Startlap fórum:: Működő eszközök pontos leírása - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Működő eszközök pontos leírása

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. augusztus 16. - 22:22:33

NETPENNYSTOCKS Befektetés és Garancia Portfolio
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU

Regisztráció: link
Bövebb infok:
link

Sprint Wealth - A "pénzgyár"

Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)

A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre

Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link

PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !

Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
0

Elküldve: 2007. január 05. - 13:59:54

ILÁJ: Én már több helyen olvastam a Schumann-generátorról, ami olyan mint egy klasszikus indukciós generátor, csak forgórész helyett a Föld sajátfrekvenciája adja a forgó mágneses teret.

Ami a titokzatos Tesla-gépet illeti, nem tudom mit akarsz azzal a rajzzal, de ha én a helyedben lennék, bescannelném nagyon jó minőségben, és valamilyen szabad anonimizálón (pl. TOR vagy FREENET) keresztül szétkürtölném ahová csak bírom.
Az Internetről nagyon nehéz - szinte lehetetlen - leirtani egy tartalmat, amit kellőképp elterjesztettek. Ha mindenki megismeri, akkor már senki nem tudja monopolizálni (törvényileg igen, de a törvény sosem fog a te oldaladon állni egy ilyen kérdésben), és ha megfelelő a számítástechnikai háttér, akkor téged sem tudnak visszakövetni és számonkérni rajtad.
0

Elküldve: 2006. december 05. - 19:29:41

Gondolom sokan látták Fábry műsorban a forgó kereket, ami az erő*erőkar illetve a finoman beállított mágnesek együttes segítségével mködött. Ha valaki elkészített hasonló kereket valószínű, hogy forogni fog, de a forgási energia egy finom egyensúly ami csak az önfentartásra elég.
0

Elküldve: 2006. szeptember 23. - 07:27:11

Nem tudom hogy hova írjam ezért ide írom:)
Akit érdekelne az V.aknakereső bajnokság msn-en az érdeklődjön a gakaba@freemail.hu-s msn címen
V.aknakereső bajnokságra nevezés nálam Nevezők száma: 55 szabad hely: 9 | www.msnakna5.atw.hu
siessetek nehogy lemaradjatok;)
kaba
0

Elküldve: 2006. szeptember 22. - 23:12:11

ILÁJ!

Kérlek küldj nekem egy e-mailt, az szj14@vipmail.hu címre!

Előre is kösz!
0

Elküldve: 2006. szeptember 16. - 20:12:25

www.gewo.cz pokusy auto na vodu-pantone....¹koda 105-verzio
0

Elküldve: 2006. szeptember 12. - 13:36:34

Szia Iláj!Érdekes amit írtál, de már sokan "bedöltek" hasonló efektus láttán. Nem lehet hogy egy közeli nagyteljesítményű adó jelét "veszed". ne érts félre nem megcáfolni akarom amit írtál, csak szeretném kizárni a racionális magyarázatokat!
0

Elküldve: 2006. június 29. - 18:36:59

nezd:link ha ez a kocsiban is mukodik akkor csinalni kell nem beszelni
0

Elküldve: 2006. június 29. - 17:45:04

Sziasztok!

ILÁJ bármit amit el tudsz mondani vagy küldeni a szerkezettel kapcsolatban pl. a rajz nagyon érdekelne. Szerintem vesztebivalód nincs ha már Égely úrnak is mutattad. Szerintem tudnék segíteni az ismeretlen alkatrész behatárolásában is.
Kérlek küld el a következő e-mail címre: zpe100@freemail.hu

Előre is köszi!
0

Elküldve: 2006. június 28. - 23:50:30

Tisztelt ILÁJ !

Néhány kérdésem lenne, de a következő címre kérném ha válaszolsz: replikator49@freemail.hu

-mire használod az antennát amit elítettél, és mit takar a frekvencia detektor ?
-ha nem titok, mi az az alkatrész melyet már EGELY úr is vizsgált
-regőköröket, kondenzátorokat tartalmaz -e a rajzod ?
Magamról csak annyit: mániákus elektrónika építő ,első detektoros rádióban gombostű--mangánérc az egyenirányító,működött.Évek óta építek olyan eszközöket melyek állítólag többletet adnak.Nagyon sok tapasztalat, kevés siker.A negatív ellenállás pl.:szikraköz ad többletet, kipróbáltam.Van egy AMBIENT POWER nevű kapcsolás(germánium diódák, kondik, tekercs, antenna és föld között),mely akár 30 volt fesz is ad(farádos kondikkal)
Moray kezdeti készülékében is svéd kristály(germánium)volt a detektor(szennyezte is különbözö vegyületekkel)Tranyó még nincs feltalálva.
Kérlek tisztelj meg, hogy válaszolsz.

Üdv.: replikator
0

Elküldve: 2006. június 28. - 23:26:21

Tisztelt ILÁJ !
0

Elküldve: 2006. június 27. - 22:09:12

Szia!

Ha sikerülne működő képes szerkezetet létrehozni, a saját lakásom energiaellátását szeretném megoldani vele.
Szerintem anyagi hasznot húzni ebből kész öngyilkosság.

A következő oldalon található egy rajz link szeretném ha összehasonlítanád a tiéddel és értesítenél a fejleményekről.

De az általad épített szerkezet is érdekel, milyen alkatrészekből áll stb., esetleg ha erről tudnál rajzot küldeni az jó lenne.

Köszi!
0

Elküldve: 2006. június 27. - 18:12:00

A rajzot (egyelőre) senkinek sem mutattam. Ennek két oka van: 1) a bizalmatlanság 2) az emberek hitetlenek és hülyének néznének ezért.

Tisztelt ZPE !

Rólad sem tudok semmit, nem ismerlek egyáltalán. Honnan tudjam, milyen célből kell neked az a féltett rajz? Pusztán csak anyagi hasznot akarsz húzni belőle, ami egyáltalán nem lenne tisztességes ?
Milyen szintű a fizikai és elektrotechnikai ismereted?

(Ja, és amint említettem: van egy két furcsaság a rajzon, amiről egyelőre fogalmam sincsen. Állítólag még Egelly úr sem jött rá).

De ez már csak idő kérdése.... (A kertemben van egy 2-2.5-3 méteres antenna, mely a jelek befogására szolgál)
Ha tényleg vannak komoly kutatási szándékaid akkor elképzelhető, hogy csatlakozz hozzám...

Üdv: ILÁJ
0

Elküldve: 2006. június 27. - 11:19:08

Azt hiszem Morray berendezése müködött ezen az alapon, kifeszített drót a felszin felett, dobozban végzödött és enrgiát kapott, valamilyen amerikai kanyonban próbálta, azt hiszem technikai részletek nincsenek.
A természetes germánium kristályt használták már elég régen a kristály rádióvevökben mint detekciós egyenirányító diódát.
0

Elküldve: 2006. június 26. - 22:02:34

szia!

Elküldenéd nekem ezt a rajzot?
0

Elküldve: 2006. június 26. - 15:56:07

Ui: Dédapám még a kommunizmusban halt meg, akkor én 12-13 éves voltam már és az elektromosság, valamint a fizika nagyon érdekelt. A kommunista rendszer köztudottan nem tolerálta volna az ilyen jellegű "kisérletezgetést" és ha kitudódott volna ez, akkor rögtön elvitték volna az ÁVO-sok a papát. Ezért féltette annyira a rajzot és a titkot....
0

Elküldve: 2006. június 26. - 15:48:09

Szia !

Dédapám 1902-ben született még a Monarchiában. Ő már fiatal srác korában kezdett ezzel foglalkozni. Félre értés ne essék ! Ez nem az ő és nem az én találmányom. Ez TESLA fejlesztése, mely mára teljesen feledésbe merült, gazdasági és egyéb kényszeres okok miatt... Neki volt egy kézi rajza, vázlata, amiből kiindult. Óriási titokban tartotta a haláláig, szegény dédapa. Csak velem osztotta meg, de csak részben. Az igazi titkot és tudást sajnos magával vitte a sírba, akárcsak Tesla. De viszont sok kiinduló pont áll rendelkezésemre. Gondolj csak bele, Tesla az 1800-as évek végén és az 1900-as évek elején már használta ezt a szerkezetet háztartási célokra, sőt villanymotoros járműt is csinált, mely csoda számba ment (bár ez már később volt). És már akkor megfenyegették, hogy ha nem hagyja abba a kisérletezést, akkor az bizony "megárthat az egészségének"... Tesla számomra a zsenik zsenije ! Hihetetlen, micsoda ember volt ő. Nekem is csak az az "ősrégi" kézi vázlat van, melyet szintén féltve őrzök és ha van időm , akkor próbálom fejleszteni, végig gondolni a folyamatokat. Gondolj csak bele, Tesla idejében nem voltak félvezetők, digitális áramkörök, tehát a rajzom is mutatja, hogy roppant egyszerű alkatrészekből áll a szerkezet. Kivéve egy valamit: mintha valami Germánium rúd lenne említve sokszor a rajzon, legalábbis a szabad fordítás alapján. Fogalmam sincs, hogy ez a Germánium akármi, mire való. Az én célom: a laksáom TELJES energia ellátását ezzel a "dobozkával" valósítom meg majd egyser. (Úgy, ahogy a példaképem, TESLA)
0

Elküldve: 2006. június 26. - 13:40:27

Van eggy vicc. Ha a közelben van egy 1MW-os középhullámú adó, akkor elég pár méter drót és zseblámpaelem égö és lehet világítani. Csak ha sokan csinálják, leszívják az adóteljesítményt, igaz ez nem villan, ez világít.
0

Elküldve: 2006. június 25. - 19:28:18

ILÁJ letudnád írni pontosan milyen szerkezettel sikerült befognod ezt az energiát, esetleg tudnál mellékelni rajzot róla, vagy esetleg egy linket ahol megnézhetném ezt a szerkezetet.

Köszi!
0

Elküldve: 2006. június 14. - 17:38:21

Én is csak amatör vagyok, de lelkes ! Én készítettem egy egyszerű frekvencia-detektort. Egy hosszú (kb. 2 méteres) antenna segítségével rezgéseket fogok. Van egy tartomány, melyet ha be tudsz fogni, akkor azt elektromos árammá lehet konvertálni !!!! Én egyszer befogtam ezt a frekvenciát, de csak rövid időre. Nem tudom a magyarázatát, de 1-2 másodperc múlva megszűnt a "kapcsolat". Lehet,hogy csak a detektorommal van a gond és azt kell tovább fejleszteni. Tehát magyarul: van egy állandó, év milliárdok óta létező frekvencia, amit ha valakinek sikerül behatárolnia és befognia, akkor korlátlan energiához juthat!! Ez fantasztikus lenne, mert megoldódna az energia kérdés! Persze ezt a szkeptikus fizikusok megcáfolják és kinevetik. Rezgési energiát elektomos energiává alakítok. A LÉNYEG: nekem egy 12 voltos lámpasor megvillant már ezzel a módszerrel. Ez csoda számomra! Az "égből" kapott energia
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó