Startlap fórum:: Fogyókúra, beöntés, méregtelenítés olcsóbban, hatékonyabban - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Fogyókúra, beöntés, méregtelenítés olcsóbban, hatékonyabban

#1 Felhasználó nem aktív   dr palis adel 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 62

Elküldve: 2011. július 16. - 10:32:20

Fogyókúra, diéta, fogyás amire vágysz?

A természet patikája körülöttünk van!
Nyári tábor a festői szépségű Dráva-Mura összefolyásnál.

Házigazda: dr.Pális Adél orvos-természetgyógyász.

Szépségápolás otthon, gyógynövények, pihenő tábor.

Nyári tábor, életmódtábor részletek:

link

Témakörök: nyaralás, nyári tábor, nyári táborok, életmód tábor, természetgyógyászat,
gyógynövények, gyógynövények hatásai, gyógynövény, szépségápolás, szépség ápolás, szépségápolás otthon, fogyókúra tanácsadás.

0

#2 Felhasználó nem aktív   szakdogaírás 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 473

Elküldve: 2011. június 27. - 17:11:31

FIGYELEM!!!!!!!

SZAKDOLGOZATOK, HÁZI DOLGOZATOK, VÁZLATOK megírását, kijavítását, PREZENTÁCIÓK készítését, illetve TÉTELEK kidolgozását vállaljuk kb. 300 elfogadott dolgozattal a hátunk mögött, többféle témakörben, pl.:

- jog
- közigazgatás
- gazdaság
- politológia
- szociológia
- európai uniós ismeretek

és számos más társadalomtudományi témában AKÁR nagyon rövid idő alatt is!!! Az ár téma és az elkészítési idő függvénye, de mindenképpen hallgatóbarát.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, írj bátran a tamas.kolonics@gmail.com e-mail címre, s rövid időn belül válaszolunk, bármilyen kérdésed adódik.
0

#3 Felhasználó nem aktív   rigo tiens 

• Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 53

Elküldve: 2011. március 27. - 14:52:40

Fogyókúra, diéta szelíden! Miben más a tiens fogyókúra, diéta?

Link. Tiens fogyókúra, diéta kínok nélkül! Miben más a Tiens? Tartós fogyás, beöntés nélkül! Tiens fogyókúra termékek!
1

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. szeptember 08. - 16:59:58

NETPENNYSTOCKS Befektetés és Garancia Portfolio
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU

Regisztráció: link
Bövebb infok:
link

Sprint Wealth - A "pénzgyár"

Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)

A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre

Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link

PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !

Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
0

Elküldve: 2010. augusztus 18. - 15:05:20

Herbalife Termékek Tanácsadói beszerzési áron!!
Eredeti ár -25%

>> Herbalife shake
- Az alaptermék. Helyettesítsd naponta két étkezésed ezzel az egészséges, alacsony kalóriatartalmú, finom turmix-szal.
Négy ízben kapható: csokis, vaníliás, epres, krémes kekszes. Eredeti Ár: 12.900 Ft

Akciós ár (csak nálunk): 9.739 Ft
..............................

herbalife2010@freemail.hu
......................... .....

>> Herbalife rost tabletta
- Fogyaszd a shake előtt 20-30 perccel, folyadékfogyasztás függvényében naponta 3 x 2 vagy 3 x 1 tablettát. Egy doboz 180 db tablettát tartalmaz. Rostpótlásra, béltisztításra alkalmas. Ár: 5.100 Ft

Akciós ár (csak nálunk): 3.901 Ft

>> Herbalife fehérjekoncentrátum
- Keverj a shake-be egy lapos evőkanálnyi mennyiséget. A szójafehérje kitűnő növényi fehérjeforrás. A fehérjebeviteled növelésére alkalmazható. Segít, hogy zsírból fogyj, ne izomból. Egy doboz 240 gramm. Ár: 9.100 Ft

Akciós ár (csak nálunk): 6.907 Ft

>> Herbalife multivitamin tabletta
- Vitamin pótlására alkalmas ez a növényi hatóanyagokat is tartalmazó multivitamin készítmény. Napi 2 x 1 vagy 3 x 1 tabletta fogyasztása javasolt. Egy doboz: 90 db multivitamin tablettát tartalmaz. Ár: 5.600 Ft

Akciós ár (csak nálunk): 4.218 Ft

>> Herbalife Shapeworks Quickstart program
- A négy alapterméket (shake, rost tabletta, multivitamin tabletta, fehérjekoncentrátum) tartalmazza. Ár: 32.700 Ft

Akciós ár (csak nálunk): 24.765 Ft

>> Fehérjeszelet
- Nassolásra kiválóan alkalmas ez a szénhidrát- és zsírszegény, fehérjedús, éhségcsillapító snack. Három ízben: vanília-mandula, citrom, csoki-mogyoró.
Egy szelet csak 140 kalória.
Egy doboz 14 szeletet tartalmaz. Ár: 4300Ft/doboz

Akciós ár (csak nálunk): 3.738 Ft

..................... ........ .

>> Thermo Complete tabletta
- Ha plusz energiára vágysz, szeretnéd megakadályozni, hogy táplálékaidból a zsír a szervezetedben rakódjon le, válaszd a Thermo Complete koffeintartalmú tablettát. Figyelem! Magas vérnyomásúaknak és szoptatós anyukáknak koffeintartalma miatt nem ajánlott. Fogyasztás: napi 2 x 1 tabletta. Egy doboz: 60 db tablettát tartalmaz. Ár: 12.000 Ft
Akciós ár (csak nálunk): 9.101 Ft

......................... .. ...

Áraink a postaköltséget nem tartalmazzák.

Postai díjszabásokról link oldalon olvashat.

Fontos! Az itt felsorolt terméklista nem teljes.

Magyarországon forgalomban lévő minden HERBALIFE termék megrendelhető tőlünk 25 % kedvezménnyel, azok is, amelyek itt nem szerepelnek.

............. ............ .....
0

Elküldve: 2010. augusztus 16. - 22:21:57

Herbalife Termékek Tanácsadói beszerzési áron!!
Eredeti ár -25%

>> Herbalife shake
- Az alaptermék. Helyettesítsd naponta két étkezésed ezzel az egészséges, alacsony kalóriatartalmú, finom turmix-szal.
Négy ízben kapható: csokis, vaníliás, epres, krémes kekszes. Eredeti Ár: 12.900 Ft

Akciós ár (csak nálunk): 9.739 Ft

>> Herbalife rost tabletta
- Fogyaszd a shake előtt 20-30 perccel, folyadékfogyasztás függvényében naponta 3 x 2 vagy 3 x 1 tablettát. Egy doboz 180 db tablettát tartalmaz. Rostpótlásra, béltisztításra alkalmas. Ár: 5.100 Ft

Akciós ár (csak nálunk): 3.901 Ft

>> Herbalife fehérjekoncentrátum
- Keverj a shake-be egy lapos evőkanálnyi mennyiséget. A szójafehérje kitűnő növényi fehérjeforrás. A fehérjebeviteled növelésére alkalmazható. Segít, hogy zsírból fogyj, ne izomból. Egy doboz 240 gramm. Ár: 9.100 Ft

Akciós ár (csak nálunk): 6.907 Ft

>> Herbalife multivitamin tabletta
- Vitamin pótlására alkalmas ez a növényi hatóanyagokat is tartalmazó multivitamin készítmény. Napi 2 x 1 vagy 3 x 1 tabletta fogyasztása javasolt. Egy doboz: 90 db multivitamin tablettát tartalmaz. Ár: 5.600 Ft

Akciós ár (csak nálunk): 4.218 Ft

>> Herbalife Shapeworks Quickstart program
- A négy alapterméket (shake, rost tabletta, multivitamin tabletta, fehérjekoncentrátum) tartalmazza. Ár: 32.700 Ft

Akciós ár (csak nálunk): 24.765 Ft

>> Fehérjeszelet
- Nassolásra kiválóan alkalmas ez a szénhidrát- és zsírszegény, fehérjedús, éhségcsillapító snack. Három ízben: vanília-mandula, citrom, csoki-mogyoró.
Egy szelet csak 140 kalória.
Egy doboz 14 szeletet tartalmaz. Ár: 4300Ft/doboz

Akciós ár (csak nálunk): 3.738 Ft

............................. .

>> Thermo Complete tabletta
- Ha plusz energiára vágysz, szeretnéd megakadályozni, hogy táplálékaidból a zsír a szervezetedben rakódjon le, válaszd a Thermo Complete koffeintartalmú tablettát. Figyelem! Magas vérnyomásúaknak és szoptatós anyukáknak koffeintartalma miatt nem ajánlott. Fogyasztás: napi 2 x 1 tabletta. Egy doboz: 60 db tablettát tartalmaz. Ár: 12.000 Ft
Akciós ár (csak nálunk): 9.101 Ft

........................... ...

Áraink a postaköltséget nem tartalmazzák.

Postai díjszabásokról link oldalon olvashat.

Fontos! Az itt felsorolt terméklista nem teljes.

Magyarországon forgalomban lévő minden HERBALIFE termék megrendelhető tőlünk 25 % kedvezménnyel, azok is, amelyek itt nem szerepelnek.

0

Elküldve: 2009. szeptember 05. - 09:02:46

Ismersz...

...Legalább 2 olyan embert, aki fogyni szeretne?
...Olyan szépségszalont, ahol szívesen értékesítenék a Jen Fe tapaszt?
...Olyan céget, amely egy hitelkártyára azonnal kifizeti az Ön jutalékát?
...Olyan üzleti lehetőséget, amely forradalmian új Magyarországon?

Szeretnél...

...Hozzájutni a termékhez féláron?
...Akár naponta jutalékot kapni a hitelkártyájára?
...Részesedni egy szenzációs új termék piaci bevezetésének forgalmából?
...Egy robbanásszerűen növekvő üzlet top 100 vezetőjévé válni?
...Passzív jövedelmet biztosítani családjának, szeretteinek?

Már webáruház is van, ahol darabra is kapható:
link

De a legjobb buli "beregizni", mert akkor a második hónaptól fele pénzért dupla "adagot" kapsz.
Egyet eladsz, és a sajátod INGYEN van!
/és még jutalékot is kapsz!/

Várom a terméktapasztalatokat!
0

Elküldve: 2009. június 10. - 22:36:31

Sziasztok!

Szeretnék mutatni nektek két dolgot! Bár nem ide illik közvetlenül, de hasznos és érdekes. Akit zavar, hogy ide írtam, attól sok-sok elnézést kérek.

Találtam a neten egy oldalt, ahol OLCSÓ ÉS JÓ MINŐSÉGŰ TINTAPATRONOK vannak.
ÖTÖDÁRON NYOMTATHATSZ!!!!!

Ha feliratkozol hírlevélre még ebből az árból is engednek 5-10 %-ot.

link

Férficsábítás MesterProgram

Avagy hogyan CSÁBÍTSD EL A FÉRFIAKAT úgy, hogy beléd szeressenek, és hűségesek is maradjanak!

link
0

Elküldve: 2009. május 23. - 20:31:17

Én a Mira vízzel fogytam le. Méregtelenítő, béltisztító hatású, és segíti az emésztést. Itt lehet bővebben olvasni róla: link
0

Elküldve: 2009. május 11. - 22:47:43

Sziasztok!

LEFOGYTAM! :)))

A bőröm nem nyúlt meg, az egészségem kitűnő és nem koplaltam, zsírból fogytam!!!

Segítek Nektek is, írjatok!

meaditti@gmail.com

üdv, Ditti
0

Elküldve: 2009. május 08. - 20:20:11

Túl sokat költ tintapatronra? Ne tegye!

Megosztom a titkot Önnel, mellyel akár

ÖTÖDÉRE IS CSÖKKENTHETI NYOMTATÁSI KÖLTSÉGEIT!

Kattintson az alábbi linkre!

Iratkozzon fel a hírlevélre, nagyon hasznos és ingyenes!

link
0

Elküldve: 2009. április 09. - 15:39:47

50$ kezdőpénz teljesen ingyen

Szeretnél pókerezni, de nem szeretnél saját pénzt
kockáztatni? Esetleg nincs fölösleges pénzed? Vagy
csak szeretnéd felturbózni bankrollodat?

Jó helyen jársz!
Megmutatjuk neked, milyen lehetőségek vannak az interneten, hogy saját pénz kockáztatása nélkül felépítsd online póker karriered.

Egyre több lehetőség terjed a neten, hogy ingyen póker pénzhez jussunk és ezzel kezdjük el felépíteni a póker tőkénket.

Pokerstrategy,ahol 150$ kezdőpénzt kapsz teljesen ingyen, ehhez nem kell mást tenni, csak beregisztrálsz erről a linkről és kitöltöd a megfelelő adatokat, megoldasz egy egyszerű kvízt, beregisztrálsz egy terembe az oldalon szereplők közül és már meg is kapod a pénzt. Ez az oldal teljesen magyar nyelvű, így könnyen tudnak azok is regisztrálni, akik nem beszélnek angolul.

NEM KELL BEFIZETNI. NINCSENEK TRÜKKÖK. Tényleg ennyi az egész! Termeszetesen ha nyersz a penzt kiveheted paypal, moneybookers, hitel-creditkartya, CSEKK,banki atutalas stb segitsegevel!!!

KATT IDE!!!!! KATT IDE!!! KATT IDE!!! link

a kerdesekre a helyes valaszok megtalahatoak ezen az oldalon angolul. ----valaszd a no limit strategiat a kviz elott mert arra jok a valaszok----FIGYELEM amikor a kviz kitoltesehez errsz allitsd at az oldal nyelvet angolra majd keresd meg ezen az oldalon a megfelelo valszt. A KERDESEK NEM ABBAN A SORRENDBEN VANNAK AZ OLADLON MINT AHOGY A POKERSTRATEGYN EZERT KI KELL KERESNED EZ KB 5 PERCEDBE KERUL ES BIZTOS A SIKER!!! helyes valaszok link:
link

a zoldel kijelolt valasz a helyes
0

Elküldve: 2009. március 16. - 00:20:54

Sziasztok!

Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! :))))

Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.

Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetőségeim:
msn: sztj80@hotmail.com
e-mail: sztj80@gmail.com

Puszi Nektek!
Timi
0

Elküldve: 2009. február 20. - 00:36:49

INGYEN POKER PENZ - POKER KEZDOTOKEK! Ingyen Poker

Szeretnel ingyen pokerezni valodi penzre itt a megoldas... Ingyen Poker

Itt egy par poker szoba ahol adnak ingyen valodi penzt jatszani uj jatekosoknak!

Ingyen Poker

PokerStartegy 50$+100$ Ingyen
Vc Poker 10$+25$ Ingyen
Titan Poker 150$ Ingyen
Cd Poker 50$+100$ Ingyen
AbsolutePoker 50$ Ingyen
Party Poker 100$ Ingyen
PitbullPoker 10$ Ingyen

Itt megtalalhatod ezeket a szobakat!PokerStartegy Ingyen Poker

En szemelyesen kiprobaltam oket es mindegyiknel megkaptam az ingyen penzt. Es par szobanal sikerult szep osszeget elernem majd pedig atutaljam bankartyamra!

Ingyen Poker Ingyen Poker Ingyen Poker Ingyen Poker

ENG:Free Poker Money Free Poker Money Free Poker Money Free Poker Money

RO:Jocuri De Poker Jocuri De Poker Jocuri De Poker Jocuri De Poker
0

Elküldve: 2008. december 15. - 14:16:24

Hogy miért is?

-Egészségügyi megfontolásokból::::
-Tisztaság indokán
-Általános tisztaságérzet kiváltása
-Anális erotika előzményeként
-Méregtelenítés indokán::::
-A szervezet folyadékszintjének emelésére
-"Vérhigítás"
-Bélfeszülés, bélgázosodás, szellet csökkentés
-Székrekedés
-Gombabetegségek
-Egyéb paraziták (bélférgesség)
-Migrénes gyötrelmek
-Máj, és vese terhelés csökkentése
-Hajhullás
-Pattanásos bőr
-stb.
-Erotikus (?) tartalma miatt::::
-Anális erogenitás
-Föltöltés során beálló colorectalis feszítő érzés
-Ürítési érzetek
-Közvetlen dinamikus érzetek (széklet áthaladása az ánuszcsatornán)
-Közvetett érzetek (szabályzott feszültségoldódás)
-stb.
-Egyéb::::
-Fogyókúra kiegészítéseként
-Erotika független beöntés abuzus (a kórós soványság föntartása miatt)
-stb.

(rata@vipmail.hu)
0

Elküldve: 2008. december 09. - 11:01:39

Sziasztok!

Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! :))))

Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.

Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetőségeim:
msn: sztj80@hotmail.com
e-mail: sztj80@gmail.com

Puszi Nektek!
Timi
0

Elküldve: 2008. október 31. - 11:03:25

Sziasztok! Nekem sikerült lefogynom és a leadott kg-ok nem is jöttek vissza. Aki szeretné, annak szívesen segítek lefogyni. Itt nagyon ritkán leszek, megadok egy e-mailt: nyilotulipan@gmail.com
0

Elküldve: 2008. április 03. - 17:17:39

Kedves Olvasóim…! (lám, igyekeztem nem kitüntetni a nemeket, ám ki tudja mitszólanak ehhez a feministák? Nem tehetek róla előnyben a hölgyek, még akkor is, ha ez ehelyt valakinek föltűnik.)
Nos, én nem tudom, hogy egy máshol citált autentikus-traumatológus-trendy-wellness-alkalmazott vajh miért csak a kasszálásra gondol a hidrokolon kapcsán. Végülis, ha nem közvetlen, ám mégis elismerte, hogy nem ártralmas, bár fölöslegesnek tételezi,annak ellenére, hogy részben ebből él. Voltaképpen ez már a morál kérdése innen. Az avitt etika engem, a klizmológus terapeutát, nem vinne rá, hogy pácienseim pénztárcáját egy olyasmivel fejjem, amiről nem vagyok meggyőződve, hogy használ… Ezért mielőtt valaki félreértenéá sietve szögezem le: A beöntés használ!
Látom, többen érdeklődnek a téma iránt. Tegyük hát tisztába a dolgokat aképpen, hogy eszközrendszerét iietően csoportosítom a beöntés fajtáit:
-Labdacsos, körtefecskendős beöntés (Syringe, kristély, csöre, allövet, stb.): A fecskedős alacsony beöntés Bármelyik nagyobb patikában 500-1200HUF áron kapható. Bejuttatott folyadék mennyisége 250-800ml, a fecskendő űrtartalmától függően. Alkalmas az análszex protokolljaként alkalmazott tisztításra, illetve székrekedés esetén. Hatása a rectrali ampullán túl legföljebb a szigmabélig terjed. link

-Tartályos beöntés. Az egyutas gravitációs alacsony beöntések csoportjába tartozik. Hatása, a colon descendens elejéig. Az eszköz a kórházakból jól ismert műanyag tartályból, a gumicsőből, és az irrigátor készletből áll. A bejuttatható folyadékmennyiség a tartály űrtartalmától függően max. 1500ml. Alkalmas a rectal ampulla, és a szigmabél tisztítására, speciális beöntőteák beadására, Gerson-féle terápia beöntőkészleteként.
link

-Irrigációs kagyló. Egy wc ülőkére szerelhető szökőkút szerű külső tápnyomással működő készülék. A folyamtos vízsugár, mint inger az ánuszt maszírozza, és ezáltal lazítja. A lazult musc. sphincter ani externust kinyitva majd a lazul sphincter ani internus kinyílásával a szökőkútszerű vízsugár a rectal ampullába hatol, és föltölti azt, innen a szigmabélbe fölpréselődhet a folyadék. A Kerben-rflex miatt a bélperisztaltika gyosulván megkedődik a laxifikációs folyamat. Önkezelés során a páciens a szakaszosan fölépülő székelési inger hatására szabadon laxifikál.. Kezelési idő általában 5-15perc. Van váltott hőmérsékletű vizes válfaja is. Japánban elterjedt.
link 7ME5lzM:&tbnh=97&tbnw=131&ei=9vn0R6eaAqiwgAPGxonKCA&prev=/images%3Fq%3Deleganceofbeauty%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Dhu%26rlz%3D1T4GZHZ_huHU236HU236% 26sa%3DN

-Irrigációs pad. A fekvő elhelyezkedés után fölhúzott lábakkal a farpofák szétárulkoznak, és föltáródik a végbélnyílás, és mintegy ráhúzódik a végbél az irriggátorcsőre. A vízszintes vízsugár a rctalis ampullát föltölti, majd a szigma szakaszt. A folyadék fölhatol a c.descenedens szakszig, és a Kerben-reflex miatt még tovább is. A perisztaltika begyorsul, és szakaszonként fölépülő székelési inger miatt szabadon laxifikál a páciens. Automatikus szagelszívás, és öblítés gondoskodik a beöntéskomfortról. Angolszász országokban beöntő a szalonok általánosan alkalmazott beöntéstechnológiája.
link

-Kettőscsöves beöntő készlet, a kétutas gravitációs un. félmagas beöntésekhez. A folyamatos beöntésekhez. Sajnos Magyarországon nem kapható. Működése: Egy koaxiális csövet helyeznek a végbélbe, és a vékonyabb csövön a folyadék beáramlik, és a vastagabbon pedig a laxificandum egyidejűleg kifolyik. A mószerrel a Colon descendes egész szakasza elérhető kb 15-25perc alatt. A tartály űrtartalma általában 10l-20liter szokott lenni. Általános tisztításra alkalmas.

-Hagyományos bélfürdő. Magas beöntés. A régi fürdőkben alkalmazott gravitációs módszer, rendszerét tekintve hasonló az előzőhöz azzal megpatkolva, hogy a páciens egy meleg ülőfördő kapcsán kapja meg a beöntést és eközben egyidejűleg ürít. A meleg ülőfürdő elősegíti az alhasi vérbőség kialakítást, ami jótékonyan hat a laxificandum oldódására. Hatása a colon transversusig terjed. Mára már a balneológusok is alig alkalmazzák.

-Kolon-hidroterápia, vagy Hidrokolon terápia (Colon-hydro; Hydro-colon…) Ez egy gépi úton letrehozott nyomásos, illetve vezérelt rendszer. Szintén kettőscsöves, akár az előző azzal a különbséggel, hogy a beöntési nyomást és a folyadék hőmérsékletét, valamint az ürítést egy számítógép rendzser kontrollálja. A váltott, hideg meleg víz hatására a bélfal összehúzódik elernyed, és ezáltal jótékony bélmozgások leválasztják a kiülepedett tartalmat. Hatása egészen a Bauhin billentyűig terjed, amennyiben ezt kúra szerűen alkalmazzák. Egy kezelés időtartama 25-35perc, és egy kúra 3-12kezelésből állhat. Teljes vastagbél tisztításra alkalmas a c.transversuson át a c. ascendensig. Alegtöbb wellness szalonban jelen van opcióként. Egyébként elterjedőben.

-Anorectalis hidromasszázs. A „legkörnyezettkímélőbb” módon kialakított alhasi vérbőség, és Kerben-hatás alkalmazása a váltott hőmérsékletű beöntés kapcsán. Alhasi üregrezonancia ezoteriális hatásainak kihasználása.
Megtiszteltetésnek vettem figyelmüket! Köszönöm: R.B.D.
0

Elküldve: 2008. március 07. - 12:32:46

Thermo Comlpete
- testsúlykontroll tablettában -

Ez a forradalmian új gyógynövény tabletta természetes úton segíti a fogyást. Összetételének köszönhetően hatékony testtömeg csök-kenést biztosít úgy, hogy nem okoz káros hatást a szervezetben.

Nem idéz elő fárad-ságot, levertséget vagy idegességet. Főleg a hasi és csipő környéki zsírpárnák eltávolításában hatékony.

Megbízható társad és támaszod lesz az ideális testsúlyod elér-éséhez és megtartásához vezető úton.

► segíti a szervezet zsírlebontó metabolizmusát
► csökkenti a zsírsejtek mennyiségét a szervezetben
► meggátolja a szervezet zsírtároló folyamatát
► központi idegrendszer természetes befolyásolásával jóllakottsági érzést alakít ki
► a telítettségi érzés gyorsan kialakul és hosszabb ideig megmarad
► tízórai és az uzsonna időszakában a leghatékonyabb
► étvágycsökkentő hatású, kisebb adagokkal is elégedett lesz

Adagolás: naponta két tabletta (délelőtt és délután).
Ára: 11.600 Ft (90 db)

Rendelhető: lefogyok@freemail.hu
0

Elküldve: 2008. március 07. - 12:26:17

Instant Frissítő Italpor
- aromatizált teakészítmény -

Kellemes ízű, frissítő hatású kalóriamentes ital, amely hidegen vagy melegen egyarát fogyasztható. Fő alkotóeleme a zöld tea, amely gyorsítja a zsírok, kalóriák elégetését a szervezetben és a test összetételének ellenőrzésében is fontos szerepet játszik.

► gyorsítja az anyagcserét és energiát ad
► csökkenti a kalóriákat a felemésztett táplálékban
► a bőr alatti zsírpárnák elégetésével kiválóan formálja az alakot
► kitűnüen alakalmas a visszanyert alakunk megtartására
► frissíti az elmét és élénkíti a szívműködést

► nagy intenzitással fertőtlenít és méregtelenít
► vízhajtó és enyhén étvágycsökkentő hatású
► segíti a légzést és javítja az emésztést
► a szervezet energiaszintjének optimaliziálásával segít a fogyást

Napi adagja: egyszer vagy kétszer fogyasszuk, leghatékonyabb a déli étkezés előtt vagy közben. Késő délutáni órákban - erőteljes élénkítő hatása miatt - csak azoknak javasolt, akiknek éjszaka ébren kell maradniuk. Ára: 13.700 Ft.

Rendelhető: lefogyok@freemail.hu
0

Topik megosztása:

• 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó