Rokon keresés
Elküldve: 2011. október 05. - 15:43:37
rédli-Szabó Ildikó vagyok.
Én a nagypapámat keresem, aki a II.világháború ideje alatt Ausztráliába menekült. Ez időszakban Erdélyben szolgált honvédként a 32.Hv. Zlj. Av. században. 1922. májusban született és a neve Szabó Zoltán István. református vallású. Szeretném megtudni hogy mi van vele, illetve az élők sorában van.e? A legfőbb vágyam hogy találkozzam vele.
Elküldve: 2011. január 24. - 19:50:26
Salamon István vagyok, győri lakos; és a néhai nagybátyám ex-feleségét keresem.
A nagybátyámat szintén Salamon Istvánnak hívták, feleségét pedig Hillary-nak. Melbourne-ben éltek. Utolsó információnk, hogy közös gyermekük (unokatestvérem szintén István nevű volt) sajnálatos módon két éve balesetben elhunyt. Családom nem tudja pontosan a baleset körülményeit, és azt sem, hogy maradt-e unoka. Ezért keressük Hillaryt. Valószínűleg megtartotta férje családnevét.
Baráti társaságukhoz tartozott a győri Szabó család (Szabó György és felesége, Nagy Katalin; akiknek egy lányuk és fiuk van), akiknek korábban éttermük volt Melbourne-ben. Velük is szívesen és örömmel felvennénk a kapcsolatot, hogy valami szálon el tudjuk indulni.
Köszönjük a segítséget előre is!
Elérhetőségem: esteban86@citromail.hu
Elküldve: 2010. november 23. - 20:11:06
Segítségeteket szeretném kérni, hogy megtalálhassam Unokabátyámat ill. Kedves Családját, Akik tudomásom szerint Brisbane-ben élnek.Maráczy István ( Steve Maraczy ) kb. 70 éves , felesége Ilonka , három Gyermekük van két fiú és egy lány.
Nagyon szeretnék Darókával beszélni, hiszen Ő volt Édesanyám, néhai Strábel Mária kedvenc Unokaöccse.
Kérlek Daróka jelentkezzetek..Aki hallja adja át! Köszönöm!
e-mail címem:pircso55@freemail.hu
Elküldve: 2010. november 20. - 14:49:47
Elküldve: 2010. november 04. - 01:16:16
Debrecenben élt, ott érettségizett. A MÁV Építési Főnökségen dolgozott, majd Miskolcon bányamérnökként végzett.
Nagyon szeretném megtalálni!!!
Elküldve: 2010. augusztus 09. - 21:32:24
Csányébe született a Keresztapám.
mazda323f@freemail.hu
Elküldve: 2009. június 17. - 22:54:34
Elküldve: 2009. június 03. - 15:50:02
Elküldve: 2009. február 20. - 00:03:10
Szeretnel ingyen pokerezni valodi penzre itt a megoldas... Ingyen Poker
Itt egy par poker szoba ahol adnak ingyen valodi penzt jatszani uj jatekosoknak!
Ingyen Poker
PokerStartegy 50$+100$ Ingyen
Vc Poker 10$+25$ Ingyen
Titan Poker 150$ Ingyen
Cd Poker 50$+100$ Ingyen
AbsolutePoker 50$ Ingyen
Party Poker 100$ Ingyen
PitbullPoker 10$ Ingyen
Itt megtalalhatod ezeket a szobakat!PokerStartegy Ingyen Poker
En szemelyesen kiprobaltam oket es mindegyiknel megkaptam az ingyen penzt. Es par szobanal sikerult szep osszeget elernem majd pedig atutaljam bankartyamra!
Ingyen Poker Ingyen Poker Ingyen Poker Ingyen Poker
ENG:Free Poker Money Free Poker Money Free Poker Money Free Poker Money
RO:Jocuri De Poker Jocuri De Poker Jocuri De Poker Jocuri De Poker
Elküldve: 2009. január 09. - 20:54:05
Nagyon bízom benne, hogy sikerül őt megtalálnom! Kérem aki tud, az legyen kedves segíteni!
Köszönöm!
Elküldve: 2008. december 16. - 17:42:33
Bene Imre vagyok, Lajos nevű testvéremmel 1956-ban emigráltunk Ausztráliába. Én később hazajöttem, ő ottmaradt. Azóta elvesztettük egymással a kapcsolatot. Talán Melbourne közelében lehet. Kérem ha valakinek van valami információja róla segítsen.
Köszönöm
Elküldve: 2008. október 14. - 00:37:22
Keresek hirt Rutkay Jenöröl aki Ausztráliaban érkezet, Sydney-be, 1949-ben. Szeretném tudni hol van eltemetve,mert gondolom már meghalt. Meg aszt is hogy vannak-e leszármazottai.
Ebben az évben kezdtem a keresést a Vörös Kereszt által, de nagyon lasu azért magam fojtatom.
Nagyon köszönék akár milyen hirt vagy dátumot ami segitene irányitani a keresést!
Winchkler Krisztina vagyok és Argentinában élek.
Elküldve: 2008. augusztus 27. - 11:20:22
Elküldve: 2008. augusztus 27. - 02:48:29

Súgó