Startlap fórum:: Jegyátverés, lehúzás, panasz, zokszó - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 433 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Jegyátverés, lehúzás, panasz, zokszó

#1 Felhasználó nem aktív   Waldlar 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 74

Elküldve: 2012. február 25. - 21:07:46

Egy másik topicban másvalaki szokott verses jóéjt kívánni. Szabad formátumban, egy idézettel folytatnám itt eme kedves hagyományt (üzenve, hogy a szélmalomharc elegáns, de fárasztó)

"Nem vívok szellemi párbajt fegyvertelennel."
- Vavyan Fable -
12

#2 Felhasználó nem aktív   Papi1 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.418

Elküldve: 2012. február 25. - 20:56:48

A mai nap után egyetlen vágyam van.
Találkozz Geliii-vel a munkahelyén!
(majd akkor megtudod milyen is Ő valójában)
0

#3 Felhasználó nem aktív   geliii... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 4.890

Elküldve: 2012. február 25. - 17:41:49

Kedves Mindenki!

Igen volt idő, amikor szinivel tartottam a kapcsolatot privát levelezésben, ismerősöm volt a facebookon, sőt néhányszor lépcsőjegyet is szereztem neki az Operettbe, és a Dolhai koncertjegyeket ajándékba adtam neki! Azért tettem ezt, mert kedveltem a blogbejegyzéseit, a francia musicalekről szóló ismertetőit, és láttam benne értékeket (mmint a személyiségében), sőt kedvességet, emberséget is!
Sajnos a legutóbbi hasonló ámokfutása alkalmával, többször "beszóltam", ahogy Ő mondaná, és ezt "árulásnak" minősítette, és egy keserű és durva hangvételű levélváltás után, én úgy döntöttem, h megszüntetem vele a kapcsolatomat. Próbáltam kerülni a konfrontációt, de, mivel a ZK Lili topicban megjelent, sajnos megint "beszóltam".
Látom, olvasom, h mi történik... azt hiszem az az egyetlen megoldás, ha SENKI, SOHA egyetlen írására sem reagál... nem tudok jobbat!
A hsz-eket lementettem, mert attól tartok, h elkerülhetetlen lesz valami komolyabb módszert keresni, és nem csak az adminokat nógatni a letiltással...
8

#4 Felhasználó nem aktív   Judithh 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 5.707

Elküldve: 2012. február 25. - 16:19:23

Üzenet megtekintéseIdézés: Rivombrosa - Dátum: 2012. február 25. - 16:16:26

Nem igaz, hogy nem lehet ezt a kis szarjankót eltüntetni innen.........Írni akarok a modinak, de nem találom :rolleyes: Segítsetek :)

Bal oldalt a kis sárga háromszög, jelent fülecskénél írhatsz neki.
0

#5 Felhasználó nem aktív   Rivombrosa 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.414

Elküldve: 2012. február 25. - 11:14:02

Üzenet megtekintéseIdézés: Waldlar - Dátum: 2012. február 25. - 10:31:59

Ugyehogyugye. Mi meg éltünk volna itt a sötétségben benne.

Még jó, hogy van valaki kerek e földön, aki felvilágosított minket :lol:

Szerkesztve Rivombrosa által: 2012. február 25. - 11:14:14

0

#6 Felhasználó nem aktív   Waldlar 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 25. - 10:31:59

Üzenet megtekintéseIdézés: Papi1 - Dátum: 2012. február 25. - 10:30:23

Valóban, egy 3 részes filmet is forgattak erről, valami Vissza a jövőbe volt a címe, ha jól emlékszem.:P

Ugyehogyugye. Mi meg éltünk volna itt a sötétségben benne.
0

#7 Felhasználó nem aktív   Papi1 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 25. - 10:30:23

Üzenet megtekintéseIdézés: Waldlar - Dátum: 2012. február 25. - 10:26:42

Hát tudod, Papi, az úgy van, hogy néhány furfangos kalandor néha visszamegy az időben, és belepiszkál a történelembe, aztán visszajön, és megtalálja az erre utaló tényeket.
Olyan pedig meg se forduljon senki fejében, hogy esetleg szándékosan manipulál valaki, valahol, az adott politikai érdekeknek megfelelően. :huh: Ha eddig gondoltunk is ilyesmire, most volt alkalmunk megvilágosodni Kolleginának köszönhetően. Részemről Te Deum!
:lol:

Valóban, egy 3 részes filmet is forgattak erről, valami Vissza a jövőbe volt a címe, ha jól emlékszem.:P
0

#8 Felhasználó nem aktív   Waldlar 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 25. - 10:26:42

Üzenet megtekintéseIdézés: Papi1 - Dátum: 2012. február 25. - 10:22:06

Akkor azt mivel magyarázod, hogy az 1956-os "események" az én életemben csupán 3X változtak.
(gondolom a történelmi tények, bizonyítékok változtak :lol: )

Hát tudod, Papi, az úgy van, hogy néhány furfangos kalandor néha visszamegy az időben, és belepiszkál a történelembe, aztán visszajön, és megtalálja az erre utaló tényeket.
Olyan pedig meg se forduljon senki fejében, hogy esetleg szándékosan manipulál valaki, valahol, az adott politikai érdekeknek megfelelően. :huh: Ha eddig gondoltunk is ilyesmire, most volt alkalmunk megvilágosodni Kolleginának köszönhetően. Részemről Te Deum!
:lol:
0

#9 Felhasználó nem aktív   Papi1 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 25. - 10:22:06

Üzenet megtekintéseIdézés: murzsi - Dátum: 2012. február 25. - 01:26:38

A történelmet az élet írja. Vannak történelmi források, amik bizonyítják hogy mi történt és mi nem történt.

Akkor azt mivel magyarázod, hogy az 1956-os "események" az én életemben csupán 3X változtak.
(gondolom a történelmi tények, bizonyítékok változtak :lol: )
0

#10 Felhasználó nem aktív   Armani 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 19

Elküldve: 2012. február 25. - 09:29:57

Üzenet megtekintéseIdézés: Judithh - Dátum: 2012. február 25. - 00:42:58

Bár elég nagynak tűnik a lexikális tudásod, azt valahogy elfelejted, h a történelmet mindig a győztes írja. Úgy ahogy akarja!
Azt meg ennyire betonba öntve ne jelentsd ki, h nem volt dicső múltjuk, mert ez nem igaz. Minden népnek megvan a maga dicső múltja, már eleve az, h egyáltalán fennmaradtak annak tekinthető.

Szerintem meg egyáltalán semmiféle lexikális tudása nincsen, csak olvasgat össze vissza, de megjegyezni, értelmezni, használni nem tudja, azért ír ennyi baromságot...... :P
1

#11 Felhasználó nem aktív   Judithh 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 25. - 00:42:58

Üzenet megtekintéseIdézés: murzsi - Dátum: 2012. február 25. - 00:36:14

Csak nem ez a szakterületed? :o Ez a román dolog, csak példa volt kisebbségi komplexusra, azok akiknek nincs múltuk, azok kreálnak maguknak dicső, fényes múltat, amire döngethetik a mellüket.

Bár elég nagynak tűnik a lexikális tudásod, azt valahogy elfelejted, h a történelmet mindig a győztes írja. Úgy ahogy akarja!
Azt meg ennyire betonba öntve ne jelentsd ki, h nem volt dicső múltjuk, mert ez nem igaz. Minden népnek megvan a maga dicső múltja, már eleve az, h egyáltalán fennmaradtak annak tekinthető.
2

#12 Felhasználó nem aktív   Judithh 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 25. - 00:33:34

Üzenet megtekintéseIdézés: murzsi - Dátum: 2012. február 24. - 17:35:41

Túlzottan naív vagy. Szomszédos országokban komoly gyűlölet van a magyarok ellen, amely kisebbségi komplexusokból fakad, tekintve, hogy évszázadokig Magyarországhoz tartoztak.
Nehéz eldönteni melyik a primitívebb közülük, bár a románok a dákó-román nevetséges elméletükkel mindent visznek. Ugyanis a románok először 13. században kerültek Magyarországra, pontosabban Erdélybe, a tatárjás után, ugyanis az érzékeny terület volt, sokan meghaltak, pótolni kellett a jobbágy veszteséget, ezért behívták a vlach-okat.

Na, te is jónak magyarázod el Erdély és Románia történelmét! :lol: :lol: :lol:
1

#13 Felhasználó nem aktív   Waldlar 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 24. - 20:28:27

Üzenet megtekintéseIdézés: Papi1 - Dátum: 2012. február 24. - 20:23:39

Akkor melegben, a vízpára alatt el fogjuk fogyasztani.:rolleyes:

Rendben. Idén nem sikkad el :lol:
0

#14 Felhasználó nem aktív   Papi1 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 24. - 20:23:39

Üzenet megtekintéseIdézés: Waldlar - Dátum: 2012. február 24. - 20:21:49

Papiiiiii!
Bár nem ismersz még annyira, ezúton érzelmileg kitárulkozom: az lehetetlen, hogy én egy sörözést elfelejtsek :) :) :)

Akkor melegben, a vízpára alatt el fogjuk fogyasztani.:rolleyes:
0

#15 Felhasználó nem aktív   Waldlar 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 24. - 20:21:49

Üzenet megtekintéseIdézés: Papi1 - Dátum: 2012. február 24. - 20:19:00

Megbeszéltük!
(örülök, hogy nem felejtetted el :) )

Papiiiiii!
Bár nem ismersz még annyira, ezúton érzelmileg kitárulkozom: az lehetetlen, hogy én egy sörözést elfelejtsek :) :) :)
0

#16 Felhasználó nem aktív   Papi1 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 24. - 20:19:00

Üzenet megtekintéseIdézés: Waldlar - Dátum: 2012. február 24. - 18:58:16

A sör fajtája lényegében mindegy, én a Staroprament, vagy a Pilsner Urquell-t ajánlanám.
(Még akkorról, amikor megbeszéltük, hogy beszélgetünk egyet a haknipénz-nemfizetésről, és hogy mit tudnánk tenni, de szerencsére úgy tűnik, ez a dolog megoldódott. És mi is elsikkadtunk :))
Akkor kapod meg, ha ismét mérsékelt égöv leszünk, és nem kell azon aggódnom, hogy ha kerthelyiségbe ülünk, az égetett szesz is belefagy a pohárba.
A hozzávetőleges időbeni és térbeni koordináták május-június, Komédiás. :)

Megbeszéltük!
(örülök, hogy nem felejtetted el :) )
0

#17 Felhasználó nem aktív   Waldlar 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 24. - 18:58:16

Üzenet megtekintéseIdézés: Papi1 - Dátum: 2012. február 24. - 18:51:28

Milyen sörrel lógsz? Mikor kapom meg?

A sör fajtája lényegében mindegy, én a Staroprament, vagy a Pilsner Urquell-t ajánlanám.
(Még akkorról, amikor megbeszéltük, hogy beszélgetünk egyet a haknipénz-nemfizetésről, és hogy mit tudnánk tenni, de szerencsére úgy tűnik, ez a dolog megoldódott. És mi is elsikkadtunk :))
Akkor kapod meg, ha ismét mérsékelt égöv leszünk, és nem kell azon aggódnom, hogy ha kerthelyiségbe ülünk, az égetett szesz is belefagy a pohárba.
A hozzávetőleges időbeni és térbeni koordináták május-június, Komédiás. :)
0

#18 Felhasználó nem aktív   Papi1 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. február 24. - 18:51:28

Üzenet megtekintéseIdézés: Waldlar - Dátum: 2012. február 24. - 17:36:00

Sziasztok!
(Papi, én úgyis lógok még Neked egy sörrel régebbről... :))

Akiket a fenti soraim sértenek, vagy felháborítanak, azoknak nyilván nem szólt. Nekik csak azt kívánom, kísérje őket vallásfüggetlen áldás az útjukon.

Hozzászólásodhoz nem szeretnék kommentet írni, hiszen nem kell.

Illetve igen. Milyen sörrel lógsz? Mikor kapom meg?
0

#19 Felhasználó nem aktív   Armani 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2012. február 24. - 17:41:12

Üzenet megtekintéseIdézés: murzsi - Dátum: 2012. február 24. - 17:39:10

Nem vagyok drágád te utolsó senki.
Kulturáltan beszélgetni? Azt nem érdemled, durván beszélsz a zsidók ellen, ezt nem fogam hagyni. Te kezdtél el személyeskedni, takarodj innen amíg a szépen mondom, mert ha nem azt is megfogod bánni, hogy világra jöttél.
Te egyetlen érdemelsz, és az a jó öreg AK47-es, semmi mást.
Érveltem ellened, az összes agyament baromságodat megcáfoltam.

Na pá aranyom, veled többet nem beszélgetek. Isten áldjon.
0

#20 Felhasználó nem aktív   Armani 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2012. február 24. - 17:38:43

Üzenet megtekintéseIdézés: Waldlar - Dátum: 2012. február 24. - 17:36:00

Sziasztok!
Minimum 1/8-nyi személyes érintettség okán nem bírom szó nélkül. Jó sok gondolatot vetett fel bennem, ahogy visszaolvastalak Benneteket.

Nem lehet, hogy azért érzékeny a holocaust téma (ami tényleg önként vállalt áldozat? Rosszul tudom, hogy inkább genocídiumnak kellene hívni???), mert egy történelmi elméletről való vitatkozási kísérletért ma Magyarországon börtön járhat?

Ugyanakkor akárhány tanulmányt, könyvet, értekezést olvastam ebben a témában, mindig mindenki kijelenti - általában már az elején -, hogy ha egy élet veszett is el munkatáborban, az is sok. Akár Birkenauban, akár Recsken. Mindig, mindenhol megjelenik, hogy embereket bármilyen faji, vallási, stb. indok alapján bezárni, megölni, stb. elfogadhatatlan.
Miért van az mégis, hogy aki fel mer tenni kérdéseket (még nem tartunk a válasznál, még csak kérdéseket tettünk fel), azt szabadon lehet rasszistázni, hazugozni, nácizni és fasisztázni? (Tudjuk egyébként, mit jelentenek ezek a szavak???) Lehet, hogy egyébként nincs is a zsidósággal semmilyen kapcsolata, se pro, se kontra, csak a tények érdekelnék.
Nekem is meghalt rokonom a második világháborúban. De soha nem használtam ezt a tényt sem erkölcsi alapként, sem nyomatékosító tényezőként, kártérítési indokként meg legkevésbé. Tovább megyek: nagyon örülnék, ha végre kétséget kizáróan kiderülne, mi történt ezekben a táborokban (és azokban a Szovjetúnióban), mi történt valójában.
Miért lenne olyan egetrengető, ha kiderülne, hogy "csak" járványokban haltak meg emberek, és nem léteztek gázkamrák? Ezzel kevesebb lenne a fájdalom, vagy a borzalom? Tényleg meg lehet mérni a veszteséget kilóban és dollárban? Értéktelenebb lenne ettől a zsidó nép, ha kiderülne, hogy hamis a hatmillió zsidó áldozat, és csak 1,1 millió volt? 1,1 millió ember halála, ha nincs benne gáz meg szappan, csupán egyszerűen egy kevéske éhhalál és járvány, akkor már nem éri el az ingerküszöböt? És miért lesz mindenki aberrált állat, aki kérdezni mer?

Túl azon, hogy Papinak igaza van abban, hogy ez a téma talán nem feltétlenül tartozik szorosan a jegyátverés témájába, mégis furcsának találom, hogy köztetek is megjelentek zsigeri indulatok a bizonyos hívójelre (vagy kulcsingerre) úgy, mintha nem gondolatébresztés lett volna a cél, hanem Papi per definitionem elkezdett volna uszítani valakiknek a megsemmisítésére.

Szubjektív véleményem szerint az az álságos, ha egy témában börtönnel sújtható a kutatás, a kérdezés. Mégis - mivel túlnyomó többségben én csak olvasgatok itt a fórumokon - azért örülök annak, ahogy minimális kivételtől eltekintve mindannyian megugrottátok ezt az akadályt. Patetikusan szólva: győzött a karácsony gyerekeknek az indulatok felett :)
Ez azt mondja nekem, a sötét állatnak, hogy talán egyszer eljön még az ideje, amikor egy sör (bor, narancslé, sárkányfűharmat) mellett bármilyen témában helye lesz az ESZMECSERÉNEK.

(Papi, én úgyis lógok még Neked egy sörrel régebbről... :))

Akiket a fenti soraim sértenek, vagy felháborítanak, azoknak nyilván nem szólt. Nekik csak azt kívánom, kísérje őket vallásfüggetlen áldás az útjukon.

Áldás, békesség, szívemből szóltál.
2

Topik megosztása:

• 433 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó