Startlap fórum:: Szabadenergia gépek - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Szabadenergia gépek

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. február 03. - 20:56:44

link

Már biztos ismeritek. Vélemény? Szerintem valószínű, hogy a világ egyik legnagyobb átverése, mert ha nem akkor nem tudom, hogy engedik működni őket az energialobby.Bár engem nagyon megfogott és ami infót találtam róla a neten leszedtem és nekiálltam kísérletezni. Szerintem működhet a dolog.

Üdv: Lajos
0

Elküldve: 2006. július 31. - 08:29:42

Helo!

lehet ,hogy nem ide kapcsolódik,de valki nem tud olyan gépről ami módosítja az időjárást. Esetleg e-mailben is küldhet leírást.nadapapa@gmail.com
0

Elküldve: 2006. július 11. - 20:53:38

64. mukodik
0

Elküldve: 2006. június 01. - 16:09:30

E-mailben általam írt leírást küldök a szabad energia eszközök titkairól. E-mail: egyh@freemail.hu
0

Elküldve: 2006. június 01. - 16:03:45

Én is a mágneses szabad energiával kezdtem foglalkozni. Reális az egész. Fő témám az elektronok spiráloztatása. Bővebben e-mailben:egyh@freemail.hu
Mivel így kép is küldhető.
0

Elküldve: 2005. október 09. - 21:09:24

erdekelne ez az uj dolog ha lehene hol talalom abovebb informaciot ??lehotkai@post.sk.......MUKLI...
1

Elküldve: 2005. augusztus 11. - 13:41:15

Üdv Sanyci!
Érdekelne az ötleted az áramfejlesztővel kapcsolatban. Nagy műhely itt sincs, funkciógenerátorok, impulzusgenerátorok, oszcilloszkóp, stb. Eddig egy működőképes szerkentyűt csináltam, de jó hatásfokkal csak kis teljesítmény mellett dolgozott, gyakorlati jelentősége ebben a verzióban nincs. A lebegő, stb. szerkezetek is érdekesek, de elsősorban az áramtermelés érdekel, a következő "projektem" is ez lesz, érdekelne a te elképzelésed is. Előre jelzem, egyéb teendőim miatt azonnal nem tudok nekiállni, és különleges anyagokhoz sem férek hozzá. Ha sikerül valami, arról értesítelek. Várom leveled a
skylooker@freemail.hu címre.
sky_looker
0

Elküldve: 2005. július 11. - 20:48:51

van otletem hidegvizbol forro viz forgatassal mar dolgozom a megvalositassal itt a cim:www.myzlab.prv.pl.....www.darmowa-energia.eko.org.pl---------(www.hydrodynamics.kom)-- -
0

Elküldve: 2005. június 25. - 23:00:27

Hi! Lenne egy egyszerü ötletem olyan szerkezethez amihez szinte energia sem kell és mégis tudna áramot fejleszteni. Elméletileg többet mint amennyit felhasznál.Gyakorlatilag semmit,csupán az elinditásához szükséges.Sajna nincs mühelyem amiben kilehetne kisérletezni. Elméletileg "örökmozgónak" születne.Esetleg érdekelne valakit a dolog? sanyci@mailpont.hu
0

Elküldve: 2005. január 30. - 18:29:23

Legolcsóbban és leggyorsabban úgy jutsz kúpfogas kerékhez, hogy sarok köszörűkhöz árult kereket veszel meg. Ezt persze párban szokták árulni egy nagyobb (ami a koronghoz kapcsolódik) és egy kisebb ( ami a motorhoz kapcsolódik)van együtt. Én legutóbb a XVII. ker Madárdombhoz közel eső (hétvégi) piacán láttam egy műszaki árusnál több féle méretet.
A kerekekhez valszeg esztergáltatnod kell tengelyt,de gondolom ez nem okoz gondot.
Ami a centrifugális erő "manipulálását" illeti abban nem hiszek - de ne legyen igazam.
0

Elküldve: 2005. január 09. - 00:31:07

Lehet hogy nem súlyokat kéne pörgetni hanem elektronokat egy olyan pályán amit írsz, talán lehet kombinálni a lifterrel és akkor az nagyon jó.

Üdvözöl a gömbvillám!

Az átjáró meg néha bedugul ;)
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó