Tanulunk a hibáinkból?
Elküldve: 2009. január 18. - 18:39:56
Elküldve: 2007. szeptember 23. - 11:40:00
Helybenhagyólag átvéve. Szerk.
Elküldve: 2007. szeptember 23. - 10:42:06
Elküldve: 2007. szeptember 23. - 10:38:13
2. Nem én mentem utánad, hanem pont fordítva. Első alkalommal teljesen ok nélkül kötöttél belém, nekem eszemben sem volt egy magadfajtával foglalkozni. Aztán már persze nem hagytam magam. Úgy gondoltam, dolgozz meg érte, ha el akarsz üldözni. Meg is dolgoztál, remélem pont elég epeömlést kaptál közben.
3. Ha tévedek, akkor honnan is tudod éppen azt az email-címem?
4. Ha tévedek, akkor is magadra veheted 80%-át annak, amit itt és az emailben írtam. Senkinek, akivel közelebbről szóba álltam nem adtam okot rá, hogy szemét legyen velem. Te ezt pontosan olyan jól tudhatod, mint én, akárki is vagy.
Elküldve: 2007. szeptember 22. - 12:24:42
Nem talált!
Mint ahogy Fincóka sem!
Gyermeteg és rendkívűl idétlen beírásaim vannak. Nem is érdemes vele foglalkozni.
De akkor hogy van az, drága Ricsi, hogy mindig csak az általam beirtakra reagál pici cuncimókusom, sajtos vén bajuszos-aranyeres barátom?
Irjon egy normális, tartalmas hozzászólást valahová végre. Pl. ott várják az üres oldalak az abesszin macskában, rettenetes jó kis dögök.
Csak értelmes legyen, könyörgöm!
De ha nem, az is jó.
Egyébként, kedves Ráérő Riccs! Számolja össze a hozzászólások stíluselemeit, amelyek az enyéimnél gyermetegebbek. ha egyet se talál, megkapja az edamit végre és a trappistától megmenekül. Tudom és elismerem, hogy az már unalmas!
Elküldve: 2007. szeptember 21. - 17:16:52
Elküldve: 2007. szeptember 19. - 20:02:21
Elismerem, hogy nagytudású ember vagy, de ilyen idiotizmust sem tapasztaltam még senkinél, amit nálad. Kár, hogy mindenkit hülyének nézel. Szerezhettél volna barátokat is ezzel az erőbedobással. Ám ha neked az okoz örömet, ha utálnak az emberek, akkor most roppant elégedett lehetsz, mert én tiszta szívemből utállak és megvetlek.
Biztosan ezen is jót röhögsz majd, ha olvasod. Bevallom, én majdnem sírtam, amikor rájöttem, hogy ki vagy. Sok csalódást okoztál már, de ezzel űbereltél mindent.
Vállon veregetheted magad, mert mégiscsak sikerült elüldöznöd a fórumról. Nem az ocsmányáságokkal, amit rólam írkáltál, azokkal csak magadat járattad le, épelméjű ember nem hihette el őket. Azért, mert az elmúlt hetek tapasztalatai szerint kizárólag veled tudok beszélgetni ezen a fórumon, ebből pedig nem kérek. Mikor megnyitom a fórumot, olyan érzés fog el, mintha bemennék egy bolta, ahol sárgarépa-lével van tele az összes polc. Egy üvegtől is hányok, nem még több ezertől.
Nem vagyok beájulva a diplomámtól, nehogy azt hidd. Elég sokáig éltem anélkül, hogy tudjam, nem a diploma teszi az embert. Ma már azt is tudom, hogy nem különösebben nehéz megszerezni.
Lehetsz te is akármilyen okos lexikálisan, lehet akármilyen és akárhány diplomád, emberileg egy nagy nulla vagy. Egy érettségizetlen autószerelő is különb barátnak bizonyult tőled.
Elküldve: 2007. szeptember 19. - 19:15:56
Elküldve: 2007. szeptember 19. - 19:04:39
Redfield a nagy elméleti ember, akinek szakmai tekintélyét még nem kezdték ki, több könyvet is irt.
Van ám a földön egy "örök kételkedő", aki mégiscsak felvetette: honnan a búbánatból szedi mindezt?
Majd miután a fórumozó társaságot össze-vissza kételkedte, ahogy jött ugy távozott:
!(sic) "Én nem akarom elrontani ezt a topikot. Igérem, ezentúl meg se nyikkanok."
Azért nem mindenki hülye annyira itt a fórumon.
Vagy azt hiszi bárki, nem lehet tudni régóta, hogy a Finci álnév alatt is Szerhelyi van?
Amit a topik-offolásról megjegyeztek egyesek, részben igaz. Volt már 2-3 rész, amit töröltek. De olyan troll, amit 2005 óta Finci csinál, a legeredményesebb. Aztán felvette a Szerhelyi nevet is. Valójában ez nem is baj. Jó szórakozást!
Elküldve: 2007. szeptember 19. - 18:51:05
Elküldve: 2007. szeptember 19. - 18:29:32
Elküldve: 2007. szeptember 19. - 18:18:20
Tudja öreg Zsiga bátyád, hiszen , de arra már nem emlékszel, tényleg a térdeimen lovagoltattalak, dejszen meg is maradt benned a ritmus legalábbis, szóval, mint ahogy Richard barátommal-barátoddal erről oly sokat dumálgattunk borozgatás közben, tudod, mint Petőfi annak idején, hogy "ivott a jó öreg", no ez a hangulata a dolognak, szóval tudom, hogy az otthonról hozott hátizsákod teli volt atavizmussal meg ateizmussal, meg hát ugye a viszály is kijutott. De ahogy megalapítottad, kiharcoltad, majd szorgos és verítékes kétkezi munkával magad is beállva a sorba létrehoztad ezt a Nyugdíjas Otthont, ahol ez a sok drága öreg még tengetheti hátralévő életét, azóta tudjuk, hogy szereted őket. Mert azt valóban megtanultál-szeretni. Akárhogy hadakozol, megjátszod a "hetyke" Fincit, minket nem csaphatsz be lányom. Szóval- szereted a Szerhelyit! De nagyon!
Igy hát ne akard őt meggyőzni, ne akarj vele versenyezni, légy inkább szelíd, befogadásra képes. Igekezz, sikerülni fog helyrebillenteni a lelki egyensúlyod. Drukkolnak neked, itt az Otthonban a kis öregek.
Elküldve: 2007. szeptember 19. - 17:59:51
"Elbizakodottság: az ilyen tulajdonság nem vidámítja meg Szerhelyi szívét. Ne feledd, az első lépést Neked kell megtenned!"
Eddig az ige.
Elküldve: 2007. szeptember 19. - 14:56:36
Egyébként nem előírás az állásomhoz a főiskola, jobb, ha tőlem tudod.
Elküldve: 2007. szeptember 19. - 13:53:21
Vannak például főiskolát végzett nickerek. Kétségtelen, adott állás betöltéséhez ez előirás. Node az egy kenyérkereső foglalkozás!
Vajon meglátszik-e a végzettség itt, a mindennapi területen?
A nem szakmai/szakterületen?
Korántsem. A veleszületett, feltétlen reflexek sokasága, ösztönök (!)alaphangon olyanok, amilyenek. Nem lehet megváltoztatni alapvetően, csak meg lehet próbálni sok-sok tanulással JÓ irányba módosítani.
Egyik indikátor maga a szóhasználat. Minél rövidebb mondatokban minél inkább előfordulnak "starke Substanten", annál inkább erős még a veleszületett beütés.
Ezért ajánlatos itt is magábaszállva kicsit elgondolkodni minden kisszerű, szürke egérnek!
Elküldve: 2007. szeptember 19. - 13:27:17
Elküldve: 2007. szeptember 19. - 12:13:05
Elküldve: 2007. április 05. - 22:00:40

Súgó