Elküldve: 2011. augusztus 14. - 21:40:50
Annyira tetszett az előadás, nem győzőm nézni.
Nekem még pár dolog eszembe jutott.
A fináléban tudták előre, hogy ki melyik sort énekli? Mert a fiúk a második verszaknál már mintha összkeverték volna a japán fiú is beleénekelt. Először furcsa volt a hajával, de már megszoktam.
Volt több dal, amit nem adtak le?
Annamari tökéletes Mrs. Danvers lett volna. Amúgy tetszik a hangja, tetszett az előadásmódja, de nem ehhez a szerephez.
Jól látom, hogy a Rebecca dalok "kivesznek" az előadókból? Mert a végén alig bírnak fölállni a tapshoz, annyira átérzik a dalt.
A Rebecca ruhákat megismertem, a többiek ilyenkor hoznak egy ruhát a szekrényből, akárhonnan és kész? Annamari mindkét ruhája nagyon a topon van, nagyon tetszett.
Hogyhogy operettesek lettek a díjasok? Úgy értem, megnéztem néhány szereplőt, vagy saját művészek vagy vendégművészek. (Igaz, nem néztem végig egyesével).
Nekem annyira tetszik ez a műsor, hogy felér egy színházi előadással, de komolyan. Én még ilyet nem láttam, hogy egy dalt az egyik előadó magyarul, a dalban a párja idegennyelven énekli. Az 1. résznél furcsa is volt, meg is írtam, de most már kifejezetten tetszik, a fináléról nem is beszélve, énekelhettek volna többet a többiek, a refrén a legviccesebb.