Szasztok!
Új vagyok itt a fórumon. Unokatesóm szedte ezt a kapszulát, neki bejött. Bár mellette aktívan mozgott, és trennkost diétázott, és lefogyott 3 hónap alatt 110 kg-ot, amit azota (1,5éve)is tart.
Nekem sajna csak negatív tapasztalataim vannak a kapszulákkal kapcsolatban. Állandó hasmenésem volt, és egyszer annyira legyengített, hogy a székről csak párom segítségével tudtam felállni. :-(
Szűztea kapszula
Elküldve: 2005. január 16. - 21:45:15
Amíg itt erölködtök a különféle fogyókúrás módozatokkal, figyelmetekben ajánlom a Herbalife termékeket.
A TÉNYEKNEK HIGGYETEK NE A SZOMSZÉDNAK.
Én is a Herbalife-tól fogytam le.
Igenis működik. Ismerem az összes fogyókúrát, de tartós eredményt egyikkel sem tudtam elérni. (Atkins, testkontroll, update, vércsoport szerinti diéta, más cégek shakejei stb.)
A baj, hogy aki szedte a Herbalife-ot sokszor rosszul szedte.
Pl. kevés adagot használt, vagy valaki tejjel itta, rossz időpontban vettem be a kapszulákat, stb.
Eredmények:21 kg 3 és fél hónap alatt. Ennyivel voltam több a versenysúlyomnál
Hasam 30 cm-rel lett kisebb.Aki nem hiszi, szívesen küldök privátba fényképeket is "előtte-utána".
Angolul tudóknak érdemes megnézni a központi honlapot.
link
És ismerőseim telszámait is, akiknél letudtok ellenőrizni.
Vérnyomásom 150/90-ről 120/70-re változott.
Ingyenes testzsírmérést is vállalok, ingyenes tanácsadással.
herbfitt@vipmail.hu
A TÉNYEKNEK HIGGYETEK NE A SZOMSZÉDNAK.
Én is a Herbalife-tól fogytam le.
Igenis működik. Ismerem az összes fogyókúrát, de tartós eredményt egyikkel sem tudtam elérni. (Atkins, testkontroll, update, vércsoport szerinti diéta, más cégek shakejei stb.)
A baj, hogy aki szedte a Herbalife-ot sokszor rosszul szedte.
Pl. kevés adagot használt, vagy valaki tejjel itta, rossz időpontban vettem be a kapszulákat, stb.
Eredmények:21 kg 3 és fél hónap alatt. Ennyivel voltam több a versenysúlyomnál
Hasam 30 cm-rel lett kisebb.Aki nem hiszi, szívesen küldök privátba fényképeket is "előtte-utána".
Angolul tudóknak érdemes megnézni a központi honlapot.
link
És ismerőseim telszámait is, akiknél letudtok ellenőrizni.
Vérnyomásom 150/90-ről 120/70-re változott.
Ingyenes testzsírmérést is vállalok, ingyenes tanácsadással.
herbfitt@vipmail.hu
Elküldve: 2005. január 13. - 18:50:29
Sziasztok! Én is szedem ezt a kapszulát, és nekem is csupa negativ tapasztalatom van vele kapcsolatban. A hasmenés mindennapos, és már szinte kínos (munkahelyen nagyon ciki!) és egy dekát sem fogytam tőle. Mi lehet a baj? ezek szerint nem mindenkire van ugyanazzal a hatással? Tudtok esetleg olyan bogyót, ami valóban fogyaszt? Akármi lehet, csak használjon. Tudom persze hogy csodaszerek nincsenek (sajnos...) de azért hátha van valami ami legalább segít.

Súgó