Startlap fórum:: Hogy fogyókúráztassak egy kamasz fiút? - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Hogy fogyókúráztassak egy kamasz fiút?

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. július 06. - 08:16:11

Na jó, ha már így lebuktattál, tényleg tanácsadó vagyok. Csak éppen nem adok tanácsokat. Azért léptem be egy céghez, mert így sokkal olcsóbban jutok bizonyos termékekhez. És ingyen kapom az újságjukat. Mélyebben nem foglalkozom a dologgal.

Egyébként meg nem értem az elszántságodat ellenemben, hiszen csak leírtam egy sikersztorit: 46 évesen, sok sikertelen próbálkozás után végre megtaláltam azt a módszert, amivel sikerült 10 hónap alatt tíz-egynéhány kilótól megszabadulnom és ezzel párhuzamosan a koleszterin- és vércukorszintem, no meg nem utolsó sorban a vérnyomásom is rendeződött. Szerintem ez nagy szó. És sokan lehetnek hasonló helyzetben, mint én voltam. Ezért még most is áll, hogy ha valaki ír a szapuka@gmail.com címre egy levelet, megadom annak az embernek az elérhetőségét, aki nekem is segített.
0

Elküldve: 2007. július 04. - 21:12:23

Szapuka, na ugye, hogy kamuztál! Te vagy a tanácsadó, nem az ismerősöd, csak kábítasz itt másokat. Szégyelled? Vagy gondolod, hogy többen akadnak horogra, ha kívülálló segítőként mutatkozol? Hidd el hamarabb utólérik a hazug embert, mint a sánta kutyát. Milyen kapcsolat az, amit hazugsággal indítasz?
0

Elküldve: 2007. július 02. - 13:58:45

Nem tudom, hogy aktuális-e még a topic kérdése, de elmondom a véleményemet: a fiatalok fogyókúrája igen érzékeny, mert husszú évekre, egy egész életre fel lehet vele borítani szervezet egyensúlyát. Egy ilyen fogyókúránál fokozottan figyelni kell a tápanyagok helyes adagolására. Csak testreszabottan szabad csinálni. Tudom, mert wellness tanácsadó vagyok, sok ilyennel foglalkozom. Ha dobsz egy mailt a szapuka@gmail.com címre, felveszem veled a kapcsolatot és segíthetek.
0

Elküldve: 2007. július 01. - 22:49:38

Szépségcentrumunk kellemes környezetben várja szépülni és pihenni vágyó vendégeit. Szolgáltatásainkat többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik. Szalonunk arra törekszik, hogy vendégeink nyugalmát biztosítani tudjuk ebben a rohanó világban. Fő mottónk: amit az egészség, szépség és kellemes közérzet érdekében tenni lehet azt meg is tegyük. Igyekszünk minnél több újdonsággal / törzsvásárló kártya, szépségkártya, akciók / vendégeink kedvében járni ami többféle kedvezményt biztosít számukra. Szalonunkban végzett testkezeléseket egyénre szabottan állítottuk össze. Kérésére táplálkozási és életmódtváltási tanácsokkal látjuk el. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük vendégeink megelégedésére.
link
0

Elküldve: 2006. október 21. - 20:50:44

MEGNYITOTTUK! ! ! Táncruha boltunkat a VI- ker. Podmaniczky 31. - ben a Nyugatitól 2 percre! Kényelmes, ellasztikus balett dresszek, gyakorlonadragok, fitness- és aerobic cuccok széles választékban. Különleges fellépőruhák, mindenféle táncstílushoz. Gyönyöru hastáncruhák, balettszoknyák kaphatók. Ruhákat, rendelesre is keszítünk! ffg Info: 0670- 5415943 0670- 5521275 e- mail: sylphide_i@yahoo. com
0

Elküldve: 2006. február 08. - 21:15:00

Parafango Cellulite
Body Wrap
Testtekercselés

 FENÉK
 HAS-CSÍPŐ
 KAR
 COMB
2000 ft. Kezelésekként !

ALAP KEZELÉS : 5600Ft.

5 alkalmas bérlet : 26600 ft.
10 alkalmas bérlet : 49900 ft.

Bejelentkezés : 06/70 613 22 15
0

Elküldve: 2006. január 17. - 09:13:51

Kedves jelenlévők! Én egy 15 éves lány vagyok és a segítségeteket kérném, a projektmunkámhoz. Az én témám, amiről szeretnék kérdőíveket kiadni majd a jelentkezőknek a fogyókúra, diéta és a diétával járó fizikai és lelki hatások. Kérlek segítsetek nekem és jelentkezzetek, arra, hogy kitöltitek a kérdőívet. Írjatok az antiszucse@freemail.hu -emailra. Köszönettel Antónia
0

Elküldve: 2005. április 06. - 20:36:43

Sziasztok,

súlyproblémával küzdő emberkéken segítünk eredményesen. Bővebb info: melinda.bartal@freemail.hu
0

Elküldve: 2005. február 23. - 19:53:58

Én tudok segíteni, ha érdekel. Egy biztonságos módszerrel. Írj: csabi@szia.hu
0

Elküldve: 2005. február 03. - 21:41:51

Nyertem egy 1 hónapos kombinált bérletet az óbudai a1wellnessbe (fitness-kondi + aerobic bérlet, ingyen szauna, hidromasszázs, tusfürdő, törölközőt is adnak). Nem budapesti vagyok, ezért én nem tudom felhasználni, írjon, akit érdekel. Nem kell rögtön felhasználni. dawdaw@freemail.hu
0

Elküldve: 2005. január 16. - 21:45:34

Amíg itt erölködtök a különféle fogyókúrás módozatokkal, figyelmetekben ajánlom a Herbalife termékeket.

A TÉNYEKNEK HIGGYETEK NE A SZOMSZÉDNAK.

Én is a Herbalife-tól fogytam le.

Igenis működik. Ismerem az összes fogyókúrát, de tartós eredményt egyikkel sem tudtam elérni. (Atkins, testkontroll, update, vércsoport szerinti diéta, más cégek shakejei stb.)

A baj, hogy aki szedte a Herbalife-ot sokszor rosszul szedte.

Pl. kevés adagot használt, vagy valaki tejjel itta, rossz időpontban vettem be a kapszulákat, stb.

Eredmények:21 kg 3 és fél hónap alatt. Ennyivel voltam több a versenysúlyomnál

Hasam 30 cm-rel lett kisebb.Aki nem hiszi, szívesen küldök privátba fényképeket is "előtte-utána".

Angolul tudóknak érdemes megnézni a központi honlapot.

link
És ismerőseim telszámait is, akiknél letudtok ellenőrizni.

Vérnyomásom 150/90-ről 120/70-re változott.

Ingyenes testzsírmérést is vállalok, ingyenes tanácsadással.

herbfitt@vipmail.hu
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó