Startlap fórum:: Valaki segítsen!!!! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 5 Oldal +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Valaki segítsen!!!!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2005. május 11. - 19:30:06

Szia Babysitter! Úgy tudom, minimum 40 perc és 110 fölötti pulzus szükséges ahhoz hogy látszon is valami. A szerekről sajna nem tudok infót. Sok sikert!
0

Elküldve: 2005. május 11. - 17:07:14

Sziasztok!

Új vagyok itt, két kérdéssel fordulok hozzátok.

Szobabiciklin mennyi az az idő, amit feltétlenül tekerni kell, hogy 6 hét aaltt látszon belőle valami?

A másik: Ki és mitt hallott, esetleg tapaztalat aa BIO C.L.A 1000, Bio Króm és BIO-Slim szerekről?

Köszi
0

Elküldve: 2005. április 06. - 20:38:27

Sziasztok,

súlyproblémával küzdő emberkéken segítünk eredményesen. Bővebb info: melinda.bartal@freemail.hu
0

Elküldve: 2005. február 22. - 15:30:58

Érdekel egy módszer, amellyel úgy fogsz, hogy közben a pénztárcád dagad?
0

Elküldve: 2005. február 03. - 21:40:41

Nyertem egy 1 hónapos kombinált bérletet az óbudai a1wellnessbe (fitness-kondi + aerobic bérlet, ingyen szauna, hidromasszázs, tusfürdő, törölközőt is adnak). Nem budapesti vagyok, ezért én nem tudom felhasználni, írjon, akit érdekel. Nem kell rögtön felhasználni. dawdaw@freemail.hu
0

Elküldve: 2005. február 01. - 14:52:20

egyébként én reggel elég rosszul tűröm az ébredést, nagyon utálatos vagyok, de mikor szedtem csak úgy pattantam ki az ágyból...mosolygósan...frissen...
0

Elküldve: 2005. február 01. - 14:51:18

Még régebben én is receptre, ausztriából szereztem be valutáért...de már nálunk is lehet kapni...igaz betiltották az amphetamin miatt...mert pörögsz tőle, de nincs hozzászokás...
0

Elküldve: 2005. február 01. - 14:49:50

Az a lényeg, hogy a legrégebben lerakódott zsírréteget bontja először azon túl, hogy nem vagy éhes...nekem egyáltalán nem lógott a bőröm, de én nem az a tipusú dagi voltam, aki olyan puha kelttésztás, hanem az a keményhúsú...nem tudom másképp leírni...szóval nekem kövéren sem lógott a hasam...bele sem tudtak csípni, ha nem akartam...nem tudom másoknál hogy vált be. nekem működött- működik. Egyébként mindenkinek van olyan ismerőse, akinek van ismerőse, aki tud szerezni...
én két éve 4000 ft.-ért vettem 10 darabot. Most nem tudom mennyi, de pont tegnap beszéltem valakivel, aki mondta, hogy még mindíg baromira keresik és van is.
0

Elküldve: 2005. január 23. - 00:58:51

Nekemis, és még több millió embernek sikerült koplalás nélkül, leadni havonta 7-10kilót! Önnek is van egy esélye rá ha a segítségünket kéri!
Akár ön is segíthet másnak, ha munkát is vállal nálunk! Többet kereshet vele, mint a rendes állásával, napi 2-3óra ráfordítással, akár otthonról is!!!
Hívjon, vagy írjon:
Varró Bettina / 06209582271
biztosfogyas@citromail.hu
0

Elküldve: 2005. január 16. - 21:42:10

Amíg itt erölködtök a különféle fogyókúrás módozatokkal, figyelmetekben ajánlom a Herbalife termékeket.

A TÉNYEKNEK HIGGYETEK NE A SZOMSZÉDNAK.

Én is a Herbalife-tól fogytam le.

Igenis működik. Ismerem az összes fogyókúrát, de tartós eredményt egyikkel sem tudtam elérni. (Atkins, testkontroll, update, vércsoport szerinti diéta, más cégek shakejei stb.)

A baj, hogy aki szedte a Herbalife-ot sokszor rosszul szedte.

Pl. kevés adagot használt, vagy valaki tejjel itta, rossz időpontban vettem be a kapszulákat, stb.

Eredmények:21 kg 3 és fél hónap alatt. Ennyivel voltam több a versenysúlyomnál

Hasam 30 cm-rel lett kisebb.Aki nem hiszi, szívesen küldök privátba fényképeket is "előtte-utána".

Angolul tudóknak érdemes megnézni a központi honlapot.

link
És ismerőseim telszámait is, akiknél letudtok ellenőrizni.

Vérnyomásom 150/90-ről 120/70-re változott.

Ingyenes testzsírmérést is vállalok, ingyenes tanácsadással.

herbfitt@vipmail.hu
0

Elküldve: 2005. január 14. - 13:56:46

Én is szedtem az Adipex-et, még a 90-es évek elején, az első szülésem után amikor elkezdtem a fogyókúrát. nekem egy ismerősöm beszélt róla először, ezzel a tablettával foygott le igen látványosan. legálisan lehetett hozzá jutni, az egyik maszek bioboltos árulta "pult" alól, Ausztriából hozta be. Már nem tudom mennyibe került, de az akkori árakhoz képes drága szernek minősült. Lényeg az, hogy használt, reggel vettem be mindig, és azt tapasztaltam hogy hihetetlen energikus vagyok tőle. Képes voltam egy délelőtt minden munkámat elvégezni, rengeteg energiát adott. Ami a lényeg, hogy nem voltam éhes, illetve nagyon kis mennyiségű ételtől, hamar jóllaktam. Még időban abba hagytam a szedését, presze az eredmény megvolt.
0

Elküldve: 2005. január 14. - 11:53:46

Na meg lényeges dolog, mi van ha naponta vezet az ember, és nem rövid utakat, na meg visz magával 3 gyereket?
0

Elküldve: 2005. január 14. - 11:52:18

Legálisan nem szerezhető be, mégis hogyan jutnak hozzá az emberek?

Ilyen hirtelen fogyás után nem lötyögött a bőröd?
0

Elküldve: 2005. január 14. - 10:17:40

Hát lehet, hogy te jobban tudod, de én két hónap alatt majdnem húsz kilót fogytam tőle és nem is híztam vissza.

Majd évek múlva szülés - szoptatás után újra szedtem és láss csodát, újra megszabadultam a terhesség alatt felszedett röpke 20 kilótól. És nem szoktam hozzá és nem voltam idegbeteg tőle és nem lett szerencsére semmi bajom. Persze ez lehet egyéni is lehet, hogy más dili lessz tőle, mert a barátnőm sem bírta szedni. Az biztos, hogy déluitán már nem szabad beszedni, mert fikarcnyit sem vagy álmos és a legkésőbbi filém végén sem alszol el, az is biztos, hogy reggel csak úgy pattansz ki az ágyból, még akkor is ha egyébként álomszuszék vagy. És az is biztos, hogy szájszárazságot okozett. De ennyi.
0

Elküldve: 2005. január 09. - 16:53:38

Bővebb info-k az Adipexről!

Fentermint tartalmaz,ami egy idegstimuláló szer.Pszichotrop anyagnak minősül.Doppinglistán van,törvény tiltja a forgalmazását,és nem véletlenül!!!

Testi-leli függőséget okoz,mert "drog"!

Hatásai:a központi idegrendszert stimulálva csökkenti az étvágyat,de milyen áron??

Megemeli a pulzust és a vérnyomást,-magas vérnyomást,szívproblámákat,érrendszeri betegségeket(trombózis..),szívbillentyű elégtelen működést okozhat. Ami természetesen öröklődhet is,tehát felelőtlenséged révén,lehet,h. a gyerekednek lesz kára belőle!!!!

Légzés zavart okozhat,-hyperventillációt,-hallucinációt,agr esszi nehézséget,szájaszárazságot,nyelv-és szájduzzanatot.

Autóvezetés,szellemi munka a szedése mellett kizárt!

Fentermint tartalmaz:

Adipex,Fastin,Obenix,ionamin,Oby-cap,Oby-Trim ,Pans HS,pro-Fast SA,Pro-Fast SR,Teramine,Zantryl,

Hát én leírtam,amit tudok,-mindenki döntse el mi ér többet neki az egészsége,az élete,vagy a lustasága és akaratgyengesége,h. mozgás helyett ehhez a szerhez nyúl!!!

Eddig egy ismerősöm meghalt (májkárosodásban huszonévesen,a barátjától kapta a "szart"), egy másik barátnémnek gyomorfal összenövése lett,és bármikor daganat keletkezhet belőle.

Hát ennyi, sziasztok!
0

Elküldve: 2005. január 08. - 20:16:04

Felejtsd el az Adipexet,-doppinglistán van,májkárosító hatása miatt,de okozhat gyomorfal összenövést és egyéb "nyalánkságot"is,-persze hosszútávon alakul ki,nem a szedés alatt,lehet,h. rá 5 évére jön elő!!!!!

Felejtsd el,nagyon durva!
0

Elküldve: 2005. január 07. - 12:55:31

Reméljük a Norbi update hatásos! (a sikersztorik c. topikban most ez a sláger nálunk) Próbáld ki Te is! Miket próbáltál eddig?
0

Elküldve: 2005. január 07. - 12:50:51

Sziasztok!

Én is sulyproblémával küzködök,probáltam pár diétát,de nem nagyon sikerültek.Elkeztem járni fittness terembe,hátha segit.Ha valaki tud ey hatásos fogyokurát,megoszthatná velem.Elöre is köszi.
0

Topik megosztása:

• 5 Oldal +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó