Startlap fórum:: Találkoztál már szellemmel? - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
 • 121 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Utolsó »
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Találkoztál már szellemmel?

#41

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 16. - 14:22:03

Szia mmet01. Tudtommal a szellemek olyan nyelven tudnak beszélni amilyenen az életükben is tudtak. Tehát hogy ha életükben tudtak pl. angolul meg magyarul attól még haláluk után nem kezdik el fujni a franciát. Ha csak megnem figyelték valahol vagy meg nem tanulták valahol.
Remélem választ adtam a kérdésedre.
0

#42

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 10. - 21:50:26

Ajándék laptop
Nem kell befizetni, vásárolni SEMMIT! Egy pici IDŐT kér csak a program:
Karácsonyra ajándékozd meg magad egy Laptoppal, LCD TV-vel.
Ez csak kettő a sokféle műszaki cikk és szolgáltatás közül, amit napi 15 perc munkával ajándékként választhatsz magadnak!
Mit a MUNKA:
Minden nap kapsz egy levelet, amiben max 5 link van, a linkekre kattintva Magyar reklámokat kell nézni, ha letelt a megadott idő, bezárod AZ ablakot és kész.
Mennyi IDŐ:
Napi 15 percedbe kerül. Minden megtekintésért pontok járnak.
Hogyan lehet GYORSABBAN haladni:
Mindenki jogosult maga alá regisztrálni további tagokat AZ emailben kapott referencia linken keresztül. Csak küldd tovább a barátaidnak.
A barátaid pontjai után te is kapsz pontot, hogy minél hamarabb tiéd lehessen a kiszemelt ajándék.
Mit kell TENNEM:
Most AZ elő regisztráció zajlik! Légy AZ elsők között!
A számítások szerint, AZ első egy-másfél hónapban 5-10.000 regisztráció lesz, aztán még 3 hónapon belül további 15-40.000 regisztráció lesz.
- Regisztrálj minél gyorsabban, hogy alád regisztráljanak! 3 napja indult a regisztráció!
- Nem jár semmilyen kötelezettséggel! Regelj be, és küldd tovább a referencia linkedet a barátaidnak.
- ITT REGISZTRÁLJ MOST: http://www.ponter.hu...ode=39d8527feb( fél perc a regisztráció! )
( ha nem működik a link, másold be a böngésződbe )
Aztán próbáld ki Április 15-től a programot. Ha nem tetszik akkor 15 percedbe került,
De ha tetszik…?
Nem baj, ha most nem érdekel, regelj be.
A program fogadtatása meglepően kedvező, magas a regisztrálók aránya. Ha téged nem érdekel, küldd tovább!
Meg fogsz lepődni hány embert fog érdekelni!
Üdv.
Waddiszno
0

#43

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 06. - 17:29:07

Sziasztok! A szellemek több nyelven tudnak kommunikálni, illetve több nyelvet is megértenek? A választ köszönöm, ha lenne még kérdésem, akkor majd írok. Üdv mindenkinek. :)
0

#44

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. február 06. - 02:40:52

Nem mindig jelzik a szellemek a jelenlétüket, s az öngyilkosok szellemei nem is tudnak tovább lépni. Állítólag.
0

#45

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. február 03. - 18:06:37

Köszönöm Jesan.Valóban nem láttam.Ellenben jelenleg is olyan házban lakom 8 éve,amiben öngyilkosság történt és soha nem éreztem semmilyen dolgot,jelenlétet.De az előbbi szörnyű volt.
0

#46

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. február 02. - 23:40:09

Zo.
Szerintem igen. De ezt te érzed. Enyiből nem sokra lehet következtetni.
0

#47

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 31. - 22:16:02

Sziasztok.Emlékeimben él egy eset,leírom ide.Apám tv-rádió műszerész volt.Van az udvarunkon egy garázs,ő ebben javított a falunak.Precíz ember lévén mindig rendezett volt a munkaasztala,szerszámai.Gyermekként mindig belógtam a birodalmába és a sok szerszámmal játszottam,kíváncsiskodtam.Mikor észrevette ezt mindig letolt érte,mondván ,ne nyúlkáljak a dolgaihoz.Apám önkezével vetett véget életének 1997-ben.A kis műhelyt berendeztem autószerelésre,magamnak.Sokszor egy egész éjszakát is bent töltöttem,szerelgettem,javítottam.Egy nyári ejszakai is éppen barkácsoltam valamit.Egy polcot akartam rögzíteni a falra.Fúrógéppel kezdtem fúrni a falat.Egy idő után jéghideg lett a levegő körülöttem,karom el kezdett zsibbadni.Éreztem hogy valaki van mögöttem és néz. Elkezdtem reszketni,halálfélelmem volt.Nem tudom mennyi idő telt el,de lassan megfordultam.Senki nem volt a hátam mögött.Abbahagytam a munkát és bementem aludni a házba.Személy szerint én nem hiszek a szellemekben,de tudom hogy volt valaki ,akkor este velem és nézett.Lehet hogy apám?Ha van véleményetek,szívesen venném ha leírnátok.
0

#48

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 22. - 00:20:39

Noby

Ténleg elég hosszú a listád és vannak egy páran körülötted akik okkultizmussal foglalkoznak. Tehát bárhol rád akadhatott egy szellem. És akár egy elhunyt családtagod is lehet mert az hogy elküldtétek és el is ment arra utal hogy nem akar benneteket bántani egy idegen szellem szerintem agresszívan reagált volna.
Szerintem ha ez ténleg egy családtag volna akkor megmagyarázhatnátok neki hogy menjen el mert nem látjátok szívessen és megieszt benneteket ezért mindenkinek jobb lenne ha tovább lépne. Az is lehet hogy azért maradt itt ezen a világon mert valamit nem bírt elintézni és bekell fejezze azt vagy valamit megakar előzni ez magyarázná a felijedéseket is. Különben az öngyilkosok tudtomal nem is bírnak tovább lépni. Ha pedig meg akartok tőlle szabadulni akkor szerintem kérjétek boszorkány vagy pap segítségét. És ha olyan sok ismerősötök van aki okkultizmussal foglalkozik akkor talán ők is adhatnának valami hasznos tanácsot. A gyerek meg szerintem nem az őrangyalát lássa hanem egy szellemet. Egy őrangyal szerintem nem ülne le játszani. A legtöbb gyerek még gyerek korukban lássák a természetfeletti jenséget és megkapják rá az esélyt hogy ezt a képességet meg is tartsák, kérdés hogy vissza élnek e vele. Legalább is a Wicca vallás igy tartja. A legtöbb gyereknél ez a képesség egy idő után elveszik. Remélem segítettem valamit és mondtam valami hasznossat. Sok sikert a jövőben. És ha van valami kérdésed itt várom őket.
0

#49

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 21. - 15:58:46

Kedves motrica!
Mi mikor el akartuk hajtani a szellemecskénket kicsit veszekedtünk vele hogy menjen el mert nem félünk és ez a mi házunk.Éllettársam egyszer csak kirobbant 1x hogy takaroggyon el innen mert már unalmas és nemtudunk miatta aludni. Két hétre eltünt.Vagy lehet hogy hülyén hangzik de hóvirágott vittünk be a szobába, sött állitólagosan ha kivirágzik és letéped majd mindig magadnál tartod (persze kiszárítva)valamilyen szintű védelmet nyujt.
Bár a veszekedést nem minden estben ajánlanám hogy kijabálva tessékeljük el de nálunk bevált.
De ha kell egy két tanács vagy dolog akkor irj emailbe!
Lentebb megtalálod az email címem!
0

#50

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 21. - 15:49:56

Kedves morticia!
Én legalábbis ugy tudom hogy amit láthatuk az egy szellem, van a aki öranyalnak hivja, valaki ugy hiszi hogy valameik szerette. Nem tudom pontosan a választ de a gyerekek látják.
Tapasztalatom erröl is van mivel mikor még tanultam bátyám barátjának kislánya fürdés közben este a levegöbe mutogatva mondogatta:" -Nézd Anyu, ott egy angyal! "
Élettársamnak van egy öccse(mostohaédesapjátol) és kicsit késön sikerült összehozni de megszületett.Nos ö 5éves most mult és volt olyan amikor a gyerek bent a szobában egymaga beszélgetett valakivel.Többször is elöfordult és mikor már kérdörevontam csak csak annyit mondott hogy egy kisfiuval szokoktt beszélgstni a szobában és jáccani.Akármit kérdeztem rolla mindig elhalgat a mai napig,csak annyit mondott még mellé az öt éves gyerek mikor tovább faggatoztam rolla hogy nem bántya és csak jáccanak mert unatkozik kisfiu,megakartam kérdezni a kisfiu nevét az öt éves gyerek beválaszol egy olyat hogy többet nem beszélhet mert félni fog töle.
Szerintetek mit gondoljon ilyenkor az ember?
0

#51

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 21. - 15:38:11

Kedves Jesan!
Basszus nem tudom hol kezdjem!
Családkörömben ami ezt illeti édesapám felöli nagymamámat nem ismertem, joval születésem elött meghalt, lett mostoha nagymamám de ö is meghalt öt éve.Édesanyám felöl 8éve halt meg nagymamám bár ö nagyon szeretett deritkán láttam. Baráti társaságombol talán öcsém barátja is barátom volt és egy suliban jártunk.
2 éve nyár elején egyik este felhívott h mennyünk már át hozzá sörözgetni meg beszélgetni.De mondtam nem jo mert akkor értem haza melóból na+ a szomszédos faluban lakott és késö volt buxxal átmenni.Nem valami jo volt a családi helyzete és a hangja sem volt valami jókedvű mikor beszélgettünk.
Rá két napra felhívott zokogva az édeannya hogy Zsolt felakasztotta magát és bet van a korházban,kómában fekszik és élet halál között van.Nem birtam bemenni hozzá munka miatt(késő este értem haza mindig).Másnap délelött beállt nálla az agyhalál.
Nehéz volt elfogadnom hogy én beszéltem vele utoljára a barátok, iskolatársak és az ismerösök közül.Nehezen dolgoztam fel.De ez is rég történt és nem hiszem hogy ö itt maradt volna.
Bár volt neki egy kapcsolata ami tönkrement és a volt barátnöje áll. lisztet szort ki az ágya köré aznap este mikor meghalt, megtalálta benne a lábnyomát, bár én eztne hittem el neki valamiért.
Igaz beleméjültünk és van ismerösünk kik igazán mozognak ezen okultizmusnak nevezett körökben. Ök segítettek igazságszerint.Sőt azt is elmondom hogy ahol én lakom az iskolámbol a a fél tanári kar benne van,tom ki tanitja vagy adja tovább e tudást.
Annyira sikerül nekem hozzá közel kerülni hogy énnekem is felajánlották hogy megtanulhatom mivel állitólagosan van hozzá tehetségem.Megmondták kitöl tanulhatom meg és megdöbbenve lettem mikor kiderült hogy anyukámék szomszédjának a lányának a férje foglalkozik ezzel mikor gimnáziumi tanár(bár az is hozzátartozik hogy a felesége meghalt autóbalesetben)Bár ez is egy hosszú történet de ha kiváncsi vagy rá elmondhatom.
0

#52

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 21. - 12:42:57

Szia Noby!

Ilyen velem is történt már! Még gyerek voltam, amikor éjjel minden ok nélkül felébredtem, és amikor oldalra néztem, ott állt az ágy mellett egy nagy fekete alak, és ami érdekes, hogy tényleg csak a körvonala látszódott tisztán, meg az, hogy fekete. Nem lehet, hogy ugyanaz a valami volt?
Mostanában kezdődtek nálunk újra az események, a legutóbbit egy kedves barátnőm tanácsai alapján sikerült elűznöm. De pár napja megint érdekes dolgok történnek, de már nem olyan, mint a múltkori. Annál sokkal kézzelfoghatóbb. És most nem működött a múltkor bevált módszer :(
0

#53

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 21. - 03:23:02

Helló noby.

A hideg lehellet általában a szellemeket jelzi meg az árnyak is, egy idő után a szellemek kezdenek egyre kiláthatóbb emberi alakot ölteni. Az pedig hogy az árammal babrálnak az főként a kopogó szellemekre jellemző. De valami még is azt súgja hogy ami nállatok van az egy erős szellem. Nem volt a múltadban semmi szellem idézés vagy ijen okultizmus féle dolog? Vagy nem halt meg valaki a családodban vagy a baráti körödben akihez naon vonzódtál és nem akartad elengedni? Általában ak maradnak itt a szellemek. És az hogy megjelennek 0.00-kor az azért lehet mert éjfélkor minden mágia felszabadul ezért vonzódik annyira minden mágikus történet az éjfélhez. Ilyenkor egy kapu nyillik a mi világunk és a túl világ között. De nem szabad mindent a szellemekre fogni van ami a véletlen műve és nincs semmi köze az okultizmushoz. Vigyázni kell ne naon merülyetek bele mert meg is őrülhettek tőlle. Javaslom olvasd át az előző válaszaimat is azok is segítségedre lehetnek. Sok sikert. Egyebként az hogy megadott időközönként felijedsz az jelenthet is valamit. Általában az olyasmivel jelezni akarnak valami fontos eseményt. :-)
0

#54

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 20. - 15:05:32

Mivel lassan cseperedtem és középiskooába kerültem el is felejtettem e dolgokat,inkáb nem gondoltam rájuk.Aztán találkoztam életem párjával akit nagyon szeretek és sajnos az otthon alakuló rossz szülői viszony miatt hozzáköltöztem.
Persze megbeszéltünk mindent és elmondtam ezen dolgokat neki.Mikor elmondtam neki megértette és gratulált és mondta hogy késszüljek fel mert nála néha elöfordulanak vele is ilyesmik. .Mert ugyan is nála szellemek járnak valamikor.De csak mosolyogtam egyet mert aludtam már azelött is nála...
Azt hozzátenném hogy mi a Tisza régi holtágának a partján laktunk(azért csak laktunk mert eljöttünk onnan)
Szóval odaköltöztem és ott is laktam. Csak egyik 7végi éjszaka a számítogépem tévénézés közben bekapcsolt!De tette ezt pont 0:00 kor.De a számitógép nem ugy kapcsolt be hogy be és aztán töltötte a rendszert hanem be aztán egy pillanat után ki, be és ki,lehetett hallani ahogy a merevlemez és a ventilátorok felpörögtek majd ki, és ezt ismételgette jó párszor mig mérgemben ki nem huzam a konektorbol.Ezután lekapcsoltuk a tv-t és aludni probáltunk,öszzebujtunk és beszélgettünk valami egészen másról ne mpedig a történtröl csak aztán jött a tv és a hifitorony.Ezeket is szépen áramtalanítottuk.
Az eset eltelte után ugy éreztem hogy sokkal fáradtabban kelek mint ahogy lefekszem pedig egész éjszaka aludtam .Aztán jött az hogy pontban mindig felkeltem éjszaka 2:00-kor aztán 5:00-kor.Mindig ilyedséggel ébredtem mintha felkeltettek volna.Volt amikor ugy keltem fel mintha valami kijött volna belölem és nekiáltam sirni...
Aztán egyik éjszak probáltam aludni, fél álomban voltam és probáltam teljesen aludni,valahol az alvás és a ébrenlétt közözz voltam, halgattam egy kellemes lágy nöi suttogáshoz hasonló beszéló dúdolászó megnyugtató hangot.Majd fel tünt nekem h ébren agyok és nem is álmodom és a hangot tovább hallom.Na akkor beijedtem és probáltam kellteni a páromat de nem ment nem ébredt fel akárhogy is ráztam.Két nap mulva ejszaka valaki felkapcsolta vilanyt a fürdöben majd másnap megnyititta valaki a csapot,arra keltünk hogy folyik a viz a kádba.
Volt amikor a konyhábol pakolást vagy pohárcsengést halottunk.Volt hogy éjszaka valaki állt az ablakunk elött s olyan is hogy a szoba ajtaját rázzák vagy a kilincset nyomkodják lefelé.Párom is mondta hogy mikor én aludtam arra kelt hogy mintha állna valaki az ágyunk elött felkeltett és én is éreztem volt olyan hogy mintha az ágyunkon ültek volna.Olyankor mindig hidegg lett a szobánkban szinte látszodott a leheletünk és fáztunk.
Történt annyi minden hogy még rengeteg mindent irhatnák, utánajártunk a dolgoknak és csak muszáj volt elköltözünk...
irdatlannoby@citromail.hu
0

#55

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 20. - 14:13:27

Sziasztok!
22 éves vagyok!Nekem is van élményem és nagyon gyerekkorombeliek.
Az első amire tisztán emlékszem a mai napig hogy mikor még kicsi voltam arra ébredtem hogy valaki figyel,rettentően rámjött az félelem érzés.De valami oknál fogva fellendült bennem a bátorság és a fal felöl kikacsingatva a takaró alól arra néztem amerröl "figyeltek". A látvány a mai napig - az a pillanat le van fényképezve a fejemben.A szobám ablaka eött egy fekete tisztán kinézhetö körvonalú alak ált,de teljesen fekete volt.Ezeután nincs erröl az esetröl emlékem csak az hogy reggel ébredtem fel...
A másodig eset is gyermekkoromban történt nem olyan sokkal az előző elött.Éjszaka aludtam és ugyanaz a érzés jött rám mint az elsö esetnél mintha figyelnének.Nyakig be voltam takarózva és gubozva félelmemben,nem bitram aludni,egyszer csak a lábfejemtől egészen a hátam közepéig mintha valaki húzogatta volna vagy simogatta volna a takarót a hátamon,rettentöen megiedtem és rettegtem egész éjszkán át hajnalig ment ez a dolog velem.
Sok emlékem van arrol hogy éjszaka halottam mintha valaki járkálna a szönyegen, mintha lépdelnének a folyosón és a szobámban is.Nagyon féltem ilyenkor.
Ezekre a dolgokra megtanultam nem odafigyelni mivel ha féltem vagy külsőleg valamien cselekvést hajtottam végre pl: felkapcsoltam a villanyt vagy forgolodtam és félelemtöl lihegtem annál jobban történtek az események.Nem figyeltem az árulkodó jelekre bárcsak lehet hogy én vagyok dilis...
0

#56

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 19. - 03:13:54

Szia Liandry.

Elméletileg akkor a szellem felszabadul, de lehet hogy bojongó lélek lessz. De mivell nem akár mien módon halt meg és nem is lehet tudni miért maradt itt, azt sem tudhatjuk biztossan hogy mi lenne ha lebontanák az othonát. Vannak szellemek akik újra és újra átélik halálukat, azok tudtommal addig teszik ezt még valaki nem segít nekik, befejezni valami elvégezetlen munkát. Szóval hogy bármit is lehessen mondani ezzel kapcsolatban többet kell tudni rólla. Azért remélem valami hasznos volt a számodra. Üdv.
0

#57

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 19. - 03:06:16

Szívessen. Arról én is hallottam hogy hatásos, de nem hiszem hogy telyessen elűzné. Szerintem csak legyengíti. Jól teszed hogy nem fogsz mindent rá, mert az őrületbe is kergethet, de jobb óvatosnak lenni. Remélem sikerül megszabadulni tőlle. :-)
0

#58

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 18. - 21:52:58

Sziasztok!

A kérdésem:

Van 1 lány aki egy tömegmészárlás során halt meg (Megölték őt is) .
A hely, ahol a mészárlás történt, ma is áll.. a gyerek a mai napig kísért.

Ez eddig tiszta. Nem tudott átkelni. Ez is tiszta.
-------------------------------------------------------
De mit csinál a gyerek, ha az a hely ahol kísért, megszűnik?

Én nem reinkarnációról beszélek.
Nem arra akartam ezzel utalni.

Üdv: Lia
0

#59

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 18. - 17:54:12

Szia, koszi a tanacsokat. 2 napja gyujtottam gyertyat, kinyitottam az ablakokat es csengettyuket is csengettem, azt olvastam a neten, hogy azt nem szeretik. Kicsit megnyugodtam. Nem tudom, hogy elment-e vagy meghuzta magat. Par nap mulva meglatjuk. Na lenyeg, hogy 1 napra ra ugy elestem a konyhaban, beleestem az erkely uvegbe. Szerencsere nem vagtak ossze az uvegszilankok, de rettenetesen megutottem magam. A tal ami a kezemben volt kilyukadt az uvegtol, ami meglepett. Nem akarom szellemre fogni a dolgot, hisz lehetett a veletlen muve is. De az erzes, hogy valami rossz tortenni fog, nem mult el. Sajnos az a tanacs, hogy mondjak neki valamit, nem fog menni, mert mindig kiremulok, elfutok a szobaba. Nem lennek kepes komunikalni vele. De a pap az lehetseges megoldas. Koszi.
0

#60

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. január 17. - 05:24:10

ds20

Szerintem az ami veletek történi leginkább egy kopogószellemre hasonlít de az is lehet hogy egy démon az ijeneknek utánna tudsz nézni interneten is. A kopogószellem más néven Poltergeistra jellemzőek: röpködő tárgyakj, hangos zajok, dübörgés, rossz szagok, csapkodás hangjai, megmagyarázhatatlan elektronikus jelenségek. Anyit még hozzá fűznék hogy a kopogószellemet két dolog idézhetje elő.
Első: A kutátások szerint az áldozatok töbsége 25 év alatti nő akik nem is tudják hogy ők maguk idézik elő. Az ő érzelmeik problémáik vetülnek ki: harag, paranoia, skizofrénia, stb. Második: Vannak olyan kopogó szellemek melyek kísértetekhez kapcsolódnak.
A kopogó szellemek veszélyessek szellemi és fizikai értelemben is. Renszerint nem helyhez hanem személyhez kötöttek, tehát nem elég elköltözni. Ha pedig egy démon akkor nagyobb a baj. Sokkal. Arra már nem tok mit mondani nem sokat tudok rólluk. Szerintem te is forduly médiumhoz, paphoz vagy ördögűzőhöz. Remélem mondtam valamit ami segítségetekre lessz. :-) Sok sikert.
0

 • 121 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Utolsó »
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó