Startlap fórum:: Rokon keresés - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Rokon keresés

#1 Felhasználó nem aktív   redlike 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2011. október 05. - 15:43:37

Jó napot kivánok mindenkinek !
rédli-Szabó Ildikó vagyok.
Én a nagypapámat keresem, aki a II.világháború ideje alatt Ausztráliába menekült. Ez időszakban Erdélyben szolgált honvédként a 32.Hv. Zlj. Av. században. 1922. májusban született és a neve Szabó Zoltán István. református vallású. Szeretném megtudni hogy mi van vele, illetve az élők sorában van.e? A legfőbb vágyam hogy találkozzam vele.
0

#2 Felhasználó nem aktív   esteban86 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2011. január 24. - 19:50:26

Üdvözlet Mindenkinek!

Salamon István vagyok, győri lakos; és a néhai nagybátyám ex-feleségét keresem.

A nagybátyámat szintén Salamon Istvánnak hívták, feleségét pedig Hillary-nak. Melbourne-ben éltek. Utolsó információnk, hogy közös gyermekük (unokatestvérem szintén István nevű volt) sajnálatos módon két éve balesetben elhunyt. Családom nem tudja pontosan a baleset körülményeit, és azt sem, hogy maradt-e unoka. Ezért keressük Hillaryt. Valószínűleg megtartotta férje családnevét.

Baráti társaságukhoz tartozott a győri Szabó család (Szabó György és felesége, Nagy Katalin; akiknek egy lányuk és fiuk van), akiknek korábban éttermük volt Melbourne-ben. Velük is szívesen és örömmel felvennénk a kapcsolatot, hogy valami szálon el tudjuk indulni.

Köszönjük a segítséget előre is!

Elérhetőségem: esteban86@citromail.hu
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. november 23. - 20:11:06

Szép napot kívánok Mindenkinek! Kissné Kalmár Piroska vagyok Magyarországról Tatáról.
Segítségeteket szeretném kérni, hogy megtalálhassam Unokabátyámat ill. Kedves Családját, Akik tudomásom szerint Brisbane-ben élnek.Maráczy István ( Steve Maraczy ) kb. 70 éves , felesége Ilonka , három Gyermekük van két fiú és egy lány.
Nagyon szeretnék Darókával beszélni, hiszen Ő volt Édesanyám, néhai Strábel Mária kedvenc Unokaöccse.
Kérlek Daróka jelentkezzetek..Aki hallja adja át! Köszönöm!
e-mail címem:pircso55@freemail.hu
0

Elküldve: 2010. november 20. - 14:49:47

Kenyeres Györgyöt keresem. Ajkán született. A 90-es években ment ki Ausztráliába,azóta nem hallottunk róla. Az édesanyám szeretné megtalálni.
0

Elküldve: 2010. november 04. - 01:16:16

Kovács Tamást keresem!

Debrecenben élt, ott érettségizett. A MÁV Építési Főnökségen dolgozott, majd Miskolcon bányamérnökként végzett.

Nagyon szeretném megtalálni!!!
0

Elküldve: 2010. augusztus 09. - 21:33:21

Csányébe = Csényébe
0

Elküldve: 2010. augusztus 09. - 21:32:24

Keresztapámat keresem Ausztráliába, sárvárról költözött ki kb úgy 30évvel ezelött,keresztlánya Tóth Éva.
Csányébe született a Keresztapám.

mazda323f@freemail.hu
0

Elküldve: 2009. június 17. - 22:54:34

rkonaimat keresem apám bátyát ha még él 40 éveben születet havalaki tud segitsen
0

Elküldve: 2009. június 03. - 15:50:02

Keresem Jávorszki Istvánt, aki 1916-ban született, Agronomusként dolgozot, egy fiú gyermeke született házasságon kivül:1941-ben!Sajnos az anyainagyszülök nem tették lehetővé, hogy kapcsolatott létesitsen a saját fiával! 1956-ban Angliába emigrált! A felesége egy Angol tanárnő , akinek 2 lánya volt ! Azt sajnos nem tudom, hogy születet-e közös gyermekük ! Azt tudom, hogy volt még 2fiú és 2 leány testvére !Keresem a tesvéreit és annak a leszármazottait !Minden segitséget nagyon szépen köszönök!
0

Elküldve: 2009. február 20. - 00:03:10

INGYEN POKER PENZ - POKER KEZDOTOKEK! Ingyen Poker

Szeretnel ingyen pokerezni valodi penzre itt a megoldas... Ingyen Poker

Itt egy par poker szoba ahol adnak ingyen valodi penzt jatszani uj jatekosoknak!

Ingyen Poker

PokerStartegy 50$+100$ Ingyen
Vc Poker 10$+25$ Ingyen
Titan Poker 150$ Ingyen
Cd Poker 50$+100$ Ingyen
AbsolutePoker 50$ Ingyen
Party Poker 100$ Ingyen
PitbullPoker 10$ Ingyen

Itt megtalalhatod ezeket a szobakat!PokerStartegy Ingyen Poker

En szemelyesen kiprobaltam oket es mindegyiknel megkaptam az ingyen penzt. Es par szobanal sikerult szep osszeget elernem majd pedig atutaljam bankartyamra!

Ingyen Poker Ingyen Poker Ingyen Poker Ingyen Poker

ENG:Free Poker Money Free Poker Money Free Poker Money Free Poker Money

RO:Jocuri De Poker Jocuri De Poker Jocuri De Poker Jocuri De Poker
0

Elküldve: 2009. január 09. - 20:54:05

Fodor Dániel unokatestvéremet keresem aki kb. 47 éves lehet, az édesanyja leánykori neve: Szűcs Rozália, és Budapesten a Vágóhíd utcában lakott. Már legalább 20 éve Ausztráliában él, de hogy hol azt sajnos nem tudom. Pálfy Lajosné (szül. Szűcs Katalin) vagyok és nagyon szeretném őt megtalálni.
Nagyon bízom benne, hogy sikerül őt megtalálnom! Kérem aki tud, az legyen kedves segíteni!
Köszönöm!
0

Elküldve: 2008. december 16. - 17:42:33

Bene Lajost keresem!
Bene Imre vagyok, Lajos nevű testvéremmel 1956-ban emigráltunk Ausztráliába. Én később hazajöttem, ő ottmaradt. Azóta elvesztettük egymással a kapcsolatot. Talán Melbourne közelében lehet. Kérem ha valakinek van valami információja róla segítsen.

Köszönöm
0

Elküldve: 2008. október 14. - 00:37:22

Rutkay Jenöt keresem
Keresek hirt Rutkay Jenöröl aki Ausztráliaban érkezet, Sydney-be, 1949-ben. Szeretném tudni hol van eltemetve,mert gondolom már meghalt. Meg aszt is hogy vannak-e leszármazottai.
Ebben az évben kezdtem a keresést a Vörös Kereszt által, de nagyon lasu azért magam fojtatom.
Nagyon köszönék akár milyen hirt vagy dátumot ami segitene irányitani a keresést!
Winchkler Krisztina vagyok és Argentinában élek.
0

Elküldve: 2008. augusztus 27. - 11:20:22

Mesi vagyok.Ausztráliában élő rokonokat keresnék.Sajnos nem tudok címet,meg nevet sem,csak hogy 50-es években vándoroltak ki Adáról,Vajdaságból.Berecz,és Bátki család rokonai.Köszönöm ha valaki tud segíten
0

Elküldve: 2008. augusztus 27. - 02:48:29

Argentinában élek és keresem Rutkay Jenö leszármazotyait Ausztráliaban. Rutkay Jenö vezérkari tiszt volt a második világhaboruban. Azt tudom rola hogy Debrecen-be születet 1913 január 5; hogy 1949-ben érkezet az Anna Salen nevü hajon Sydney-be. Nápolybol indult. 1956 kérte Canberra-n az ausztráliai állampolgárságot. Gondolom már meghalt de nem tudom hol van eltemetve.
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó