Startlap fórum:: Mondj NEMET az adventista misszionáriusoknak! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Mondj NEMET az adventista misszionáriusoknak!

#1 Felhasználó nem aktív   rixon 

 • Új Tag
 • Pipa
 • Csoport: Felhasználók
 • Hozzászólás: 1
 • Csatlakozott: 2016. 07. 16.

Elküldve: 2016. július 16. - 12:54:52

Én csak annyit jegyeznék meg a megjelent írással kapcsolatban,hogy ez a negatív hozzászólás kb úgy hangzott,mint amikor egy szerelmes pár szakít egymással és utána jól kiosszák egymást.

A másik viszont ez:van egy ismerősöm,egyedülálló férfi,én rendes embernek tartom,nagyon tud alkalmazkodni az aktuális helyzethez,nem tartozik sehová,ha jól emlékszem a szülei katolikusok,Ő 45 éves.Egy adventista családnál dolgozott nyáron,(télen meg munkásszállón élt),amikor építkeztek és egyszer csak azt mondták neki,miután befejeződött az építkezés,hogy már nem nagyon van munka,de ők majd el fognak költözni egy olyan helyre,ahol csak hívők vannak,aztán oda te már nem fogsz tudni jönni :-)
Egyszer csak hallom,hogy a férfi megtért,de most komolyan!-mert régebben is olvasott Ő a Bibliából meg könyvekből,amikor nehéz volt a tél,de aztán tavasszal változott a helyzet.Eljött hozzánk is a tél végén ez a férfi,volt némi apró munka és egyszer utazás közbe beszélgettünk vallási dolgokról és azt mondta:
"Engem nem vonz az örök élet,engem nem érdekel és hogy nem akarok Adventista lenni,se semmilyen egyház tag"
Kb egy hónappal később az említett család fia keresztelkedni készült és mondják,hogy Ő is meg fog keresztelkedni.Na de hát egy hónappal azelőtt még nem akart adventista lenni,se semmilyen egyházhoz nem akar tartozni.
Persze újra van egy kis munka és hát Ő tud alkalmazkodni.....

Vannak érdekből elkövetett helyzetek is,lehet ő is pár év múlva hasonló fórumot fog indítani,mint az itteni?!

Én nem vagyok az Adventista egyház tagja.
Az Úr áldása kísérjen mindenkit!

Szerkesztve rixon által: 2016. július 16. - 12:56:07

0

#2 Felhasználó nem aktív   Tulipánfa 

 • Új Tag
 • Pipa
 • Csoport: Felhasználók
 • Hozzászólás: 2
 • Csatlakozott: 2016. 02. 21.

Elküldve: 2016. február 21. - 02:10:03

Nem haragszom és nem is ítélkezem.
Én is adventista vagyok, és nyugodtan mondhatom, hogy mint bármely felekezetben, így az adventista gyülekezetben is érheti az embert értetlenség, fájdalom. Ugyanis mindenhol más és más emberek vannak, és lehet köztük elvakult, aki úgy érzi, ő mindenkinek a lelkiismerete és csak mondja a "frankót".
Sajnálom, hogy megbántott valami, valaki.
Általánosságban azért úgy tapasztaltam, hogy kedves és barátságos felekezetről van szó, és részt veszünk felekezetközi programokon is.
Ha van kedved, mondd el mi történt.
Remélem sikerült olyan közösséget találnod, ahol kedvesek veled!
0

#3 Felhasználó nem aktív   gabor300 

 • Új Tag
 • Pipa
 • Csoport: Felhasználók
 • Hozzászólás: 1
 • Csatlakozott: 2013. 04. 26.

Elküldve: 2013. április 26. - 23:40:49

HÖLGYEM NEM TUDOM MONDANI MAGÁROL HOGY KEDVES MERT AKKOR IGY KESZTEM VOLNA HOGY KEDVES HÖLGYEM VALOJÁBAN A LEJIRTAK ALAPJÁN MEGTUDTAM MINŐSITENI ÖNT HOGY ÖN KŐZVETLEN A GONOSZNAK SZOLGÁLATÁBAN ÁL ! ÉN NEM VAGYOK ADVENTISTA DE OLVASTAM A BIBLIÁT ÉS TUDOM HOGY HA VALAKI ÖSZINTE ÉS TISZTA A LELKE ÉS ALÁ VETI MAGÁT A JÓ ISTEN SZENT AKARATÁNAK A BIBLIA TANULMÁNYOZÁSA ALAPJÁN AKKOR JÓ ÚTON JÁR ! ÉN NEM TUDOM HOGY ÖNT MILYEN ATROCITÁS ÉRT MERT EMLITET HOGY ADVENTISTA VOLT DE SZERINTEM NEM KÉNE KERESNI A HIBÁT MÁSOKBAN HANEM KELENE EGY ÖN REVIZIOT CSINÁLJON ! JA JUT ESZEMBEN OLVASTAM EGYSZER.SZERINTEM A MÁTÉ EV EGY IJEN PÉLDÁZATOT ÉS EMLITI HOGY NE NÉZD A FELEBARÁTODNAK SZEMÉBEN A SZÁLKÁT MIKOR ÓT A SZEMEDBEN A GERENDA !!!! SZERINTEM ÉS BISZTÓS ÖN EGY ŐNZŐ AJAS SZEMÉLY !!!!!!! AMI BISZTOS ÉS EZ MEGIS FOG VALOSULNI ÖNEK NAGYON KEGYETLEN NEHÉZ SZOMORÚ ÉS ÁTKOZOT SÓRSA LESZ! MEG ALAPOZOM MIÉRT MERT ÖN MÁR KÖZVETLEN A SÁTÁN ILLETVE A GONOSZ OLDALÁN ÁL ! {ÁT MENT A MÁSIK TÁBORBAN} ÖN EGY ÁRULÓ ! ÉS CSODÁLKÓZOM HOGY ÖN MI JÓG CIMEN BIRÁSKODIK GUNYOL MINDEN FÉLE HÍVŐ KERESZTÉNY EMBERT! GONDOLKÓZÓM ÓT AHOL VÓLT ANNÓ TAG HÓGY VALOJÁBAN ÓK NÉLKŰL AZÓK AZ EMBEREK NEM AKARTÁK ÖNNEL MEGSZAKITANI A KAPCSOLATOT HA ŐN NEM AD RÁ ÓKÓT ! VALÓJÁBAN TÉNYLEG EZ A CIKK ALAPJÁN MEG MUTATA HOGY MILYEN IS VALÓJÁBAN ŐN !!!!!!! AZOK AZ EMBEREK AKIK TERMÉSZETESEN ANTI KRISZTUS SZOLGÁJI SZIMPATIZÁLNAK ŐNEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LÉNYEGÉBEN ŐN PROBÁL ÉS VETTI A MÉRGET ÉS AZOKAT AZ EMBEREKET AKIKET FÉRE PROBÁL VEZETNI EZEKNEK A SORSÁÉRT MAGA FELEL !!! HA LENE RÁ EGY MOD HOGY JÓGILAG ÁT TUDJÁK VÁLTOSZTANI ÉS ÖNT A BIROSÁG ELÉ ÁLITANI BISZTOS HOGY AZ ITÉLŐ TÁBLA HALÁRA ITÉLNÉ MAGÁT !!!!!!!!!!!! SZERINTEM JÓB LENE ÖNEK HA KÖTNE EGY MALÓM KÖVET A NYAKÁBA ÉS A TENGERBE VETNE MEGÁT !!! VAGY ESETLEG ASZT A SÓRSÓT VÁLASZTANI MINT A JÚDÁS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A KŐVETKEZŐKET MEG IRTAM MINT EGY EGYSZERŰ POLGÁRI EMBER AKI CSAK FUTÁSBOL BELE ÓLVASTAM ÉS KLIKELTEM TÖB FÓRUMOK BAN ÉS VÉLETLENŰL RÁ DŐBENTEM A MAGÁÉRA IS !!!! NEM TUDOM MONDANI A VÉGÉN HOGY TISZTELETEL MERT NEM TUDOM TISZTELNI AMIT MAGACSINÁLT !!! SENEM TUDOM MONDANI HOGY VISZONTLÁTÁSRA MERT NEM SZERETNÉK TALÁLKÓZNI ŐNEL HANEM IT A VÉGE FUSS EL VÉLLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1

#4 Felhasználó nem aktív   radames 

 • Új Tag
 • Pipa
 • Csoport: Felhasználók
 • Hozzászólás: 1
 • Csatlakozott: 2013. 04. 21.

Elküldve: 2013. április 21. - 11:43:51

Erdekes a tema:)A helyzet az hogy jomagam reformatus vagyok,de VOLT adventista baratnom...elso talalkozaskor azt mondtam hogy nem lehet gond a vallas,hiszen mindketten keresztenyek vagyunk,sot mondhatni hivo emberek.Orultem is hogy egy ilyen lannyal hozott ossze a "sors" hiszem sokmindenben egyetertettunk.A szuleivel sem volt baj,elfogadtak a massagomat es azt is hogy "vilagi" baratja van a lanyuknak.Az edespaja nehezen fogadott el,de...most mennem kell.majd folytatom.
0

#5

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. november 04. - 14:31:18

Sziasztok,
2010 október végén volt egy Biblialeíró-program Budapesten a Hetednapi Adventista Egyház szervezésében.
A 700 résztvevő 45 perc alatt írta le fejből az Újszövetséget.

Itt egy kis videó:


Itt pedig képeket lehet nézni az eseményről:
http://kepek.origo.h...ovat=fotoriport
0

#6

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. október 22. - 19:23:32

UNIVERSAL COMMERCIAL -GROUP OF COMPANIES
18% hozam naponta 10 napos lekötéssel, naponta fizetik a kamatot !

A program pár napja indult, fizet rendesen, jók róla a referenciák. Rendkívül egyszerűen működtethető, nincs igazi "regisztráció" sem, csak simán el kell indítani a befektetést, a hozamokat pedig minden nap automatikusan az Alertrenyomja ki.

10 nap múlva megszűnik a program és újra tudod indítani, de közben is bárhány programod futhat párhuzamosan.

Csak a közvetlenek után fizet jutalékot, ami 10%, de ezt azonnal fizeti is, szintén közvetlenül az Alertre! Ha átírod az ajánlói linket, figyelj oda, hogy a hiperhivatkozás is módosításra kerüljön!!! Ezt legegyszerűbben úgy tudod megtenni, hogy az egér jobb gombjával kattintasz rá, a párbeszédablakban pedig kiválasztod: "Hivatkozás szerkesztése". Itt pedig a legalsó sorban, ahol a cím található, simán kicseréled az én linkben szereplő mailcímemet a Tiedére, majd az OK gombra kattintva mented, és úgy küldöd tovább.

Én nem tettem be nagy pénzt, másnak is mértékletességet ajánlok, még ha szimpi is a lehetőség. Az mindenképpen tetszik, hogy minden lejárat után ha akarja folytatni az ember, új pénzt kell betenni, ami gyakorlatilag 10 naponta megújuló hálózati jutalékot is jelent - tehát nemcsak egyszer fizet a Cég... :-)
PROFESSZIONÁLIS MENEDZSMENT + GLOBÁLIS PARTNEREK + PÉNZÜGYI STRATÉGIÁK = SIKER


Az Universal Commercial Group of Companie – UCGC 1999-ben jött létre. Ez egy pénzügyi szakmai tanácsadók által alakított befektetői szervezet. Részt vesznek valós befektetésekben, melyeket Forex, NASDAQ kereskedelem, áruk, ingatlan kereskedelem - és befektetés valamint különböző eszközalapok és tevékenységek támasztanak alá.

2010. október 5-től befektetéseiket, szolgáltatásaikat az internetre is kiterjesztették. Partnereik igen nagy hozamokra tehetnek szert általuk. A napi profitok önmagukért beszélnek! Három programjuk közül lehet választani. Mindhárom program lekötési ideje 10 nap! A hozamokat naptári napokra, tehát a hét minden napjára fizetik, és itt jön valami nagyon érdekes: AUTOMATIKUS kifizetés, nincs dolgod vele, mert minden nap kiteszi az e-számládra (AP, LR, PM) a napi kamatot!

Betéti összeg USD

Napi profit %-ban

Profit 10 nap múlva

5 - 999

18 %

180 %

1 000 - 2 999

22%

220%

3 000 - 10 000

26%

260%


Tranzakciós lehetőségek: AlertPay, PerfectMoney, Liberty Reserve

Jutalékok az ajánlások után: 10% jutalékot fizet a rendszer a közvetlenül hozzád regisztrálók befektetései után, melyet automatikusan, 24 órán belül jóváírnak a választott e-számládra (AP, LR, PM)

Weboldal, regisztráció
http://www.ucgc.net/...er-@hotmail.com


Nem kell semmiféle regisztrációt csinálni, nagyon egyszerűen működik: Fellépsz az oldalra a fenti linkkel, rákattintasz az INVEST gombra, letekersz az AlertPayhez és kiválasztod, beírod a befektetni kívánt összeget, megadod az alertes azonosítódat (a mailcímedet), majd elindítod aMAKE DEPOSIT gombbal a befektetésed! Átkerülsz az AlertPay-re, ahol a szokásos módon engedélyezed a tranzakciót, és már kész is vagy!

Továbbajánlás: a fenti linket módosítsad (a hiperhivatkozással együtt) úgy, hogy a saját alertes mailcímedet írd a szponzorod címe helyére! 10 nap múlva megszűnik a program, ekkor újra kell ugyanígy indítani, ha akarod!

ÚJ!!!

Van 6 napos is:
NEW* 220% - 260% after 6 days
Deposit Amount (US$)

Total Profit,% (after 6 days) *
$5 - $999
220%
$1000- $2999
240%
$3
0

#7

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. október 22. - 10:02:12

Nem tudom hogy milyen tapasztalataid voltak az adventistákkal,de megborzad a hátam mikor elolvastam a rovatodat.Én személyesen adventista vagyok és mindaz amit elmondtál, hogy az egyház beleszól a magánéletedbe, meg hogy elválasztanak a családtól, a barátoktól, ez mind nem igaz.És máskülömben is mi akik az Úrat várjuk vissza nem azt kell nézzük hogy az egyházba más mit csinál, vagy mit nem csinál.És nem szabad megbotránkozni senkiben sem.Mi csak az Úrra kell nézzünk és csak Őt kell kövessük mindenben, azáltal hogy ahogy a bibliába megmondta nekünk.
És még vmi.Mi adventisták nem istenitjük Ellen White-ot. Egyszerüen csak elfogadjuk öt mint Isten profétáját akin keresztül az Úr nekünk üzent.
Én mindenkinek csak azt tudom mondani hogy kérje az Úr segítségét arra hogy megtalálja az igazi mennybevezető utat, és ne menjünk soha senki szava után.Egyedül az Úr legyen a mi példaképünk és útmutatonk.
Az Úr örizzen meg mindannyiunkat.
0

#8

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. szeptember 15. - 17:10:50

Egy film az adventistákról -klikk a linkre:

http://videa.hu/vide...mPq3z4cMvbQ6WEx

Ezek után döntse el, ki-ki maga, hogy mit ondol erről a felekezetről!
0

#9

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. augusztus 05. - 16:12:51

Az index fórumon is van ilyen figura Leslie07 névvel a H.N. adventisták tévtanításai topikban.
0

#10

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. augusztus 03. - 19:38:49

Sajnálom, hogy ilyen üres lelkű és fejű ember vagy, aki csak a gyűlöletet tudja fröcsögni magából.
Ha majd érdemben is el tudod mondani a negatív észrevételeidet, amivel egy értelmesebb ember szóba tud állni, és meg tudja veled beszélni, akkor írjál legközelebb ilyen fórumon.
0

#11

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. május 22. - 11:43:27

hh
0

#12

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. március 05. - 20:42:42

Miféle haladó ember az olyan aki erényt kovácsol a tanulatlanságból, vagy ahogy adventista körökben szokás mondani, a „” szegénylelkűségből?
Miféle keresztény irányzat az olyan aki egy megtébolyodott, hazug asszonyt bizonyos E.G. Wihte-ot helyez a biblia fölé és Krisztus kereszthalála elé?
Adventista fiatalok?
Nevetséges!
Ezek maguk az ördögök!
Ezek nem ismernek krisztusi szeretetet, irgalmat, méltósságot! Ezek mind báránybőrbe öltöztetett farkasok!
Aki csak teheti, tartsa magát távol az ilyen szektától mind az adventista. Mint egy mekkora méreteket ölt, az adventisták ugyan olyan szekta, mint a Jehova tanúi, vagy a mormonok. Mindegyik említett mozgalom közös gyökerekkel rendelkezik, mindegyik az 1800-as évek közepén kezdte meg „munkáját” és mindegyiküknek meg van a maga „profétája” aki számukra egyben az Isten küldöttje. Az adventistáknál ott van a hazug E. G. White, a mormonoknál ott van Smith és társai, a jehovistáknak is meg van a maguk útmutatója. Lényegében mindenhol ügyesen elkerülik a biblia igazságát, a Krisztus kereszthalála által nyújtott szabadságot és megváltást. Mindegyik szektánál megfigyelhető az hogy a vezetőség, szigorúan irányit és beleszól olyan alapvető emberi magánterületeken, mint például a házasság, az adakozás, stb. Ha valaki, egyetemre jár, nyelveket tanul, és ezek mellett még meg is világosodik és rájön arra, hogy mekkora tévhitben élt, azt nyilvánosan megalázzák, attól elfordulnak és még a szüleinek, testvéreinek sem engedik meg, hogy, kapcsolatot tartsanak az ilyen személlyel.
Több mint 11 éve házas vagyok. A férjem katolikus. Én ex-adventista. Magam részéről azt mondanám, hogy az igazságot egyedül és csak a Bibliában keresse mindenki.
Egyedül!
Ne fogadjon segítségül „útmutatókat”, akik ügyesen tévútra vezeti míg pokollá nem teszik az életét. Magyarországon elég nagy a választék. Lehet menni Katolikus Templomba, lehet menni Református vagy Evangélikus Templomokba is, léteznek Ökumenikus összejövetelek is (ezeken az adventisták nem vesznek részt, mert számukra ez egy antikrisztusi mozgalom), lényegében a felsorolt templomokba jobb járni, mint az adventistákhoz, vagy más szektához. Ha az ember tényleg keresi az Istent és az Isten útmutatását, akkor megtalálja azt és békére is lel.
Aki akar, az nyugodtan kérdezzen. Nagyon szívesen válaszolok mindenkinek.
0

Oldal 1 / 1
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó