Hogyan fogytam le! - Sikersztorik.
Elküldve: 2010. március 09. - 05:21:36
Üdv. Mindenkinek!
Elküldve: 2010. február 14. - 13:52:12
Hatalmas mennyiségű anyag! Több száz oldal!
Minden benne van, amire szükséged van ahhoz, hogy önállóan fel tudj készülni a középfokú írásbeli angol államilag elismert nyelvvizsgára.
Én is ebből készültem!
Kérésedre a részletes tematikát elküldöm! 766 oldal a teljes anyag.
Ehhez a hatalmas mennyiségű anyaghoz most mindössze 2.000 Ft-ért hozzájuthatsz. E-mailben küldöm, így nincs nyomtatási költség, ill. postaköltség. Ez az ár egy magántanárnál 45 perc óradíj.
Nagyon megéri!
Írj, és elküldöm a tematikát, hogy Te is láthasd, hogy mi is az, amit kínálok!
E-mailem: juditangolnyelv@freemail.hu
Elküldve: 2010. január 13. - 16:04:20
állítható méret, így biztos, hogy pont jó lesz : )
Lepd meg partneredet mindkettőtök örömére! Légy bevállalós, nem bánod meg : )
Ára: 1500 Ft/db
2 db rendelése esetén: 1250 Ft/db
KÜLDÖK KÉPEKET, CSAK KÉRD :)
startfehernemu@freemail.hu (erre az e-mail címre írj, ne az űrlapra)
Lépj ki a szürke hétköznapokból, pezsegj!
Ha férfi vagy képzeld el a partneredet ebben a bugyiban....
Ha nő vagy képzeld el a partneredet mikor meglát ebben a bugyiban...
Ugye nem kell tovább fokoznom : )
Írj MOST és rendeld meg! Teljes diszkréció!
startfehernemu@freemail.hu
Elküldve: 2009. november 23. - 14:05:45
Jucika vagyok.
Nekem sikerült lefogynom.
Felajánlom segítségemet azoknak, akik fogyni szeretnének!
Keress meg skype-on: fogyisiker
Ha nincs skype-od, itt le tudod tölteni: www.skype.hu
Elküldve: 2009. november 10. - 23:17:42
Egy stabil és biztos üzlet!
Ha szeretnél végre te is egy nagyszerű, segítőkész csapat tagja lenni és játszva pénzt keresni!
„A GlobalChamber of Commerce a FreedomRocks-ot választotta az első számú globális üzleti lehetőségnek a világon...”
Ezen az oldalon megnézheted:
link
Befektetőknek
Befektetési eszközök:
link
Kisebb és nagyobb befektetések mindenki számára. Különböző nehézségi fokozatokban, kezelt és egyénileg kezelt termékek.
Olvasd el, nézd meg, az nem kerül semmibe!
Ha felkeltette érdeklődésed vagy csak kérdésed van, keress meg. A kérdés-válasz nem kötelez semmire :-)
Egy kitűnő rendszert szeretnék bemutatni, melyben valóban segítik egymást a tagok, mert másképp nem működik.
Befektetési eszközök - DEMO - 15 napos próbaverzió elérhető!
Én, mint aki eddig a fejét a földbe dugta az MLM hallatán, el kell ismernem, hogy nekem is sikerült egynek felkeltenie a figyelmemet! Elmentem egy bemutatóra, majd átolvastam a weboldalukon található információkat, és úgy döntöttem kipróbálom. Ráadásul NINCSENEK határok, a külföldön élő ismerőseid is elkezdhetik!
1.) Programok használatával: lehetőség van tőzsdézni, devizával. Van egy szoftver, melynek segítségével vehetek és eladhatok devizákat. Ehhez még szinte tudás sem kell, mert megmondják nekem, hogy mi az az érték, melyen érdemes eladni és vásárolni devizát. Egyszerűen beállítom a programban az értékeket, és már megy is a tőzsdei vásárlás, eladás…
Hálózatépítéssel: jelenleg 7 különböző bevételi lehetőség van, amit ezen a linken megnézhetsz:
link
Ami még nagyon előnyös, hogy a felettem lévő tagok is szervezhetnek és szerveznek is alám tagokat… (másképp nem működik).
Az egész üzlet egyszerűen másolható még kezdők számára is előnyös! 2 egész ember kell hozzá, persze, ha több jön, az nem baj, de még az sem kikötés, mennyi idő alatt. Ja! Nincs visszaminősülés, nem kell havonta nyaggatni az ismerőseidet, hogy vásároljanak, mert különben nem lesz jutalékod!
BÁRMIKOR kiléphetsz belőle, mindenféle szankció nélkül!
Persze, mint mindenhez ehhez is kell egy minimális befektetési összeg. Ez az összeg függ attól, hogy mit szeretnél tenni (hálózat építés, tőzsde, mindkettő…).
Itt megjegyezném, hogy amennyiben elkötelezett, agilis ember vagy akár már az első hónapban megkeresheted a befektetett pénzed vagy akár annak többszörösét is!
(EZ AZÉRT MÁR ELGONDOLKODTATÓ!)
A befektetések és hálózatépítés külön-külön is működik!
Ingyenes képzések vannak egyre több városban, melyen el lehet sajátítani a rendszer és a tőzsde működését. Mindenféle segédanyag rendelkezésre áll a neten és CD ill. DVD formátumban is.
Info:
link
link vagy link
"A hálózatépítés azért működik, mert ez egy emberi kapcsolatokon alapuló vállalkozás. Amikor velem valami jó történik, akkor én ösztönösen megosztom azt másokkal, egyszerűen elmondom neki. Ez a lényege a dolognak. Ennyi az egész."
Elküldve: 2009. november 06. - 15:19:40
Gazdóf Réka vagyok, harmadéves pszichológia szakos hallgató. Éppen most állok a szakdolgozatom előtt, melynek megírásához kérnék tőletek segítséget.
Olyan 20-30 év közötti nőket keresek, akik kamaszkorukban túlsúllyal küzdöttek, mára viszont sikerült leadniuk a plusz kilókat.
Nagy szükségem lenne a segítségetekre, a tapasztalataitok érdekelnek! Ha valaki érintett az ügyben, kérem, írjon nekem egy üzenetet a Thirst@freestart.hu e-mail címre. Így meg tudjuk beszélni a részleteket. Iwiwen is elérhető vagyok, ott is válthatunk levelet.
Ha van olyan ismerősötök, aki keresztülment egy ilyen átalakuláson, kérlek benneteket, tájékoztassátok az üzenetemről, minden érdeklődő jelentkezését várom.
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Réka
U.I.: budapesti nők jelentkezését várom
Elküldve: 2009. november 02. - 11:53:25
Egy Nobel díjas termékre szeretném felhívni a figyelmeteket!
A NiteWorks-rõl nyugodtan állíthatjuk, hogy világszenzáció. (Akkor is ezt mondanánk, ha nem Herbalife-termék lenne!) Kifejlesztõje, Prof. Louis Ignarro 1998-ban kapott orvosi-élettani Nobel-díjat* .
A NiteWorks három aminósav (arginin, citrulin, taurin) és két antioxidáns (C-, E-vitamin) optimális összetétele, mellyel a szervezetet nitrogén-monoxid termelésre képes ösztönözni.
A nitrogén-monoxid (melyrõl sokáig csak annyit tudtunk, hogy pl. a kipufogógázokból származó mérgezõ anyag) az emberi érrendszer "nagytakarítója": ha a szervezet megfelelõ mennyiségben termeli, szinte kizárhatóak a szív- és érrendszeri megbetegedések (agyvérzés, szív- és egyéb infarktusok, érelmeszesedések, inkontinencia, potencia-zavar stb.)
A keringés jelentõs javulásával fokozza a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságát, így kiválóan hozzájárul a teljesítmény növeléséhez.
Részletek
Prof. Halmy László a Herbalife Nemzetközi Orvosi Bizottság tagjának Budapesti elõadásából
A Nitrogénmonoxid ingerületátvivõ anyag, gáz halmazállapotú. Mivel áthatol a sejteken, pillanatok alatt az egész szervezet összes sejtjében kifejti a hatását:
• számos élettani funkciót befolyásol
• gátolja a trombózis képzõdését
• szívmûködésben alapvetõ szerepe van
• szívizomsejt összehúzódó képessége javul
• erõsíti a vérkeringést az agyban
• korokozók elleni védelem-ben vírusölõ hatása van
• elöli a baktériumokat
• szervátültetésnél a szervkilökõdést gátolja
• értágító hatása van, csökkenti a magas vérnyomást
• immunregulátor
• légzésre jótékony hatású, a hörgõk simaizomzatát elernyeszti
• érelmeszedés ellen hat
• máj állapotát és regenerálódását javítja
• cukorbetegekre jó hatású
• impotencia esetén hatékony
Bővebb információ és konzultáció:
Márián Judit : niteworksoffice@gmail.com
Elküldve: 2009. október 29. - 12:14:57
Szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani egy állásportált, ahol mindenki talál a neki megfelelő munkát.Én itt találtam magamnak egy nagyon jó munkát, és még külföldre is közvetítenek ki embereket, abszolút megbízható a cég én nem csalódtam bennük,nagyon segítőkészek .
Sok szerencsét mindenkinek. link
Elküldve: 2009. október 27. - 12:48:36
Én nem árulok zsákbamacskát, nyíltan leírom Nektek, hogy a
Herbalife termékeknek
köszönhetem, hogy öt évvel ezelőtt
lefogytam és azóta sem híztam vissza.
Azóta tanácsadóként is tevékenykedem, ennek köszönhetően én olcsóbban jutok a termékekhez. Ez mindenki számára szintén elérhető. Mivel én olcsóbban tudom beszerezni a termékeket, Neked is tudok ezáltal segíteni, hogy kedvezményesebben juthass a Herbalife termékekhez.
Törzsvásárlói kedvezmény,
minden megrendeléshez ajándék
és sok -sok segítség a fogyáshoz- ez vár Rád is, ha írsz nekem : tiszaju@gmail.com e-mail címre.
Várom jelentkezésed!
Judit
Elküldve: 2009. szeptember 30. - 11:33:15
A világon elsőként koplalás, edzésprogram nélkül lehet karcsú! Nincs jojo effektus!
Csak egy tapaszt kell felragasztania naponta. Testsúly beállítás, fogyasztás, anyagcsere beállítás, zsírpárnák eltüntetése, vitalizálás, koncentráció javítás, teljesítmény fokozás.
Tisztán természetes, ayurvédás anyagok, melyek a bőrön át közvetlenül a véráramba kerülve fejti ki jótékony hatásukat a szervezetre!
Zsírégetés, feszesebb bőr, kiegyensúlyozottság! Megoldás bőrproblémákra, erős gombaölő hatás!
Wellness és üzleti lehetőség egyben!!!
Bevezető áron:
1990 Ft (3 db tapasz)
4190 Ft (7 db tapasz)
8490 Ft (15 db tapasz)
14990 Ft (30 db tapasz - 1 csomag)
link
Hívjon bátran!
Nagy Zoltán Zorán - területi értékesítő, viszonteladó
+3620/8225050
NexEurope
Elküldve: 2009. szeptember 13. - 16:30:26
Számomra olyan, mint "fogyókúra" nem létezik. Tisztító kúrákat bizonyos időközönként lehet tartani, de az nem azok számára van elsősorban, akik fölös kilóiktól szeretnének mihamarabb megszabadulni.
Nekem a rendszeres testmozgás a favoritom. Ez lehet egyébként napi 30 perc intenzív gyaloglás is, persze ez függ áttól is, ki hány kilót akar leadni. De mondjuk az sem jó, ha valaki a mérleg alapján tudja, hogy fölös kilói vannak.
Nézzen mindenki tükörbe és látni fogja, hogy vanna-e zsírpárnák, amiknek nem lenne ott helyük, vagy nincsenek. Mi a cél?! Nekem az egészséges élet, ezért kezdtem el sportolni. A tudatos vízfogyasztás. Naponta megiszok 1-1,5 üveg ásványvizet, de sosem nézem, hogy ennyit már megittam, még ennyit ma meg kell innom. Fokozatosan szoktattam rá magam és egyébként is, edzésnapon többet kíván a szervezet, mint máskor.
Aztán ott van még az étrend is. Gyümölcs, zöldség. A reggeli nem szabad elhagyni, szüksége van rá a szervezetnek, hogy ne éhezz délig. Ilyenkor jöhetnek a nagyobb szénhidrát tartalmú ételek, amiknek több idő kell, hogy kiürüljenek a szervezetből. Ez ad energiát délelöttre. Aztán jön az ebéd és a vacsora. A vacsora ne legyen későn, mert az alvást könnyíti, ha nem lefekvés elött eszik az ember egy nagy tányér csülökpörit. Este már kevés szénhidrát, zsír. Inkább fehérje.
Ilyenekről sok helyen olvashattatok már, én ebben hiszek. Ez ugyanis nem egy júra, hanem egy életforma. Tudatosság. Figyelünk az életvitelünkre. És ez fontos.
Mindemellett találtam egy italport is, amit használok és remekül megteszi hatását. Teljesen természetes alapanyagokból készült és három hét alatt érzékelhető eredményt mutat. Én csak a vacsorát váltom ki vele. Reggelire is iszom, de akkor felturbózom kis gyümölccsel, mellé valami kis gabonafélével... Vannak akik magában használják, eredményesen, én még mozgok is mellette, mert imádom, amit csinálok.És mégcsak nem is kerül egy vagyonba, jót tesz a bőrnek, energetizál, könnyebb az ébredés... Nekem ez abszolut bevált!
Üdv mindenkinek!
Elküldve: 2009. szeptember 09. - 22:49:41
Valószínűsítem így első olvasatra, hogy talán épp az ideális testsúlyodhoz vagy közel.
Mivel nem írtad le hány kiló vagy és milyen magas, ami egy iránypontot adna ezért érdemben nem tudok hozzábökni okosabbat.
Talán csak annyit, hogy olyan sok izmod van, hogy emellett alig van, vagy épp ideális a zsírtartalékod, és ezért nem tudsz fogyni, vagy pedig "túlhajtod" magad és ezért tartalékolsz, mert egy igen picit kevésnek tartja a szervezeted a kalóriabevitelt.
Megkérdezhetnél az edzőteremben egy hozzáértőt, hogy m i a véleménye arról amit itt leírtál.
Egy ilyen helyen mindig van edző aki konyít ilyesmikhez pl. szálkásítás, talán erre is tud valamit mondani.
Lehet,hogy pár szem kockacukor a megoldás:
Nekem, amúgy, az az elvem, hogy egy minimális fehércukrot igenis venni kell magunkhoz. De lehet barna is mert az állítólag egészségesebb is mint a fehér.
Heti 10-15 kockacukrot fogyasztok el kb. teában.
100 g cukornak 395 ckal értéke van, kisebb mint a snackekben.
Ha olyan snacket fogyasztasz amire én gondolok: pl. chips,műzliszelet, stb akkor ezen is bukhat a mutatvány. Nálam mindig ezek csinálták a problémát.
ezektől módszeresen meg kell szabadulni és le kell szokni róluk. Nem szabad hetente enni ilyesmiket!
Ötletnek egyelőre ennyi.
Üdv Zeba
Elküldve: 2009. szeptember 08. - 15:17:18
Heti 1 nap -szombat- az a nap, amikor kicsit elengedem magam, ami azt jelenti, hogy kicsit tobb kaloriat eszem, mint a het 6 napjan, es kicsit tobb szenhidratot.
Na, ezt az eletformat honapok ota elem, 6-8 hetente valtoztatom az edzes tervem, hogy ne szokjak hozza, es mindezek ellenere nem fogyok. Valakinek valami segito tapasztalata, otlete van? Lathato, elszant vagyok, kitarto vagyok, nemtudom, mit hol csinalok rosszul.
Elküldve: 2009. szeptember 05. - 08:57:29
...Legalább 2 olyan embert, aki fogyni szeretne?
...Olyan szépségszalont, ahol szívesen értékesítenék a Jen Fe tapaszt?
...Olyan céget, amely egy hitelkártyára azonnal kifizeti az Ön jutalékát?
...Olyan üzleti lehetőséget, amely forradalmian új Magyarországon?
Szeretnél...
...Hozzájutni a termékhez féláron?
...Akár naponta jutalékot kapni a hitelkártyájára?
...Részesedni egy szenzációs új termék piaci bevezetésének forgalmából?
...Egy robbanásszerűen növekvő üzlet top 100 vezetőjévé válni?
...Passzív jövedelmet biztosítani családjának, szeretteinek?
Már webáruház is van, ahol darabra is kapható:
www.jen-fe.unas.hu
De a legjobb buli "beregizni", mert akkor a második hónaptól fele pénzért dupla "adagot" kapsz.
Egyet eladsz, és a sajátod INGYEN van!
/és még jutalékot is kapsz!/
Várom a terméktapasztalatokat!
Elküldve: 2009. szeptember 01. - 07:45:59
A Jen Fe tapasz egy különleges, egyszerű, öntapadó, természetes szépségápolási program az egészséges és szép külső megtartásáért. A tapasz összetevői lassan szívódnak fel a bőrbe, ahol kifejtve hatásukat elindítják a természetes szépség megőrzésének folyamatát, miközben meggátolnak minden a szervezetbe áramló további felszívódást.
A Jen Fe tapasz jól ismert hatóanyagokat tartalmaz, melyek vezérlik külsőnk egészséges fenntartását egy egyszerű, naponta egyszer használatos eszköz segítségével, ezáltal könnyebbé téve az Ön számára, hogy megtartsa fiatalosságát.
Kapcsolódó linkek:
link
link
link
Érdeklődni:
cirkalo@vipmail.hu
Elküldve: 2009. augusztus 25. - 19:07:02

Súgó