Startlap fórum:: viz bontás hidrogén hajtású autó - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
 • 4 Oldal +
 • « Első
 • 2
 • 3
 • 4
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

viz bontás hidrogén hajtású autó

#61

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. október 26. - 16:34:54

Sziasztok én még új vagyok .
Mindenkit sok szeretettel üdvözlök
Engem is nagyon érdekel a vízbontás minél gyorsabbá tétele és kisérleteket is akarok folytatni ennek érdekében.
Mostanság csak próbálkozom és gyüjtöm az infókat.
Egészen beleméjedtem a Spanyol Zoltán féle írásokban és videókban.
Különösen elkezdett érdekelni a plazma hegesztőpisztolyának a tanulmányozása és megépítésem
Pár videót le is töltöttem ehhez segítségnek,de sajnos ott ahol a lényeget kezdené el mondani,misztikus módon addig tart a videó és utána semmi.
Ez nem tudom kinek a műve.
A pisztolyról leszedtem egy sematikus ábrát is de az annyira szar felbontású és mintha kínai betűkkel lenne írva.
nem sokmindent tartalmaz annyit ki léehet belőle venni.
Nagyrésze víztartály ként üzemel.
a lényeg a fejben van.
Csak az a kérdés hogy mi ?
0

#62

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. október 21. - 17:28:11

azért nem teszik meg mert összeomlana minden politika
Tb nem lenne annyi betegség és amig olaj van addig nemigen fog ez bekövetkezni.
0

#63

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. október 21. - 17:24:05

Azt is taglalták a spektrumon ugyanis van egy null pontnyi energia amit meglehet csapolni csak arra kell rájönni hogyan van vizbontás elektrolizis nélkül is de ezt már irtam.
0

#64

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. október 21. - 17:19:34

szia.
pont ma néztem a spektrumot és elektro lizis nélkül bontotta egy feltalálo a vizet hidrogénné,és oxigénné,és több mint 120% os lett a nyert energia,ugyanis melegedés nélkül müködött a gépezet,amit Tokyoba ,Amerikába szabadalmaztatott.Naponta kap telefonokat,Arabok egymilliárd dollárt kináltak neki hogy hagyja abba a kutatásait!A napokban lesz a spektrumon ez a filmcime:
A VIZ ENERGIÁJA és az a baj hogy ha ezt megcsinálják összeomlik minden,nem lesz annyi betegség a gázok eltünnek,kornyezetszennyezés,összeomlana a társadalombiztosito,stb olajmunkások munkanélkül lennének,ez is csak szemét üzletpolitika!!!!!!!
0

#65

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. október 14. - 19:38:51

azt tapasztaltam ez csak humbukk a ¹kodamba a benzinvezetekre szerelt hangszorobol kiszupralt magnesek(4)nem segitett a fogyasztas nem valtozott
0

#66

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. április 21. - 05:27:10

Vagy egy olyan kérdésem is lenne
hozzátok, hogy:
vannak ezek a mágneses ketyerék amit az üzemanyag csöre kell tenni és rendezi a részecskéket meg minden éa ez álltal is jobb az égés ez valos dolog vagy csak vadítás?
0

#67

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. április 19. - 05:46:10

vagy járjak inkább biciklivel...?
:-)
0

#68

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. április 18. - 10:09:02

Hello mindenki
én most találtam rá erre Burn-r féle autóba szerelhetó fogyasztás csökkentő készülékre ami vizbontásal idrogánt és oxigént juttat a légszürön keresztül a motorba ajobb égés reményében é spersze a fogyasztás csökkenése miatt
a forgalmazót nem tudom elérni se telefonon se e-mailen mert minden megszünt
olvastam pozitiv és negativ dolgokat is
ti tudtok erről valami
esteleg azt hogy hol lehet elérni a forgalmazót...
vagy más fogyasztás csökkentö kütyünt ami jó hatásfokkal müködik?
0

#69

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. április 08. - 14:00:45

A vízbontás továbbra is energiaveszteséggel jár, és nem töblettel, habár lehet találni pár olyan állítást hogy van akinek sikerült többletet kinyernie, de a bizonyítás általában elmarad. A hidrogén pedig nem lesz a jövő energiaforrása (hacsak valóban nem lesznek többletet termelő elektrolizáló cellák), mivel nagyjából 70% os villamos hatásfokkal bontható, tehát nem más mint egy energiatároló, nagyjából úgy mint egy akkumulátor (valójában az olaj/szén/földgáz is az, de az a napenergiát tárolta el évmilliók alatt).Az üzemanyag cellák meg méreg drágák (drága anyagokat kell bennük használni, amiből ráadásul nincs is valami sok).
A másik lehetőség a hidrogén elégetése hagyományos motorban, ez kábé 30 % körüli hatásfokkal történik. Rengeteg energiába kerülne (leginkább az atomenergia a leg tutibb befutó itt)akkora mennyiségű hidrogént előállítani naponta, mint amennyi energiatartalma van a mai 80-85 millió hordós napi olajfogyasztásnak.
Kicsit eltérve a főtémától, a lényeg az , hogy nincsen alternatíva az olaj helyett (ami VALÓBAN helyettesíteni tudná), és pont (se biogáz, se biodiesel, se hidrogén ,semmi). Ráadásul még ha lenne is valami, arra már meg kellett volna kezdeni az átállást rég...még a töbletenergia termelő gépekkel is ez a helyzet. Ha végre elérhetőek lennének, idő kell az elterjedésüköz, a mindennapi életbe való beépüléshez.
Egyenlőre azonban az összes ilyen jellegű berendezés vagy nem elérhető a nagyközönség számára még ha működik is, vagy nagyon kezdetleges fázisában tart a fejlődésének, vagy egyáltalán nem is működik (vagy csak nagyon körül,ényes beállítások nyomán, és ráadásul érzékeny is). Ide olyan gép kell ami be van dobozolva , és van rajta két kivezetés, ahonnan a villamos energiát le lehet venni, berakható egy kocsiba, és nem zavarja a vibráció, hagyományos terheléssel (nem csak nemlineáris ,meg kondícionált terhelésekkel) terhelhető. Ilyenről egyenlőre nem tudunk, még ha van is.
Mellesleg az OPEC tartaléka jelenleg másfél millió hordó naponta, azonban a fogyasztás valószínüleg napi 1.8 millió hordóval nő meg az év végéig. Ha az OPEC sürgősen nem duplázza meg a tartalékát akkor az bajt jelent.
Sokan mondják hogy fel kell készülni, és lehet hogy kivételesen igaza van a vészmadaraknak...majd meglátjuk.

Elnézést hogy ennyire eltértem a főtémától,de úgy éreztem kapcsolódik.
0

#70

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. március 22. - 15:20:52

Szevasztok

Új vagyok itt. Olvastam néhány érdekes dolgot és ezzel kapcsolatban tenném fel kérdéseimet. Ez pedig a következő: vízhajtású motor>a neten találtam róla ezt azt, illetve Spanyol Zoltán által publikált dolgokról is. Van valami információtok , hogy mi lehet az igaz? Nagyon foglalkoztat a belsőégésű motorok hidrogénnel való üzemeltetése.
Előre is köszi
0

#71

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. március 19. - 20:37:24

Erősen kételkedem MZperX barátunk állításaiban, mivel az email címemre azóta sem küldött levelet, habár még ő ajánlotta, hogy akit érdekel a téma annak elküldi a részleteket.

MZperX, ha tényleg van valami amit megoszthatsz velünk, akkor azt tedd meg ezen a fórumon, ha pedig nincs semmi, akkor a továbbiakban hallgatásodat az állításaiddal kapcsolatos kételyeim megerősítésének veszem.

Garret
0

#72

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. március 18. - 00:39:42

Üdv! Engem érdekelne a találmányod, az szj14@vipmail.hu címre kérlek írj róla.
0

#73

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. március 08. - 11:49:01

Udv

Mindig is érdekelt a probléma csak mostanában merültem bele mélyebben...
MZperX ha lehet küldj emailt az eddigi tapasztalataidról.
Támogatom Maraka ötletét. Angliában alakult egy non-profit szervezet mely 2006-ra egy prototipust akar előállítani. Nem hiszem, hogy mi magyarok ne lennénk képesek rá... Szóval én is szívesen benne lennék egy csapatban. qqcs1@freemail.hu
0

#74

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. február 23. - 18:34:13

Nem kéne egy találkozót szervezni?
0

#75

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2005. február 23. - 18:18:38

Üdvözletem!

Én egyelőre laikus vagyok a témában, de annál lelkesebb és tettrekész az ilyesmivel kapcsolatban. Persze pénzem aaz nincs, de szeretném már, ha végre vízzel ill. hidrogénnel menne az autóm és otthon az aggregátorom is.
Gróf urat és projekjét kb. 3 éve ismerem, bár nem sezmélyesen, egy előadásán voltam, de azt tapasztaltam, hogy a találmányról semmit nem beszél, elméletben sem nagyon. Nagyon agilisnak tűnik, de szerintem a szervezést valahogy nem csinálja jól. Talán észre kénne vennie, hogy csak kicsiben lehet elkezdeni. A magam részéről én is ügyeskezű ember vagyok és kreatív, rengeteg ismerősöm van ilyen. Nagyon sok embert ismerek, aki tud ezekről a dolgokról valamit és - amennyire ért hozzá és tud - érdeklődik, mert valamilyen oknál fogva rá van kényszerítve. Mi pl. olyan helyen lakunk, ahol nincs áram, se víz. Ez nem baj, a rezsink csak a kocsi ellátásában merül ki, az jelenti mindkettőt. Tehát NAGYON SZERETNÉK KEDVEZŐ MEGOLDÁST. Nos, Gróf Úrnak azt kéne megértenie, hogy ki kéne alakítani egy hálózatot, amiben mindenki egy kis részt vállal akár önerőből. Így azon túl, hogy a sajátjának véli csak azt az egy kis részt, jól csinálja meg. Ez nem azt jelenti, hogy a dolgot kisajátítaná, hiszen a többi részhez nem feltétlenül nyúlhat. Pl.: új MINI kisautó. Az alkatrészeket a világ minden pontjáról viszik Angliába (ha jól emlékszem). Nos, nem tudom, mennyi alkatrész kell egy autó vízüzeművé való átalakításához, de nem feltétlenül tárgyról, hanem emberi tevékenységről is szó lehet. A lényeg talán a központosított hálózati rendszer volna. A magam részéről pl. szabadidőmben, de komolyan mondom, nem csak abban szívesen vállalnék bármiféle munkát, ami ezt előre viszi, amit elmondtam neki személyesen is, arra azt mondta, hogy jó, majd ha megvalósul az üzem szól, ha kell segítség.
Meg kéne értenie, hogy van sok ember, aki nem tud anyagilag közvetlenül segíteni, de vannak szerszámai és besegít egy kicsit itt, a másik ember kicsit ott az ő szaktudásával és szerszámaival. Ezen felül ő koordinálhatná, ő tervezhetné meg, szóval az egész elv megmaradna, az egész ideológiai rendszere működhetne. Valaki kiszáll? Jó, van Gipsz Jakab, ő lehet, hogy tud valaki mást, aki jó és megcsinálja. Nem kéne senkihez sem kötnie magát, csak a megrendelőhöz. Jön a megrendelő: szeretne egy átalakítást. Jó, ennyi és ennyi lesz anyag, munkadíj és az ő saját járuléka, amit a feltalálásért kap. Jani, szólj Ferinek, csináljon egy tartályt. Pisti, halló? Te vagy? Tudnál csinálni egy csőrendszert? Bedöglött a gép? Ajjaj. No mindegy, köszi, szólok Lacinak Győrben. Laci! Figyelj! egy új csőrendszert kéne csinálni. De arra gondoltam, hogy most az összes legyen 7mm-rel hosszabb, akusztikailag így jobb. Szerinted? Te jobbat találtál ki? A rezonancia nem számít? Lehet, beszéljük meg, de most ezt próbáljuk ki. Halló? Tibi! Merre vagy? Sopronban? Remek, visszafelé, ha jössz, ugorj be ide és ide, egy csőrendszert adnak, x László, vigyázz rá, új konstrukció.

Stb. Bocsánat laikusságomért, hangszerészi múlttal csak az akusztikai rendszerek jutottak eszembe. Azért a lényeg gondolom érthető.

A találmánya több mint tíz éves, a szabadalma nemsokára lejár. Kommunikációs és ki tudja milyen okok miatt nem lép előre a dolog. Hogyan vegyék komolyan az emberek, ha nem látják működni a dolgot?
Én elhiszek mindent. Ezt is, hogy létezik ez a motor. Szeretnék látni ilyet vagy ilyesmit. Meg szeretném érteni a működési rendeszert. Szeretnék segíteni, szeretném, ha vizet pöfögne az autóm.

KI TUDNA SEGÍTENI?

Gróf Úr szervezési rendszerében szerintem valami hiba van.

ZMárk
0

 • 4 Oldal +
 • « Első
 • 2
 • 3
 • 4
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó