Sok sikert Norbihoz! Remélem én is ráveszem magam és akkor majd egymást erősítjük. Biztosan menni fog az a 15 kg, tényleg bízz!!!! Egyébként engem meg ki ne hagyjatok már a norbis fórumból, vagy mi az. Hol a Norbi oldal?
Hogyan fogytam le! - Sikersztorik.
Elküldve: 2005. január 03. - 11:21:19
Kedves Fedor, én ma kezdem a Norbit , most szigorúan 1-es pontos kajákkal 2 hétig-remélem bírom-aztán az eredmény függvényében lépek tovább. Március végéig le kell adnom min. 15 kg-ot egy műtét miatt, különben nem tudják megcsinálni.Ez erősen motivál, ugyanis jelentős életminőség-változást hozhat a műtét."Ember küzdj és bízva bízzál!"Ez most a jelszó.Na nem a Bubozse féle!
Bubozse, neked megírtam a prividre az nlcafen.
Örülök, hogy újra él a fórum, átkacsintottunk néhányan innen a Norbira is, találkoztam ott ismerőssel.
Bubozse, neked megírtam a prividre az nlcafen.
Örülök, hogy újra él a fórum, átkacsintottunk néhányan innen a Norbira is, találkoztam ott ismerőssel.
Elküldve: 2005. január 03. - 09:28:54
Sziasztok! Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek! Újra itt vannak a csúnya hétköznapok... :(((
Meru! Nagyon köszönöm a képeslapot!!! Megírnád a varázsszót, aminek segítségével megnézhetem a bemoldalad?? Amint "megfogadtam" mielőbb rátérek Norbi tanulmányozására, csak most még úgy el vagyok mindenfélével maradva....
Puszi mindenkinek! Írjatok!
Meru! Nagyon köszönöm a képeslapot!!! Megírnád a varázsszót, aminek segítségével megnézhetem a bemoldalad?? Amint "megfogadtam" mielőbb rátérek Norbi tanulmányozására, csak most még úgy el vagyok mindenfélével maradva....
Puszi mindenkinek! Írjatok!
Elküldve: 2005. január 02. - 15:31:56
Sajnos hiztam,10kilot.Nemtudom,hogy mit csináljak!Már kifogytam az ötletekböl.Most kéne 1-2 jó tanács.

Súgó