Naturslim
Elküldve: 2007. augusztus 15. - 09:36:43
Sziasztok!
Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! :))))
Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.
Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetőségeim:
msn: sztj80@hotmail.com
e-mail: sztj80@gmail.com
Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! :))))
Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.
Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetőségeim:
msn: sztj80@hotmail.com
e-mail: sztj80@gmail.com
Elküldve: 2007. augusztus 10. - 12:18:07
Általános érvényű a szabály, hogy várandósság és szoptatás alatt gyógynövény tartalmú készítményeket nem szabad fogyasztani. Bizonyos mennyiség felett a fűszernövényeink is gyógynövények és nem fogyaszthatóak korlátlanul. Pl petrezselyem, ami vizelet hajtó. Azt mindig az orvossal a legjobb megbeszélni, hogy milyen gyógynövény fogyasztható. A fogyókúrás keverékek általában sok növényből állnak, és mindig lehet köztük kifejezetten tiltott. Ugyanakkor már szoptatás idején is használhatóak a fehérje alapú turmixok, melyekkel étkezést lehet helyettesíteni, kalóriát spórolsz vele, de a szükséges tápanyagokat beviszed. Az én cégem termékeiről priviben tudlak tájékoztatni.
Elküldve: 2007. augusztus 10. - 08:04:08
Kedves Adi_01!
Én is kíváncsian várom a fejleményeidről, pontosabban fogyásodról szóló törpénet részleteit!!!
Egy hirtedés kapcsán felhívtam a Naturslim-eseket és megérdeklődtem, hogy az ártatlan növényi összetevőkből álló szert szedhetem-e, szoptatós kismamaként? Amire a válasz, egyértelmű NEM volt. Ez elgondolkodtatott.
Kismanóm már 1 éves lesz a jövő héten, de még mindig cicizik is, amúgy desszert gyanánt, hát már talán nem oly bűnös gondolat, hogy szeretném visszanyerni a szülés(ek) előtti formámat.
Kérlek, írd le tapasztalataidat... azóta több hét eltelt, s ha tuti a termék, már kell, hogy legyen eredménye!
Nagyon köszönöm!!!
Üdv, Cica24
Én is kíváncsian várom a fejleményeidről, pontosabban fogyásodról szóló törpénet részleteit!!!
Egy hirtedés kapcsán felhívtam a Naturslim-eseket és megérdeklődtem, hogy az ártatlan növényi összetevőkből álló szert szedhetem-e, szoptatós kismamaként? Amire a válasz, egyértelmű NEM volt. Ez elgondolkodtatott.
Kismanóm már 1 éves lesz a jövő héten, de még mindig cicizik is, amúgy desszert gyanánt, hát már talán nem oly bűnös gondolat, hogy szeretném visszanyerni a szülés(ek) előtti formámat.
Kérlek, írd le tapasztalataidat... azóta több hét eltelt, s ha tuti a termék, már kell, hogy legyen eredménye!
Nagyon köszönöm!!!
Üdv, Cica24
Elküldve: 2007. augusztus 10. - 08:02:28
Kedves Adi_01!
Nagyon köszönöm!!!
Üdv, Cica24
Nagyon köszönöm!!!
Üdv, Cica24
Elküldve: 2007. július 17. - 22:47:25
Na,erre én is marha kiváncsi vagyok,mert az ilyen csodákban nem hiszek.
Elküldve: 2007. július 16. - 14:09:50
Kedves Adi_01!
Kérlek írd meg, hogy eredményes volt-e a naturslim fogyókúrád? Belekezdenék én is, ezért érdelkelne, hogy érdemes-e.
Köszönöm a segítséged.
Kérlek írd meg, hogy eredményes volt-e a naturslim fogyókúrád? Belekezdenék én is, ezért érdelkelne, hogy érdemes-e.
Köszönöm a segítséged.
Elküldve: 2007. július 01. - 22:30:36
Szépségcentrumunk kellemes környezetben várja szépülni és pihenni vágyó vendégeit. Szolgáltatásainkat többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik. Szalonunk arra törekszik, hogy vendégeink nyugalmát biztosítani tudjuk ebben a rohanó világban. Fő mottónk: amit az egészség, szépség és kellemes közérzet érdekében tenni lehet azt meg is tegyük. Igyekszünk minnél több újdonsággal / törzsvásárló kártya, szépségkártya, akciók / vendégeink kedvében járni ami többféle kedvezményt biztosít számukra. Szalonunkban végzett testkezeléseket egyénre szabottan állítottuk össze. Kérésére táplálkozási és életmódtváltási tanácsokkal látjuk el. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük vendégeink megelégedésére.
link
link
Elküldve: 2007. május 31. - 14:07:58
Szia Nyuszifül!
Megrendeltem a naturslim-et, ami nem más mint egy fogyókúrás tabletta. Különbség az egyes kúrák között csak a tabletta mennyiség. Én egy intenzív kúrát kértem, 6-12 kg fogyáshoz, amit a terhesség után szeretnék leadni. Pont egy hete szedem a kapszulát, 2db-ot naponta, fél órával a fő étkezések előtt kell bevenni. Eddig nincs eredmény, pedig egészségesen eszem, nem habzsolok! Állítólag a gyógyszer mellet annyit lehet enni, amennyi jól esik. Hát fogalmam sincs. Megírom a tapasztalataimat Neked egy hét múlva is. Amúgy a vivanatura honlapján megrendeltük a kombucha akciós termékét, amivel szintén fogyni lehet, szerintem ez jobban be fog válni. Amin még gondolkodom, ha egy hónap múlva még mindig marad a súlyom, hogy kipróbálom a Reduce Fat Fast tablettát. Azért határoztam el magam, mert a terhesség előtt 59-60 kg voltam, amikor bementem a kórházba 72kg voltam, most 66-67 kg vagyok. Ez nem vészes tudom, de nagyon fáj a hátam még ettől apár kilótól is. Szívesen segítek, úgyhogy beszámolok milyen sikerrel jártam.
A naturslim cég ajánl egy tapaszt is, ami éjszaka méregtelenít, szerintem ezt is érdemes megpróbálni a tabletta mellé... ez amúgy egy hete nem volt már raktáron. Amúgy 24 óra alatt kihozzák a küldeményt, ha előző nap de. 11-ig leadja az ember a rendelést.
De valahogy egy hét után az az érzésem, hogy a kombucha jobban beválik majd.
Megrendeltem a naturslim-et, ami nem más mint egy fogyókúrás tabletta. Különbség az egyes kúrák között csak a tabletta mennyiség. Én egy intenzív kúrát kértem, 6-12 kg fogyáshoz, amit a terhesség után szeretnék leadni. Pont egy hete szedem a kapszulát, 2db-ot naponta, fél órával a fő étkezések előtt kell bevenni. Eddig nincs eredmény, pedig egészségesen eszem, nem habzsolok! Állítólag a gyógyszer mellet annyit lehet enni, amennyi jól esik. Hát fogalmam sincs. Megírom a tapasztalataimat Neked egy hét múlva is. Amúgy a vivanatura honlapján megrendeltük a kombucha akciós termékét, amivel szintén fogyni lehet, szerintem ez jobban be fog válni. Amin még gondolkodom, ha egy hónap múlva még mindig marad a súlyom, hogy kipróbálom a Reduce Fat Fast tablettát. Azért határoztam el magam, mert a terhesség előtt 59-60 kg voltam, amikor bementem a kórházba 72kg voltam, most 66-67 kg vagyok. Ez nem vészes tudom, de nagyon fáj a hátam még ettől apár kilótól is. Szívesen segítek, úgyhogy beszámolok milyen sikerrel jártam.
A naturslim cég ajánl egy tapaszt is, ami éjszaka méregtelenít, szerintem ezt is érdemes megpróbálni a tabletta mellé... ez amúgy egy hete nem volt már raktáron. Amúgy 24 óra alatt kihozzák a küldeményt, ha előző nap de. 11-ig leadja az ember a rendelést.
De valahogy egy hét után az az érzésem, hogy a kombucha jobban beválik majd.
Elküldve: 2007. április 24. - 18:02:20
Érdeklődöm ki hallott a Naturslimről? Ma olvatam róla, állítólag egy hónap alatt 20 kg minusz.

Súgó