Kérdések és válaszok
Elküldve: 2009. február 11. - 15:24:20
Próbálom egy könyv segítségével (címe: Haladj a Világosság felé) megválaszolni a kérdéseidet.
Normálisan egy lélek kb. 30-35 év után inkarnálódik le a Földre, tehát hozzá lesz kötve egy magzathoz, ez a terhesség ötödik hónapjában történik meg.
Ettöl a 30-35 évtöl két esetben van eltérés, ugyanis: ha a halál egy szörnyü szerencsétlenség által áll be és a test felismerhetetlen lett, a felszabadult lélek azonnal le lesz inkarnálva, tehát egy magzathoz kötve, hogy ne emlékezzen a szörnyüséges szenvedésnek,- állapotnak.
A másidik eltérés: ha egy öngyilkosság zavarodottságban (meggondolatlansággal) történik, akkor az öngyilkos azonnal inkarnálva lesz az éppen befejezett foldi életének a beszámolása után. Ezeket a gyors inkarnációkat pihenö- és tanulóidö nélkül az Isten adja, részben mint egy folytatása annak a hirtelen megszakított életnek, részben azért, hogy az egyén azokat a földi élet alatti kiállott lelki szenvedéseket távol tudja tartani. Mégha az új inkarnáció rövid is lesz, a lélek mely újból felszabadul, egy nagyobb nyogodtsággal tud majd vissza tekinteni az elözö földi élet érzelmi vagy a fizikai fájdalmaira.
Tehát lehetséges hogy a február 7-én meghalt személy lelke a testedbe lett inkarnálva, de csak abban az esetben ha a meghalt személy a fenti két esett egyike által veszítette életét. Különben lehetetlen!
Egy kiss bövítés, visszatekintve a 30-35 évre: az un. Normális halál bekövetkezése után a lélek kb 15 évi pihenésben részesül, majd pedig 15-20 évi felkészülésben- tanulásban vessz részt a következö földi életéhez.
Szívböl ajánlom a fent említet (Haladj a Világosság felé) könyv olvasását. A legtöbb megyei-városi könyvtárban megtalálható. Írója: Michael Agerskov, ISBN szám: 91-972503-3-3 (Ha érdekelne segítek beszerzésben.)
Eposta: pali_3000@hotmail.com
Tisztelettel Pali bácsi.
Elküldve: 2009. február 10. - 20:58:22
Egy kérdésem lenne: mennyi idő múlva reinkarnálódik a lélek? Ha én november 5-én születtem, lehetséges, hogy ugyanazon év február 7-én meghalt személy lelke reinkarnálódjon az én testemben? Ha tudsz válaszolni, a témával kapcsolatban ajánlani könyvet, honlapot, vagy akár egy Magyarországon élő regressziós hipnózist végző terapeutát (ez lenne a legjobb), légy szíves tedd meg. Segítségre van szükségem. Köszönettel: Chris
Elküldve: 2007. március 29. - 20:45:24
Igen, tényleg tudok utaztatni.
Valós utaztatás, és nem szuggesszió.
Mielőtt időpontot kérsz javaslom, hogy olvasd el a honlapom. Érdemes a fórumot is visszamenőleg elolvasni.
Időpont egyeztetéshez légyszíves keress meg e-mail-ban.
Bp-től 220 Km-re vagyok.
Üdv, István
Elküldve: 2007. március 28. - 15:57:22
Örömmel olvasom válaszodat.
Tényleg tudsz utaztatni?
Igazából nekem mindegy, hogy hipnózissal vagy más egyéb módszerrel csinálod.
Nagyon érdekel engem az "utaztatás"
Egy fontos kérdés: ez valóban VALÓS utazás, tehát újra láthatom a múltamat, netán előző életemet is?
Vagy csak egy szuggesszió pl: "sétálok egy réten, nyugodt vagyok stb." ??
Időpontot lehet kérni tőled?
Én Budapesti vagyok.
Elküldve: 2007. március 28. - 12:48:45
Hipnotizálni sajnos nem tudok, és nem is ismerek senkit aki tudna.
Keress rá a google-ban, vagy a hipnozis.lap.hu-n. Kizárt dolognak tartom, hogy nincs magyarországon "egy igazi hozzáértő ember". :)
Én is szoktam utaztatni, de nem hipnózissal.
Ha érdekel a téma nézd meg az oldalam www.regresszio.hu-t, hátha találsz rajta valami érdekeset. :)
Elküldve: 2007. március 27. - 21:13:58
Kár hogy nincs ebben az országban egy igazi hozzáértő ember, aki képes lenne "utaztatni"...
Én egy igazi hipnotizőrre gondolok, nem pedig egy "sétálok a zöld réten és sok-sok színes virágot látok stb. terápiára gondolok"....
Elküldve: 2007. március 26. - 19:46:11
Szerintem egy egyszerű testen kívüli élményed volt.
Én örülnék neki, ha velem történne. :)
Szerintem próbáld meg felidézni, hogy milyen volt, mi történt, hogyan történt, milyen érzéseid voltak stb...
Ezután ha nem tetszik, és nem akarod, akkor csak egyszerűen felejsd el.
Ha meg tetszett, akkor próbáld meg újra átélni, ha sikerül.
Üdv, István
Elküldve: 2007. március 24. - 13:25:19
Nem tudom feldolgozni azt az élményt amit megéltem . Pánikszerűen rohantam valahova, tudtam, ha nem érek vissza időben nagyon nagy baj lesz! Sikerült, visszaértem. A hálószoba sarkában lebegtem és felülről láttam magam amint alszom. végtelenül megkönnyebbültem, tudtam hogy azonnal felébredek, de nincs baj, mert már itt vagyok. Teljesen úgy néztem magamra ott az ágyon, mint egy kivülálló. Nem álmodtam, ez biztos! Jó lenne erről beszélgetni valakivel aki nem néz bolondnak.
Elküldve: 2006. november 14. - 00:31:15
Nálam is előfordult, hogy betegség egyik napról a másikra megszünt a reinkarnációs utaztatás hatására. Egyébként ez nem általános, szerintem csak akkor fordul elő, ha kifejezetten reinkarnációs oka van a betegségnek.
Mi váltja ki a változást?
Amikor valósággá válik, hogy nem vagy bezárva a születésed és a halálod közé, hanem léteztél ez előtt is, és létezni fogsz ez után is, az megváltoztatja az embereket. Ha nem csak emléletben fogod tudni, hanem megéled, akkor te magad fogod teljesen átértékelni az életed.
Igazad van, mindenki maga dönt, de általában nem akarnak az emberek saját maguknak ártani a döntésükkel, és ugyanúgy nem akarnak visszafejlődni sem.
Egy ilyen élmény hatására több leszel, és már nem akarsz majd olyan lenni, mint előtte.
Elküldve: 2006. november 03. - 22:46:26
Valahol olvastam,hogy akit a korábbi életükbe vezettek vissza azt lelki és fizikai betegségből sikerült kigyógyítani.Ez így van?
Aki hálálközeli élményen átesik az megváltozik.Elveszti a haláltól való félelmét,jobban tiszteli az élet minden formáját.Pozitívvá válik,spirituálisan elmélyül.Meggyőződésükké válik,hogy kivétel nélkül minden földi életnek van értelme.Mi váltsa ki ezt a változást?
Végülis mindenki maga dönti el miben hisz.
Elküldve: 2006. október 17. - 22:21:24
Ha megoldódnak maguktól a problémák, akkor OK.
Nem vagyok gondolatolvasó. :) Teljesen hétköznapi ember vagyok mindössze emlékszem az előző életeimre, ezért másképp gondolkodom, mint általában az emberek.
Így is úgy is döntesz! Az is egy döntés, hogy nem teszel semmit sem. A kérdés mindössze az, hogy tényleg ezt akarod-e?
Ha nekem nehéz dönteni egy adott helyzetben, akkor végiggondolom, hogy mi a legrosszabb, ami történhet és mi a legjobb. Ez többnyire segít eldönteni a dolgot, hogy megtegyek-e valamit.
Elküldve: 2006. október 11. - 20:10:58
És mi van ha a problémákból nem kűzdesz,csak hagyod,hogy megoldodjanak?Te gondolatolvasó vagy?Ez a példa a mostani érzéseimet tükrözi.Na jó már beszéltünk telefonon,de személyesen nem ismerem.Én is úgy gondolom,hogy csak akkor tudom rendezni az érzéseimet,ha találkoznánk.Ha csalódok az sem baj,de akkor tudni fogom,hogy mi van,és tovább tudok lépni.De nem tudok találkozni vele,és még gyáva is vagyok:)
Elküldve: 2006. október 11. - 08:01:21
Tényleg jó és érdekes dolog.
Nem egészen tudatosan és egyértelmüen, de valóban tudatosulási érzések vannak bennem, lehetséges, amit mondasz.
Előfordul, hogy ott van nálam, rajtam, én meg vmi egészen másra kezdek gondolni, ő meg vagy figyelmeztet, vagy otthagy. Van , hogy nem jelez, hanem teljesen váratlanul, hátulról száll a vállamra, vagy fejemre, mintha viccelődne.
Ma reggel harmadmagával jött elém egy csiviteléssel "köszönt", és elémszállt, várva, mit szólok. Egy másik kislány és a már ismert fiú volt a társa. Ő megkapta a már kötelezően zsebemben levő magokból a 4-5 szem adagját, aztán továbbmentek.
A többiek nem jönnek ide-szeretném, ha csak még/lenne, hanem tisztes /2-3m/ távolságban landolva várták, amig Cinci végez a reggelivel. Ez úgy történik, hogy a héjatlan napraforgó magot két lába ujjaival keresztbe fogja, ujjamat is átfogva rögzíti, és a mag közepét igy tudja csőrivel darabolni.
Utolsó szemet csőrébe kapva elszálltak a szomszédba.
Úgy tünik nekem, hogy ennek a kis csapatnak Ő a vezére.
Érzések tudatosítását teszem- ez évben ez már elém jött, év elejétől fokozatosan teszem.
Volt feladatom, és kritikusnak tünő tartós helyzetem ami miatt szükségem is volt rá.
Csak így tudtam segítséget kapni tartósan. HálIstennek , már kifelé tartok belőle.
Elküldve: 2006. október 10. - 23:13:26
Tök jó lehet ez a cinkés dolog, kezdelek irigyelni. :))
Biztosan több mindenre is tanít. Próbáld meg az érzéseid tudatosítani közben, hogy tudatosan is képes legyél ilyen érzéseket átélni, amikor csak akarod. Ez nagy segítség abban, hogy tudatosabb legyél, javaslom használd ki ezt a lehetőséget és ajándékot.
Elküldve: 2006. október 10. - 23:06:42
Azok a problémák, amikkel küzdesz, amelyek most gondot
jelentenek neked, túlnyomórészt régi feladatok ismétlése. Legalábbis ezt tapasztaltam saját emlékeim során, és mások utaztatásai során is.
Sorsunkat nem is annyira tetteinkkel választjuk, hanem érzéseinkkel. Érthetőbben: A karmát igazából nem a tett okozza, hanem amit közben átélsz, amit közben érzel.
Bármit teszel is, ha közben, vagy utána TELJESEN rendezni tudod az érzéseid, akkor nem okoz karmát.
Viszont olyan is elképzelhető, hogy fizikai szinten nem történik semmi, de mégis, mély és rendezetlen érzések maradnak benned, akkor az már karmát okoz. Pl: mélyen beleszeretsz valakibe, és nem történik semmi sem, még beszélni sem beszéltek. Ha ezt az érzést nem rendezed magadban, akkor újra meg fogod kapni a szituációt, mondjuk következő életedben megint találkozol vele, újra beleszeretsz, és megint nem lesz lehetőséged hogy kapcsolat legyen belőle.
A sorsát így is, úgyis megéli mindenki, csak az nem mindegy, hogy hogyan reagál rá. Nem old meg semmit, és ugyanezt fogja újra játszani, vagy sikerül előrelépnie.
Elküldve: 2006. október 10. - 21:12:17

Súgó