Az új link:
link 1.htm
13 NAP ALATT 8 KILÓ MINUSZ
Elküldve: 2005. január 19. - 15:28:38
Nem hangzik rosszul! Megtennéd, hogy nekem is továbbküldöd? bubozse@citromail.hu
Elküldve: 2005. január 19. - 11:58:09
Szia!
Ha küldesz egy mail címet, szívesen elküldöm neked!
Ha küldesz egy mail címet, szívesen elküldöm neked!
Elküldve: 2005. január 19. - 10:07:44
Szia Spenco, ez megint valami csodadiéta?A Levelhez lehet hasonlatos, gondolom, és miért nem írod le nyilvánosan mi is ez?
Elküldve: 2005. január 18. - 15:34:48
Sziasztok!
Egy olyan fogyókúra-programot szeretnék bemutatni, melynek segítségével 8-10 kilogrammot lehet fogyni 13 nap alatt. A kúra garantáltan sikeres, de igen kemény. A diéta lényege abban áll, hogy megváltoztatja az anyagcsere-folyamatokat, aminek az az eredménye, hogy a 13. nap után normálisan lehet étkezni anélkül, hogy a rákövetkező két évben visszaszednénk az adott kilókat.
Nekem sikerült, tényleg nagyon kemény, de az eredmény magáért beszél: 13nap 8kg minusz!!!
Ha érdekelnek a részletek, írj a spenco@freemail.hu-ra!
Egy olyan fogyókúra-programot szeretnék bemutatni, melynek segítségével 8-10 kilogrammot lehet fogyni 13 nap alatt. A kúra garantáltan sikeres, de igen kemény. A diéta lényege abban áll, hogy megváltoztatja az anyagcsere-folyamatokat, aminek az az eredménye, hogy a 13. nap után normálisan lehet étkezni anélkül, hogy a rákövetkező két évben visszaszednénk az adott kilókat.
Nekem sikerült, tényleg nagyon kemény, de az eredmény magáért beszél: 13nap 8kg minusz!!!
Ha érdekelnek a részletek, írj a spenco@freemail.hu-ra!

Súgó