13 NAP ALATT 8 KILÓ MINUSZ
Elküldve: 2011. július 16. - 10:43:04
Életmódtábor, nyári tábor dr. Pális Adél orvos, természetgyógyász a házigazda.
A gyógynövények hatásai, otthoni gyógymódok, otthoni szépségápolás, természetes fogyókúra módszerek.
Életmódtábor részletei itt:
http://www.gyogynoveny-tanfolyam.com/eletmodtabor.html
Elküldve: 2010. október 19. - 18:54:51
ShapeWorks Shake italpor:
12.900 Ft helyett 9.739 Ft
Formula2 Multivitamin: 5.600
Ft helyett 4.216 Ft
Formula3 Fehérje
koncentrátum: 9.100 Ft
helyett 6.907 Ft
Shapeworks Rost tabletta:
5.100 Ft helyett 3.901 Ft.
25% -os engedménnyel
eladnám az összes
készleten
lévő Herbalife
termékemet.
Az akció a készlet
erejéig érvényes a
táplálék kiegészítő
és
a kozmetikai termékekre
egyaránt.
Érdeklődni lehet:
herbalifeinfo@freemail.hu
Elküldve: 2010. szeptember 08. - 17:04:09
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU
Regisztráció: link
Bövebb infok:
link
Sprint Wealth - A "pénzgyár"
Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)
A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre
Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link
PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !
Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
Elküldve: 2010. július 01. - 21:38:02
(\__/)
(=’.'=)
(”)_(”)
Herbalife akció -25%. Egészség és fogyókúra kedvezményes áron.
(\__/)
(=’.'=)
(”)_(”)
ShapeWorks Shake italpor: 12.900 Ft helyett 9.739 Ft
Formula2 Multivitamin: 5.600 Ft helyett 4.216 Ft
Formula3 Fehérje koncentrátum: 9.100 Ft helyett 6.907 Ft
Shapeworks Rost tabletta: 5.100 Ft helyett 3.901 Ft.
25% -os engedménnyel eladnám az összes készleten lévő Herbalife termékemet.
Az akció a készlet erejéig érvényes a táplálék kiegészítő és a kozmetikai termékekre egyaránt.
Érdeklődni lehet:
herbalifeinfo@freemail.hu
(\__/)
(=’.'=)
(”)_(”)
Elküldve: 2010. május 24. - 15:38:28
FOGYJON ÖN IS GOMBOS EDINÁVAL!
*
Az ÉDESGYÖKÉR
hatóanyaga a GLABRIDIN nevű flavonoid, amely biztosítja az optimális zsíranyagcserét, támogatja a zsírsavak lebontását.
Az ÉDESGYÖKÉR
kivonata zsigeri zsír-csökkentő hatását a legújabb tudományos vizsgálatok igazolják!
*
A zsíranyagcsere lebontó folyamatainak erősítésével képes a testüregben található. ún. zsigeri zsírok elégetésére.
*
A zsigeri zsírok a belső szerveken találhatók és a testünk leggyorsabban elérhető, zsírban tárolt energiáit jelentik.
*
Röntgenvizsgálattal jöttek rá,
hogy a GLABRIDIN
testsúlycsökkentő hatását a májban
történő zsírsav-előállítás csökkentése és a zsírsavak fokozott elégetése útján fejti ki.
*
MIÉRT A
GLABRIDIN?
*MERT ÖN EGÉSZSÉGESEN SZERETNE MEGSZABADULNI A KILÓKTÓL
*MERT ÖNNÉL HASI ELHÍZÁS TAPASZTALHATÓ
*MERT ÖNNEK MAGAS VÉRZSÍR ÉRTÉKET MÉRTEK
*MERT ÖNNEK EMELKEDTEK A VÉRCUKORÉRTÉKEI
*MERT ÖNNEK MAGASVÉRNYOMÁS BETEGSÉG KOCKÁZATA ÁLL FENN.
*MERT ÖN SZERETNE HOSSZAN, EGÉSZSÉGESEN ÉLNI.
*
Ha önre egy is igaz a felsoroltak közül, akkor alapos indoka van arra, hogy a GLABRIDINT VÁLASSZA.
*
HOL KAPHATÓ?
link
VIDEÓ RÓLA: link
*
Elküldve: 2010. március 17. - 15:24:26
7 éves életmód- és táplálkozási tanácsadói tapasztalattal várom minden kedves fogyni vágyó jelentkezését!
Ingyenes állapotfelmérés, folyamatos kapcsolattartás és tanácsadás!
Elérhetőségek:
e-mail: fogyasguru@gmail.com
Elküldve: 2010. március 17. - 14:00:53
Eladom Herbalife termékeimet tanácsadói áron, mert szükségem van a befektetett pénzemre. Aki már tapasztalta a Herbalife jótékony hatását, pl. fogyott vele, és igényt tart a termékek egy részére, vagy az összesre, jelezze a herbalifeolcso@gmail.com e-mail címemen.
Tatabányán személyesen is átvehető!
Utánvéttel nem postázok senkinek semmit, kizárólag előre utalással ( termékek + ajánlott postai díj) oldható meg a postai kézbesítés.
Elküldve: 2010. március 10. - 06:46:10
Elküldve: 2009. november 10. - 23:16:24
Egy stabil és biztos üzlet!
Ha szeretnél végre te is egy nagyszerű, segítőkész csapat tagja lenni és játszva pénzt keresni!
„A GlobalChamber of Commerce a FreedomRocks-ot választotta az első számú globális üzleti lehetőségnek a világon...”
Ezen az oldalon megnézheted:
link
Befektetőknek
Befektetési eszközök:
link
Kisebb és nagyobb befektetések mindenki számára. Különböző nehézségi fokozatokban, kezelt és egyénileg kezelt termékek.
Olvasd el, nézd meg, az nem kerül semmibe!
Ha felkeltette érdeklődésed vagy csak kérdésed van, keress meg. A kérdés-válasz nem kötelez semmire :-)
Egy kitűnő rendszert szeretnék bemutatni, melyben valóban segítik egymást a tagok, mert másképp nem működik.
Befektetési eszközök - DEMO - 15 napos próbaverzió elérhető!
Én, mint aki eddig a fejét a földbe dugta az MLM hallatán, el kell ismernem, hogy nekem is sikerült egynek felkeltenie a figyelmemet! Elmentem egy bemutatóra, majd átolvastam a weboldalukon található információkat, és úgy döntöttem kipróbálom. Ráadásul NINCSENEK határok, a külföldön élő ismerőseid is elkezdhetik!
1.) Programok használatával: lehetőség van tőzsdézni, devizával. Van egy szoftver, melynek segítségével vehetek és eladhatok devizákat. Ehhez még szinte tudás sem kell, mert megmondják nekem, hogy mi az az érték, melyen érdemes eladni és vásárolni devizát. Egyszerűen beállítom a programban az értékeket, és már megy is a tőzsdei vásárlás, eladás…
Hálózatépítéssel: jelenleg 7 különböző bevételi lehetőség van, amit ezen a linken megnézhetsz:
link
Ami még nagyon előnyös, hogy a felettem lévő tagok is szervezhetnek és szerveznek is alám tagokat… (másképp nem működik).
Az egész üzlet egyszerűen másolható még kezdők számára is előnyös! 2 egész ember kell hozzá, persze, ha több jön, az nem baj, de még az sem kikötés, mennyi idő alatt. Ja! Nincs visszaminősülés, nem kell havonta nyaggatni az ismerőseidet, hogy vásároljanak, mert különben nem lesz jutalékod!
BÁRMIKOR kiléphetsz belőle, mindenféle szankció nélkül!
Persze, mint mindenhez ehhez is kell egy minimális befektetési összeg. Ez az összeg függ attól, hogy mit szeretnél tenni (hálózat építés, tőzsde, mindkettő…).
Itt megjegyezném, hogy amennyiben elkötelezett, agilis ember vagy akár már az első hónapban megkeresheted a befektetett pénzed vagy akár annak többszörösét is!
(EZ AZÉRT MÁR ELGONDOLKODTATÓ!)
A befektetések és hálózatépítés külön-külön is működik!
Ingyenes képzések vannak egyre több városban, melyen el lehet sajátítani a rendszer és a tőzsde működését. Mindenféle segédanyag rendelkezésre áll a neten és CD ill. DVD formátumban is.
Info:
link
link vagy link
"A hálózatépítés azért működik, mert ez egy emberi kapcsolatokon alapuló vállalkozás. Amikor velem valami jó történik, akkor én ösztönösen megosztom azt másokkal, egyszerűen elmondom neki. Ez a lényege a dolognak. Ennyi az egész."
Elküldve: 2009. november 06. - 15:24:19
Gazdóf Réka vagyok, harmadéves pszichológia szakos hallgató. Éppen most állok a szakdolgozatom előtt, melynek megírásához kérnék tőletek segítséget.
Olyan 20-30 év közötti nőket keresek, akik kamaszkorukban túlsúllyal küzdöttek, mára viszont sikerült leadniuk a plusz kilókat.
Nagy szükségem lenne a segítségetekre, a tapasztalataitok érdekelnek! Ha valaki érintett az ügyben, kérem, írjon nekem egy üzenetet a Thirst@freestart.hu e-mail címre. Így meg tudjuk beszélni a részleteket. Iwiwen is elérhető vagyok, ott is válthatunk levelet.
Ha van olyan ismerősötök, aki keresztülment egy ilyen átalakuláson, kérlek benneteket, tájékoztassátok az üzenetemről, minden érdeklődő jelentkezését várom.
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Réka
U.I.: budapesti nők jelentkezését várom
Elküldve: 2009. október 27. - 12:49:00
Én nem árulok zsákbamacskát, nyíltan leírom Nektek, hogy a
Herbalife termékeknek
köszönhetem, hogy öt évvel ezelőtt
lefogytam és azóta sem híztam vissza.
Azóta tanácsadóként is tevékenykedem, ennek köszönhetően én olcsóbban jutok a termékekhez. Ez mindenki számára szintén elérhető. Mivel én olcsóbban tudom beszerezni a termékeket, Neked is tudok ezáltal segíteni, hogy kedvezményesebben juthass a Herbalife termékekhez.
Törzsvásárlói kedvezmény,
minden megrendeléshez ajándék
és sok -sok segítség a fogyáshoz- ez vár Rád is, ha írsz nekem : tiszaju@gmail.com e-mail címre.
Várom jelentkezésed!
Judit
Elküldve: 2009. szeptember 05. - 09:05:56
...Legalább 2 olyan embert, aki fogyni szeretne?
...Olyan szépségszalont, ahol szívesen értékesítenék a Jen Fe tapaszt?
...Olyan céget, amely egy hitelkártyára azonnal kifizeti az Ön jutalékát?
...Olyan üzleti lehetőséget, amely forradalmian új Magyarországon?
Szeretnél...
...Hozzájutni a termékhez féláron?
...Akár naponta jutalékot kapni a hitelkártyájára?
...Részesedni egy szenzációs új termék piaci bevezetésének forgalmából?
...Egy robbanásszerűen növekvő üzlet top 100 vezetőjévé válni?
...Passzív jövedelmet biztosítani családjának, szeretteinek?
Már webáruház is van, ahol darabra is kapható:
link
De a legjobb buli "beregizni", mert akkor a második hónaptól fele pénzért dupla "adagot" kapsz.
Egyet eladsz, és a sajátod INGYEN van!
/és még jutalékot is kapsz!/
Várom a terméktapasztalatokat!
Elküldve: 2009. május 11. - 22:49:06
LEFOGYTAM! :)))
A bőröm nem nyúlt meg, az egészségem kitűnő és nem koplaltam, zsírból fogytam!!!
Segítek Nektek is, írjatok!
meaditti@gmail.com
üdv, Ditti
Elküldve: 2008. október 31. - 11:04:42
Elküldve: 2008. október 31. - 11:04:38

Súgó