Pussz

Erika
0

Elküldve: 2005. január 03. - 19:17:22

Szia Jani! Üdv a fórumon. Babát megvizsgáltam, a lányomat és a szomszéd kislányt kifaggattam, kezelési útmutatót elolvastam, és sajnos nem tudok Neked jó hírrel szolgálni. :( A baba pislog ugyan, de csak a cumi után, ezt leszámítva viszont mindig ébren van. Valahogy ebben is nagyon hasonlít egy igazi gyerekre, olyan érzésem van, mintha az enyémek is mindig ébren lennének, de legalább is nyitott szemmel aludnának.

(Arra azért kíváncsi lennék, hogyan találtad meg a babás beírásomat, vagy Te is csendes szemlélö vagy itt a fórumun?)

A kislányodat nyugtasd meg, és ettöl legalább Te meg a párod aludjatok nyugodtan. Sajna csak ennyit tudtam segíteni. Szia Kati
0

Elküldve: 2005. január 03. - 15:09:59

Sziasztok Lányok!

Ugyan én egy apuka vagyok, de talán nem baj?

Vettünk a lányunknak egy LOVE ME SHOU_SHOU babát, de nem alszik el, ill. nem csukott szemmel teszi!

Írjátok már meg, hogy a tiétek csukott szemmel alszik-e ,mert már tiszta idegek vagyunk!

Köszönöm,

Jani
0

Elküldve: 2005. január 03. - 14:31:38

Ja, és azt elfelejtettem, hogy én is nagy Cserháti rajongó vagyok. :)
0

Elküldve: 2005. január 03. - 14:30:35

Szia Zsóka!

Annak idején, amikor testkontrollt csináltam, volt olyan szendvics, ami biztos, hogy nem romlik meg. Két vékony szelet pirítós közé csak zöldség. Káposzta, vékonyra szelt répa, saláta, retek ilyesmi. Lényeg, hogy nem lédús, mert akkor a kenyér elázik. Ezt bele lehet tenni pitába is, ha kicsi lyukat vágsz rá, nem potyog ki. Ha pedig tupírozni akarod a dolgot, kicsi, akár gyógyszeres üvegbe teszel salátaöntetet, ennyi idő alatt nem romlik meg, és evés előtt ezzel nyakon öntöd a szendvicset. Elkészítési idő max. 5 perc, igaz, "kicsit" vegetáriánus, viszont nem is nagyon hízlal. A felvágottakkal az a baj, hogy ami eláll, az nagyon kalóriás, pl. a téliszalámi.

Nem tudom, hogy a Tescoban milyen kajálási lehetőségetek van, de ha tudsz melegíteni, akkor érdemes előre párolni zöldséget, azt kicsit mikrózni, viszel hozzá reszelt sajtot, meg nem romlik, esetleg megszárad, ezzel megszórod, és nagyon fini. Meg hát ott ugye rengeteg féle joghurt, kefír, stb. kapható, akár otthonról vitt pirított kenyérrel tök jó kaja, már ha nem akarsz főzőcskézni.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe, nem sok, de hátha a többieknek használhatóbb ötletei vannak. Az a baj, hogy bármilyen étel is jut eszembe, majdnem mindegyikhez kell egy kis előkészület, vagy főzőcske, vagy esetleg melegíteni kell. Bocsi... Azért remélem tudtam valamennyire segíteni. Pussz K
0

Elküldve: 2005. január 03. - 14:10:24

Sziasztok lányok és Goodbear!

Én is csatlakozni szeretnék hozzátok fogyókúra ügyben, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mivel tudnám kiváltani mondjuk a szendvicset. Kérlek adjatok tanácsot! Valami olyasmi fogyókúrás kaja kellene, ami órákig kibírja hűtő nélkül, mert ugye én fél 3-3 között elindulok suliba, és éjjel 1-ig ki kell bírnia a táskámban. Hát nem tudom, mit vihetnék kajának. Azt tudom, hogy a párolt csirke-pulyka-hal, meg a zöldségek, gyümölcsök jók, de nincs időm elkészíteni őket. Tudom-tudom fél óra és kész, de sokszor 2-4 órám van aludni, és nem szívesen álkdoznám rá arra, hogy főzöcskézzem. Főleg nem magamra! Na megyek, mindjárt suliba kell mennem és még ennem kellene valamit. Sziasztok. Sok puszika. Zsóka.

Erika: Baba????
0

Elküldve: 2005. január 03. - 12:09:02

Folyt. köv.

Erika: fogyókúra ügyben csatlakozom Hozzád, mármint hogy én is nekiláttam keményen. Nem mertem ráállni a mérlegre, de szerintem jobb is, mert azt hiszem lazán sírva fakadtam volna a látványtól. Finoman fogalmazva is végigzabáltam az ünnepeket, úgyhogy min. 3-4 kilót sikerült magamra kapni. Én csak másodikán kezdtem, jobb ötlet híján a 90 napost, bár kacérkodtam egy kis kápilevessel is, de amikor előszedtem a hozzávalókat, már a látványtól is hányingerem lett. Most már csak a tornára kell magam rászorítani, de azt nagyon. Mire megyünk "nyaralni", arra formába kell hoznom magam.

Baba még mindig nincs? Eszembe jutottál, amikor az Apunál voltunk a kórházban, a gyerekeimet az Anyu bevitte az újszülött osztályra (szülésznő), megcsodáltunk egy csomó babát, meg a fiamnak megmutattuk az inkubátort is, hogy lássa hol is töltötte élete első napjait. Szegénykém teljesen el volt hűlve. Persze nem ezért jutottatok eszembe, csak a babák miatt. Gondolom már nagyon várjátok. Így, a sok kicsi babát látva még irigylem is a lányodat, de csak egy picit.

Esztike: olyan sok minden jut eszembe azzal kapcsolatban, amit írtál, hogy inkább csak annyit mondok, ezt a kérdést rajtad kívül senki nem döntheti el. Ettől felnőtt egy ember, ha választás elé kerül, akkor eldönti, hogy erre vagy arra, aztán vállalja annak a következményeit. Még csak annyit, hogy a párod félelmeit megértem az anyagi biztonság terén, de ha mindenki így gondolkodna, akkor a nők 50 éves kor alatt nem akarnának szülni. Mi amikor elkezdtük a közös életünket, nyögtük a hitelt meg a kamatot, a páromat elvitték katonának, mikor a fiam másfél éves volt, én hónapokig nem kaptam gyest, mert olyan "jól" kerestem előtte, hogy nem járt, és még folytathatnám. Ráadásul volt egy elég problémás babám, akit hol a kardiológiára, hol a szemészetre hol nem tudom hova kellett hordani, mondanom sem kell, hogy nem két fillérbe került. Az igaz, hogy évekig szinte nem vettem magamnak semmit, nyaralni is csak akkor voltunk, amikor a fiam már 5 éves volt, de a mai napig nem bántam meg, hogy akkor született, amikor, mert így még én is elég fiatalan, de már viszonylag érett fejjel lettem anya. Azért a párod Rád is gondolhatna, nem hiszem, hogy túl jó dolog 35-40 évesen babát szülni. Sem fizikailag, sem mentálisan. Nem beszélve arról, hogy ez alatt az idő alatt teletömöd a szervezetedet mindenféle fogamzásgátlókkal, ne adj isten, hogy e miatt ne lehessen egyszer gyereked! De ez az én véleményem, biztos nem mindenki ért vele egyet.

Szami: Ha jól emlékszem azt mondtad, hogy Te is elkezded a 90 napost. Én másodikán álltam neki, Te hol tartasz ebben a kérdésben?

Margó: Most meg én csatlakozom Erikához, teljesen egyetértek vele abban, amit az életről, meg a kötelezettségekről ír. És én is nagyon örülök, hogy kialakult itt egy jó kis társaság, akivel mindenről el lehet beszélgetni. Milyen régen is volt már az, hogy csak a fogyókúra volt a téma! Most meg mintha csak arról nem beszélnénk. Félreértés ne essen, egyeltalán nem bánom.

Megyek dolgozni, majd jövök ma, ha tudok. Sziasztok Pussz K
0

Elküldve: 2005. január 03. - 07:34:25

Sziasztok Lányok!

Még egyszer nagyon boldog új évet Mindenkinek!

Már tegnap is gépközelben voltam, de egy kicsit meghalós, meg suliba, oviba készülődős állapotban. A szilveszterünk nagyon rosszul sikerült. Csütörtökön este nyolcra értünk a szüleimhez, fél kilenckor meg már az Apuval a kórházban voltunk, mert sajnos be kellett vinnem. Szegény azóta is ott van. Az Anyu meg végigdolgozta az egész éjszakát, úgyhogy mi szépen négyesben "ünnepeltünk". A gyerekeim már 11 felé kidőltek, nekem sem sok hiányzott, de gondoltam azért az éjfélt megvárom. Jobban is tettem, mert azt az égiháborút, ami éjfél után volt, biztos, hogy nem tudtam volna átaludni. Ezek után ha még valaki azt mondja, hogy ebben az orszában nincs pénz, meg szegények az emberek, hát sírni fogok az együttérzéstől. Kíváncsi lennék rá, hogy hány milliárd forintot puffogtattak el a szociális segélyből meg családi pótlékból élő szegény családok. Tisztelet a kivételnek, de én szinte csak a "kisebbséghez" tartozó petárdázókat láttam. Bocsi, nem akartam ilyeneket írni, de iszonyúan felháborít ez az esztelen pazarlás, nem beszélve arról, hogy valamelyik agyament a lányom mellé dobott egy petárdát amikor sétáltunk, szegény iszonyúan megijedt. Ja, és nem egy szétrobbantott szemeteskukát láttam. Legszívesebben az illető fejére borítanám a tartalmát. Most már tényleg befejezem. Majd még folytatom, de megjött a főnököm. Kati
0

Elküldve: 2005. január 01. - 09:54:26

Sziasztok Lányok !

Én is mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok.

Szia Margó !

Mi is itthon voltunk, még dolgoztam délelőtt, utána kicsit házitündérkedtem úgy estig, na a Hofi műsor alatt kicsit be is aludtam, amitől lelkiismeretfurdalás gyötört, végülis magamhoz tértem, felváltva nézegettük a csatornákat, nevettünk, bolondoztunk, jöttek mentek telefonok, Kedvessel voltunk kettesben, végülis nagyon jól telt el. Nem keltünk túl későn, de mosás hegyek várnak a fürdőszobában, főzni is kell, na ez az év is jól kezdődik. De elhatároztam, hogy megcsinálom a dolgom és olvasgatni fogok, már nagy lemaradásaim vannak olvasás és zenehallgatás terén is. Itt is éjfélkor olyan durrantgatás volt, hogy azt hittük a háború tört ki, szinte már félelmetes volt. Amig élt Simon kutyánk ő sem értette mi történik, azért nem volt félős, de volt olyan kutyánk, akit ilyenkor át kellett ölelni mert nagyon félt.

Mától elkezdődik a diéta, nincs mese, érdekes lesz a család étkezése. A fiam kitalálta, hogy elkezdi újra az edzéseket a konditeremben, ill. már el is kezdte, 1 hónapja jár hetente 3x. Most hozzáigazítja az étkezését is. Előírta magának hogy fog étkezni, mit eszik, kiszámítottuk a fehérje, szénhidrát, kalória tartalmat, elmentek bevásárolni egy heti adagot, vettünk egy szeletsütőt, hogy a csirkemellét ő tudja elkészíteni, hát így egyszerre nem volt egy kis mutatvány, de előkészítettünk mindent, Végül is egy héten egyszer kell bevásárolni, bemélyhűtőzni, ő meg kiveszi és elkészíti magának.

Én belevetem magam a Norbiba, nagy az elhatározás, a fiam barátnője elkezdett aggódni, hogy majd hozott kajával jön, mert itt mindenki diétázik, ő mit fog enni. Na ezen jót nevettük, hogy ki csapja agyon a lánykát, amikor megeszi valaki kiporciózott kajáját. Kedvesem mondta, hogy ő összefog Hajnikával, és az ő kajájából csak a Hajni ehet, ő nem fog diétázni, de majd figyel, hogy suttyomban mi a Péterrel nem járunk-e rá az ő normális kajájára. Kiváncsi a fejleményekre, meddig bírjuk. Szerintem a Norbi az normális étkezés, mert ugye bármit lehet enni, csak nem mindegy mikor. Bár kicsit szigorítani akarok, lesz amit egyenlőre nem eszem, kicsit gyorsabban szeretnék fogyni legalább az elején.

Na most jól rádzúdítottam a családi történésünket.

Még jövök ma.

Pussz

Erika

0

Elküldve: 2005. január 01. - 02:44:31

Sziasztok lányok!

Mindenkinek B.U.É.K!!!

Margó! Én is a kutyámmal töltöttem az év első fél óráját. Szegényke nagyon félt, addig nem is nagyon volt baj, amíg csak a környező utcákból durrogtak a petárdák, de amikor a szomszéd is fellőtte őket, na akkor befutott a házába és hiába kértem, hogy jöjjön legalább a háza ajtajáig, csak a lábát nyujtogatta, hogy fogjam és simogassam. Olyan aranyos volt, mostmár hála az égnek nem durrogtatnak, remélem szegénykém alzsik már, és nem is emlékszik arra, hogy mennyire félt. Na megyek tanulgatok. Sziasztok.
0

Elküldve: 2005. január 01. - 01:26:57

BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK
0

Topik megosztása:

• 116 Oldal +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • Nem indíthatsz témát.