Hiába, szegény ember vizel, s főz :-)
Hibák, Kérdések, Megoldások
Elküldve: 2005. július 08. - 10:15:06
Nem főttek ki egyenletesen a húrok... :))))
Felénél nem árt megfordítani.
Felénél nem árt megfordítani.
Elküldve: 2005. július 08. - 09:01:40
A húrcsere mindenképp jó ötlet, ugyanabból a készletből való minden húr?
Elküldve: 2005. július 07. - 23:10:33
Először is cserélj húrt. Ha ezután is fennáll a probléma, akkor a húrmagassággal lehet baj, végső esetben pedig tényleg a pickuppal. Esetleg a pengetési technikával.
Elküldve: 2005. július 07. - 22:22:36
Helló!
Előszöris azért nyitottam új témát, mert még ilyesmit nem találtam. Itt lehetne Segítséget kérni esetleges hibák vagy bármilyen megoldandó ügyeket illetően.
Én most azt szeretném kérdezni ha valakit vágja a témát, mitől lehet hogy a középső 2 húr halkabban szól mint a szélső 2. Kb 60% a hangerejük. Mind 2 pickuppal ez van, így gondolom nem azzal van a baj, vagy mégis mind a 2 kiégett a húrok alatt, és a mellete lévőjé veszi át a jelet? Tanácstalan vagyok ...
Előszöris azért nyitottam új témát, mert még ilyesmit nem találtam. Itt lehetne Segítséget kérni esetleges hibák vagy bármilyen megoldandó ügyeket illetően.
Én most azt szeretném kérdezni ha valakit vágja a témát, mitől lehet hogy a középső 2 húr halkabban szól mint a szélső 2. Kb 60% a hangerejük. Mind 2 pickuppal ez van, így gondolom nem azzal van a baj, vagy mégis mind a 2 kiégett a húrok alatt, és a mellete lévőjé veszi át a jelet? Tanácstalan vagyok ...

Súgó