DALOK ÚJ SZÓLAMBAN
Elküldve: 2012. május 08. - 15:37:35
Dávid miért ennyire fix ember? Eddig az összesen volt, ha jól látom (én csak kettőn sajnos). Nem rossz választás persze, sőt, csak miért?
Ja és Polyák Lillához plusz szavazat.
Ja és Polyák Lillához plusz szavazat.
Elküldve: 2012. május 08. - 08:10:31
Idézés: *szerintem - Dátum: 2012. május 07. - 19:36:37
szuper, köszönöm
csak a nyár miatt aggódtam, mert akkor nehezebb megoldani, hogy jó legyen az időpont.
és ha még él esetleg a kívánságműsor, én nagyon szívesen látnám Polyák Lillát. Dáviddal együtt nagyon szeretem Őt is, viszont együtt csak évente egyszer-kétszer látni őket színpadon.meg esetleg a Bereczki Zolit, mert Vele meg általában váltják egymást.
és ha még él esetleg a kívánságműsor, én nagyon szívesen látnám Polyák Lillát. Dáviddal együtt nagyon szeretem Őt is, viszont együtt csak évente egyszer-kétszer látni őket színpadon.meg esetleg a Bereczki Zolit, mert Vele meg általában váltják egymást.
TÁMOGATNÁM A PÁROSOKAT,Jó ötlet
Elküldve: 2012. május 07. - 19:36:37
Idézés: R Szilvia - Dátum: 2012. május 07. - 05:48:56
Elvileg szeptember eleje,közepe..!!
szuper, köszönöm
Elküldve: 2012. május 06. - 15:15:24
SZILVI TOMI!!Én is nagyon köszönöm a szervezést,a finom sütiket!!A hangulatos délutánt!!Bár már egy kicsit "vidámabb,és pörgőseb DALOK" is jöhetnének
NAGYON VÁROM A KÖVETKEZŐT!!
Elküldve: 2012. május 06. - 13:26:35
Én is szeretném megköszönni a tegnap délutánt minden közreműködőnek. Hatodszorra is nagyon jól éreztük magunkat, volt sírás-nevetés bőven
Nagyon jól esik, hogy még a szünetben is "körbe vagyunk ugrálva", süti, üditő, kedves szavak 
Dávid és Szilveszter nagy kedvencek, sosem okoznak csalódást, a legjobban az anyukáknak és nagymamáknak szóló számaik tetszettek és örülök, hogy anyukám és a nagymamám is hallhatták ezeket
Árpitól a Katedrális volt a kedvenc, főleg a francia rész volt különleges.
Szilvi és Tomi, köszönjük és várjuk a következőt!
Dávid és Szilveszter nagy kedvencek, sosem okoznak csalódást, a legjobban az anyukáknak és nagymamáknak szóló számaik tetszettek és örülök, hogy anyukám és a nagymamám is hallhatták ezeket
Szilvi és Tomi, köszönjük és várjuk a következőt!
Elküldve: 2012. május 05. - 20:05:24
köszönet a ma délutánért a fellépőknek és Szilviéknek! alig várom a következőt!!!
Elküldve: 2012. május 04. - 13:32:03
Sziasztok!
Van kettő jegyem a 6.sorba. Csak olyan jelentkezzen aki tutti, hogy megy.
Érdeklődni kizárólag telefonon!
70-607-93-75
Köszönöm!
Van kettő jegyem a 6.sorba. Csak olyan jelentkezzen aki tutti, hogy megy.
Érdeklődni kizárólag telefonon!
70-607-93-75
Köszönöm!

Súgó