Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljuk weboldalunkat, amelyben személy- és csomagszállítási szolgáltatásunkat ismerhetitek meg közelebbről!
www.europaiszallitas.hu
€10/100km/fő!
Várjuk a szíves jelentkezéseket, kérdéseket, észrevételeket!
Köszönjük, ha ajánlotok minket ismerőseiteknek!
Üdvözlettel,
Huszár Péter
PEGA Futár
+36 70 612 3972
info@europaiszallitas.hu
Oldal 1 / 1
olaszorszàgi munka lehetosèg
Elküldve: 2011. augusztus 05. - 21:14:25
sziasztok lányok nem közvetitő vagyok Magam mellé keresem táncos barátnőmet csak táncolás teljesen szex mentes ez garanált!Régota üzemelő night clubb Olaszországba tejesen legális le informálható magas napi fix és jól lehet keresni elszállásolás ingyen ki utazás ingyen ha meg bizható jó helyen szeretnél dolgozni keress fel.Ha esetleg kezdő vagy az se gond én segítek 06-70 5198473 Vivien
Elküldve: 2011. június 25. - 10:21:56
Olaszország legszebb részére, Toscanaba keresek olyan lányokat, hölgyeket (18- 40) akik bulizósak, szeretnek szép helyekre utazni, ismerkedni, beszélgetni, határozott szándékuk, hogy megtanulják az olasz nyelvet és nem utolsó sorban szeretnének nagyon jól keresni. A feladat beszélgetni a vendégekkel egy ital mellett és szórakozva pénzt keresni. A munka kizárólag és szigorúan sex és erotikamentes!!!!! Aki könnyebb (erotikus) munkát szeretne kérem ne írjon!!! (Referenciaként magamat tudom ajánlani:)
Tiszta, bejelentett állás, személyes találkozó elengedhetetlen! Írj és mindent megbeszélünk akár e-mailen, vagy akár személyesen is!
Tiszta, bejelentett állás, személyes találkozó elengedhetetlen! Írj és mindent megbeszélünk akár e-mailen, vagy akár személyesen is!
Elküldve: 2009. október 18. - 13:40:57
firenzei cabarett hallba keresunk szinpadkèpes show -has- revu tànc musorral rendelkezo 18-28 èves lànyokat napi 1 fellèpèssel
rovid ès hosszu tàvu szerzodèssel
bovebb felvilàgosittast emailben ---ellydemeter@yahoo.it---
rovid ès hosszu tàvu szerzodèssel
bovebb felvilàgosittast emailben ---ellydemeter@yahoo.it---
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó