Oldal 1 / 1
Egyszrűen: Örökmozgók
Elküldve: 2010. augusztus 16. - 22:19:27
NETPENNYSTOCKS Befektetés és Garancia Portfolio
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU
Regisztráció: link
Bövebb infok:
link
Sprint Wealth - A "pénzgyár"
Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)
A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre
Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link
PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !
Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU
Regisztráció: link
Bövebb infok:
link
Sprint Wealth - A "pénzgyár"
Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)
A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre
Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link
PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !
Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
Elküldve: 2007. november 07. - 08:15:36
Már több éve foglalkozom az "Orffyreus" kerékkel, eddig még sikertelenül, de mindig vannak új felismeréseim. Természetesen én is elfogadom az energia megmaradás törvényét (középiskolai mérnöktanárként ebben a szellemben tanítottam), de nem fogadom el azt, hogy ne létezzenek számunkra esetleg még ismeretlen energiaforrások (pl. éterenergia). Mindaddig még a tudomány nem talál magyarázatot pl. a gravitációs vonzóerő, vagy az elektronok atomon belüli mozgásának magyarázatára, addig jó lenne, ha óvatosabban fogalmaznánk ebben a kérdésben. A gravitációs kerék létjogosultságát a görbült pályákon való mozgás anomáliaira építem. Lásd: örvények, tornádó, gömbvillám, stb.
Üdv.:kolala
Üdv.:kolala
Elküldve: 2007. augusztus 19. - 14:59:05
Igen, ez engem is érdekel. A smotos problámával itt a fórumon kezdtem el foglakozni.
Ugyanis, már Greg bácsi is bevallotta menetközben, hogy mechanikai veszteségek vannak, sajna.
A külső energiabeviteltől nem lehet eltekinteni.
Egy profán hasonlattal, ha nem akar a nyamvadt tyuk kapirgálni, belerugok egy jó nagyot.(Bocs, ez nem tudományos, de vannak kényszeritő vak erők).
Azért figyeltem fel erre a problémára, mert egyik dédnagybátyám ( talán ismerős a jó öreg Richard Andor professzor, jelenleg Egérfalván él,)életében ez kiválóan megfigyelhető volt. Ez pedig az öregedés folyamata. A kis öreg napról napra "amortizálódik".
Ez pedig ujabb bizonyíték, hogy nincs örökmozgó.
Bár őszintén szólva, mindig benne van az emberben a kétely, ugyanis például egyes kis fürge egérfajok mintha örörkké akarnának mozogni
Tán még a számítógépbe is bemásznának!
Ugyanis, már Greg bácsi is bevallotta menetközben, hogy mechanikai veszteségek vannak, sajna.
A külső energiabeviteltől nem lehet eltekinteni.
Egy profán hasonlattal, ha nem akar a nyamvadt tyuk kapirgálni, belerugok egy jó nagyot.(Bocs, ez nem tudományos, de vannak kényszeritő vak erők).
Azért figyeltem fel erre a problémára, mert egyik dédnagybátyám ( talán ismerős a jó öreg Richard Andor professzor, jelenleg Egérfalván él,)életében ez kiválóan megfigyelhető volt. Ez pedig az öregedés folyamata. A kis öreg napról napra "amortizálódik".
Ez pedig ujabb bizonyíték, hogy nincs örökmozgó.
Bár őszintén szólva, mindig benne van az emberben a kétely, ugyanis például egyes kis fürge egérfajok mintha örörkké akarnának mozogni
Tán még a számítógépbe is bemásznának!
Elküldve: 2006. augusztus 28. - 00:56:42
Ki kisérletezett gyakorlati szinten Besler kerékkel vagy hozzá hasonló klasszikus kerekes örökmozgóval.
Habár nem a területem, de szerintem e klasszikus alapon mágnesek nélkül is elkészithető az örökmozgó.
tisztelettel
Elek
Habár nem a területem, de szerintem e klasszikus alapon mágnesek nélkül is elkészithető az örökmozgó.
tisztelettel
Elek
Elküldve: 2006. augusztus 28. - 00:51:21
Hali!
Kisérletezett már valaki Greg Watson találmányával vagyis többek között a SMOTtal?
Érdekelne hogy van e aki tovább fejlesztette.
Tisztelettel
MEK ELEK
Kisérletezett már valaki Greg Watson találmányával vagyis többek között a SMOTtal?
Érdekelne hogy van e aki tovább fejlesztette.
Tisztelettel
MEK ELEK
Elküldve: 2006. június 03. - 21:28:56
koszonom a mail de a melleklet hibassan erkezett nem leheterteni en meg a hotermelo masinan dolgozom meg 1 honap s kesz lesz
Elküldve: 2006. június 02. - 13:34:46
Bocs de nem fért ki az egész, pedig ezen az elven sikerül.
Elküldve: 2006. június 02. - 13:33:18
Ingyen (elektromos) energiát előállító készülékek építése
Valószínű sok olvasónak ismerős a fenti kép. Egy dobozból szüntelenül és ingyen több kilowatt elektromos energia jön ki. Henry Moray készítette a 30-as években.
De hogyan működött? Amint a következő sorokban is kiderül, a titok megértéséhez nem szükséges komoly tudományos előképzettség. S elkészítéséhez sem kellenek milliók, viszont akarat kell hogy nekiálljunk, s némi hobbi elektronikai gyakorlat persze nem árt. Na meg az hogy figyelmen kívül hagyjuk a pszichológiai akadályokat amit mások emeltek. S nem utolsósorban az is kell hogy akik ezen dolgoznak, megosszák másokkal tapasztalataikat, eredményeiket, éppúgy ahogy pl. az amatőr rádiózás esetében történik.
Röviden elmagyarázom a titkot hogy miképpen keletkezhetett az energia, abban bízva hogy lesznek barkácsolók akik újra elkészítik, mert bizony a most leírtakat eltitkolták az emberiség elől. Hiányzó láncszemek következnek leginkább, mert a többi részletet bizonyára ismerik.
Teslának számos sík spirális alakú tekercse volt, még a Schauberger turbinánál is spirál mozgást fedezhetünk fel. Ugyanígy mozognak a csillagok a galaxisban is. A Moray-féle és más gázkisüléses készüléknél is spirál mozgása van az elektronoknak. De mi ennek a mozgásnak a szerepe?
A legfontosabb többletenergiagépek, így valószínű hogy még a mechanikusan működő Orffyreus kereke is a következőkön alapszik:
Minden energiaképlet tartalmaz egy négyzeten lévő valamit. E négyzeten lévő valamit kell minimum kettő tagból összegezni mielőtt négyzetre emeljük.
Az így kapott energia nagyobb lesz mint a tagokból képzett energiák összege. Képletben két tag esetére:
a²+b²
Valószínű sok olvasónak ismerős a fenti kép. Egy dobozból szüntelenül és ingyen több kilowatt elektromos energia jön ki. Henry Moray készítette a 30-as években.
De hogyan működött? Amint a következő sorokban is kiderül, a titok megértéséhez nem szükséges komoly tudományos előképzettség. S elkészítéséhez sem kellenek milliók, viszont akarat kell hogy nekiálljunk, s némi hobbi elektronikai gyakorlat persze nem árt. Na meg az hogy figyelmen kívül hagyjuk a pszichológiai akadályokat amit mások emeltek. S nem utolsósorban az is kell hogy akik ezen dolgoznak, megosszák másokkal tapasztalataikat, eredményeiket, éppúgy ahogy pl. az amatőr rádiózás esetében történik.
Röviden elmagyarázom a titkot hogy miképpen keletkezhetett az energia, abban bízva hogy lesznek barkácsolók akik újra elkészítik, mert bizony a most leírtakat eltitkolták az emberiség elől. Hiányzó láncszemek következnek leginkább, mert a többi részletet bizonyára ismerik.
Teslának számos sík spirális alakú tekercse volt, még a Schauberger turbinánál is spirál mozgást fedezhetünk fel. Ugyanígy mozognak a csillagok a galaxisban is. A Moray-féle és más gázkisüléses készüléknél is spirál mozgása van az elektronoknak. De mi ennek a mozgásnak a szerepe?
A legfontosabb többletenergiagépek, így valószínű hogy még a mechanikusan működő Orffyreus kereke is a következőkön alapszik:
Minden energiaképlet tartalmaz egy négyzeten lévő valamit. E négyzeten lévő valamit kell minimum kettő tagból összegezni mielőtt négyzetre emeljük.
Az így kapott energia nagyobb lesz mint a tagokból képzett energiák összege. Képletben két tag esetére:
a²+b²
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó