Basszus videók
Elküldve: 2010. május 09. - 04:14:36
hát kicsit csúszik itt-ott, de valami nagyon állat:D zsír maga a muzsika is, meg az előadásmódja az tényleg poén:D
Elküldve: 2010. május 06. - 00:40:18
Hehe, láttam már a formát, van egy Dixie Dregs videóm. Meg G3-nál is volt asszem. Ügyes az öreg, sokoldalú tényleg. Csak a hanxer... :-))) rút kiskacsa
Elküldve: 2010. április 12. - 02:15:27
Hú, sok éve láttam asszem ezt a formációját a Trafóban. Életem egyik legemlékezetesebb koncertje volt. Amikor kijöttem róla, rossz irányba indultam el a kocsim felé, olyan kába voltam. Majdnem eltévedtem, haha!
Elküldve: 2010. április 09. - 09:40:38
nekem ez a zenekar eddig elkerülte a figyelmemet, pedig egészen jó:)
Elküldve: 2010. április 09. - 01:07:15
20 évesen én is így voltam vele. Azóta eltelt egy kis idő... :-)
Most tudtam meg hogy néhány buli erejéig reinkarnáció lesz, júliusban jönnek Ausztriába, Svájcba, Németországba. Ráadásul elég spéci felállással: Nathan East, Joseph Williams, és Paich is lesz... link
Ezt muszáj látni minden zeneszeretőnek! :-)
Most tudtam meg hogy néhány buli erejéig reinkarnáció lesz, júliusban jönnek Ausztriába, Svájcba, Németországba. Ráadásul elég spéci felállással: Nathan East, Joseph Williams, és Paich is lesz... link
Ezt muszáj látni minden zeneszeretőnek! :-)
Elküldve: 2010. április 08. - 14:37:57
Sose szerettem meg őket igazán. Én sem tudom miért.
Meg azér' ez nem ugyanaz. Az sem mindegy, hogy a "megfejtések" hogyan nyilvánulnak meg. Erre jó példa ezer meg egy progresszív metál zenekar ahol van éneklés is meg megfejtés is de nálam csak ásítás van ha hallgatom :-)
Meg azér' ez nem ugyanaz. Az sem mindegy, hogy a "megfejtések" hogyan nyilvánulnak meg. Erre jó példa ezer meg egy progresszív metál zenekar ahol van éneklés is meg megfejtés is de nálam csak ásítás van ha hallgatom :-)
Elküldve: 2010. április 05. - 19:34:40
Mi is nagy rajongók vagyunk :-)
Nekem megvan a Live in Stockholm DVD is (amiből ez a videó van).
Nekem megvan a Live in Stockholm DVD is (amiből ez a videó van).
Elküldve: 2010. április 03. - 23:33:20
Sziasztok Kedves Basszerok!
... "hoztam" egy vidit, nemrég tették fel a youtube-ra (nem néztem utána a "linkekben", de talán még kevesen látták ezt a variációt):
link
... bemutatkozás... már "bemutatkoztam" talán több mint egy éve, de ígérem nem fogok sokat zavarni, csak néha benézek (egy "otthon pengető" :). Jól van.
Szép napot (estét, reggelt, stb.) kívánok mindenkinek!
("basszus videó"... hát van benne bőgő:)
... "hoztam" egy vidit, nemrég tették fel a youtube-ra (nem néztem utána a "linkekben", de talán még kevesen látták ezt a variációt):
link
... bemutatkozás... már "bemutatkoztam" talán több mint egy éve, de ígérem nem fogok sokat zavarni, csak néha benézek (egy "otthon pengető" :). Jól van.
Szép napot (estét, reggelt, stb.) kívánok mindenkinek!
("basszus videó"... hát van benne bőgő:)
Elküldve: 2010. április 03. - 02:29:44
Ezt a linket megkaptam én is, sztem fake. Legalábbis eljátszott dolog, Hetfield tolta fel a ritmusgitárokat a lemezekre, Hammett nem pöcsölne ilyesmivel. És az is gyanús hogy teljesen profinak tűnik a felvétel, sztem a Metallica már ilyen hülyeségekkel próbálja visszaállítani az "übersokmilliárdosvállakozászenekarból" a szimpla rockzenekar képét önmagukról... :)
Attól függetlenül Hammett mindig is béna volt, ezt tudtuk... :D
Kyo, vannak még ennél cifrább dolgok is a pop/rock szakmában, nem minden úgy logikus, ahogy zenészaggyal elképzelhető... :D
Attól függetlenül Hammett mindig is béna volt, ezt tudtuk... :D
Kyo, vannak még ennél cifrább dolgok is a pop/rock szakmában, nem minden úgy logikus, ahogy zenészaggyal elképzelhető... :D
Elküldve: 2010. március 31. - 20:44:54
a látvány rettenetes, de valami elképesztő tempóban teker a csávesz, és nagyon jól tolja...

Súgó