Oldal 1 / 1
Fogyás egyszerűen fantsztikus termékekkel és a sporttal!
Elküldve: 2011. július 16. - 11:09:06
Ha a természet fogyókúrás módszereire is nyitott vagy, akkor hajrá!
Házigazda: dr. Pális Adél orvos, fitoterapeuta, természetgyógyász.
Nyári tábor a festői szépségű Dráva-Mura összefolyásnál.
Nyári tábor, életmódtábor:
http://www.gyogynoveny-tanfolyam.com/eletmodtabor.html
A természet patikája körülöttünk van!
Házigazda: dr. Pális Adél orvos, fitoterapeuta, természetgyógyász.
Nyári tábor a festői szépségű Dráva-Mura összefolyásnál.
Nyári tábor, életmódtábor:
http://www.gyogynoveny-tanfolyam.com/eletmodtabor.html
A természet patikája körülöttünk van!
Elküldve: 2011. március 25. - 11:33:13
Mi a sikeres fogyókúra, diéta titka? Biztos, egészséges fogyás, kínzó diéta nélkül.
Tiens fogyókúra, diéta termékek.
Tiens fogyókúra, diéta csak természetesen, kínok nélkül!
A természet ereje, Tiens termékek.
Tiens fogyókúra, diéta termékek.
Tiens fogyókúra, diéta csak természetesen, kínok nélkül!
A természet ereje, Tiens termékek.
Elküldve: 2011. március 23. - 20:20:38
Sziasztok!
Itt egy fantasztikus új fogyasztószer!
A TRIM kapszula az éhségérzetért felelős leptinszintet csökkenti.
Lassan, egészségre ártalamtlan módon fogyaszt.
Bővebben: www.gazdagsag.startuzlet.hu
Itt egy fantasztikus új fogyasztószer!
A TRIM kapszula az éhségérzetért felelős leptinszintet csökkenti.
Lassan, egészségre ártalamtlan módon fogyaszt.
Bővebben: www.gazdagsag.startuzlet.hu
Elküldve: 2011. január 20. - 06:42:12
SZIASZTOK
VÉGRE ITT VAN A RÉGI KAPSZULA UJ KÜLSÖVEL A LINDAXA !!!!!
CSAK TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBOL ÁLL
NEM TARTALMAZ SEMMILYEN KÁROS ANYAGOKAT CSÖKENTI AZ ÉSÉGÉRZETET
TERMÉSZETES UTON SZABÁLYOZZA AZ ANYAGCSERE -FOLYAMATOKAT
EZZEL MEGAKADÁLYOZVA ,HOGY A LEADOTT KILOK VISSZAJÖJJENEK
NÖVÉNYI ALAPANYAGOKBOL ÁLITOTÁK ÖSSZE
KIVONTÁK A KÁROS ANYAGOKAT ÉS MOST UJRA PIACRA DOBTÁK
MAGYARORSZÁGON MÉG NEM KAPHATÓ!!!!!
EGYENLÖRE KÜLFÖLDRÖL JÖNN!!!!!
AKIT ÉRDEKEL AZ IDE IRJON
lindaxa@lajt.hu
VÉGRE ITT VAN A RÉGI KAPSZULA UJ KÜLSÖVEL A LINDAXA !!!!!
CSAK TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBOL ÁLL
NEM TARTALMAZ SEMMILYEN KÁROS ANYAGOKAT CSÖKENTI AZ ÉSÉGÉRZETET
TERMÉSZETES UTON SZABÁLYOZZA AZ ANYAGCSERE -FOLYAMATOKAT
EZZEL MEGAKADÁLYOZVA ,HOGY A LEADOTT KILOK VISSZAJÖJJENEK
NÖVÉNYI ALAPANYAGOKBOL ÁLITOTÁK ÖSSZE
KIVONTÁK A KÁROS ANYAGOKAT ÉS MOST UJRA PIACRA DOBTÁK
MAGYARORSZÁGON MÉG NEM KAPHATÓ!!!!!
EGYENLÖRE KÜLFÖLDRÖL JÖNN!!!!!
AKIT ÉRDEKEL AZ IDE IRJON
lindaxa@lajt.hu
Elküldve: 2007. október 30. - 22:43:01
Természetes alapanyag például a C vitamin. Ez miből lett kivonva?
Elküldve: 2007. október 21. - 16:50:13
100%-ban TERMÉSZETES ALAPANYAGÚ VITAMINOK!
Fogyókúrához is elengedhetetlen a vitamin utánpótlás!!
A patikában kapható készítmények legtöbbje szintetikus, mesterséges vegyületekből előállított készítmény. Emiatt csak részben, vagy egyáltalán nem hasznosul a szervezetben! Pluszban a reklámköltségeket is velünk fizettetik meg.
A Puritan's Pride vitaminok 100%-ban természetes alapanyagúak, kedvező áron.
link
.
Fogyókúrához is elengedhetetlen a vitamin utánpótlás!!
A patikában kapható készítmények legtöbbje szintetikus, mesterséges vegyületekből előállított készítmény. Emiatt csak részben, vagy egyáltalán nem hasznosul a szervezetben! Pluszban a reklámköltségeket is velünk fizettetik meg.
A Puritan's Pride vitaminok 100%-ban természetes alapanyagúak, kedvező áron.
link
.
Elküldve: 2007. október 21. - 13:15:56
Borisz Nyikolájeviccsel értek egyet.
Én is versenyszerűen sportolok, egyik a lovaglás, másik a jégkorong.
Egyiket nyáron, másikat télen. Ez a beosztás szükséges ahhoz is, hogy a köztes időben az egészséges táplálkozásra is maradjon idő.
Nekem azonban annyival nehezebb, hogy a ló testsulyára is figyelni kell. (A jégkorongéra nem).
Én is versenyszerűen sportolok, egyik a lovaglás, másik a jégkorong.
Egyiket nyáron, másikat télen. Ez a beosztás szükséges ahhoz is, hogy a köztes időben az egészséges táplálkozásra is maradjon idő.
Nekem azonban annyival nehezebb, hogy a ló testsulyára is figyelni kell. (A jégkorongéra nem).
Elküldve: 2007. július 25. - 09:15:55
Halldora Skuladottir
25 éves korára Halldora már nem volt hajlandó mérlegre állni. Testsúlya száz felé haladt - és mindenképp kellett valamit tennie ellene!
"Érjen el mindent, amire vágyik!"
Megismerte és használni kezdte a Herbalife termékeket, Halldora testsúlya csökkenni kezdett, majd ezt az állapotot fenntartotta. És ami a legfontosabb - visszanyerte önbecsülését és most már olyan ruhákat vehet fel, amikről mindig is álmodozott. Biztonsággal állítja, hogy soha többé nem fog pánikba esni, ha meg kell méreckednie!
"Tipp a siker eléréséhez"
Halldora sikerreceptje: koncentráljon az apróságokra. "Ha csüggesztő a helyzet, könnyen feladja mindenki, de ilyenkor emlékezzen arra, hogy minden apró lépés egy apró cél elérése az Ön végső, hatalmas célkitűzéséhez vezető úton."
halldora@freemail.hu, ha Neked is segítségre, tanácsokra van szükséged mert Te is szeretnél lefogyni.
25 éves korára Halldora már nem volt hajlandó mérlegre állni. Testsúlya száz felé haladt - és mindenképp kellett valamit tennie ellene!
"Érjen el mindent, amire vágyik!"
Megismerte és használni kezdte a Herbalife termékeket, Halldora testsúlya csökkenni kezdett, majd ezt az állapotot fenntartotta. És ami a legfontosabb - visszanyerte önbecsülését és most már olyan ruhákat vehet fel, amikről mindig is álmodozott. Biztonsággal állítja, hogy soha többé nem fog pánikba esni, ha meg kell méreckednie!
"Tipp a siker eléréséhez"
Halldora sikerreceptje: koncentráljon az apróságokra. "Ha csüggesztő a helyzet, könnyen feladja mindenki, de ilyenkor emlékezzen arra, hogy minden apró lépés egy apró cél elérése az Ön végső, hatalmas célkitűzéséhez vezető úton."
halldora@freemail.hu, ha Neked is segítségre, tanácsokra van szükséged mert Te is szeretnél lefogyni.
Elküldve: 2007. július 01. - 22:41:33
Szépségcentrumunk kellemes környezetben várja szépülni és pihenni vágyó vendégeit. Szolgáltatásainkat többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik. Szalonunk arra törekszik, hogy vendégeink nyugalmát biztosítani tudjuk ebben a rohanó világban. Fő mottónk: amit az egészség, szépség és kellemes közérzet érdekében tenni lehet azt meg is tegyük. Igyekszünk minnél több újdonsággal / törzsvásárló kártya, szépségkártya, akciók / vendégeink kedvében járni ami többféle kedvezményt biztosít számukra. Szalonunkban végzett testkezeléseket egyénre szabottan állítottuk össze. Kérésére táplálkozási és életmódtváltási tanácsokkal látjuk el. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük vendégeink megelégedésére.
link
link
Elküldve: 2007. február 25. - 15:15:00
Sziasztok!
Szerintem a sport és a diéta összegyeztethető hiszen a kettő kiegészítő egymást, szerves részei egymásnak!
Aki többet mozog egy hatékony testsúly csökkentő program mellett az sokkal nagyobb eséllyel fogy és alakítja át zsírpárnáit izomszövetté.
Én versenyszerűen sportolok és fontos hogy fárasztó tanulás után is meg tudjam tartani 100%-osan az edzést. Én egyszer kipróbáltam és magával ragadott...
Aki nem hiszi annak ennyi tutdok mondani hogy próbálja ki egyszer!
Akit érdekel az egészséges táplálkozás, az ideális testsúly megszerzése és megtartása azoknak ajánlom az oldalamat.
Szépségápolási termékek is kaphatók. Ha esetleg érdekel valami akkor az oldalamon megtalálhatod az elérhetőségeimet.
www.teljeselet.fw.hu
Szerintem a sport és a diéta összegyeztethető hiszen a kettő kiegészítő egymást, szerves részei egymásnak!
Aki többet mozog egy hatékony testsúly csökkentő program mellett az sokkal nagyobb eséllyel fogy és alakítja át zsírpárnáit izomszövetté.
Én versenyszerűen sportolok és fontos hogy fárasztó tanulás után is meg tudjam tartani 100%-osan az edzést. Én egyszer kipróbáltam és magával ragadott...
Aki nem hiszi annak ennyi tutdok mondani hogy próbálja ki egyszer!
Akit érdekel az egészséges táplálkozás, az ideális testsúly megszerzése és megtartása azoknak ajánlom az oldalamat.
Szépségápolási termékek is kaphatók. Ha esetleg érdekel valami akkor az oldalamon megtalálhatod az elérhetőségeimet.
www.teljeselet.fw.hu
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó