Startlap fórum:: Fogyókúra, beöntés, méregtelenítés olcsóbban, hatékonyabban - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
 • 3 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Fogyókúra, beöntés, méregtelenítés olcsóbban, hatékonyabban

#21

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. október 31. - 11:03:25

Sziasztok! Nekem sikerült lefogynom és a leadott kg-ok nem is jöttek vissza. Aki szeretné, annak szívesen segítek lefogyni. Itt nagyon ritkán leszek, megadok egy e-mailt: nyilotulipan@gmail.com
0

#22

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. április 03. - 17:17:39

Kedves Olvasóim…! (lám, igyekeztem nem kitüntetni a nemeket, ám ki tudja mitszólanak ehhez a feministák? Nem tehetek róla előnyben a hölgyek, még akkor is, ha ez ehelyt valakinek föltűnik.)
Nos, én nem tudom, hogy egy máshol citált autentikus-traumatológus-trendy-wellness-alkalmazott vajh miért csak a kasszálásra gondol a hidrokolon kapcsán. Végülis, ha nem közvetlen, ám mégis elismerte, hogy nem ártralmas, bár fölöslegesnek tételezi,annak ellenére, hogy részben ebből él. Voltaképpen ez már a morál kérdése innen. Az avitt etika engem, a klizmológus terapeutát, nem vinne rá, hogy pácienseim pénztárcáját egy olyasmivel fejjem, amiről nem vagyok meggyőződve, hogy használ… Ezért mielőtt valaki félreértenéá sietve szögezem le: A beöntés használ!
Látom, többen érdeklődnek a téma iránt. Tegyük hát tisztába a dolgokat aképpen, hogy eszközrendszerét iietően csoportosítom a beöntés fajtáit:
-Labdacsos, körtefecskendős beöntés (Syringe, kristély, csöre, allövet, stb.): A fecskedős alacsony beöntés Bármelyik nagyobb patikában 500-1200HUF áron kapható. Bejuttatott folyadék mennyisége 250-800ml, a fecskendő űrtartalmától függően. Alkalmas az análszex protokolljaként alkalmazott tisztításra, illetve székrekedés esetén. Hatása a rectrali ampullán túl legföljebb a szigmabélig terjed. https://www.r-med.co...od_00000073.jpg

-Tartályos beöntés. Az egyutas gravitációs alacsony beöntések csoportjába tartozik. Hatása, a colon descendens elejéig. Az eszköz a kórházakból jól ismert műanyag tartályból, a gumicsőből, és az irrigátor készletből áll. A bejuttatható folyadékmennyiség a tartály űrtartalmától függően max. 1500ml. Alkalmas a rectal ampulla, és a szigmabél tisztítására, speciális beöntőteák beadására, Gerson-féle terápia beöntőkészleteként.
http://www.kaboodle....v=1169700533000

-Irrigációs kagyló. Egy wc ülőkére szerelhető szökőkút szerű külső tápnyomással működő készülék. A folyamtos vízsugár, mint inger az ánuszt maszírozza, és ezáltal lazítja. A lazult musc. sphincter ani externust kinyitva majd a lazul sphincter ani internus kinyílásával a szökőkútszerű vízsugár a rectal ampullába hatol, és föltölti azt, innen a szigmabélbe fölpréselődhet a folyadék. A Kerben-rflex miatt a bélperisztaltika gyosulván megkedődik a laxifikációs folyamat. Önkezelés során a páciens a szakaszosan fölépülő székelési inger hatására szabadon laxifikál.. Kezelési idő általában 5-15perc. Van váltott hőmérsékletű vizes válfaja is. Japánban elterjedt.
http://images.google...1&tbnid=DluAYNq 7ME5lzM:&tbnh=97&tbnw=131&ei=9vn0R6eaAqiwgAPGxonKCA&prev=/images%3Fq%3Deleganceofbeauty%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Dhu%26rlz%3D1T4GZHZ_huHU236HU236% 26sa%3DN

-Irrigációs pad. A fekvő elhelyezkedés után fölhúzott lábakkal a farpofák szétárulkoznak, és föltáródik a végbélnyílás, és mintegy ráhúzódik a végbél az irriggátorcsőre. A vízszintes vízsugár a rctalis ampullát föltölti, majd a szigma szakaszt. A folyadék fölhatol a c.descenedens szakszig, és a Kerben-reflex miatt még tovább is. A perisztaltika begyorsul, és szakaszonként fölépülő székelési inger miatt sza
0

#23

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. március 07. - 12:32:46

Thermo Comlpete
- testsúlykontroll tablettában -

Ez a forradalmian új gyógynövény tabletta természetes úton segíti a fogyást. Összetételének köszönhetően hatékony testtömeg csök-kenést biztosít úgy, hogy nem okoz káros hatást a szervezetben.

Nem idéz elő fárad-ságot, levertséget vagy idegességet. Főleg a hasi és csipő környéki zsírpárnák eltávolításában hatékony.

Megbízható társad és támaszod lesz az ideális testsúlyod elér-éséhez és megtartásához vezető úton.

► segíti a szervezet zsírlebontó metabolizmusát
► csökkenti a zsírsejtek mennyiségét a szervezetben
► meggátolja a szervezet zsírtároló folyamatát
► központi idegrendszer természetes befolyásolásával jóllakottsági érzést alakít ki
► a telítettségi érzés gyorsan kialakul és hosszabb ideig megmarad
► tízórai és az uzsonna időszakában a leghatékonyabb
► étvágycsökkentő hatású, kisebb adagokkal is elégedett lesz

Adagolás: naponta két tabletta (délelőtt és délután).
Ára: 11.600 Ft (90 db)


Rendelhető: lefogyok@freemail.hu
0

#24

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. március 07. - 12:26:17

Instant Frissítő Italpor
- aromatizált teakészítmény -
Kellemes ízű, frissítő hatású kalóriamentes ital, amely hidegen vagy melegen egyarát fogyasztható. Fő alkotóeleme a zöld tea, amely gyorsítja a zsírok, kalóriák elégetését a szervezetben és a test összetételének ellenőrzésében is fontos szerepet játszik.► gyorsítja az anyagcserét és energiát ad
► csökkenti a kalóriákat a felemésztett táplálékban
► a bőr alatti zsírpárnák elégetésével kiválóan formálja az alakot
► kitűnüen alakalmas a visszanyert alakunk megtartására
► frissíti az elmét és élénkíti a szívműködést

► nagy intenzitással fertőtlenít és méregtelenít
► vízhajtó és enyhén étvágycsökkentő hatású
► segíti a légzést és javítja az emésztést
► a szervezet energiaszintjének optimaliziálásával segít a fogyást

Napi adagja: egyszer vagy kétszer fogyasszuk, leghatékonyabb a déli étkezés előtt vagy közben. Késő délutáni órákban - erőteljes élénkítő hatása miatt - csak azoknak javasolt, akiknek éjszaka ébren kell maradniuk. Ára: 13.700 Ft.

Rendelhető: lefogyok@freemail.hu
0

#25

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 21. - 13:18:57

Kedves Hölgyeim!
Lám egyre többen érdeklődnek a beöntés módszere iránt. Igyekszem röviden összefoglalni a beöntéssel kapcsolatos, általam fontosnak ítélt ismereteket. Viszont nemrég kezdtem bele a Nagy Böntőkönyv írásába, amiben 19 esztendő alatt összegyűjtött ismeretanyagot közlök. Igen, egy új tudomány született a klizmológia, magyarul beöntéstan, ennek két alapvető csapása, a teoretikus klizmológia, és a gyakorlati beöntéstan.
A dolog, a beöntés, a végbél, illetve a székelés, a legelső tanult reflexünkkel, - pfúj, kakással - van összefüggésben. Éppen ezért e tudomány a Kárpát-teknőben visszatetszést kelt tabu. Holott az ókori rómában külön e célra a fürdőkben szobák voltak rendszeresítve. Egyes természeti népeknél gyakorolt eljárás. A tőlünk fejlettebbnek tételezett nyugati társadalmakban szalonokat nyitnak a beöntéses méregtelenítésenek. Mégis honunkban a beöntést rossz, fájdalmas, cikis dolognak tartják. Kétségtelen a genitáliák közelsége, a székelés sok esetben vonz erotikus manifesztációkat. Márcsak ezért is „cikis” az ügy. Pedig, ezek mellett egy nagyon hatékony tisztító, méregtelenítő, fogyasztó eljárásról an szó.
A negyvenes évek Amerikájában a kozmetikusok észrevették, ahogy azon hölgyek, akik rendzseresen élnek vele, nem hullik a hajuk, és hamvasabb a bőrük. Máltán az asszonyok migrén ellenében használják. Japánban a beöntések miatt szinte ismeretlen a végbélrák. Ellenben honunkban még mindig valami borzalmas dolognak tételezik. Kétségtelen, hogy a nő életének legszentebb pillanatában aláztatik meg e módszerrel. Az új élet adta gyönyörűséget aláaknázzák ezen akkor szörnyű procedúrával. Nem elég, hogy az alhasűri nyomás a szülés miatt az egekben, még rá osztanak egy kis székelési nyomsátöbbeletet, amit éppen a beöntéssel váltanak ki, és a kismamával javíttatnak száz gáton mire a wc-t eléri, és összefosatják vele a pöndölyét. Nem így kellene, hogy a hölgyek az első beöntésüket a szülés közvetlen előzményeként éljék meg. Nem vitatom, hogy a tisztaság a zülés körülményeként igen fontos. Bezéltem vizsgázott bábákkal, és ők mondták, hogy a szülő nő a legritkább esetben székelt szülés közben. Megtudtam, hogy nem is a tisztaság az első indoka a szülés előtti beöntésnek, hanem hogy aktivizálják mindazon izomcsoportokat a kiváltott székelési inger kapcsán, amelyek a szülésben is részt vesznek. Így én sem ágálok a szülés előzményeként való beöntés ellen, hanem csak annyit tartok idevágónak, hogy egy nőnek nem akkor kellene az első beöntést kapnia. Sokan problémáznak azon, hogy félelmet keltő az eljárás, és tönkreteszi a bélflórát, kibírhatatlan, megalázó, stb. Erre én azt mondom, hogy minden emberben előfordulhat több mint kettő kg.nyi beülepedett székletmaradék lekövülve a bélfalon. Ugyanígy a legnagyobb immunszervünk, a vastagbélhámon kiülepedik az a szigetelő közeg, ami rövid szénláncú poliszacharidok, és zsírok keveréke. A bélhám anyagcseréje gátolt, és ami rosszabb, ezen anyag bomlik, erjed. Parciális oxidációja során aktív sejtmérgek, aldehidek, ketonok képződnek, amit a bélhám a véráramba fölszív, és az agyban migrént okoz, illetve túlterheli a májat. Gondoljuk csak meg, hogy a szaunában a bőrünk közel kettő négyzetmétere van műben, ellentéátben a beöntésnél a bélhám közel 30négyzetmétere. A bőrünk, pl. a hát bőrének erezettségére és a bélhám erezettségére utaljak, folteszem a kérdést, vajon hol hatékonyabb az anyagcsere? Aztán itt van a fogyasztás problémája. Egy jól sikerült fogyóúrával bevállalt a vesegyulladás veszélye, hoszen a fogyitabletták két releváns drogot tartalmazak: A zsírégető összetevőt, ami lesavasítja a szervezetet, hiszen a zsír oxidációja során elsősorban szerves savak keletkeznek, és az azonnali fogyást produkáló vízhajtókat, amelyek e képződött savakat jól betöményítik. Szegény vese Malphigni edényeiben aztán megjelennek az elzáró kiválások helyi mikorgulladásokat okozván. Ezzel szemben a beöntés után rendszerint pisilni is kell, mert a beöntés a szervezetet általánosan hidra
0

#26

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. október 31. - 12:51:06

Keresek alig használt, nagyméretű beöntőtartályt enema-fogyókúra megvalósítása céljából.
130 kg fölötti testsulyuaknak kedvezmény is kellene.
Jó lenne hordozható változat is, amit kiránduláson is használhatnék. Kösz.
0

#27

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. október 29. - 22:14:39

Egy kérdés: lehet-e a herbát beöntés formájában "enni"?
0

#28

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. október 29. - 11:11:16

Sziasztok!

HERBALIFE TERMÉKEK

20 %-os k e d v e z m é n n y e l,

folyamatos ingyenes személyre szabott tanácsadással! Postán, utánvéttel 2 nap alatt!

(A kedvezmény más független tanácsadótól nem kérhető számon)

herbalifemin20@freemail.hu
0

#29

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. szeptember 24. - 09:58:56

A hatásosságához kiváltképpen nem.
0

#30

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. szeptember 24. - 09:07:05

a beöntés hatékonyságához kétség sem fér...!
0

#31

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. szeptember 11. - 08:11:00

Sziasztok!

Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! :))))

Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.

Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetőségeim:
msn: sztj80@hotmail.com
Skype: sztj80@freemail.hu
e-mail: sztj80@gmail.com

Puszi Nektek!
Timi
0

#32

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. július 23. - 12:13:49

Hogy miért is?

-Egészségügyi megfontolásokból::::
-Tisztaság indokán
-Általános tisztaságérzet kiváltása
-Anális erotika előzményeként
-Méregtelenítés indokán::::
-A szervezet folyadékszintjének emelésére
-"Vérhigítás"
-Bélfeszülés, bélgázosodás, szellet csökkentés
-Székrekedés
-Gombabetegségek
-Egyéb paraziták (bélférgesség)
-Migrénes gyötrelmek
-Máj, és vese terhelés csökkentése
-Hajhullás
-Pattanásos bőr
-stb.
-Erotikus (?) tartalma miatt::::
-Anális erogenitás
-Föltöltés során beálló colorectalis feszítő érzés
-Ürítési érzetek
-Közvetlen dinamikus érzetek (széklet áthaladása az ánuszcsatornán)
-Közvetett érzetek (szabályzott feszültségoldódás)
-stb.
-Egyéb::::
-Fogyókúra kiegészítéseként
-Erotika független beöntés abuzus (a kórós soványság föntartása miatt)
-stb.

(rata@vipmail.hu)
0

#33

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. július 01. - 22:42:12

Szépségcentrumunk kellemes környezetben várja szépülni és pihenni vágyó vendégeit. Szolgáltatásainkat többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik. Szalonunk arra törekszik, hogy vendégeink nyugalmát biztosítani tudjuk ebben a rohanó világban. Fő mottónk: amit az egészség, szépség és kellemes közérzet érdekében tenni lehet azt meg is tegyük. Igyekszünk minnél több újdonsággal / törzsvásárló kártya, szépségkártya, akciók / vendégeink kedvében járni ami többféle kedvezményt biztosít számukra. Szalonunkban végzett testkezeléseket egyénre szabottan állítottuk össze. Kérésére táplálkozási és életmódtváltási tanácsokkal látjuk el. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük vendégeink megelégedésére.
http://www.joegeszseg.hu
0

#34

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. március 09. - 00:27:19

Nagyon fontos, hogy méregtelenítsük, lúgosítsuk szervezetünket! www.x2o.hu
0

#35

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. október 21. - 20:50:26

MEGNYITOTTUK! ! ! Táncruha boltunkat a VI- ker. Podmaniczky 31. - ben a Nyugatitól 2 percre! Kényelmes, ellasztikus balett dresszek, gyakorlonadragok, fitness- és aerobic cuccok széles választékban. Különleges fellépőruhák, mindenféle táncstílushoz. Gyönyöru hastáncruhák, balettszoknyák kaphatók. Ruhákat, rendelesre is keszítünk! ffg Info: 0670- 5415943 0670- 5521275 e- mail: sylphide_i@yahoo. com
0

#36

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. március 29. - 14:40:42

Sziasztok! Én egy új srác vagyok és ha lehetne nagyon örülnék , ha valaki felajánlaná, hogy ad egy beöntést Tel:06-30/455-22-58-as számon és e-mailomon vagyok elérhető!! Sok enemázást!

U.i: Ha lehet csak lányok jelentkezzenek!! Köszike
0

#37

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. március 10. - 16:05:01

Mesterrel? Enema-mester... hát ez jó...

Nem voltál tiszteletlen, sőt elegáns humorodod magam is jót derültem. Persze, ez nem jött volna létre, ha...

Na azért nem szeretném, ha Andrej Csikatiló vagy a hasonszőrűek azt tennék, amihez kedvük volt, illetve van... Ennyire azért ne légy liberális...

A fogyókúra és a méregtelenítés édestestvérek! Sajnos a mai fogyókúrák zöme mind vízhajtásra alapozott. Ez viszont túlterheli a vesét. A beöntés két dolgot is megold ezzel kapcsolatban, az egyik, hogy a vastagbél hámfalát letisztítja, a jobb anyagcsere végett, másrészt pedig víz is zívódik vissza a beöntött folyadékból a vérárembe. Tehát, viszonylatában kevesebb méregtöménbység lesz a vérben. Gondolj csak arra, hogy a mozgásra alapozott fogyókúránál is van izomláz... Azt viszont a hirtelen fölszaporodott részleges égéstermékek okozzák. Ezek is méreganyagok!

Az energiát adó dolgok fölszívódásának zöme a vékonybélben megy végbe. A vastagbél a széklet állagának beállításáért felelős, de ott is jelentős az anyagforgalom. A bélhám képes kemikáliák leadására, és a vízforgalom lebonyolítására. Gondolj arra, hogy a bélhám nem az a három főrétegű szerkezet, amilyen pl. a kültakaród. Erezete sűrűbb, és a szerkezete sokkal vékonyabb, mint pl. a tenyered bőre.

Valóba a kettő kiló gumiszerű anyag kihordása még nem sorsdöntő a fogyókúrában, Valóban nem jelentős eredmény. viszont a méregtelenítés mellett az az alhasi vérbőség bizony nagy mértékben közvetve ugyan, de hozzájárulhat a fogyáshoz. Hiszen olyan izomokat mozgat meg, ahol elég jelentős mennyiségű zsír halmozódhat föl.

Utóvégre köszönöm, hogy kérdéseiddel hozzájárulsz a munkámhoz!
rata@vipmail.hu
0

#38

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. március 03. - 18:32:19

Nem tudom nem beszéltem a mesterrel mostanában.

Nem szeretnék tiszteletlen lenni, de ez igen vicces volt.

Mindenki tegye azt amihez kedve van.
Mindazonáltal nem osztom azon véleményedet, kedves rata, hogy ezáltal fogyni fog bárki is.
Ha egyszer lerakódott az a fekália akkor, hogy lehet az, hogy ennyi energia raktározódik el a szervezetben?
Ha egyszer lerakódik és szigetel, hogyan lehetséges ez?

Ami a fogyást illeti szerintem 2 kilo gumiszerűség a bélből még nem éri el a 20 kilót példának okáért, ami a test egyéb helyein rakódik le.

Most ezt azért kérdem, hogy az érdeklődők okuljanak felvilágosításod nyomán.
0

#39

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. március 03. - 17:39:47

Na akkor szedjem itten ujjbögyre a gondolataim:

Nos előszöris nem akarok emelt díjas sms tanácsokat osztogatni a beöntés know-how tárgyában. Ingyen viszon bárkit fölvilágosítok! (rata@vipmail.hu)

Nem akarok senkit sem akarata ellenére boldogítani.
Sosem beszéltem úgy a kor társadalmát magábafogalaló egyedekről, mint egészséges emberekről, mert nem tehettem. Két okból is, egyik az hogy nem látom azt az abszolút etalon, amivel ez eldönthető, másrészt meg, ugyan ez csupán érzet, - hogy nem az.

A kifogásolt (www.hidrom.freeweb.hu) honlapot kivéve alig utaltam a beöntés erotikus voltára, de ennek kapcsán újból megismétlem: Nem akarok akarata ellenére senkit sem boldogítani.

Nem akarom meghírdetni a fülgyertyázás nyomdokán az análgyertyázást, csak nálam kapható anatómiailag formált szterain gyertya marketing menedzsmentjét. Semmiképpen nem osztanék e tárgykörben sem emeltdíjas sms szolgáltatásként análgyertyázási tanácsokat. Hüvelygyertyázási tanácsokat sem…. Sandán utalva annak erotikus hozamaira.


Egyszer láttam egy filmet, vagy 18 éve, még szupernyolcas volt. Ott a mester, no nem olyan mint itten Ti vagytok, udianát végzett. Uddijana, bélöblítés. Föléüllt egy tál víznek, hasa befeléfordult, és fölszívta a végbelén keresztül, majd visszaeresztette, és ezt egymásután kétszer.

A mester egészséges???
0

#40

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 28. - 20:26:01

Hányszor öntöttél már be magadnak?

Hmm?
0

 • 3 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó