Startlap fórum:: Kérdések és válaszok - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 10 Oldal +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Kérdések és válaszok

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. június 29. - 21:36:19

Tudod Anci, én már annyi pofont kaptam a szeretetemért cserébe, annyiszor néztek már hülyének, miután megbocsátottam nekik, hogy már nem csodálkozom azokon az embereken, akik alapból védekező állást vesznek fel. Teljes mértékben meg tudom érteni őket.
0

Elküldve: 2006. június 29. - 20:50:02

Pont azt próbáltam mondani, hogy az érdek és a szeretet két különböző dolog, és az emberek eldönthetik a hétköznapjaik során, hogy melyik a fontosabb, mert a kettő nagyon sokszor ütközik.
A módszerről itt olvashatsz részletesebben link
Mivel a módszer sokkal inkább hasonlít a hagyományos emlékezésre, ezért itt nem áll fenn a veszélye, hogy "nem térsz vissza".
Ha elkezdesz, most visszaemlékezni, hogy milyen is volt gyerekkorodban, onnan nem tudsz, nem visszajönni! :)
0

Elküldve: 2006. június 29. - 20:36:09

mikor melyik ;)
0

Elküldve: 2006. június 29. - 19:48:48

Nem tudom mit értesz azon, hogy érdekből szeretni? Nem mindig voltam ilyen,de a gyerekeim megtanítottak,hogyan kell megbocsájtani,elfogadni a mások hibáit,hiszen nem vagyunk egyformák.Milyen fejlődésre gondolsz? Kiváncsi vagyok erre a saját módszerre a regresszióshipnózisra,de félek is,mert nem biztos,hogy visszatérsz az utazásból??
0

Elküldve: 2006. június 29. - 17:18:08

Akkor hallucinogén, fű, vagy tömény? ;)
0

Elküldve: 2006. június 29. - 12:07:12

Igen, "saját" módszeremmel, ami nem hipnózis, és nem meditáció.
0

Elküldve: 2006. június 29. - 11:42:17

utaztattál?
0

Elküldve: 2006. június 28. - 22:01:49

Igazából nem nehéz szeretni, és nagyon boldog állapot, ha szeretsz, még annál is sokkal jobb tud lenni,mint amikor szerelmes vagy.
Azonban ez a világ úgy van megalkotva, hogy nem lehet érdekből jónak lenni, nem lehet érdekből szeretni. Ha jó vagy, ha szeretsz, akkor azt csak azért teszed, mert te ilyen vagy. Ezzel kifejezed magad, mi a fontosabb számodra, az érdek vagy a szeretet, melyik mekkora hangsúlyt kap a döntéseid meghozatalában. Ezt nevezhetjük egyfajta vizsgának, vagy aminek akarod. A lényeg, hogy a fejlődésed során, fokozatosan rájössz erre, és egyre több lesz benned a szeretet és fejlődsz. :)
0

Elküldve: 2006. június 28. - 21:50:46

Először is érdemes lenne tisztáznod magadban, hogy mit tartasz természetfölöttinek!
Azok közül akiket utaztattam minden harmadik elsírta magát menet közben. Majdnem minden életben vannak olyan események, amik kellemetlenek, (leginkább szeretett személyek elvesztése, pl szülők) ennek a felidézése, újraélése általában fájdalmas, még akkor is ha korábbi életünkben volt.
Ezt mennyire tartod természetfelettinek?
0

Elküldve: 2006. június 28. - 21:23:33

Érdekes dolog a szeretet.Az emberek úgy néznek egymásra, hogy a másik csak rosszat akar nekik.Védekezésből,vagy csak azért, hogy visszavágjanak rosszindulatúak és bántsák egymást.Nagyon nehéz megbocsájtani ha bántanak.Már tapasztaltam, ha egy bántó szóra nem reagálok, vagy elhüjéskedem, akkor zavarba jönnek az emberek.Sokszor késztetést érzek, hogy segítsek másoknak.Már csak ha egy jó szót, vagy bíztatás,Hogy már csak jobb lehet. Sokszor hülyének néznek, de nem zavar. EZ van.Miért olyan nehéz SZERETNI? Te ne árts soha,azt tedd, mit akarsz:ANCI64
0

Elküldve: 2006. június 28. - 21:10:04

Egyébként sztem biztos nem bosszulja meg magát. Végülis én is tök szivesen részt vennék egy regresszióshipnózisos vagy milyen kezelésben, marha kiváncsi vagyok, hogy tapasztalnék-e valami "természetfölöttit", de sajnos valszeg nem. Véleményem szerint ez általában önszuggesszió.
0

Elküldve: 2006. június 28. - 20:41:43

Mielőtt leszületsz, általában te tervezed meg a következő életed. Ha valamilyen oknál fogva nem kell, hogy emlékezz korábbi életeidre, akkor még a lehetősélged sem lesz meg rá!
Az életeim túlnyomó többségében én sem emlékeztem rá, sőt sokszor még azt sem tudtam, mi az hogy ezotéria. És ez így volt rendjén. Ezekben az életeimben, ha egy olyan ember elém állt volna, mint amilyen most vagyok, akkor komplett hülyének néztem volna. :)
Nem bosszulja-e meg magát?
Ha 100 évig élsz, az megbosszulja magát?
Ha visszaemlékszel több ezer év tapasztalataira, azon mi bosszulja meg magát?
0

Elküldve: 2006. június 28. - 18:16:11

Nem tartom hülyeségnek a reinkarnációt (bár mérget sem vennék rá, hogy igaz), de bennem is felmerült, hogy amennyiben létezik, nem véletlen, hogy nem emlékszünk az előző életeinkre. Ezesetben valamilyen technikával előcsalni ezeket az emlékeket nem olyan, mint amikor csalunk egy játékban? Nem bosszulja ez meg magát valamikor?
0

Elküldve: 2006. június 28. - 16:51:25

Ez is egy vélemény.
Kinek a pap, kinek a papné. :)
0

Elküldve: 2006. június 28. - 16:49:13

sehogy. hülyeség az egész. ha meg mégis, akkor meg valószínűleg nem véletlenül nem emlékezel az előző életedre.
0

Elküldve: 2006. június 28. - 16:23:30

Szia!

Egy kis önreklám. :)
Nézd meg a link honlapomat, ott megpróbálom a lehető legjobban elmagyarázni, hogy hogyan is működik a reinkarnáció, illetve hogy ha érdekel, és eljössz, akkor meg tudlak tanítani rá, hogy hogyan lehet emlékezni.
Befolyásolja-e az emlékezés a mostani életünket?
Visszakérdezek: Mi a legnagyobb különbség egy 10 éves gyerek és egy 40 éves felnőtt között?

Meg is válaszolom: az, hogy ki mennyi tapasztalattal rendelkezik!
Most gondold el, hogy nem 40 év tapasztalattal rendelkezel, hanem több ezer év tapasztalatával!
Meg fog változni a jelenlegi életed?
Meg bizony, mert te fogod megváltoztatni!
De ez nem csak a jelenedre, hanem a jövődre is meghatározó lesz, hisz az, hogy milyen lesz a jövőd leginkább attól függ, hogy most mit teszel.
0

Elküldve: 2006. június 27. - 21:42:08

Szia! Hogyan lehet emlékezni előző életeinkre? Ez befolyásolja a mostani életünket? anci64
0

Elküldve: 2006. június 27. - 08:41:04

Azért nyitottam ezt a fórumot, hogy tudjuk segíteni egymást.
Azok akik, kicsit többet tudnak, tudjanak segítni azoknak, akik még csak most kezdtek érdeklődni a téma iránt.
Illetve megvitatni az esetleges nézet eltéréseket.
Mivel magam is emlékszem korábbi életeimre, ezért én is szívesen válaszolok a kérdésekre.
0

Topik megosztása:

• 10 Oldal +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó