Startlap fórum:: Fogyókúra, beöntés, méregtelenítés olcsóbban, hatékonyabban - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
 • 3 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Fogyókúra, beöntés, méregtelenítés olcsóbban, hatékonyabban

#41

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 28. - 20:22:41

Milyen költséghatékonyság?

kihasználják az embereket, mert nem tudnak egyedül lefogyni és te költséghatékonyságról beszélsz meg valami tartályról?
0

#42

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 28. - 20:19:49

én is a tiédtől
0

#43

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 28. - 18:59:05

Csak a költséghatékonyságra egy példa: 2 liter 32Celsiusra visszahűtött forróvíz, beleszámítva a Bp. csatornadíjat:
2,10Ft
Atán a tartályos beöntőszett amortizációja öt évre, évenként három egyhetes kúrával:
1350,-Ft/5év/3kúra/7nap= 12,80
Összegezve: ca.:15,-Ft
Na ezt vesd össze a bogyók árával....
Pénz beszél, kutya vaúúúúúúúúúúúú
0

#44

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 28. - 18:32:21

Zeba!
Hidd meg a Te fejfájásodtól én eddig jót aludtam...
0

#45

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 28. - 17:59:03

Kedves Prosz RATA!

Az ilyen "rátokat" végezd magadon.

Feltalálták az élő joghurtkultúrát is, és a kefírt is, és a rostokat is pl: alma
és hidd el nekem, hogy aki nem mozgatja meg időnként a beleit, csak annak kell a te beöntésed.

Úgy hívják szorulás aranyérrel.

Öntsél máshol ürgét
a fejfájásra meg van jobb módszer.=> alvás

:)
0

#46

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 26. - 11:02:44

Kedves Hölgy!

Kérded, hogy miként segít a szervezetnek a beöntés. Hogyan lehet hatékony a méregtelenítésben, és miként fogyaszt.

Igyekszem megválaszolni részletesebben a kérdésedet. Ime:

Igen, ez így van, hatékony! És mindenek előtt bocsánatot kérek tegeződésért, de a téma föltételez annyi intimitást, hogy ezen bizalmas megszólítással éljek.

A beöntést, ugyan sokan tabunak, undorítónak tartják, mégis az egyik leghatékonyabb méregtelenítések egyike. Hasonlítsuk pl. össze a szaunával. Ott testünk bőrfelszíne van érintve. Ez kettő négyzetméter. A vastagbél az összes bugyraival szerény számításokkal is ennek tizenötszöröse. És szinte ugyanazon hámsejtek vannak ott is, csak(!) sokkalta jobban beerzve, mint a bőrfelszínen. Ugyen nem is kell bizonygatnom, hogy nagyobb felszínen sűrűbb erezet fölött sokkal intenzívebb az anyagcsere, és ezzel együtt a mérgek leadása is.

A modern ember életvitele nagyban megegyezik a Napkirály, XIV.Lajos életvitelével. Elég, ha csak a koncentált táplálékra és a mozgásszegény környezetre utalok. Nem véletlen, hogy Őkelme is megkapta az udvari orvosaitól a mindennapi beöntést, és hallj csodát, kilencvenhat évesen temették el!!!

Más: A máltai nők a migrénes fejfájásukat beöntéssel mulasztják, ugyanis az agyban ha sok a kiválasztatlan méreganyag, akkor fejfájást okoz. Ezt úgy csinálják, hogy 1 kanál szűz olíva olajat kb. 1 liter vízhez adnak, és azt öntik be a popijukba. Persze ott e dolog nem több egy fogmosásnál. Az angolszászoknál egyébként is megvan ennek a kultúrája. Se szeri, se száma a kolon irrigációs szalonoknak. Csak Nálunk tabu a téma. Nem véletlen, hogy a kozmetikusok vették észre a negyvenes évek Amerikájában, hogy azon hölgyek akik rendszeresen tisztították a vastagbelüket, azoknak hamvasabb volt a bőrük, és kevébé voltak pattanásosak, sőt a hajuk is dúsabb volt. Ugyanis a táplálék zsírjai kiülepednek bélhámon és leszigetelik azt, a rövidebb szénláncú polyszacharidok pedig erjedésnek indulva aktív sejt mérgekké, aldehydekké, ketonokká, szerves savakká oxodálódnak, így e mérgek a bőrön keresztül is kényszerülnek hatványozott intenzitással távozni. Nem beszélve az un. protokoll-komfortról. Az állandó bélfeszülésről... Nem illik egy fontos üzleti tárgyalás közben a szellentéssel bírkózni. a beöntés ezeket az gázképződéssel erjedésbe indult részleteket is eltávolítja.

Én sosem írtam, hogy a gyors fogyáshoz vezető út a beöntés, de azt írtam, írom, hogy egyes fogyó***ák módszere az éppen nem vesekímélő vízhajtás. Aminek kétes a hatása, egyrészt pillanatok alatt visszaveszi a szervezet a sejtekbe a vizet, a fogyó***a nem is ért semmit, a másik ennél súlyosabb, hogy a töményített méreganyagok, savak pillanatok alatt tönkretehetik a vesét, a májat. Ellenben a beöntés ebben az esetben is még konszolidálni igyekszik a megváltozott folyadékháztartást. No de azért megjegyzem, hogy maga a sorozatos beöntés folyamatosan távolítja el a lekövesedett székletmaradványokat, a gumi-szerű széklet elemeket amelyek beülve sokszor több évig ott panganak a vastagbél bugyraiban. A múltkor egy hölgynél így sikerült elérnek azonnali 2,3kg-nyi azonnali fogyást, hogy sikerült megszabadítanom őt a több éve lekövült maradványaitól. A beöntés gyorsítja az alhasi vérbőséget, fokozva az anyagcserét, ez viszont több mint jótékonyan kihat a testtömeg csökkenésre.

A beöntés költséghatékony. Csak vesd össze gy nagyobb patikában található tartályos beöntőkészlet árát (1350,- forint!), egy fogyitabletta, vagy méregtelenítő csodathea árával. Nem beszélve arról, hogy ezek, mint újsüttetű búcsúczédulkák, azt sugallják, hogy fizess, és utána ehetsz két kanállal zsírt cukrokat, de ezeket mivel megvetted birtoklod, semmit nem kell csinálnod, és fogysz, méregtelenedsz, üdvözülsz. Pokolba a böjttel, a diétával, a reggeli tornával, hisz megváltottad. Lerántottad magadról Önmagad gondját. Sok pénzt adtál, hogy ne kellj
0

 • 3 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó