Startlap fórum:: Működő gépek! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Működő gépek!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. augusztus 16. - 22:21:23

NETPENNYSTOCKS Befektetés és Garancia Portfolio
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU

Regisztráció: link
Bövebb infok:
link

Sprint Wealth - A "pénzgyár"

Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)

A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre

Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link

PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !

Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
0

Elküldve: 2008. június 17. - 16:14:25

Attis 29-nek és a többieknek is írom.

Egy ismerősöm, Kovács Sándor /és társai / találmánya a gyakorlatban működik.
Ez egy áramfejlesztő, amely által több energiát tudnak nyerni, mint amit felhasználnak, viszonylag környezetkímélő módon.
A honlapon kint van az ismerősöm elérhetősége, szakmai kérdéseket neki lehet feltenni.
Lehetőség van személyes mérésre is, tehát ha van szakember ismerős,/lehet egyetemi tanár, aki energetikával foglalkozik, energetikai szakemberek, műszaki végzettségűek stb./ aki ért ehhez valamilyen szinten,/és valószínűleg tudja értékelni a kapott eredményeket / meg lehet beszélni a mérés időpontját.

Az oldal címe:

link

ahol a készülék leírása megtalálható és fent van egy videó a készülékről működés közben.
Egyébként ez a videó

link

címen is elérhető, itt 3 részre bontva.

Ha szeretnénk, hogy az olajtól és egyéb nem megújuló erőforrásoktól ne függjünk, akkor tennünk is kell valamit.

Nézzétek meg a honlapot!

Üdvözlettel:
László Zoltán
sakk2052@gmail.com
0

Elküldve: 2007. március 06. - 23:09:10

Helló mindenkinek!
Olvasgattam amit irtatok,ne haragudjatok hogy beleírok,új vagyok.Kérdés : valaki foglalkozik a témával gyakorlatban is vagy csak elmélkedtek? Próbált már valaki építeni ilyen szabadenergia gépet?
0

Elküldve: 2006. június 12. - 18:36:22

Itt egy kis idézet attól akinek sikerült, de megölték érte. :'(

"A fizika törvényei "adott" feltételeken alapuló bizonyított függvények... Változtassuk meg a feltételek egyikét és a törvényt nem lehet tovább alkalmazni... Egy "új" törvény születik a fizikai világ tudatában. Miért? ...Mert az atomok intelligenciával rendelkeznek...”

Stanley A. Meyer
0

Elküldve: 2006. május 28. - 12:59:58

Ingyen energia...

Van némi nézeteltérés és vita az alter energiák hívei és ellenzői között .

Az egyik fél azt mondja - befektettem 100% energiát és kinyertem 120-300%-ot - mekkora sirályság !

Másik kapásból lehurrogja és azt mondja , a fizika törvényeit nem lehet meghágni ...

Igaz , bár a törvényszerüségek csekély részét ismerjük még csak és valószínű sosem fogjuk mindet felfedezni , ...de nem is ez az érdekes, hanem .... Nem mindegy neked , hogy a napból , földből , kozmikus sugárzásból nyered az energiát ??? Számomra tök de mindegy , csak az a lényeg , hogy többet kapjak vissza , mint amit befektettem... és ez itt a lényeg .

pl.: Egy izzó működtetéséhez kell 100w energia - ezt valahonnan nyerni kell... de nem mindegy , hogy nekem -neked kell azt "kifizetve-befektetve" megszerezni , vagy egy energia kicsatoló teszi azt helyette és ebbe pl. csak 10w energiát kell bepumpálni...
Érted ?
Ez a lényeg !
0

Elküldve: 2006. május 28. - 12:53:02

Nézd ... Kicsit utána kell csak olvasni akár itt a neten és már is megtalálod a számodra meghökkentő választ.
Azt már nem is merem említeni , hogy főiskolán egyetemen még oktatják is a 100% nál nagyobb hatásfokkal működő berendezéseket. Ezeket úgymond pozitív energia kicsatolóknak nevezik .
Hogy csak 1 példát mondjak a rengeteg közül :
www.geosolar.hu
itt nézd meg a hőszivattyúk működését...
Ez nem vicc , nem ámítás, nem trükk ... olyan energia kicsatolásról van szó , ami egy meglévő energiát alakít át számunkra hasznosítható energiává úgy , hogy a befektetett működtetéshez szükséges energia többszörösét adja vissza . ezek 200-800% hatásfokkal működnek .
Vagy talán ezt sem hiszed el ? :)))))
Tesla tekercsről hallottál már ?
az kb 200% hatásfokkal működik ...

baráti üdvözlettel
allajos
0

Elküldve: 2006. február 28. - 22:17:02

www.ehg.ru/ van csak oroszul leforditva a mukodesi elvet megerted 1 kozepes esztergalyos is meg tudja csinalni
0

Elküldve: 2006. február 17. - 15:00:45

Ismerős ez a hozzáállás mintha már találkoztam volna más nick név alatt ilyen emberekkel
ezt kapd ki
link
link
link
link
link
link
0

Elküldve: 2006. február 15. - 14:47:59

ja, ehg.ru oldal pedig nincs.
ennyit a pontosságról, ami jellemzi az egész ingyenergia témát
0

Elküldve: 2006. február 15. - 14:46:28

Ne mondd, hogy megvalósíthatók csak azután, ha megcsináltad és mutatod, vagy valaki másnál megtekinthető műdödés közben s tesztelhető is.
Annyi "műdödő" megoldás volt már a világban, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni, aztán a végeredmény mégis csak az, hogy egy árva/kurva megveszekedett működő darabor sem tud senki felmutatni.
Nem víbontót persze, hanem egyetlen energianyerő megoldást sem, ami többet ad, mint amit befektetsz, oly módon, hogy a folyamat legalább önfenntartó.
Marhaság.
0

Elküldve: 2006. február 13. - 22:35:32

vizbontassal kapcsolatban nezd-keresd EHG ru oldalt vizbontas centrifugalis elektrolizissel ott mukodik es megvalosithato
0

Elküldve: 2005. december 28. - 03:21:26

Nem vagyok túl kezdő fizikából(vagy legalább is azt hiszem magamról :))) de egy kérdésre még nem leltem meg a választ önmagamtól, remelém nézi még valaki ezt a forumot aki okos-tojásabb mint én.
Na szóval soka tudjuk a kapilláris elvét, ha elég vékony üvegcsövünk van, akkor a víz egy bizonyos szintet feljebb emelkedik. De ugye ha elég mélyre mártom az üvegcsövet az edényembe, akkor a felső végéhez teljesen közel lehet a felemelkedett víz szintje, sőt ugye elviekben teljesen egy szinten, de nyilván sose csordulna ki(szerintem). Na jó de akkor már ha ilyen közel van a víz a kijárathoz, akkor már kis szívó erővel példaul kisegíthetnénk a csőből, ami kisebb energiába kerülne, mintha az egész kapilláris magasságába szívtam volna a vizet. És itt már el is mondtam mindent, innen nyilván kitalálja mindenki hogy lenne tovább
0

Elküldve: 2005. február 05. - 17:35:37

nekem van egy ötletem
a vízbontást remélem mindenki érti na szóval van egy vízzel teli hosszú főgőleges cső az alján van két elektróda ezek bontják a vizet a hidrogén és oxigén felfelé kezd áramlani teszi ezt azért mert a felette lévő víznek nagyobb a sűrűsége de ha az elektródák felé lapátokat tennénk amiket a gáz megforgatna a lapátokra pedig egy generátort akkor az áramot fejlesztene ami elég a vízbontáshoz (persze a csőnek jó hosszunak kéne lennie sok generátorral) mellesleg azt is hallotam hogy nagy nyomáson még könyebben lehet a vizet bontani utána a cső tetején a gázt elégetnénk és újra víz lenne belőle és mehetne körbe körbe azt el is felejtettem mondani de remélem tudjátok hogy az elégetett oxigénnek és hidrogénnek szintén van hőenergiája ha valaki egyeteért velem kérem írjon nekem a bobba16@freemail.hu ra
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó