Működő eszközök pontos leírása
Elküldve: 2010. augusztus 16. - 22:22:33
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU
Regisztráció: link
Bövebb infok:
link
Sprint Wealth - A "pénzgyár"
Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)
A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre
Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link
PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !
Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
Elküldve: 2007. január 05. - 13:59:54
Ami a titokzatos Tesla-gépet illeti, nem tudom mit akarsz azzal a rajzzal, de ha én a helyedben lennék, bescannelném nagyon jó minőségben, és valamilyen szabad anonimizálón (pl. TOR vagy FREENET) keresztül szétkürtölném ahová csak bírom.
Az Internetről nagyon nehéz - szinte lehetetlen - leirtani egy tartalmat, amit kellőképp elterjesztettek. Ha mindenki megismeri, akkor már senki nem tudja monopolizálni (törvényileg igen, de a törvény sosem fog a te oldaladon állni egy ilyen kérdésben), és ha megfelelő a számítástechnikai háttér, akkor téged sem tudnak visszakövetni és számonkérni rajtad.
Elküldve: 2006. december 05. - 19:29:41
Elküldve: 2006. szeptember 23. - 07:27:11
Akit érdekelne az V.aknakereső bajnokság msn-en az érdeklődjön a gakaba@freemail.hu-s msn címen
V.aknakereső bajnokságra nevezés nálam Nevezők száma: 55 szabad hely: 9 | www.msnakna5.atw.hu
siessetek nehogy lemaradjatok;)
kaba
Elküldve: 2006. szeptember 22. - 23:12:11
Kérlek küldj nekem egy e-mailt, az szj14@vipmail.hu címre!
Előre is kösz!
Elküldve: 2006. szeptember 16. - 20:12:25
Elküldve: 2006. szeptember 12. - 13:36:34
Elküldve: 2006. június 29. - 17:45:04
ILÁJ bármit amit el tudsz mondani vagy küldeni a szerkezettel kapcsolatban pl. a rajz nagyon érdekelne. Szerintem vesztebivalód nincs ha már Égely úrnak is mutattad. Szerintem tudnék segíteni az ismeretlen alkatrész behatárolásában is.
Kérlek küld el a következő e-mail címre: zpe100@freemail.hu
Előre is köszi!
Elküldve: 2006. június 28. - 23:50:30
Néhány kérdésem lenne, de a következő címre kérném ha válaszolsz: replikator49@freemail.hu
-mire használod az antennát amit elítettél, és mit takar a frekvencia detektor ?
-ha nem titok, mi az az alkatrész melyet már EGELY úr is vizsgált
-regőköröket, kondenzátorokat tartalmaz -e a rajzod ?
Magamról csak annyit: mániákus elektrónika építő ,első detektoros rádióban gombostű--mangánérc az egyenirányító,működött.Évek óta építek olyan eszközöket melyek állítólag többletet adnak.Nagyon sok tapasztalat, kevés siker.A negatív ellenállás pl.:szikraköz ad többletet, kipróbáltam.Van egy AMBIENT POWER nevű kapcsolás(germánium diódák, kondik, tekercs, antenna és föld között),mely akár 30 volt fesz is ad(farádos kondikkal)
Moray kezdeti készülékében is svéd kristály(germánium)volt a detektor(szennyezte is különbözö vegyületekkel)Tranyó még nincs feltalálva.
Kérlek tisztelj meg, hogy válaszolsz.
Üdv.: replikator
Elküldve: 2006. június 27. - 22:09:12
Ha sikerülne működő képes szerkezetet létrehozni, a saját lakásom energiaellátását szeretném megoldani vele.
Szerintem anyagi hasznot húzni ebből kész öngyilkosság.
A következő oldalon található egy rajz link szeretném ha összehasonlítanád a tiéddel és értesítenél a fejleményekről.
De az általad épített szerkezet is érdekel, milyen alkatrészekből áll stb., esetleg ha erről tudnál rajzot küldeni az jó lenne.
Köszi!
Elküldve: 2006. június 27. - 18:12:00
Tisztelt ZPE !
Rólad sem tudok semmit, nem ismerlek egyáltalán. Honnan tudjam, milyen célből kell neked az a féltett rajz? Pusztán csak anyagi hasznot akarsz húzni belőle, ami egyáltalán nem lenne tisztességes ?
Milyen szintű a fizikai és elektrotechnikai ismereted?
(Ja, és amint említettem: van egy két furcsaság a rajzon, amiről egyelőre fogalmam sincsen. Állítólag még Egelly úr sem jött rá).
De ez már csak idő kérdése.... (A kertemben van egy 2-2.5-3 méteres antenna, mely a jelek befogására szolgál)
Ha tényleg vannak komoly kutatási szándékaid akkor elképzelhető, hogy csatlakozz hozzám...
Üdv: ILÁJ
Elküldve: 2006. június 27. - 11:19:08
A természetes germánium kristályt használták már elég régen a kristály rádióvevökben mint detekciós egyenirányító diódát.
Elküldve: 2006. június 26. - 15:56:07
Elküldve: 2006. június 26. - 15:48:09
Dédapám 1902-ben született még a Monarchiában. Ő már fiatal srác korában kezdett ezzel foglalkozni. Félre értés ne essék ! Ez nem az ő és nem az én találmányom. Ez TESLA fejlesztése, mely mára teljesen feledésbe merült, gazdasági és egyéb kényszeres okok miatt... Neki volt egy kézi rajza, vázlata, amiből kiindult. Óriási titokban tartotta a haláláig, szegény dédapa. Csak velem osztotta meg, de csak részben. Az igazi titkot és tudást sajnos magával vitte a sírba, akárcsak Tesla. De viszont sok kiinduló pont áll rendelkezésemre. Gondolj csak bele, Tesla az 1800-as évek végén és az 1900-as évek elején már használta ezt a szerkezetet háztartási célokra, sőt villanymotoros járműt is csinált, mely csoda számba ment (bár ez már később volt). És már akkor megfenyegették, hogy ha nem hagyja abba a kisérletezést, akkor az bizony "megárthat az egészségének"... Tesla számomra a zsenik zsenije ! Hihetetlen, micsoda ember volt ő. Nekem is csak az az "ősrégi" kézi vázlat van, melyet szintén féltve őrzök és ha van időm , akkor próbálom fejleszteni, végig gondolni a folyamatokat. Gondolj csak bele, Tesla idejében nem voltak félvezetők, digitális áramkörök, tehát a rajzom is mutatja, hogy roppant egyszerű alkatrészekből áll a szerkezet. Kivéve egy valamit: mintha valami Germánium rúd lenne említve sokszor a rajzon, legalábbis a szabad fordítás alapján. Fogalmam sincs, hogy ez a Germánium akármi, mire való. Az én célom: a laksáom TELJES energia ellátását ezzel a "dobozkával" valósítom meg majd egyser. (Úgy, ahogy a példaképem, TESLA)
Elküldve: 2006. június 26. - 13:40:27
Elküldve: 2006. június 25. - 19:28:18
Köszi!
Elküldve: 2006. június 14. - 17:38:21

Súgó