Startlap fórum:: FOGYÓKÚRA KOPLALÁS NÉLKÜL ??? - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

FOGYÓKÚRA KOPLALÁS NÉLKÜL ???

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. május 19. - 08:02:54

Sziasztok! Nóri vagyok!
Magamról a fogyókúra terén annyit, hogy mindig volt egy-két plusz kiló rajtam, de a kilók nem mennek le maguktól. Pedig sokan biztattak, hogy a szoptatástól, meg az állandó ugrabugrálástól majd eltűnnek a zsírpárnák. Nem így lett sajnos.
Nem tagadom most ez már a szülés előtti súlyomhoz képest 13 kilót tett ki. Már szülés előtt is próbálgattam különféle diétákat. Egyik sem vált be: éhes voltam tőlük, nem bírtam koplalni, a mai napig sem tudok. Így rendszerint 1-2 hét után abba is hagytam a diétákat.
Most egy ideje elkezdtem egy fogyókúrás programot, és már 12 kiló mínusznál tartok. úgyhogy már csak 1 kiló mínusz van hátra, azt az elkövetkezendő egy-két hétben biztosan leadom. Álmaimban sem hittem volna, hogy ez sikerülhet. Pont nekem, aki nem tud koplalni.
Ezzel a programmal sem eszek sokat, de nem is kívánom. Mert amit eszek, az eltelít. Természetesen mozgok is, ha alkalmam van rá (szobabicikli, futás).
Amivel én fogyok, az nem "fogyibogyó", amik közül párat én életveszélyesnek ismerek, ezeket nem is merném beszedni. Az én programom kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozást foglal magában.
Csak én is bámultam, mikor láttam, hogy milyen hatásos a módszer. Ezért is döntöttem úgy, hogy megpróbálok másnak is segíteni lefogyni, hátha más embernek is ez lesz a "tuti", mint nekem.
Ez sem úgynevezett "csodadiéta" - azokban nem hiszek. Viszont egy remek alternatíva azoknak, akik nehezen tudnak fogyni, vagy nem bírják az éhségérzetet. És mindez egészségesen.
Itt egy étkezés 300-Ft-tól 600 Ft-ig terjedő összegbe kerül, attól függően, hogy milyen intenzív a program. Én úgy gondolom, hogy ha mást enne az ember, akkor ennyit akkor is ráköltene az étkezésére: vegyünk csak 1-2 zsemlét felvágottal, egy kis zöldséggel, kis tejjel. - és már ott is vagyunk a párszáz forintnál
Én úgy gondoltam, hogy amit megspórolok a bolti bevásárláson, azt ráköltöm az egészségemre. És hála égnek - jól döntöttem.

Szívesen segítek azoknak, akik hozzám fordulnak. E-mail címem: w.nora@citromail.hu
A fogyókúrás programról tudok bővebb tájékoztatót is küldeni e-mailben. Írj bátran!
Sziasztok
0

Topik megosztása:

• 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó