Startlap fórum:: Mától megváltozom és lefogyok - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Mától megváltozom és lefogyok

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. július 07. - 07:42:59

Szeretnék azoknak válaszolni akik annyira tiltakoznak ellene hogy le is tiltanák a Herbalifét az oldalról hogy ha próbálta a termékeket és nem sikerült lefogyni, biztos rosszul csinált valamit Nyilván nem tartotta be a személyes tanácsadója ajánlásait,amit ingyen kapott tőle.Vagy egyáltalán nincs tisztában a Herbalife termékek és a hozzá tartozó módszer hatásosságával.Szerintem örülni kéne hogy a mai világban egy világcég, avval foglalkozik hogy az emberek egészségesen éljenek.Igen én is oda tartozom.Büszke vagyok arra hogy ingyen és bérmentve, elmondhatom másoknak is nekem hogy sikerült és nagyon boldog leszek ha ugyan ezt mások is mondhatják az én segítségemmel.Köszönöm a lehetőséget ez nem a reklám helye. üdv.Éva
0

Elküldve: 2007. július 01. - 22:40:17

Szépségcentrumunk kellemes környezetben várja szépülni és pihenni vágyó vendégeit. Szolgáltatásainkat többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik. Szalonunk arra törekszik, hogy vendégeink nyugalmát biztosítani tudjuk ebben a rohanó világban. Fő mottónk: amit az egészség, szépség és kellemes közérzet érdekében tenni lehet azt meg is tegyük. Igyekszünk minnél több újdonsággal / törzsvásárló kártya, szépségkártya, akciók / vendégeink kedvében járni ami többféle kedvezményt biztosít számukra. Szalonunkban végzett testkezeléseket egyénre szabottan állítottuk össze. Kérésére táplálkozási és életmódtváltási tanácsokkal látjuk el. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük vendégeink megelégedésére.
link
0

Elküldve: 2007. február 06. - 14:38:31

figyelj csak...
Mi van veled? Nem írsz többé?
Valamit pötyöghetnél...:)
0

Elküldve: 2006. december 07. - 09:49:22

Hello!
Hát, igen, rémesek, dehát már a másik topicban beszólt helyettem is valaki...

Most kicsit mintha lazul volna a nadrág, a mandarinos nap bejött, csakhát mióta tornázom, (továbbra is csak azt a pár hasprést és lábemelést), azóta nem mozdul a mérleg nyelve, lehet attól, h az izom többe nyom....de lehet nem emiatt...mindegy, kitartok, hátha egyszer lesz is eredménye....ma is keveset eszem, meg sok teát kortyolok.
0

Elküldve: 2006. december 07. - 09:46:27

Szia!
Minden topicban ott vannak, ahol úgy gondolják van értelme beírni, az enyém is tele van velük de szerencsére nem túl sokkal.
Aki meg téged szeretne olvasni az nem foglalkozik a már ismert szövegükkel. :)

Egyébként a mandarin nekem is bejön. De kb 2,5-3 kiló kell.
0

Elküldve: 2006. december 05. - 12:46:40

Nem szeretnék senkit kitiltani ebből a topicból, de ha már minden más fogyókúrás topicnál a te Herbalife-os szövegedet kell olvasni, miért nem kíméled meg azt, amelyik nem erről szól????
Kösz
Gabi
0

Elküldve: 2006. december 05. - 09:18:36

Sziasztok, én is fogyókúrás napjaimat élem. Heti 1 kg megy le átlagban, de előfordult, hogy kettő is lement. Szenvedés, éhezés és koplalás nélkül teszem mindezt. Most vettem új nadrágot és már az is lötyög:) verocsxx@citromail.hu
0

Elküldve: 2006. december 04. - 10:21:50

Halihó. Ma csak mandarint eszem, ezt elhatároztam. Még nem vagyok éhes, ez pedig egy finom, laktató, lé- és vitamindús gyümölcs, úgyhogy mára tökéletesen megfelel, egy kis betegség utáni kijózanodásra :D
0

Elküldve: 2006. december 02. - 22:17:56

Hello, nem tűntem el és nem adtam fel, csak épp beteg voltam egy darabig...elért a vírus, körülöttem is mindenkit letepert...nade most újult erővel kezdem az "új életet"...Továbbra is 65 kilóval rugaszkodom neki...:)
0

Elküldve: 2006. november 24. - 11:41:24

Sziasztok!
Nem mérem magam naponta: ez az első számú elhatározásom...
A másik, hogy déltől kezdve már megpróbálok nem enni, vagy nagyon keveset, és este semmit. Ez már sokaknak bevált, remélem, nekem is...Persze mikor máskor, ma megjött, úgyhogy fáj is a hasam, meg kicsit szűk is a gatyóm, de majdcsak jobb lesz. Teljesen azért nem kegyelmezek meg magamnak: 50 hasprést és 50 lábemelést szabtam ki magamnak kezdésként. Remélem, lassan többen leszünk majd a topicban, és másnak is kedve szottyan a nagy átváltozáshoz :D
0

Elküldve: 2006. november 23. - 14:26:30

Sziasztok! Örömmel üdvözlök mindenkit, aki megtisztelt, és meglátogatta a topicot. Én egy lány vagyok, a célt tekintve mindegy is, kicsoda. 26 éves, 162 cm és ehhez 65 kiló. Elhatároztam, hogy lefogyok. Ha gondoljátok, tartsatok velem, én igyekszem majd mindig beszámolni arról, mit tettem az ügy érdekében, és ha van kedvetek, Ti is tegyétek ezt, mert hiszem, hogy együtt könnyebb, és ha közösen tűzünk ki egy cél, mindenki a magáét, akkor át tudjuk egymást segíteni a nehézségeken. Sok pluszkilóból nehéz fogyni, mert eleinte ugyan könnyen megy, de aztán megáll, holott az ember még korántsem vékony....kevésből pedig azért nehéz, mert egyszerűen lassabban mozdulnak meg az átkozott kilók. Úgy gondolom, hogy életmódváltással, egészséges és ésszerű táplálkozással, valamint egy kis testmozgással le tudunk mindannyian fogyni. Tartsatok velem!

Gabi
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó