Szia!
EZ MOST A LEGÚJABB LEHETŐSÉG, INGYEN!!!!
Nem kell vásárolnod, nem kell eladnod, nem kell semmire semmit sem fizetned! Ha nem építesz hálózatot és nem csinálsz semmit, akkor is lehet pénzed belőle, tehát OLVASD VÉGIG!!!
Tesztelj weboldalakat
Szeptemberben indul, most még csak az elő-regisztrációs fázis legelején járunk.
Szinte másodpercenként csatlakozik valaki a világ minden tájáról.
Magyarországon még alig ismerik. Regisztráció előtt nézd meg: baloldalon a legfrissebb húsz csatlakozó neve látható. Figyeld néhány percig és láthatod, milyen ütemben csatlakoznak mások. Persze ezzel értékes időt veszítesz, inkább csatlakozz te is mihamarabb, és azután nézd a csatlakozás iramát, elképesztő!
Itt regisztrálhatsz!
link
A belépés ingyenes, nem kell eladni és vásárolni semmit!
Minél hamarabb regisztrálsz, annál nagyobb a potenciális jövedelem, akkor is, ha nem teszel semmi mást, mint az ingyenes regisztráció!
Hogyan? - Ez egyszerű!
A piackutató cégnek weblapokat kell tesztelni, értékelni (közvélemény-kutatás). Ezzel lehet keresni az ajánlatuk szerint heti 1-10 óra munkával akár 800 USD-t is!
De ha nem érdekel a munka, mint weboldal-tesztelő, akkor építs magadnak hálózatot, ezzel havi passzív jövedelmet szerzel:
1. A csapat tagjai után, közvetlenül vagy közvetve!
2. A csoport minden tagja, aki regisztrált a Te ajánlásodra a rendszerben!
Tehát a sebesség a legfontosabb, mert ahogy ezt olvasod, az új tagok iratkoznak fel világszerte.
A részvétel mindig ingyenes!
Itt regisztrálhatsz!
link
Csak kedvcsinálónak:
Az alap pénzed a regisztráció után 250$.
Minden saját linkeden keresztül regisztráló után 10$-t kapsz.
Az utánad csatlakozók után, bárhonnan a világból csatlakoznak, nem rajtad keresztül de időben utánad kerülnek a rendszerbe: 0,01$ kapsz.
Ez nem túl sok de ha elmondom, hogy az első két órában a saját húsz csatlakozómon kívül több mint 500-an csatlakoztak akkor könnyű kiszámolni, hogy két óra alatt mennyi $-t hozott a konyhára.
Természetesen a rendszer csak később, szeptemberben lesz éles, de addig akár több százezren is csatlakozhatnak a világból. Számoljatok csak!!!
Regisztrációs segítség:
Keresztnév
Vezetéknév
Email cím
Jelszó
Jelszó még egyszer
Utca
Város
Állam/megye/
Ország
Kód/itt lesz egy kód amit rákattintással lehet nagyítani/
Ide kell írni a kódot:
Regisztráció után azonnal be tudsz lépni e-mail címmel, jelszóval.
Itt találod pirossal a te személyes linkedet, ezt küldd tovább barátaidnak, bárhol legyenek is a világon.
Láthatod azt is, hogy mennyivel gyarapodik a jövedelmed a csatlakozók száma után.
Sok sikert!
Azt nem tudni, hogy bejön-e de egy próbát talán megér!
Oldal 1 / 1
2010 legjobbjának választották!
Elküldve: 2010. március 24. - 19:22:57
Helló!
Találtam egy oldalt ami nagyon jó ezek találhatóak rajta, akit érdekel valamelyik tulajdonsága, szintem nézze meg mert nagyon érdemes és sokat lehet tanulni belőle :)
amiket tud:
-zene letöltés
-film letöltés
-irodai programok letöltése (excel, word, power point stb...)
-Hacker programok
-jelszó feltörő programok (gép)
-jelszó feltörő programok (online felhasználók)
-játék letöltés
-PC játék letöltés
-musical jegyek vásárlása
-2009 legjobb online játéka
-PÉNZKERESÉS
-IP CÍM FELTÖRŐ PROGRAMOK, SEGÍTSÉGE, LETÖLTÉSE
itt az oldal: link
ezeken kívül még nagyon sok minden található az oldalon csak hosszú lenne leírnom, én ajánlom mindenkinek mert nagyon jó és soktémájú!!!!
Találtam egy oldalt ami nagyon jó ezek találhatóak rajta, akit érdekel valamelyik tulajdonsága, szintem nézze meg mert nagyon érdemes és sokat lehet tanulni belőle :)
amiket tud:
-zene letöltés
-film letöltés
-irodai programok letöltése (excel, word, power point stb...)
-Hacker programok
-jelszó feltörő programok (gép)
-jelszó feltörő programok (online felhasználók)
-játék letöltés
-PC játék letöltés
-musical jegyek vásárlása
-2009 legjobb online játéka
-PÉNZKERESÉS
-IP CÍM FELTÖRŐ PROGRAMOK, SEGÍTSÉGE, LETÖLTÉSE
itt az oldal: link
ezeken kívül még nagyon sok minden található az oldalon csak hosszú lenne leírnom, én ajánlom mindenkinek mert nagyon jó és soktémájú!!!!
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó