Startlap fórum:: Találkoztál már szellemmel? - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
 • 121 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Utolsó »
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Találkoztál már szellemmel?

#21

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. június 14. - 15:15:55

EZ ilyeszto es ez biztos hogy egy szellem en a tehejedben mar reg bediliznek.Probalj vele kapcsolatba lepni pl.:este mond hogy gyere es beszeljuk meg az almomban es elalszol elmongya h mit akar vagy ha van tukor a szobadban azt vidd ki mert az is hiv szellemeket.
0

#22

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. június 12. - 13:21:32

És még azelőzőhöz valami.Mostanában sokat álmodom egy emberről akit bőrkabát és cowboy kalap van.Egyik éjjel felébrettem kinyitottam a szemem és láttam őt maj becsuktam és amikor másodszor is kinyitottam már nem volt ott.
0

#23

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. június 12. - 12:56:58

Sziasztok.

Lehet hogy szellem van a háznál, mert amikor későn feküdtem le olyan fél 12-kor olyat hallottam mintha valaki egy fémdobozt rugdosna kint az utcán.Kinéztunk de neml láttunk senkit.Amikor lefekudtem hirtelen nagyon elkezdtem izzadni kinyitottam az ablakot amikor hirtelen levágódott a villany. Nagy nehezen visszataláltam az ágyamhoz. fél perc múlva olyat hallottam mintha valaki járkálna a konyhába, és mintha az ablakom alatt egy furcsa hangú macska nyávogott volna. Szerintetek mi volt az?
0

#24

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. június 03. - 14:31:36

Sziasztok!

Van egy nagyon jó játék, olyan mint a valódi élet, böngészős formában. Egy próbát megér ez a játék, ami sokakat tett függővé :)
Regeljetek Central Hungaryba, ott a legjobb.
Itt a link: http://www.erepublik...eferrer/Franky8
Jelöljétek be barátnak őt és akkor kaptok mentort, aki segít ha kérdésetek lenne:
http://www.erepublik...ization/2130835
0

#25

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. június 02. - 20:18:00

Sziasztok!

Van egy nagyon jó játék, olyan mint a valódi élet, böngészős formában. Egy próbát megér ez a játék, ami sokakat tett függővé :)
Itt a link: http://www.erepublik...eferrer/Franky8
0

#26

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. június 02. - 15:43:32

Sziasztok!

Van egy nagyon jó játék, olyan mint a valódi élet, böngészős formában. Egy próbát megér ez a játék, ami sokakat tett függővé :)
Itt a link: http://www.erepublik...eferrer/Franky8
0

#27

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. április 24. - 17:26:12

az jo dolog ha nem bant :D de az anyum azt mondja hogy a patogasok csak a hovaltozastol vannak de mas hejsegben nincs olyan esetleg 1-szer 2-szer de akor az tenyleg a hovaltozas mert pont akor van amikor ablakot nyitok .Koszonom a segitseget .Sziasztok.:D
0

#28

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. április 15. - 17:51:04

Szia Chip10. Hát amiket leirtál csak egy egyszerü szellem, nem hiszem hogy van anyi energiája hogy bárkit is bántson mert azt már megmutatta volna. Szerintem nem akar tőlled semmit csak jelzi a jelenlétét.
0

#29

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. április 11. - 11:43:48

talán akar tolem valamit vagy csak en vok hulye ?Mert az ember megérzi ha figyelik es nekem este olyan erzesem van.
0

#30

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. április 11. - 10:18:53

Sziasztok !

Lehet hogy nincs szellem a házunkban mert én nem halok pakolászást járkálást vagy ilyesmiket ,de olyasmiket halok mint pl.: ha megyek aludni akor kikapcsolom a szamítogépet és elkezd patokgni még a TV is amikor egésznap be sem volt kapcsolva.Ez volt az egyik dolog a masik meg :
Egyszer egy fél éve este a haveromal kuldozgetunk ,zenéket képeket stb. a mobilra és kint voltunk este nemlátunk semit a neon se világított ,de azért anyit látunk volna ha jon valaki és (jott valami/valaki)de csak a lépést halotuk sehol senki gondoltuk biztos jon valaki és minél kozelebb jott elkeztunk félni mert sehol senki csak a lépteket halotuk bementunk a lépcsohazba(a haverom ott lakik) és be hozá kinéztunk az ablakon senki .Az elozohoz viszatérve meg a szomszédunk elkoltoztek nagyon joban voltunk stb. mar 40 valahány éve ott lakott es amikor koltozek (tudni kell hogy valami betegsege volt)mentek az orvoshoz es jotek viszafelé a vonaton halt meg tehát lehet az hogy a szomszédom van a házunkban mert élyel mostanában ahogy elkezdtem foglalkozni a szelemekel roszakat almodom felriadok de ez volt azelott is amokor meghalt es sokszor van olyan hogy szelemekrol almodom pl.:egyszer áltam az ajtoba es atment egy fekete korvonalu ember vagy no az ajton kb.150 cm magas volt es a szomszed is .Mert csak egy fal valaszt el(lépcsohazban lakunk).
(bocs hogy hoszu lett de meg a felet hogy leirtam )
0

#31

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 31. - 17:08:59

Köszönöm megpróbálok ilyen embert keresni de sok a szélhámos sajnos az ezzel foglalkozó emberek között is mint mindenhol.
0

#32

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 31. - 16:51:42

Bocsi de harmadszor próbálom leírni a lényeget,de mindíg megszakad. Nos biztosan halottatok csakrákról, auráról, stb... Feküdjetek mind a ketten le az ágyra, tegyétek a szemérem csont fölött, a köldök alatt lévő csakrára a kezeteket. Csukott szemmel képzeljétek el hogy egy erős energiaörvény indúl a testeteken a lábujjatoktól a fejetek búbjáig, ahol távozik, és közben kilök minden feketét,rosszat, betegséget stb.. A lakásban legyen nyitva egy ablak amin kiszorítjátok az összes rosszat, amit találtok.Mikor a testeteket elhagyja az energia, képzeljétek azt hogy teljesen körbevesz. Ez az aurátok, és növerljétek meg akkorára, hogy kiszorítson minden rosszat a nyitott ablakon. Így megtisztítottátok a lakást is. Fontos a magabiztosság, és nem szabad félni, mert a szellem abból merít erőt. Mikor végeztetek nagyon felszabadúltnak, és vidámnak fogjátok érezni magatokat. Úgy érzitek tele vagytok energiával. Innen lehet tudni, hogy a szellem elment,és csak önmagatok vagytok. Sok sikert.
0

#33

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 31. - 16:33:20

Szia azt hiszem tudom mi történt veled.Mikor az ember serdülő korú a hormonok miatt megváltozik az energiamezője, ezér könnyebben utat találnak a szellemek hozzánk. Téged 14 évesen megszállt egy lány szelleme, ami megpróbált veled kommunikálni mikor aludtál, de úgy látom nem sok sikerrel. Az évek folyamán egyre gyengébb lett mert az érzelmek stabilizálódtak. Mikor szerelmes lettél majdnem kilökted, ezért támadt a barátnődre, persze csak látomásokkal. Próbálta elijeszteni tőled.Ez féltékenység, mert megszokta hogy ő az úr. Nincs más dolgotok mint megtisztítani mgatokat.
0

#34

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 31. - 16:19:41

Szia azt hiszem tudom mi történik veled
0

#35

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 30. - 07:51:45

Szia Jesan!

Köszönöm a segítséget! Megpróbálom megfogadni a tanácsod, bárelég nehéz lesz.Ha kopogó szellem vagy ha démon egyik sem jó...De az sem jó, ha én idéztem elő. Állítólag olyan energiákkal rendelkezem, mint nagyon kevesen.De én nem akarom használni, ezért nem is tudom kezelni. Még egyszer köszi!
0

#36

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 25. - 19:50:06

Szia buckavirág.
A nagyid szerintem azért jelenik meg nállad mert hozzád kötődik a legjobban és figyelmeztetni akar hogy valami baj fog történni, és it a baj hogy nem érted mit mond. Szerintem forduly egy olyan személyhez aki kapcsolatban van a szellemekkel. Egy fórumban senki nem adhat pontos választ a részletek megismerése nélkül és kevés tapasztalattal. Remélem azért segítettem.
0

#37

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 25. - 19:40:09

Helló Hélia. Amit elmondtál az a kopogó szellemekre és a Démonokra is egyaránt jellemző. Na most, a kopogó szellemeket 2 dolog is előidézheti pl. ha ideges vagy majd hogy nem depresziós állapotban akkor ienek történhetnek mivel ezt a kivetülő érzéseid okozhatják, a másik meg ha valamien paranormális tevékenységben volt részed vagy csak jelen voltál. De ép mint a démonok ezek is csak ugy rád akadhatnak hogy ijezgessenek meg ijenek. Szerintem ha teheted ne végy rájuk figyelmet ne add ki a félelem jeleit és akkor előbb utóbb elmennek. Vagy forduly médiumhoz az többet mondhat. Remélem segítettem... Sok szerencsét.
0

#38

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 24. - 16:10:43

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Már több hete arra ébredek fel éjszaka, hogy futkározik rajtam a hideg. Borzongok. Nem ugyanolyan ,mint amikor fázok.Nyakig betakarózom, felveszem a fűtést,de nem múlik. Ez éjfél és reggel 4 között van.
De tegnap éjszaka félelmetes is volt. Megint elkezdődött a borzongás, de most halk éneklést is hallottam.Egyszer csak olyan érzésem volt, mintha valaki az ujjával hozzám érne. Fel akartam kapcsolni az egyik éjjeli lámpát, de a villanykörte kicsapódott, akkor a másik villanyt akartam felkapcsolni, de az is kivágódott. mit ne mondjak, majd be....tam.4 óra körül minden abbamaradt.
Szerintetek mi volt ez? Eddig nem hittem a paranormális jelenségekben.
0

#39

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 22. - 19:36:29

Köszönöm a választ Jesan. :-)
0

#40

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 21. - 10:41:59

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban ,hogy én több mint 14 éve a már ma sajnos nem élő nagymamámmal beszélgetek. Megjeleník ha lelki vállságban vagyok ,söt az a legérdekesebb sokszor mondd valamit de nem rtem és távolodik az ágyam vgétöl.Ilyenkor másnap mindig arról kapunk hírt valakit elvesztettünk a családunkból.Nem szeretném a kapcsolatott megszakítani vele ,de jobban szeretném megérteni a jellenseinek okát.
0

 • 121 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Utolsó »
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó