Valaki segítsen!!!!
Elküldve: 2011. július 16. - 11:09:40
Házigazda: dr. Pális Adél orvos, fitoterapeuta, természetgyógyász.
Nyaralás, tanulás, feltöltődés, egy kis kirándulás.
Nyári tábor a festői szépségű Dráva-Mura összefolyásnál.
Nyári tábor, életmódtábor:
http://www.gyogynoveny-tanfolyam.com/eletmodtabor.html
A természet patikája körülöttünk van!
Elküldve: 2010. október 29. - 08:29:56
Minden herbalife termékre 25 % kedvezményt adunk!
ShapeWorks Shake italpor: 12.900 Ft helyett 9.739 Ft
Formula2 Multivitamin: 5.600 Ft helyett 4.216 Ft
Formula3 Fehérje koncentrátum: 9.100 Ft helyett 6.907 Ft
Shapeworks Rost tabletta: 5.100 Ft helyett 3.901 Ft.
Fontos, hogy a kedvezmény más tanácsadókon nem kérhető számon!
Kapcsolatfelvétel: herbalifetermekek@mailbox.hu
Elküldve: 2010. október 26. - 13:00:33
Hasznos, természetes tanácsokat találsz a linkeken te is.
Ami már sokaknak bevált:
link
Vagy fogyókúra könnyítő masszázs készülékek:
Tiens fogyasztóöv, fogyiöv és tiens chi gép fogyókúra ajándékokkal!
Karácsonyi ajándék akció:
link
És akiknek már sikerült a fogyókúra:
link
Szép gondolatokat.
István
Elküldve: 2010. szeptember 08. - 16:59:37
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU
Regisztráció: link
Bövebb infok:
link
Sprint Wealth - A "pénzgyár"
Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)
A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre
Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link
PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !
Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
Elküldve: 2010. augusztus 24. - 15:52:56
Jelenlegi
akciónkkal
várjuk
kedves
meglévő
és új
vásárlóinkat:
....................................................................... ...........Herbalife formula 1 shake italpor................!!!!!!!!
12.900 Ft helyett
...............................................................>>>>>>> 9.739 Ft.
Ízek: csokoládé, vanilia, eper, krémSkeksz
Rendelés: shake9739@freemail.hu
Átvétel: személyesen vagy postán
Egyéb kedvezményeinkről érdeklődjön e-mailben.
Fontos! Ezen kedvezmény más tanácsadóktól nem kérhető számon!
Elküldve: 2010. május 24. - 15:36:54
FOGYJON ÖN IS GOMBOS EDINÁVAL!
*
Az ÉDESGYÖKÉR
hatóanyaga a GLABRIDIN nevű flavonoid, amely biztosítja az optimális zsíranyagcserét, támogatja a zsírsavak lebontását.
Az ÉDESGYÖKÉR
kivonata zsigeri zsír-csökkentő hatását a legújabb tudományos vizsgálatok igazolják!
*
A zsíranyagcsere lebontó folyamatainak erősítésével képes a testüregben található. ún. zsigeri zsírok elégetésére.
*
A zsigeri zsírok a belső szerveken találhatók és a testünk leggyorsabban elérhető, zsírban tárolt energiáit jelentik.
*
Röntgenvizsgálattal jöttek rá,
hogy a GLABRIDIN
testsúlycsökkentő hatását a májban
történő zsírsav-előállítás csökkentése és a zsírsavak fokozott elégetése útján fejti ki.
*
MIÉRT A
GLABRIDIN?
*MERT ÖN EGÉSZSÉGESEN SZERETNE MEGSZABADULNI A KILÓKTÓL
*MERT ÖNNÉL HASI ELHÍZÁS TAPASZTALHATÓ
*MERT ÖNNEK MAGAS VÉRZSÍR ÉRTÉKET MÉRTEK
*MERT ÖNNEK EMELKEDTEK A VÉRCUKORÉRTÉKEI
*MERT ÖNNEK MAGASVÉRNYOMÁS BETEGSÉG KOCKÁZATA ÁLL FENN.
*MERT ÖN SZERETNE HOSSZAN, EGÉSZSÉGESEN ÉLNI.
*
Ha önre egy is igaz a felsoroltak közül, akkor alapos indoka van arra, hogy a GLABRIDINT VÁLASSZA.
*
HOL KAPHATÓ?
link
VIDEÓ RÓLA: link
*
Elküldve: 2010. március 17. - 14:00:24
Eladom Herbalife termékeimet tanácsadói áron, mert szükségem van a befektetett pénzemre. Aki már tapasztalta a Herbalife jótékony hatását, pl. fogyott vele, és igényt tart a termékek egy részére, vagy az összesre, jelezze a herbalifeolcso@gmail.com e-mail címemen.
Tatabányán személyesen is átvehető!
Utánvéttel nem postázok senkinek semmit, kizárólag előre utalással ( termékek + ajánlott postai díj) oldható meg a postai kézbesítés.
Elküldve: 2010. március 10. - 21:57:27
Nem kell befizetni, vásárolni SEMMIT! Egy pici IDŐT kér csak a program:
Karácsonyra ajándékozd meg magad egy Laptoppal, LCD TV-vel.
Ez csak kettő a sokféle műszaki cikk és szolgáltatás közül, amit napi 15 perc munkával ajándékként választhatsz magadnak!
Mit a MUNKA:
Minden nap kapsz egy levelet, amiben max 5 link van, a linkekre kattintva Magyar reklámokat kell nézni, ha letelt a megadott idő, bezárod AZ ablakot és kész.
Mennyi IDŐ:
Napi 15 percedbe kerül. Minden megtekintésért pontok járnak.
Hogyan lehet GYORSABBAN haladni:
Mindenki jogosult maga alá regisztrálni további tagokat AZ emailben kapott referencia linken keresztül. Csak küldd tovább a barátaidnak.
A barátaid pontjai után te is kapsz pontot, hogy minél hamarabb tiéd lehessen a kiszemelt ajándék.
Mit kell TENNEM:
Most AZ elő regisztráció zajlik! Légy AZ elsők között!
A számítások szerint, AZ első egy-másfél hónapban 5-10.000 regisztráció lesz, aztán még 3 hónapon belül további 15-40.000 regisztráció lesz.
- Regisztrálj minél gyorsabban, hogy alád regisztráljanak! 3 napja indult a regisztráció!
- Nem jár semmilyen kötelezettséggel! Regelj be, és küldd tovább a referencia linkedet a barátaidnak.
- ITT REGISZTRÁLJ MOST: link fél perc a regisztráció! )
( ha nem működik a link, másold be a böngésződbe )
Aztán próbáld ki Április 15-től a programot. Ha nem tetszik akkor 15 percedbe került,
De ha tetszik…?
Nem baj, ha most nem érdekel, regelj be.
A program fogadtatása meglepően kedvező, magas a regisztrálók aránya. Ha téged nem érdekel, küldd tovább!
Meg fogsz lepődni hány embert fog érdekelni!
Üdv.
Waddiszno
Elküldve: 2010. március 10. - 06:45:24
Elküldve: 2009. november 23. - 14:07:44
Jucika vagyok.
Nekem sikerült lefogynom.
Felajánlom segítségemet azoknak, akik fogyni szeretnének!
Keress meg skype-on: fogyisiker
Ha nincs skype-od, itt le tudod tölteni: www.skype.hu
Elküldve: 2009. szeptember 01. - 07:45:04
A Jen Fe tapasz egy különleges, egyszerű, öntapadó, természetes szépségápolási program az egészséges és szép külső megtartásáért. A tapasz összetevői lassan szívódnak fel a bőrbe, ahol kifejtve hatásukat elindítják a természetes szépség megőrzésének folyamatát, miközben meggátolnak minden a szervezetbe áramló további felszívódást.
A Jen Fe tapasz jól ismert hatóanyagokat tartalmaz, melyek vezérlik külsőnk egészséges fenntartását egy egyszerű, naponta egyszer használatos eszköz segítségével, ezáltal könnyebbé téve az Ön számára, hogy megtartsa fiatalosságát.
Kapcsolódó linkek:
link
link
link
Érdeklődni:
cirkalo@vipmail.hu
Elküldve: 2009. augusztus 26. - 12:43:55
Elküldve: 2009. augusztus 25. - 20:11:16
Elérhetőségem: ehhe-@freemail.hu
Elküldve: 2009. augusztus 19. - 06:10:47
Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! :))))
Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.
Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetőségeim:
msn: sztj80@hotmail.com
e-mail: sztj80@gmail.com
Puszi Nektek!
Timi
Elküldve: 2009. augusztus 09. - 10:54:06
Itt most fogyva pénzt kereshetsz!!
Én már tudom a siker kulcsát!
Küldj egy emailt telefonos elérhetőséggel,felhívlak és megbeszéljük!
NEM FOGOD MEGBÁNNI!
A cím,amire leveledet várom:frenky8003@citromail.hu
Telefon:06209794477
Üdv:Mea
Elküldve: 2009. június 13. - 07:38:56
A szétválasztó diéta segítségével valóban jelentős karcsúsodás érhető el, a szakértők szerint jojó effektus nélkül, vagyis a leadott kilók később nem rakódnak vissza. Ahhoz, hogy a fogyás alatti időszak minél könnyebben elviselhető legyen, igyekeztünk nagyon sok változatos receptet összeállítani, és azokat kívánatos ételmodellekkel megjeleníteni. A diéta időtartama alatt ügyelni kell arra, hogy az étkezés minden alkalommal élvezetet nyújtson, így a szebb vonalakat szinte szenvedés nélkül lehet elérni. A fejezetekben található recepteken kívül egyszerűbb, főzőcskét nem igénylő ebéd vagy vacsora is fogyasztható (ilyen lehet a szénhidrátnap vacsorájára például a csökkentett zsírtartalmú popcorn vagy kacsazsírral vékonyan megkent zsemle paprikával, fehérjenapon a fűszeres túró sajttal, uborkával, stb.). Mindenki saját ízlése szerint válassza meg a napi étrendjét, az egyszerű szabály szerint összeállított ételféleségek közül. A rendszeres testmozgás, akár egy kiadós séta formájában, természetesen elengedhetetlen.
link
link
Elküldve: 2009. május 30. - 15:26:53
LEFOGYTAM! :)))
A bőröm nem nyúlt meg, az egészségem kitűnő és nem koplaltam, zsírból fogytam!!!
Segítek Nektek is, írjatok!
meaditti@gmail.com
üdv, Ditti

Súgó