Startlap fórum:: viz bontás hidrogén hajtású autó - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
 • 4 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

viz bontás hidrogén hajtású autó

#41

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. augusztus 16. - 22:07:41

Szeva!Norbi vagyok. Te KI vagy?Mikor jártál nálam?
0

#42

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. augusztus 16. - 21:47:13

Olyan szépeket írnak itt rólam...Gondoltam regisztrálok!
Ki az a HOPP??? Szép neve van!És nagyon okos is!Ha 400V helyett próbálkozna valami 800V félével talán eredményeket is érhetne el!Főleg ha a kütyü "végére" valami induktivitásokat rakna..utánuk pedig 2db diódát...Lenne esélye Meyer bácsit utánozni!!Persze ahhoz impulzuscsomagokat is létre kellene hozni!..Meg ilyesmi..
0

#43

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. augusztus 16. - 21:34:19

Szeva Mindenkinek!
Hát íme...itt vagyok!!
0

#44

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. június 29. - 18:39:41

nezd meg:http://www.waterpoweredcar.com/pdf.files/D14.pdf meier vizbontoja
0

#45

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. június 22. - 21:14:05

http://quanthommesui...lPMCPantone.htm nem teljesen hidrogen-de-75%viz es mukodik!!!!megcsihalhato maszek alapon csak muszaki vizsga elott ki kell venni a kocsbol a rendoroket meg lehet etetni hogy ez egy ujfajta katalizator ¹koda 105 on bevalt
0

#46

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. június 14. - 17:02:11

Azért, ha nem vagyok tolakodó nagyon érdekelne a Te megoldásod is Elektroki! Ez így is nagyon jónak tűnik!

Eteroxee
0

#47

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. június 14. - 16:56:49

Üdvözlet!

Mutassák meg, hogy működik legalább egy kis otthonépített szerkezet. MÁR nem hiszem el, hogy Gróf Spanyol Zoltán nem tud a kétesértékű piszolya helyett bemutatni egy saját elven működő modellt. Meghosszabbítja a szabalmát,ami le fog járni nemsokára. Duma Norbert MÉG nem tudom, hogy valóban szélhámos-e. MÉG Ő sem mutatott semmi konkrétat, lassan egy éve nyúzom. Pedig biztos van valahol, valakinél, talán Köztetek, akinél működik. Duma Norberték is foglalkoznak acetilénes üggyel, az érdekes.
És árulnak - MÉG nem tudom mennyiért (ma próbáltam VOLNA ki) - fogyasztáscsökkentőt autóba. Ők kísérletezgetnek, mert voltam a sufnijukban. Voltam Gróf Úr "rezidenciájában"... Gróf Úr megvádolta Duma Norbertet, hogy ellopta a szabadalmát. Duma Norbert más módszert használ. Duma Norbert - láttam - legalább épített már valamit, ami úgy nézett ki, mint egy elektronika. Szerintem kipróbálom. És írok, ha kiderül valami, mert azért megfelelően szkeptikus vagyok.
...
Armian Eteroxee
0

#48

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. május 05. - 12:23:11

Az jó ha sok pénzed van!
0

#49

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. március 14. - 12:45:51

Kedves hasonló gondolkodású kolléga,
én is kísérletezgetek,
ha kell valamilyen vagyszer, vagy szerkezet, segíthetek,

küldjél nekem választ, hogyan sikeröült a leírásod szerint nagyon megszaporázni a bontás hatékonyságát? Irjad le a részleteket.
üdvözlet: Tamás
0

#50

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 15. - 14:40:05

Azt gondolom - és ez nem eked szól, hanem általánosságban -, hogy a világban nagyon sok szélhámos van, ugyan miért pont ezt a területet kerülnék el?
Nem is teszik, mert a dolgok jelenlegi állása szerint csak szélhámosok és csalók uralják a terepet.
Ez egy nagyon logikus következtetés, bárhonnan közelítesz, ide jukadsz ki. Mert tele van a világ különbnél kölönb leírásokkal, eszmefuttatásokkal, tudományos szintre emelt magyarázatokkal, csak egy valami nincs: egy korrekten megfogalmazott, utánépíthető megoldás. Az összes erről szóló közlés, leírás nagyon hangzatos, sokat ígérő, csak a lényegnél lesz mindíg homályos. Vajon miért? Hát bizony éppen azért, mert a lényeg a duma, a kábítás, a szélhámos ősi eszköze. Vannak aprólékos részletekbe menő leírások, minden érthető, de amikor a lényeget keresed, akkor csak a nagy semmit találod a végén. Mert csak a nagy semmi van a dumán túl.
Csak legendák. De semmi konkrétum, semmi bizonyíték, Csak hanta hegyek. Okoskodás, parasztvakítás, álmodozás, hazugság, csalás, áltudományos baromkodás és ártatlan fantaszták gyermekien tiszta hite és lendülete, hogy majd akkor ő megcsinálja.
A végén mindenki arra ébred, hogy a bilibe lóg a keze.
Évtizedek óta itt tart a téma.
0

#51

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 12. - 00:20:51

gondolod azért killodtam évekig hogy ide csakúgy felrakjam egyet azért leirok karbid-viz-eből lesz acetilén gáz kémiai hidrogén benzines megy vele tudom most azt mondod hogy az acetilént nem lehez 1a10-ig sűriteni mert 1.5-2báron magátol beroban én megoldotam 1-a13ig lehetsüriteni tehát benzinesben jól működik 1kg-carbid 40ft ha teégetedki mészégető enyiben van 150kiló méter+a viz na ez csak az alap tőbi nincs ingyen azz ijen kussolj szövegek után enyit voltam hajlandó leirni
0

#52

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 02. - 16:10:48

Tegyed fel ide, amit tudsz, vagy építsd me, mondd meg mi az ára, megnézem és ha működik akkor megveszem, sok pénzt is kérhetsz érte.
Ha a fentiek közül egyik megoldás sem felel meg, akkor kussolj.
0

#53

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. február 02. - 16:08:43

Gyerekek, annyi marhaságot hallottam/olvastam már évek alatt, hogy tele a hócipőm.
Mutasson már egyszer valaki egy istenverte működő modellt bármilyen megoldással, ahol az üzemeltetés során nem kell a zsebembe nyúlni! De csak a folytonos szájtépés minden szinten, hülyítés, parasztvakítás, s közben soha senki még nem éllt elő hitelt érdemlő eredménnyel, hogy itt van vazze, ezt kapjátok ki, látjátok!? belehugyozok és azzal is megy. De semmi semmivel sem megy, ami megy az a baromkodás.
Pedig nem csak engem érdekelne, ha létezne megoldás, rábukna az egész világ, mit gyöngytyúk a takonyra.
De nincs, csak pofázás, meg szélhámoskodás van.
0

#54

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. január 30. - 19:56:18

sziaztok látom nem sokra jutottatok én igen mindent csak előzetes telefonon meg beszélt dolgokra reagálok t számom 06-70-314-7213 regel 10-től este 20-ig fűtés világitáa áram ellátás szélkerék hűtés űzemanyagok stb minden házilag étolaj legálisan az autóba -15 fokig űzem biztosan mindent telefonon valami érdekel hivj forumba max körbe irni vagyok hajlandó
0

#55

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. január 27. - 15:58:53

MÉg egy apróság: A fénykapu dolog is egy nagy humbuk. Sok érdekes dolgot talász ott, de semmit sem tudsz az alapján megépíteni. Mindig a lényeget felejtik ki, vagy épp azt homályosítják el. Nem a Pájer Tibi a felelős, de azért egy kicsit jobban utána nézhetne mit tesz fel.
0

#56

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. január 27. - 15:54:51

Röviden a vízbontásról. Mire van hozzá szükséged. Először is egy föld független tápra(érintés védelem). Azután egy jel generátorra aminek a végén csücsül a végfok, és végül de nem utolsó sorban egy elektrolizálóra. Azt hiszem, hogy ezen dolgokat sehol sem kapod meg egyben, úgy hogy építeni kell. Egyben kell lenned műszerésznek, asztalosnak, esztergályosnak. Ha mindez nem vagy, de van pénzed, akkor semmi gond. Már csak az fenyeget téged, hogy hülyének fog nézni a fél világ, ha elmondod mit akarsz csinálni. Sebaj. Ha nincsenek elektronikai ismereteid, akkor vagy igazán nagy szarban. Nagyon nehéz elmagyarázni egy műszerésznek, hogy neked szükséged van egy olyan elektronikára, ami pulzáló egyenáramot csinál úgy, hogy változtatható a feszültség , a kitöltési tényező, és a frekvencia. Ja, és mindezt úgy, hogy azért tudjon pár száz W-ot. Aki ért hozzá, az tudja hogy egyáltalán nem a hétköznapi dolgok közé tartozik. Ha az elektronika megvan, már csak egy elektrolizáló edényre van szükséged. Legegyszerűbb saválló csőből készíteni. A két cső között ne legyen nagyobb hézag, mint három milliméter. Kísérletező kedvű embereknek ajánlom a következőket. Nem desztillált vízzel, hanem csapvízzel kísérletez. ( igaz sok a kiváló só, de fél nyitott rendszernél egy szűrő közbeiktatásával megoldható a dolog). Ezen felül jó lenne, ha a kitöltési tényezőt minél kissebre állítanád (Pvm < 1) . A frekvenciát úgy válaszd meg hogy a víz rezgési frekvenciájának valamelyik felharmonikusa legyen. A feszültség a te dolgod, de én inkább a nagyobb áram kisebb feszültséget javaslom.( 300 W = 12 V * 25 A).
Egy kis hozzá szólás a Gróf féle dolgokhoz. Az a pisztoly, amit ő mutogatott, egy orosz plazma vágó. Semmi köze hozzá, állítólag az ő szabadalmát lopták el az oroszok, de sajnos ezt senki nem tudja bizonyítani, mert amíg ez a vágó eszköz nem került a kezébe, addig az egész szabadalma egy elmélet volt. Nem mondom hogy nincs értelme a szabadalmának, csak éppen annak nincs, amit csinál. Miért kell nekem úgy eljutnom Párizsba, hogy elrepülök Bukarestbe, onnan Moszkvába, majd elrepülök New Yorkba, és végül Párizsba. Ezt én úgy hívom, hogy túlbonyolítás. Az öreg semmit nem tud letenni az elméletén kívül az asztalra. Az Egelyről is sok szó esett már a fórumom. Na hát ő se semmi fazon, de legalább ügyes. Rájött, hogy Magyarországon mennyi embert érdekel ez a téma, és kihasználja őket. Könyveket ír, és eladja jó pénzért. Nem akarom ócsárolni, de annyi bizonyos, hogy számos szabadalomban benne volt a keze a szabadenergiával kapcsolatban, és a vitalitás mérőjén kívül semmit sem tudott letenni az asztalra. Nincs olyan eszköz, amelyet ő csinált vagy mentorált, és ma jelentős ipari termelés lenne belőle. Ezen kívül még meg kell említenem egy embert a vízbontással kapcsolatban.
EZ TÉNYLEG FONTOS! ŐT ÚGY HÍVJÁK, HOGY DUMA NORBERT. NE HIGYETEK EL NEKI SEMMIT, MÁR A LEVEGŐ VÉTELE IS HAZUGSÁG. Abból él, hogy emberektől pénzt csal ki, hogy vízbontót csinál nekik, aztán meg nagy semmi. Nagyon vigyázatok vele, mert csak csőbe húz titeket.

Ha valakinek konkrét kérdése van, írjon: free.energy2@freemail.hu
0

#57

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. január 25. - 15:55:45

Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy A VÍZ ENERGIÁJA című dok. filmet ami régen ment párszor a Spektrumon, azt honnan tudnám megszerezni??? Vagy ha esetleg valakinek megvan videón... Nagyon jó lenne ha megtalálnám. Stanley papa emlékéreee :'(
0

#58

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. november 21. - 18:16:08

Kedves gyerekek!
A mai órán megtanítok mindenkit vizet bontani!!
Mielőtt elkezdeném szeretném jelezni, hogy a grófúr egyik előadásán ott voltam, és a fazon csak azt hajtogatta:....várom a magyar vállalkozók jelentkezését....
Minden amit mondott szerintem parasztvakítás volt!!

Tehát kezdjük el a mai órát!!.......
A vízbontásnak két lehetséges formája van: Vagy nagy feszültséggel nagyon tiszta vizet bontunk, vagy kis feszültséggel és nagy árammal "szennyezett" vizet bontunk!
Persze minden esetben puzáló egyenáramról beszélünk!
A kitöltési tényező sem mindegy!Minél kissebb, annál jobb!
Van valakinek konkrét kérdése?
0

#59

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. november 04. - 22:13:52

vizbontassal kacsolatban keresetek:www.ehg.ru......oroszul nem tudok de valahol megvan egelynel videon magyarul...de itt van reszletes rajz is
0

#60

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. október 27. - 05:33:18

Kedves MZperx engem is érdekelne a készüléked,
Hátha fel tudom robbantani az autóm :-)
És ha valaki tud küldeni ezzel kapcsolatban valamit ,azt szszívesen várom erre a címre

attila7407@freemail.hu

Köszi
0

 • 4 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó