Startlap fórum:: Vendégkönyv - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Vendégkönyv

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. április 01. - 19:26:52

nonema 86-nak.miért nem hiszel benne,pedig szerintem van.Sőt több életünk is volt,csak nem emlékszünk vissza.ennek talán jó oka lehet.
0

Elküldve: 2007. november 17. - 21:50:31

Sria!
Hát nem mindig kedves egy skorpió anci.Nincs meghatározva,hogy az élő csak ember,vagy állat lehet?Téleg igy van?Ne má ez biztos?Én meg azt sugallom,hogy ne sértegessük az állatokat.Az ember oan hülye,hogy elfogja pusztítani a világot,és önmagát.Csak én meg azt kérdezem elvi alapon:1 elég idős ember mért akar egér lenni?Nem jó embernek lenni?Én meg nyugdíjas szeretnék lenni,de már nem leszek.Mert ugye mit csinál egy nyugdíjas?Ha nem elég beteg,akkor addig nyavajog,meg sajnálja magát,hogy téleg beteg lessz.Meg ugye halálra unja magát.A boltokat járja,utána meg lési a tele-víziójót Így hát maradok az a lüke nőszemély akinek nemtúlsok ideje van 3 kölök mellet.Annyi dolgom van,soroljam?Ott van a kert az ásózás,na meg olvasni is szeretek,meg focizni a kölkökkel.Ja és főzni is szeretek,mert ugye szeretem tudni,hogy miből van amit eszem.Most én jó sokmindent elmondtam magamról,de kiváncsi vok hogy te mien lehetsz?Ha sok időd van akkor válaszolj.Üdv:anci aki nem ancika:)))
0

Elküldve: 2007. október 31. - 20:39:41

Kedves Ancika!
A karnátor és reinkarnátor filozófia szerint a szellem mozgása egyik élőből a másikba történik.
Nincs meghatározva, hogy az élő csak ember, vagy állat lehet.
Tehát, nem azt sugalltam, hogy az ember állat. Sőt, azt vallom, hogy az állat nem ember!
Én azt kérdeztem, csak elvi alapon, hogyha előfordulna, hogy egy már elég idős ember még életében PÉLDÁUL egérré inkarnálódna (de lehet tyuk is), akkor halála után, ahogyan ezt oly szemléletesen leirta: a "földalá megy", a reinkarnáció során előfordulhat-e, hogy ujra ember, például nyugdíjas lesz? Ugyanis akkor gyakorlatilag lehet örök életű, mint nyugdíjas.
Kedves kérdésére, hogy én mi szeretnék lenni?
Esetleg el tudnám képzelni, hogy éppen a Nyugdíj Főhivatalban örökös főmunkatárs lennék!
Higgye el, ez sokkal jobb, mintha Bodhidharmaként élnék tovább.
Ő ugyanis Kasyapának, Buddha tanítványának 28. reinkarnációja volt.
És hol volt még az előző 27........
0

Elküldve: 2007. október 31. - 19:38:07

Tisztelt SZerheji! szerintem ha 1 idős ember nyugdíjba megy utána a földalá megy, aztán meg nem lessz egér.Mert ugye az ember az nem állat,vagy igen?De lehet,hogy következő életében már nem lessz nyugdíjas.Mért mi szeretnél lenni?
0

Elküldve: 2007. szeptember 17. - 20:27:38

Olyan van, hogy egy idős ember, miután nyugdíjba ment, még ez életben egérré inkarnálódik?
Ha igen , nála mi lesz a re?
0

Elküldve: 2007. április 30. - 20:06:41

életszemlélet a reinkarnácio,a karma tanának egy további következménye a gondolkodásmódban,különösen az értékek rangsorolásában mutatkozik meg.Nagy megértés,türelem a legkülönböző politikai,vallási,és erkölcsi nézetek iránt.A reinkarnitív szemlélet a "végtelen idő"élményét hozza magával.Az az élet amit most élsz csak szellemi és erkölcsi értelme van,a lelki kiegyensúlyozottság,a harmónia és a jó közérzet amit fontosnak tartanak.
0

Elküldve: 2006. november 05. - 08:55:39

:DD Klassz! Kár hogy már ekkora szakálla van. :)
0

Elküldve: 2006. november 04. - 22:57:27

Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó